ADAM & EVA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADAM & EVA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 887.276.816

Publication

08/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 03.09.2013, NGL 30.10.2013 13654-0240-014
08/04/2013
ÿþ Mid Wond 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsblai







130 9227







Neorgejeçfil fer F,'7íe vel Rechtbank van Koup[raririGi Antwc;rpon, op

Griffie 2 7 HMRÎ 2013

Ondernemingsnr : 0887.276.816

Benaming

(voluit) : ADAM & EVA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2620 Hemiksem, Berkenlaan 2

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging Statuten

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Hilde Hellemans, geassocieerd notaris te Hemiksem op 20 maart 2013, "Geregistreerd elf rol geen verzending te Boom, de vijfentwintig maart 2013, boek 213, blad 27, vak 20. Ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00), De Eerstaanwezend Inspecteur, M. Van AUWENIS, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADAM & EVA" met maatschappelijke zetel te 2620 Hemiksem, Berkenlaan 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder ondernemingsnummer 0887.276.816, is bijeengekomen en dat zij met eenparigheid van stemmen besloten heeft wat volgt:

1. de tekst van het maatschappelijk doel uit te breiden met de volgende tekst en de verschillende onderdelen van het doel onder te verdelen met de letters van het alfabet;

A. Het verstrekken van allerlei diensten, advies en consultancy in verband met lichaamsverzorging, esthetiek, het lichamelijk welzijn, ontspanning en relaxatietechnieken, zoals onder meer de diensten verleend in inrichtingen voor thalassotherapie, kuuroorden, massagesalons, ergotherapie, para-fysiotherapie, schoonheidssalons, zonnebankcentra, sauna's, en dergelijke meer.

De studie, het onderzoek en de ontwikkeling van biologische, fysiologische en psychologische processen die het lichaam ondergaat, procédés en hulpmiddelen en hun toepassingen, alsmede de adviesverlening betreffende het voorgaande.

De exploitatie van gymnastiekzalen, fitnesscentra, centra voor de beoefening van bijvoorbeeld aerobic, bodybuilding, power pilates, en andere vormen van binnensperten betreffende de algemene lichaamsconditie, met inbegrip van de begeleiding van het cliënteel op sportief gebied.

De groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in, de import en export van alsook de vervaardiging van: alle toiletartikelen, parfumerieartikelen, schoonheidsproducten, reinigingsmiddelen, zeep- en badproducten, cosmetica, manicure- en pedicureartikelen; parfums en ander reukwerk, alle scheikundige, farmaceutische en parefarmaceutische artikelen en aile aanverwante producten, machines en toestellen en dergelijke meer; alle natuurproducten, kruiden, drogisterij-, dieet- en algemene lichaamsverzorgingsartikelen en aanverwante producten; kortom alle producten, artikelen, materialen en toestellen voor lichaams-, huid- en haarverzorging en hun accessoires; geschenkartikelen en fantasieartikelen met inbegrip van fantasiejuwelen, imitatiesieraden, gadgets en dergelijke meer; toestellen voor gezondheidstechniek en algemeen welzijn; alle sportartikelen, met inbegrip van sportkledij en -schoenvaren.

Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties, dit alles in het algemeen en in het bijzonder in het kader van de activiteiten die verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

B. De studie, het onderzoek en de ontwikkeling van biologische, fysiologische en psychologische processen, procédés en hulpmiddelen en hun toepassingen, alsmede de adviesverlening betreffende het voorgaande.

Het verstrekken van alle diensten in verband met lichaamsverzorging en het lichamelijk welzijn, zoals onder meer de diensten verleend in inrichtingen voor thalassotherapie, kuuroorden, massagesalons, ergotherapie, schoonheidssalons, en dergelijke meer.

Het verstrekken van alle diensten in verband met Shiatsu-niassage, het behandelen van energiestress en het verlenen van andere vormen van stresstherapie.

De exploitatie van gymnastiekzalen, fitnesscentra, centra voor de beoefening van bijvoorbeeld aerobic, bodybuilding en andere vormen van binnensporten betreffende de algemene lichaamsconditie, met inbegrip van de begeleiding van het cliënteel op sportief gebied.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in, de import en export van farmaceutische producten, medisch-chirugisch materieel, tandheelkundige instrumenten en benodigdheden, orthopedische artikelen en alle sportartikelen, met inbegrip van sportkledij en  schoenwaren.

Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties, dit alles in het algemeen en in het bijzonder in het kader van de activiteiten die verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

C. De vennootschap heeft tot doel iedere handelsbedrijvigheid en dienstverlenende activiteit die verband houdt met de gezondheidszorg in de meest uitgebreide zin van het woord, en inzonderheid:

- pedicure, manicure en podologische technieken, algemene esthetische voet- en nagelverzorging, plaatsen van kunstnagels, knippen vijlen en lakken van nagels, behandelen en verwijderen van eelt en likdoorns, behandelen van ingroeiende nagels, kloven, wratten en andere voetkwaaltjes, verzorgen van schimmelnagels, behandelen van diabetes voeten (bij suikerziektes), voetverzorging bij ouderen, voetmassage, voetreflexiologie, druk en pijnopheffingen bij onder andere likdoorns en hamertenen en hallux valgus, leveren van volledige aangepaste comfortzofen en het verstrekken van alle met het voorgaande verband houdende diensten zonder dat deze opsomming beperkend is;

- alle diensten en verrichtingen die verband houden met thuisverpleging in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer naar niet uitsluitend: inspuitingen geven van allerlei aard gaande van insulineinspuitingen tot inspuitingen voor vruchtbaarheid en vitaminenbehandeling; verzorgen en helpen van mensen bij het wassen, aankleden, verschonen (verluieren), begeleiden en helpen bij het eten, andere houding geven, in en uit het bed plaatsen al dan niet met de hulp van een stalen verpleegster; medicatie klaarzetten; medicatie geven; kleine avondtoiletten, wekelijkse baden en/of douches geven aan mensen die dat niet meer alleen kunnen wegens medische redenen of ouderdom; verlenen van wondzorgen van allerlei aard gaande van operatiewonden tot decubitus (doorligwonden); verlenen palliatieve zorgen aan mensen die hun laatste dagen in huiselijke omgeving willen doorbrengen ai dan niet samen met de familie in een ploegensyteem; verlenen van kraamzorg bij vrouwendie poliklinisch bevallen;

- het leveren van luiers, verbanden en allerhande medische en paramedische materialen zoals bijvoorbeeld maar niet uitsluitend krukken, rolwagens, wc-stoelen en dergelijke meer;

- de groot- en kleinhandel in alle drogisterij-, parfumerie-, schoonheids-, toilet-, verband-, dieet- en algemene lichaamsverzorgingsartikelen en aanverwante producten en het verstrekken van alle daarmee verbandhoudende diensten.

D. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, in commissie, als tussenpersoon of

als vertegenwoordiger:

- het witbaten van een grafisch bureau in de meest ruime zin van het woord;

- het realiseren (concept, opmaak, druk, verwerking, distributie...) van handlichtingen, folders, brochures en

andere bedrijfsuitgaven;

- beheer en aanpassing van documentatie- en gegevensbestanden;

- advies over, bemiddeling inzake en verkoop van apparatuur en n 4teriaal voor bedrijfspublicaties;

- het opzetten, ontwikkelen en begeleiden van publiciteitscampagnes, het ontwerpen van illustratiewerken,

logo's, bedrijfsbrochures, affiches en aanverwante producten en dit alles in de ruimste zin van het woord;

- het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media;

- de in- en uitvoer, de groot- en kleinhandel, aan- en verkoop van grondstoffend voor en afgewerkte

producten van drukkerijen, pubiiciteitsondememingen en handelaars in kantoorartikelen;

- het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp;

het ter beschikking stellen van derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal instrumenten,

hard- en software;

- het voorbereiden en uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten;

- het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen;

2. de statuten volledig te herwerken om ze aan te passen aan de besluiten die gedaan worden aangaande

de vorige agendapunten en aan de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen

Met eenparigheid van stemmen en na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd, werden de herwerkte

statuten vastgelegd, waarvan hierna een uittreksel volgt.

ZETEL

2620 Hemiksem, berkenlaan 2

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

A. Het verstrekken van allerlei diensten, advies en consultanoy in verband met lichaamsverzorging,

esthetiek, het lichamelijk welzijn, ontspanning en relaxatietechnieken, zoals onder meer de diensten verleend in

inrichtingen voor thalassotherapie, kuuroorden, massagesalons, ergotherapie, para-fysiotherapie,

schoonheidssalons, zonnebankcentra, sauna's, en dergelijke meer.

De studie, het onderzoek en de ontwikkeling van biologische, fysiologische en psychologische processen

die het lichaam ondergaat, procédés en hulpmiddelen en hun toepassingen, alsmede de adviesverlening

betreffende het voorgaande.

De exploitatie van gymnastiekzalen, fitnesscentra, centra voor de beoefening van bijvoorbeeld aerobic,

bodybuilding, power pilates, en andere vormen van binnensporten betreffende de algemene lichaamsconditie,

met inbegrip van de begeleiding van het cliënteel op sportief gebied.

De groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in, de import en export van alsook de vervaardiging van:

alle toiletartikelen, parfumerieartikelen, schoonheidsproducten, reinigingsmiddelen, zeep- en badproducten,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

cosmetica, manicure- en pedicureartikelen; parfums en ander reukwerk, alle scheikundige, farmaceutische en parafarmaceutische artikelen en alle aanverwante producten, machines en toestellen en dergelijke meer; alle natuurproducten, kruiden, drogisterij-, dieet- en algemene lichaamsverzorgingsartikelen en aanverwante producten; kortom alle producten, artikelen, materialen en toestellen voor lichaams-, huid- en haarverzorging en hun accessoires; geschenkartikelen en fantasieartikelen met inbegrip van fantasiejuwelen, imitatiesieraden, gadgets en dergelijke meer; toestellen voor gezondheidstechniek en algemeen welzijn; aile sportartikelen, met inbegrip van sportkledij en schoenwagen.

Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties, dit alles in het algemeen en in het bijzonder in het kader van de activiteiten die verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap,

B. De studie, het onderzoek en de ontwikkeling van biologische, fysiologische en psychologische processen, procédés en hulpmiddelen en hun toepassingen, alsmede de adviesverlening betreffende het voorgaande.

Het verstrekken van alle diensten in verband met lichaamsverzorging en het lichamelijk welzijn, zoals onder meer de diensten verleend in inrichtingen voor thalassotherapie, kuuroorden, massagesalons, ergotherapie, schoonheidssalons, en dergelijke meer.

Het verstrekken van alle diensten in verband met Shiatsu-massage, het behandelen van energiestress en het verlenen van andere vormen van stresstherapie.

De exploitatie van gymnastiekzalen, fitnesscentra, centra voor de beoefening van bijvoorbeeld aerobic, bodybuilding en andere vormen van binnensporten betreffende de algemene lichaamsconditie, met inbegrip van de begeleiding van het cliënteel op sportief gebied.

De groot- en kleinhandel in, de hahdelsbemiddeling in, de import en export van farmaceutische producten, medisch-chirugisch materieel, tandheelkundige instrumenten en benodigdheden, orthopedische artikelen en alle sportartikelen, met inbegrip van sportkledij en  schoenwaren.

Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties, dit alles in het algemeen en in het bijzonder in het kader van de activiteiten die verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

C. De vennootschap heeft tot doel iedere handelsbedrijvigheid en dienstverlenende activiteit die verband houdt met de gezondheidszorg in de meest uitgebreide zin van het woord, en inzonderheid:

- pedicure, manicure en podolcgische technieken, algemene esthetische voet- en nagelverzorging, plaatsen van kunstnagels, knippen vijlen en lakken van nagels, behandelen en verwijderen van eelt en likdoorns, behandelen van ingroeiende nagels, kloven, wratten en andere voetkwaaltjes, verzorgen van schimmelnagels, behandelen van diabetes voeten (bij suikerziektes), voetverzorging bij ouderen, voetmassage, voetreflexiologie, druk en pijnopheffingen bij onder andere likdoorns en hamertenen en hallux valgus, leveren van volledige aangepaste comfortzolen en het verstrekken van alle met het voorgaande verband houdende diensten zonder dat deze opsomming beperkend is;

- aile diensten en verrichtingen die verband houden met thuisverpleging in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer naar niet uitsluitend: inspuitingen geven van allerlei aard gaande van insulineinspuitingen tot inspuitingen voor vruchtbaarheid en vitaminenbehandeling; verzorgen en helpen van mensen bij het wassen, aankleden, verschonen (verluieren), begeleiden en helpen bij het eten, andere houding geven, in en uit het bed plaatsen al dan niet met de hulp van een stalen verpleegster; medicatie klaarzetten; medicatie geven; kleine avondtoiletten, wekelijkse baden en/of douches geven aan mensen die dat niet meer alleen kunnen wegens medische redenen of ouderdom; verlenen van wondzorgen van allerlei aard gaande van operatiewonden tot decubitus (doorligwonden); verlenen palliatieve zorgen aan mensen die hun laatste dagen in huiselijke omgeving willen doorbrengen al dan niet samen met de familie in een ploegensyteem; verlenen van kraamzorg bij vrouwen die poliklinisch bevallen;

- het leveren van luiers, verbanden en allerhande medische en paramedische materialen zoals bijvoorbeeld maar niet uitsluitend krukken, rolwagens, wc-stoelen en dergelijke meer;

- de groot- en kleinhandel in aile drogisterij-, parfumerie-, schoonheids-, toilet-, verband-, dieet- en algemene lichaamsverzorgingsartikelen en aanverwante producten en het verstrekken van aile daarmee verbandhoudende diensten.

D. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, in commissie, als tussenpersoon of

als vertegenwoordiger.

- het uitbaten van een grafisch bureau in de meest ruime zin van het woord;

- het realiseren (concept, opmaak, druk, verwerking, distributie...) van handlichtingen, folders, brochures en

andere bedrijfsuitgaven;

- beheer en aanpassing van documentatie- en gegevensbestanden;

- advies over, bemiddeling inzake en verkoop van apparatuur en materiaal voor bedrijfspublicaties;

- het opzetten, ontwikkelen en begeleiden van publiciteitscampagnes, het ontwerpen van illustratiewerken,

logo's, bedrijfsbrochures, affiches en aanverwante producten en dit alles in de ruimste zin van het woord;

- het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media;

- de in- en uitvoer, de groot- en kleinhandel, aan- en verkoop van grondstoffend voor en afgewerkte

producten van drukkerijen, publiciteitsondememingen en handelaars in kantoorartikelen;

- het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp;

het ter beschikking stellen van derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal instrumenten,

hard- en software;

- het voorbereiden en uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

- het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen;

E. De groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling

in, de in- en uitvoer van, evenals de productie en promotie

op enigerlei wijze van alle producten van de textiel- en

kledingnijverheid waaronder onder meer maar niet uitsluitend: confectie voor dames, heren, kinderen en babyuitzet, modeartikelen zoals onder meer hoeden, petten, handschoenen, halsdoeken en dassen, spelden,

manchetten, fantasiejuwelen, imitatiesieraden, gadgets, wandelstokken en regenschermen, evenals pelterijen,

bontwerk, lederwaren, inclusief schoeisel, en kledingstoffen, deze opsomming exemplatief en geenszins

limitatief zijnde.

Het vervoeren van alle voormelde producten, materialen

en materieel.

F. Administratie, consultancy en managementactiviteiten

in het algemeen, omvattende onder meer:

- adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer

waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen

van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband

met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel,

nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaat

swerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

G. Consultancy activiteiten en adviesverlening op het gebied van verkoop, marketing en handel, omvattende onder meer maar niet uitsluitend: de ontwikkeling van marktplannen, promotionele activiteiten, reclamecampagnes, speciale klantenaanbiedingen, de studie van nieuwe verpakkingen en/of producten, en andere dergelijke meer.

H. Alle activiteiten die gewoonlijk worden verricht en uitgevoerd door verkoopagentschappen, andere op commissiebasis werkzame tussenpersonen en vertegenwoordigers die uitsluitend op commissiebasis werken, met inbegrip van merchandisingactiviteiten.

Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties, dit alles in het algemeen en in het bijzonder in het kader van de activiteiten die verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

I. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede

alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

J. Hel aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

K. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt ,

L. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen

en kapitalisatieondernemingen,

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het

handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en

andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op

voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

DUUR

Onbepaald.

KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) Het is vertegenwoordigd door

duizend aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een fractiewaarde van het kapitaal

vertegenwoordigen.

8. BESTUUR  VERTEGENWOORDIGING

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen

of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van

de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Liet mandaat van zaakvoerder zal onbezoldigd zijn tenzij bij de benoeming of nadien anders wordt beslist.

BEVOEGDHEDEN

* Indien er meerdere zaakvcerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

* Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide be-voegdheid, behoudens voor het stellen van hande-lingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is era behou-idens de beperkingen opgelegd in dit artikel.

Bijgevolg zullen alle akten en overeenkomsten die de vennoot-schap verbinden, geldig getekend worden door één zaakvoerder, die tegenover derden en tegenover de hypotheekbewaarder alleen zijn hoedanigheid van zaakvoerder zal moeten kunnen bewijzen.

* Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

* De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere

volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

* Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde

bevoegdheidsoverdrachten doen.

JAARVERGADERING

De jaarvergadering heeft plaats de eerste dinsdag van de maand september om twintig uur

De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de

oproeping vermeld.

Er werden geen van de wet afwijkende voorwaarden voor de toelating tot de vergadering bepaald.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

BOEKJAAR

Het boekjaar loopt van één van elk kalenderjaar tot en met één en dertig maart van het daaropvolgend

kalenderjaar.

RESERVE -WHIST -VEREFFENINGSPROVENU

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste éénitwintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

DIVIDENDEN

De dividenden worden uitbetaald op de plaatsen en tijdstippen te bepalen door de zaakvoerder(s).

Het netto provenu van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders in verhouding tot hun

aandelenbezit.

VOLMACHT

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissing uit te

voeren en aan ondergetekende notaris om de gecoördineerde statuten neer te leggen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend meester Hilde Mellemans, geassocieerd notaris te Hemiksem)

Tevens neergelegd:

- afschrift van het proces-verbaal;

- historiek en coôrdinatie van de statuten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

+ Voorbehouden a aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

30/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 04.09.2012, NGL 28.11.2012 12647-0487-015
18/02/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 07.09.2010, NGL 14.02.2011 11033-0340-012
29/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 01.09.2009, NGL 23.10.2009 09824-0148-012
27/11/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 02.09.2008, NGL 20.11.2008 08820-0034-012
17/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 01.09.2015, NGL 14.09.2015 15585-0405-013

Coordonnées
ADAM & EVA

Adresse
BERKENLAAN 2 2620 HEMIKSEM

Code postal : 2620
Localité : HEMIKSEM
Commune : HEMIKSEM
Province : Anvers
Région : Région flamande