ACTION 4 ENERGY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACTION 4 ENERGY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.570.553

Publication

22/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15310249*

Neergelegd

18-06-2015

Griffie

Ondernemingsnummer :

0632570553

Benaming (voluit) : Action 4 Energy

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Mollei 160

(volledig adres)

Rechtsvorm :

Onderwerp akte :

Blijkens een akte verleden op 17 juni 2015 voor Peter GEERAERTS, notaris te Brasschaat, blijkt dat werd opgericht voor onbepaalde duur vanaf 17 juni 2015 de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op, genaamd "Action 4 Energy", met zetel te 2930 Brasschaat, Mollei 160, met een geplaatst kapitaal van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) waarvan twaalfduizend vierhonderd (¬ 12.400,00) is volstort , verdeeld in duizendtweehonderd (1.200) aandelen zonder nominale waarde , blijkens attest Bank J.Van Breda & C°, welk kapitaal werd ingebracht in geld door DESMET Marc Elisa Emile, geboren te Wilrijk op 4 augustus 1963, wonende te 2930 Brasschaat, Mollei 160, dewelke zich verbindt tot tienduizend euro (¬ 10.000,00), hierop zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) betaalde en aldus nog drieduizend achthonderd euro (¬ 3.800,00) moet volstorten en DEVRIESE Luc Yolanda Frans, geboren te Ekeren op 18 december 1961, geboren te Niel op 7 juni 1965 wonende te 2950 Kapellen, Speckweg 9, dewelke zich verbindt tot tienduizend euro (¬ 10.000,00), hierop zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) betaalde en aldus nog drieduizend achthonderd euro (¬ 3.800,00) moet volstorten.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

-Agentuurschap voor energiecontracten, energie-monitoring systemen, verlichting, koeling, midden-en hoogspanningscabines, domotica, alternatieve energie;

-Energieconsulent

-Energieadvies

-Activiteiten als kredietbemiddelaar

-Handelsbemiddeling in het algemeen

-Tussenpersoon in de handel, zowel in binnen- als in buitenland.

-Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuurd- en beheersopdrachten en mandaten. Alsook deelnemen in andere ondernemingen, verenigingen en vennootschappen in België en in het buitenland.

-Het verschaffen van beheers-, oprichting- en beleidsadviezen en het verzorgen van management-en trainingsprogramma s voor private bedrijven en instellingen, zowel nationaal als internationaal. Dit in de meest ruime zin.

-Het verstrekken van diensten op het gebied van management en consultancy.

Het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven in verband met public relations en communicatie.

-Onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op verkoopbevordering en ontwikkeling vak nieuwe producten. Evenals de statistische analyses van de resultaten van het onderzoek.

-Het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enz.

Het organiseren en geven van lezingen en seminaries in het algemeen.

Verder kan de vennootschap diensten verlenen inzake auditing en accounting.

Het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media, alsook het verkopen van tijd en ruimte voor publiciteit.

-Het beheren in de breedste zin van het woord van alle roerende en onroerende goederen,

2930 Brasschaat

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

behorende, aan de vennootschap.

-De aankoop, verkoop, huur en verhuur, leasing en ruiling van alle roerende en onroerende goederen zowel onbebouwde als gebouwen alle aard. De oprichting, aanpassing en herstelling voor eigen rekening en dit van alle gebouwen of constructies. Het in eigendom behouden en uitbaten van alle onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwen, het verhuren, huren, onderverhuren of onderhuren en beheren voor eigen rekening van alle onroerende goederen.

-Het verlenen van bijstand inzake management zowel bij wijze van managementadvies als door rechtstreekse deelneming aan het bestuur, het uitvoeren van bepaalde opdrachten in uitvoering van managementcontracten.

Het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en ondernemingen, al dan niet door middel van de uitoefening van een bestuursmandaat. Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar van andere vennootschappen aanvaarden. De vennootschap kan tevens alle roerende beleggingen verrichten.

-Het verwerven, vervreemden en beheren van beleggingsgoederen allerhande.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen (bestaande en op te richten ondernemingen) met eenzelfde, gelijklopend, aanverwant of verschillend maatschappelijk doel en dat van aard is de ontwikkeling van haar ondernemingen te bevorderen of haar klantenbestand uit te breiden. De vennootschap zal alle industriële, onroerende, handels-, financiële of burgerlijke operaties mogen uitoefenen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Het bestuur is bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren. Daarnaast: alle commerciële, industriële, financiële en burgerlijke verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Zij kan ook, ten bezwarende titel, borg stellen voor andere ondernemingen met een al of niet gelijkaardige activiteit alsmede zakelijke of persoonlijke zekerheden vestigen op haar goederen. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende en roerende goederen kopen en verko¬pen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovenge¬noemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De aandelen luiden op naam en moeten worden ingeschreven in een register van aandelen te bewaren op de maatschappelijke zetel. Zij zijn ondeelbaar. De lidmaatschapsrechten verbon¬den aan een aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één persoon, die zowel een natuurlijke persoon als een rechtspersoon kan zijn.

Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel of een ander effect dan worden de eraan verbonden rechten geschorst tot een enkele persoon is aangewe¬zen die deze rechten jegens de vennootschap uitoefent. Raken de betrokkenen het niet eens over de aanwijzing bij minne¬lijk akkoord van de gemeenschappelijke lastheb¬ber, dan wordt deze op verzoek van de meest gerede partij aangewezen door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophan¬del van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft.

Behoort de blote eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan verschillende personen dan worden alle lidmaatschapsrechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaak¬voerders, al dan niet vennoten. Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennoot¬schap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Jaarlijks op de eerste woensdag van de maand juni om 18.00 uur wordt de gewone algemene vergadering gehou¬den op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aange¬duid in de oproeping.

De vennoten, certificaathouders en houders van andere effecten op naam, de commissarissen en de zaakvoerders worden opgeroepen voor de algemene vergadering op de wijze voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Elke algemene vergadering kan geldig beraadslagen en besluiten zonder oproeping wanneer alle vennoten, zaakvoerders en commissarissen aanwezig of vertegenwoordigd zijn en zij akkoord gaan met de agenda.

Elke jaarvergadering of bijzondere Algemene Vergadering kan na oproeping geldig beraadslagen wanneer er minstens 1 aandeel aanwezig of vertegenwoordigd is.

Voor elke buitengewone Algemene Vergadering dient na oproeping minstens de helft van het kapitaal aanwezig of vertegen¬woordigd te zijn. Bij gebreke zal een tweede buitengewone Algemene Vergadering kunnen besluiten ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, dit alles onverminderd strengere aanwezig¬heidsvereis¬ten voorzien door de wet en de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Elk aandeel geeft recht op een stem.

Het stemrecht verbonden aan de aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van een gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen hen bestaat. De beslis¬singen worden genomen bij gewone meerder¬heid van stemmen, onverminderd de stren¬gere meer¬derheids¬vereisten door de wet opgelegd in bijzondere geval¬len.

De uitoefening van het stemrecht, evenals alle andere rechten verbonden aan het aandeelhouderschap, zijn ge¬schorst, voor wat de niet volgestorte aande¬len betreft zolang de behoorlijk opge¬vraagde en eisbare stor¬tingen niet gedaan zijn, en in alle andere gevallen voorzien in de wet en deze statuten.

De vennoot die nalaat de gevraagde volstorting te verrichten op de datum van de betaalbaar-stelling is van rechtswege, en zonder aanmaning, een interest verschuldigd tegen de wettelijke interestvoet vanaf de dag van de betaalbaarstelling tot de effectieve betaling.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap. Deze wordt na afhouding ten bate van de wettelijke reserve, als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen, tenware de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren of er een andere bestemming aan te geven.

De vennootschap blijft na haar ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan. Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering vervult de in functie zijnde zaakvoerder(s) de taak van vereffenaar en beschikt hij over al de machten voor¬zien in de Vennootschapswet.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten worden ontbon¬den bij besluit van de buitengewone algemene vergadering, genomen met inachtneming van de vereisten voor een statu¬tenwijziging, onverminderd het recht toegekend aan de vennoten die ten minste 1/4 van de aandelen bezit¬ten om de ontbinding van de vennootschap uit te spreken, inge¬val het netto-actief van de vennootschap door verliezen is gedaald tot minder dan 1/4 van het kapitaal.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken. Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en van de daarop verrichte stortingen.

De comparant verklaart dat het eerste boekjaar zal eindi¬gen op 31 december 2016. De eerste jaarvergadering zal derhalve gehouden worden in het jaar 2017.

Met eenparigheid van stemmen worden als zaakvoerders benoemd, dewelke ieders afzonderlijk hun aanstelling aanvaarden:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TELEFAX DIRECTORY SERVICES" in het kort "T.D.S.", met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Mollei 16, BTW BE0436.475.650, rechtspersonenregister Antwerpen 0436.475.650. Opgericht blijkens akte verleden voor notaris ROCHTUS Luc te Antwerpen op 12 januari 1989, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 2 februari 1989 onder nummer 1989-02-02/363, met als vaste vertegenwoordiger de heer DESMET Marc Elisa Emile, geboren te Wilrijk op 4 augustus 1963, rijksregisternummer 63.08.04-487.93, echtgescheiden, wonende te 2930 Brasschaat, Mollei 160;

De commanditaire vennootschap "LUTILIS", met maatschappelijke zetel te 2950 Kapellen,

Speckweg 9, BTW BE0831.372.647, rechtspersonenregister Antwerpen 0831.372.647. Opgericht bij onderhandse akte op 18 november 2010, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 6 december 2010 onder nummer 10176786, met als vaste vertegenwoordiger de heer DEVRIESE Luc Yolanda Frans, geboren te Ekeren op 18 december 1961, rijksregister nummer 61.12.18-047.02, echtgenoot van mevrouw CEULEMANS Conny Madeleine François, geboren te Niel op 7 juni 1965 wonende te 2950 Kapellen, Speckweg 9.

De opdracht, die niet bezoldigd is, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering, geldt voor onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn. Krachtens artikel 9 van de statuten is aan hem volledige vertegenwoordi¬gingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

De vergadering besluit dat op zicht van te goeder trouw opgemaakte schattingen de vennootschap geen commissaris moet benoemen.

De comparant verklaart bij deze volmacht te verlenen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Outcome met zetel te 1800 Vilvoorde, Leuvensesteenweg 248D en de heer DECLERCQ Peter, te 2990 Wuustwezel, Kleine Beekstraat 24, met recht van indeplaatsstelling, om elk afzonderlijk, zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank voor ondernemingen, de Btw-administratie, de belastingdiensten en andere overheidsinstanties.

Voor ontledend uittreksel, tegelijk neergelegd een uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
ACTION 4 ENERGY

Adresse
MOLLEI 160 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande