ADAM TEGELS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADAM TEGELS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.427.067

Publication

27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.06.2012, NGL 22.06.2012 12203-0359-011
15/02/2011
ÿþMcd 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neertel jter gTiffre vue da

Rechtbs7.k.:3d'~P ~,;;~..erjleli

op - 3 Fc.~?. 11

Griffie Grifrier,

I I1I III BIll IIII III III 1111111111 M III

'110Y48]3+

Vot behol aan Belg Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

Rechtsvorm :

Zetel :

0833 .4e .067

"ADAM TEGELS"

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Te 2000 Antwerpen, Prekersstraat 29 bus 5

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tekst: Uit een akte verleden voor notaris Wim De Smedt te Wommelgem op 19 januari 2011, Geregistreerd vijf bladen één verzending, Registratie Mortsel, de 26 januari 2011, Boek 140 blad 37 vak 02, vijfentwintig euro (¬ 25,00), De e.a. inspecteur J. De Vries, blijkt dat werd opgericht, onder de opschortende voorwaarde van het vervullen van de openbaarmakingsvereiste, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADAM TEGELS" te Antwerpen, waarvan de gegevens luiden als volgt:

1. Oprichter:

De heer EL HAMDAOUI Mohamed, hebbende de Marokkaanse nationaliteit, geboren te Temsamane-Nador op 27 februari 1977, [Rijksregisternummer: 77.02.27-397-36], wonende te 2000 Antwerpen, Prekersstraat 29 bus 5.

2. Haar naam luidt: "ADAM TEGELS".

3. Zetel: De zetel van de vennootschap is bij oprichting gevestigd te 2000 Antwerpen, Prekersstraat 29 bus 5.

4. Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van het uittreksel van de oprichtingsakte.

5. Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

a) Het bouwen, verbouwen, renoveren van onroerende goederen. De aankoop, verkoop van onroerende goederen, optreden voor derden en alle daden die rechtstreeks of onrechtstreeks te maken hebben met deze acti-viteiten. Deze handelingen mogen zowel uitgevoerd worden in de privé sector als in de openbare sector. Zij mag agenten aanstellen en tussen-personen. Zij mag opdrachten aanvaarden zowel van agenten of vertegenwoordigers.

b) Zij mag tevens de verhuur organiseren van machines en toebehoren nodig voor het verwezenlijken van haar doel.

c) Het verlenen van diensten in cie meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen.

d) Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovenvermeld doel of wat de aard in de verwezenlijking ervan bevorderd.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of ven-nootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij kan ook functies van bestuurder van vennootschappen waarnemen.

6. Maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

De oprichters verklaren dat de aandelen werden volgestort ten belope van twee/derde, zodat een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) ter beschikking is van de vennootschap.

7. Bestuur en vertegenwoordiging: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer zaakvoerders, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering die de duur van het mandaat bepaalt. Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder / zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Indien er

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-b !i1 0de/1 aan het Belgisch Staatsblad

meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Elke zaakvoerder afzonderlijk zal de vennootschap kunnen vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

8. Algemene vergadering: De jaarlijkse vergadering wordt gehouden op de tweede donderdag van de maand juni van elk jaar, om veertien uur.

9. Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

10. Winstverdeling: De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste éénitwintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Omtrent de bestemming van de winst beslist de jaarvergadering, op voorstel van de zaakvoerder.

11. Verdeling bij vereffening: Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen ter vereffening van de schulden en tasten van de vennootschap en ter betaling van de kosten van de vereffening. Het saldo zal evenredig verdeeld worden onder de aandelen, rekening houdende met de daarop verrichte stortingen. Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

12. Overgangsbepalingen:

1. EERSTE BOEKJAAR: Het eerste boekjaar gaat in op de datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank, en eindigt op éénendertig december tweeduizend en elf.

2. JAARVERGADERING: De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en twaalf. 13. Slotbepalingen:

1. ZAAKVOERDERS:

A. Het aantal zaakvoerders is vastgesteld op één.

B. Wordt benoemd tot niet statutair zaakvoerder :

De heer EL HAMDAOUI Mohamed, hebbende de Marokkaanse nationaliteit, geboren te Temsamane-Nador

op 27 februari 1977, [Rijksregisternummer: 77.02.27-397-36], wonende te 2000 Antwerpen, Prekersstraat 29

bus 5.

Hij verklaart zijn mandaat te aanvaarden en bevestigt niet getroffen te zijn door een maatregel of beslissing

die zich daartegen verzet.

De opdracht van de zaakvoerder is vastgesteld voor onbepaalde duur en is onbezoldigd.

2. COMMISSARIS-REVISOR:

Uit te goeder trouw verrichte schattingen, vastgelegd in het financieel plan blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen. Bijgevolg wordt geen commissaris benoemd.

3. VOLMACHT

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan de heer Paul Nagel, boekhouderd BIBF, kantoorhoudende te Wom-melgem, Kempenlaan 14, teneinde het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap en alle latere wijzigingen en schrapping in het onder-nemingsloket, de kruispuntbank voor ondernemingen, en de eventuele inschrijving als belastingplichtige bij het Bestuur van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde, alsook voor alle formaliteiten bij andere Fiscale overheden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL UITSLUITEND BESTEMD VOOR HET VERWERVEN VAN DE RECHTSPERSOONLIJKHEID

WIM DE SMEDT

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 09.06.2016, NGL 26.08.2016 16482-0497-010

Coordonnées
ADAM TEGELS

Adresse
PREKERSSTRAAT 29, BUS 5 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande