AD-RENOBAD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AD-RENOBAD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 899.367.469

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.06.2014, NGL 22.07.2014 14320-0422-012
13/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 03.12.2012, NGL 12.02.2013 13031-0472-012
28/11/2012
ÿþr

Mod Word 11.1

Nl~i:-VHL-1t"Liw.uv

GRIF I" riECHTBANI: VAN

1 9 NOV. 2012

KOOPHAN ~L. TURNHOUT ~rtf#iEbQ griffier

I11111ui12192 ui~~uiu1~u

*97*

in

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0899.367.469.

Benaming

(voluit) : HAS-PROJECTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2200 Herentals, Rietbroek 39

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING - DOELSWIJZIGING - VERLENGING BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING -

STATUTENWIJZIGING(EN).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op dertig oktober twee; duizend en twaalf, geregistreerd drie bladen zonder verzendingen te Herentals, Registratie op zes november; daarna boek 5/167 bld 29 vak 10, ontvangen vijfentwintig euro, de ontvanger getekend mevrouw V, Gistelynck, dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid HAS-PROJECTS gevestigd te 2200 Herentals, Rietbroek 39, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op veertien juli tweeduizend en acht, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van dertig juli daarna onder het (referte)nummer 08127372 beslist heeft hetgeen volgt :

EERSTE BESLISSING. NAAMSWIJZIGING.

De enige vennoot beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in: AD-RENOBAD.

Bijgevolg wordt de tekst van artikel 1 van de statuten vervangen als volgt:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarvan de naam luidt: AD-RENOBAD.

Alle documenten die van de vennootschap uitgaan zullen deze naam moeten vermelden of bevatten, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "besloten vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid "BVBA", leesbaar weergegeven.

TWEEDE BESLISSING.

a. Voorafgaandelijk verwijst de enige vennoot naar zijn bijzonder verslag, opgemaakt in zijn hoedanigheid van zaakvoerder inzake de voorgenomen en hierna vermelde volledige wijziging van het maatschappelijk doel.

Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief gehecht, afgesloten op dertig september tweeduizend en twaalf.

Het verslag van de zaakvoerder en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk met de uitgifte, van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

b. De enige vennoot beslist om het huidig maatschappelijk doel van de vennootschap volledig te schrappen en te vervangen door een volledig nieuw doel, als volgt:

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland:

Onderneming voor grondwerken; uitbaggering van rivierzand en  grind; zandgroeve; onderneming voor grondwerken, meer bepaald het uitgraven van grond, het dempen van (klei)putten en het effenen ervan; onderneming voor het bouwen, herstellen en onderhou-den van wegen; onderneming voor het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten): betonboring; zagen, hakken en trekken van sleuven in gebouwen en wegen; be-toeherstelling uitgevoerd met cement en zand of beton; algemene bouwwerkzaamheden beperkt tot de coördinatie van werken uitgevoerd door onderaannemers; onderneming voor het optrekken van niet-metalen uitneembare paviljoenen en barakken; onderneming voor slopingswerken van gebouwen en kunstwerken; onderneming voor het bouwen van stellingen alsmede voor het invoegen van gevels; onderneming voor het leggen van te-gelvloeren en mozaïek en plaatsen van wand- en vloerbekledingen met uitzondering van hout;; onderneming voor plafonneer, cementeer- en alle andere pleisterwerken; onderne-ming voor het reinigen van; gevels; onderneming voor het saneren, het in stand houden of het in zijn oorspronkelijk staat terugbrengen van gebouwen en monumenten; onderneming voor timmer- en schrijnwerk voor gebouwen; onderneming voor het. plaatsen_van_ ijzerwerken,.metalen_luiken _en_ metafert schrijnwerk; -onderneming_voor_het bedekken _van _muren

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2012 - Annexes du Moniteur belge



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2012 - Annexes du Moniteur belge en zolderingen door het aanbrengen metalen elementen; onderneming voor metalen constructies en metalen kunstwerken; handel in bouwmaterialen.

Groot- en kleinhandel in sanitair, apparaten voor centrale verwarming en in materiaal voor de installatie van sanitair en centrale verwarming; het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermische isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen; de isolatie van koelkamers en pakhuizen; de installatie in gebouwen en andere bouwwerken van artikelen en apparaten voor sanitair gebruik en apparatuur en leidingen voor verwarming, ventilatie, koeling en klimaatregeling.

De vennootschap kan op productieve wijze roerende en onroerende goederen verwerven, beheren, renoveren, bouwen en verbouwen, vervreemden, huren en verhuren, valoriseren, verkavelen, ordenen, optreden als bouwheer, aankoop en verkoop van onroerende goe-deren met het oog op wederverkoop evenals welkdanige onroerende transacties en verrichtingen in de meest brede zin met inbegrip van onroerende leasing en projectontwikkeling, zonder dat de vennootschap hierbij aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doet en wat de verrichtingen met onroerende goederen betreft met uitsluiting van de handelingen van een vastgoedmakelaar.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden voor eigen rekening, als voor derden, in consignatie, in commissie, ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Daartoe mag de vennootschap, voor eigen rekening of voor rekening van derden, aile roerende en onroerende, commerciële of financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het doel van de vennootschap verband hou-den of de verwezenlijking van dit doel kunnen bevorderen, zowel in België als in het bui-tenland.

De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn alle handelingen te stellen die daartoe nood-zakelijk, nuttig of zelfs alleen bevorderlijk zijn.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen dle hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen of haar producten gemakkelijker kan verdelen.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere ven-nootschappen.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient worden geïn-terpreteerd in de meest uitgebreide zin.

c. Bijgevolg wordt de tekst van artikel 4 van de statuten volledig vervangen door de tekst opgenomen onder

voormeld punt b.

DERDE BESLISSING.

De vergadering beslist het huidig lopend boekjaar te verlengen tot eenendertig december tweeduizend en

dertien.

Voortaan zal het boekjaar van de vennootschap lopen van één januari tot eenendertig december van het

volgende jaar.

Ingevolge deze beslissing wordt de eerste paragraaf van artikel 20 van de statuten gewijzigd als volgt:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de de zaakvoerder

een inventaris en een jaarrekening op.

Hij stelt een verslag op, jaarverslag genoemd, voor zover de wet dit vereist.



VIERDE BESLISSING.

De vergadering beslist om de datum van de jaarlijks te houden algemene vergadering te wijzigen en te

verplaatsen naar de derde donderdag van de maand juni om twintig uur.

Ingevolge deze beslissing wordt artikel 16 van de statuten gewijzigd als volgt:

ei

a. De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de derde donderdag van de maand juni om twintig uur. Indien dle dag geen werkdag is, wordt de gewone algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19 van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstelten van besluit, correct ondertekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op voormelde statutair bepaalde dag voor het houden van de gewone algemene vergadering.

(" )

LAATSTE BESLISSING, VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

1 r De enige vennoot verleent zichzelf (in hoedanigheid van zaakvoerder) alle machten voor de uitvoering van de beslissing(en) genomen omtrent voorgaand(e) agendapunt(en) en verleent volmacht aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

kfoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsb lad

2. Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan de burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACB TAX CONSULT te 2200 Herentals, Cardijnlaan 17/1, vertegenwoordigd door de heer Dirk Van Thielen,

met macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, aile verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondememingsioket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als (handels)onderneming in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale (overheids)diensten waaronder eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van voormelde statutenwijziging(en) en met het oog op elke latere wijziging, aanpassing of schrapping dienaangaande.

Voor ontledend uittreksel, Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd expeditie akte naamswijziging, doelswijziging, verlenging boekjaar, wijziging datum algemene vergadering, statutenwijziging(en) - historiek met coordinatie der statuten - verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/10/2012
ÿþ Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IIIM WIh 101Illll* NV

,Neergeiego lei grime vat Illef

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 5 OKT. 2012

TeNHOUT

De G riffier,

Ondememingsnr Benaming (voluit)

(verkort)

Rechtsvorm : Zetel :

0899.367.469

HAS-PROJECTS

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Lammerdries 13, 2440 Geel, Belgiè

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Uittreksel uit akte wijziging zaakvoerder en verplaatsing maatschappelijke

Tekst zetel

Uitde notulen van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders, gehouden op 3 oktober 2012 te 16u blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist:

Ontslag zaakvoerders

Met eenparigheid van stemmen het ontslag van de heer Hauspie Steven, Heirbaan 63, 2280 Grobbendonk en BVBA HAS, Lammerdries 13, 2440 Geel te aanvaarden. Het ontslag gaat in op 30 september 2012. Er wordt hen volledige decharge verleend voor het gevoerde beleid.

Benoeming zaakvoerder

Met eenparigheid van stemmen de heer Engelen Daniel, Rietbroek 39, 2200

Herentals te benoemen tot zaakvoerder en dit vanaf 1 oktober 2012.

Verplaatsing maatschappelijke zetel

Met eenparigheid van stemmen de maatschappelijke zetel, gevestigd te Geel,

Lammerdries 13 te verplaatsen vanaf 1 oktober 2012 naar Herentals, Rietbroek 39.

Engelen Daniel,

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad J6/1b12Q12_-Annexes_ du Moniteur belge.

Op de laatste blz. van Luik B vérmóidén ; Roet ;?dëam en tieedenighüiá vari de'insfriarnentdrende netaris,hetzij van dë perso(6)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naern en handtekening.

17/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 05.12.2011, NGL 12.02.2012 12032-0280-011
27/04/2011
ÿþMpd 2.1

rugego I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van d altmm EER G E L D

t

111111iuwiiuneNiNuiN0

*11066079"

1 4 APR. 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT Griffie De griffier

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

r-

Ondernemingsnr : 0899.367.469 Benaming HAS-PROJECTS

(voluit) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Herentalsesteenweg 51, 2280 Grobbendonk, België

Onderwerp akte Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerders

Het bestuur van de vennootschap heeft besloten en brengt ter kennis dat met ingang vanaf 01/04/2011 de zetel van de vennootschap, voorheen gevestigd te 2280 Grobbendonk, Herentalsesteenweg 51 wordt overgebracht naar 2440 Geel, Lammerdries

13.

zaakvoerder

HAUSPIE STEVEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijtagenbt}-hct" Belgisch-Staatsblad --2~-/-04/2011--Annexes-du-Monitetrr-b

17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 06.12.2010, NGL 13.01.2011 11007-0441-012

Coordonnées
AD-RENOBAD

Adresse
RIETBROEK 39 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande