ADAM & ZOON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADAM & ZOON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 552.693.924

Publication

16/05/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14304544*

Neergelegd

14-05-2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0552693924

Benaming (voluit): ADAM EN ZOON

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2140 Antwerpen, Appelstraat 12

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit de oprichtingsakte opgemaakt door geassocieerd-notaris Dirk Verbert te Antwerpen op veertien mei tweeduizend veertien, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADAM EN ZOON", werd opgericht met volgende gegevens:

1.Zetel: 2140 Antwerpen, Appelstraat 12

2.Oprichters: 11 de heer RZEPIELA, ADAM, geboren te Losie, op eenentwintig januari duizend negenhonderdvierenzestig, met rijksregisternummer 644121-203-22, wonende te 33-332 GRYBOW, FLORYNKA, 173.

21 de heer RZEPIELA, DAMIAN GRZEGORZ, geboren te KRYNICA-ZDROJ, op vier november duizend negenhonderdeenennegentig, met rijksregisternummer 915104-117-91, wonende te 33-332 GRYBOW, FLORYNKA, 173.

3. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

 Het uitvoeren van bouwwerken en renovatiewerken in de breedste zin van het woord.

 Renovatie, restauratie en slopingswerken van gebouwen, zowel in aanneming als in onderaanneming, eventueel met recuperatie van materialen.

 Grond-, riolerings- en draineringswerken.

 Het plaatsen van vloeren, ramen, glas, daken, dakgebinten, sanitaire inrichtingen, centrale verwarming, elektriciteit, gas, keukens en toebehoren, luiken, terrassen, patio s, tussenwanden, trappen, en alle overige werken met betrekking tot inrichting van gebouwen.

 Timmerwerk, schrijnwerkerij, schilderen, behangen, en pleisterwerk.

 Projectontwikkeling en alles wat daarmee gepaard gaat, zoals ondermeer de promotie, de realisatie, de verkoop en commercialisatie van bouwprojecten, en dit alles in de ruimste zin van het woord. Onder projectontwikkeling wordt onder meer maar niet uitsluitend verstaan het begeleiden van bouwprojecten, het verlenen van technische, juridische en administratieve adviezen, allerlei adviezen aan de bouwheer alsmede het zelf optreden als bouwheer, het onderhandelen en aanstellen van architecten en aannemers, het optreden ten opzichte van derde partijen en overheden, coördinatie en opvolging van bouwprojecten.

 Aankoop, verkoop en uitvoeren van plaatsingen van buitenschrijnwerk in aluminium, pvc of andere materialen.

 Groot- en kleinhandel, import en export, huur en verhuur van bouwmaterialen, cement- en betonproducten.

 Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of verbouwen, promotie van onroerende goederen, evenals alle onroerende transacties en verrichtingen van welke aard ook en in de meest brede zin met inbegrip van de onroerende leasing.

Deze opsomming is voorbeeldgevend en niet beperkend. Daarom is zij gerechtigd alle handelingen en verhandelingen te verrichten van welke aard ook, die rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van het doel strekken.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle handels- of nijverheids- en financiële verrichtingen of bewerkingen die van aard zouden zijn de vennootschap uit te breiden of te bevorderen, zij kan zich eveneens borgstellen of haar aval verlenen en hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Zij mag deelnemingen en participaties nemen in andere vennootschappen met een gelijkaardig of verschillend doel.

Zij kan mits aanduiding van een vaste vertegenwoordiger ook de functies van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, of lid van het directiecomité van andere vennootschappen uitoefenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

4.Duur: een onbeperkte duur

5.Kapitaal: Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Volstort ten belope van 6.200 euro. De voornoemde oprichters tekenden in op elk de helft van de aandelen, elk van deze aandelen werd volstort ten belope van een derde.

6. De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer BE39 7360 0334 2019 geopend bij de

KBC Bank op naam van de vennootschap in oprichting. Het bewijs van deponering werd door voormelde

Bank afgeleverd op 9 mei laatst.

7.Boekjaar: Loopt van 1 januari tot eenendertig december. Het eerste boekjaar loopt tot eenendertig december tweeduizend vijftien.

8.Reserves en winstverdeling: Van de nettowinst wordt minstens vijf ten honderd vooraf genomen bestemd tot het vormen van het wettig reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettig reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het saldo van de winst, staat, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, ter beschikking van de algemene vergadering. In geval van ontbinding van de vennootschap zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstellen en hun bevoegdheid en vergoedingen bepalen.

9.Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet, waarvan het getal en de duur van hun mandaat zullen bepaald worden door de algemene vergadering. Alle zaakvoerders hebben individueel de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Tot zaakvoerders werden benoemd voornoemde oprichters, te weten:

- de heer RZEPIELA, ADAM, voornoemd;

- de heer RZEPIELA, DAMIAN GRZEGORZ, voornoemd;

10.Commissaris: geen

11.Gewone algemene vergadering: wordt gehouden de tweede vrijdag van juni om zeventien uur op de zetel of op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen. Eerste gewone algemene vergadering in 2016.

12. Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling wordt verleend aan: Boekhoudkantoor  Companies House te 2018 Antwerpen, Lange Leemstraat 350, en haar gevolmachtigden, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de inschrijving in een ondernemingsloket of andere administratieve diensten en alle documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om eventueel inschrijving als "BTW"- belastingplichtige te bekomen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

de geassocieerd-notaris, Dirk Verbert

Tegelijk hiermee neergelegd: - afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

26/02/2015
ÿþ MOO 2,2

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

b I 1 i al

s.





<15031529*





Rechtbank van koophandel

Antwerpen

16 FEB. 2015

afdelitierpen



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen



Ondememingsnr : 0552.693.924

Benaming

(voluit) : ADAM & ZOON



(verkort? .

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Appeistraat 12, 2140 Antwerpen

Onderwerp akte : overdracht aandelen

Uitreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 06/02/2015,

Volgende beslissing werd genomen:

e

overdracht aandelen

e

Dit alles vastgesteld en ais juist erkend zijnde, wordt tot afwikkeling van de agenda in de

e aangegeven volgorde overgegaan.

Beslissing:

" Overdracht van 20 aandelen van Rzepiela Damian Grzegorz per 06/02/2015 aan de heer Drag Daniel Jan als werkkend vennoot

v7 '

ó'

N Alle beslissingen werden in overeenstemming van de statuten der vennootschap genomen en

c gaan in vanaf heden 06102/2015.

N

et ~ Zaakvoerders:.

Rzepiela Damian Grzegorz

et Rzepiela Adam

et

ri)

Coordonnées
ADAM & ZOON

Adresse
APPELSTRAAT 12 2140 ANTWERPEN (BORGERHOUT)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande