ADAMIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADAMIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.752.897

Publication

23/11/2012
ÿþ ÿí~ i ~rr'! Mod Word 11.1

~i1+4û^,4`~ ~~_ { In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

d milu~1lll1lll I

IluerW ere tr aile van de

Rechtbank v4n 1r01:,ïre`..Z t Antwerpen

op 1 3 NOV 2412

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : AdAmiA

(verkort) :

co

Rechtsvorrn : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat, 55

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit de oprichtingsakte opgemaakt door notaris Dirk Verbed te Antwerpen op 5 november 2012, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AdAmiA" werd opgericht met volgende gegevens: 1.Zetel: 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat, 55

2.Oprichters: 11 de Naamloze vennootschap "ARIA HOLDING", met zetel te 1190 Vorst, G. Van Haelenlaan, 117, 0848.952.017 RPR Brussel.

Opgericht blijkens akte verleden voor geassocieerd notaris Gérard lndekeu te Brussel op 20 september 2012, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 4 oktober daarna, onder nummer 20121004164175.

De statuten werden sindsdien niet meer gewijzigd.

Hier vertegenwoordigd door haar bestuurder, bevoegd om de vennootschap alleen te vertegenwoordigen, overeenkomstig de statuten, te weten

-De heer MATHIOT Laurent, navermeld.

Benoemd tot bestuurder in voormelde oprichtingsakte, en gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, als gemeld.

2/ de heer MATHIOT, Laurent, geboren te Frankrijk, op twintig november duizend negenhonderddrieënzestig, wonende te 1190 Vorst, (BELGIË), G. Van Haelenlaan, 117.

3/ mevrouw PRIMARD, Laurence, geboren te Frankrijk, op veertien februari duizend negenhonderdtweeënzeventig, wonende te 1190 Vorst (BELGIË), G. Van Haelenlaan, 117.

3 Doel: De vennootschap heeft tot doel:

OKlein- en groothandel, aan- en verkoop, import en export van diamant en alle andere sier- en edelstenen,

zowel natuurlijke ais kunstmatige, zowel ruwe ais bewerkte en zo voor eigen reke-ning als voor rekening van

derden.

DFabricatie, slijpen, bewerking en verwerking van diamant en alle andere sier- en edelstenen, zo voor

eigen rekening als voor rekening van derden.

ODe commissiehandel in diverse producten en artikelen.

Deze opsomming is voorbeeldgevend en niet beperkend. Daarom is zij gerechtigd alle handelingen en

verhandelingen te verrichten van welke aard ook, die rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van

het doel strekken.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle handels- of nijverheids- en financiële verrichtingen

of bewerkingen die van aard zouden zijn de vennootschap uit te breiden of te bevorderen, zij kan zich eveneens

borgstellen of haar aval verlenen en hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Zij mag deelnemingen en par ithcipaties nemen in andere vennootschappen met een gelijkaardig of

verschillend doel.

Zij kan mits aanduiding van een vaste vertegenwoordiger ook de functies van bestuurder, zaakvoerder,

vereffenaar, of lid van het directiecomité van andere vennootschappen uitoefenen.

4.Duur: onbepaald

5.Kapitaal: Het geplaatst kapitaal bedraagt 18.600,00 euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder

aanduiding van nominale waarde. Volledig volgestort

6. De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening nummer BE55 6680 0150 4244 geopend bij

de State Bank of India op naam van de vennootschap in oprichting.

Het bewijs van deponering werd door voormelde Bank afgeleverd op heden.

7.Boekjaar: Loopt van 1 januari tot 31 december. Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2013.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

8.Reserves en winstverdeling: Van de nettowinst wordt minstens vijf ten honderd vooraf genomen bestemd tot het vormen van het wettig reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettig reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt, Het saldo van de winst, staat, rekening houdend met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, ter beschikking van de algemene vergadering. In geval van ontbinding van de vennootschap zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanstellen en hun bevoegdheid en vergoedingen bepalen.

9.Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet, waarvan het getal en de duur van hun mandaat zullen bepaald worden door de algemene vergadering. Alle zaakvoerders hebben individueel de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is, ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. Tot zaakvoerders werden benoemd voornoemde oprichter, te weten: de heer MATHIOT, Laurent, geboren te Frankrijk, op twintig november duizend negenhonderddrieënzestig, wonende te 1190 Vorst, (BELGIË), G. Van Haelenlaan, 117.

10.Cornmissaris: geen

11.Gewone algemene vergadering: wordt gehouden de laatste dinsdag van juni om vijftien uur op de zetel of op de plaats aangeduid in de bijeenroepingen. Eerste gewone algemene vergadering in 2014.

12. Bijzondere volmacht

Bijzondere volmacht met recht van in de plaatsstelling wordt verleend aan: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANTSKANTOOR VAN MOPPES", met zetel te Antwerpen, Lange Herentalsestraat 101, en haar gevolmachtigden en haar gevolmachtigden, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen omtrent de inschrijving in een ondernemingsloket of andere administratieve diensten en alle documenten hiervoor te ondertekenen, alsmede om eventueel inschrijving als "BTW"- belastingplichtige te bekomen.

VOLMACHT

Ondergetekende

mevrouw PRIMARD, LAURENCE, geboren te PARIS, op veertien februari duizend negenhonderdtweeënzeventig, wonende te 75115 PARIS (FRANKRIJK), AVENUE MOZART, 113.

Verklaart bij deze aan te stellen als bijzondere lasthebber :

de heer MATHIOT, LAURENT, geboren te BOULOGNE-BILLANCOURT, op twintig november duizend negenhonderddrieënzestig, wonende te 75116 PARIS, (FRANKRIJK), AVENUE MOZART, 113.

Aan wie zij volmacht verleent om namens haar op te tre-iden bij de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht: "AdAmiA" met zetel te 2018 Antwerpen, Hoveniersstraat 55 voor onbepaalde duur en met als doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

D Klein- en groothandel, aan- en verkoop, import en export van diamant en alle andere sier- en edelstenen, zowel natuurlijke als kunstmatige, zowel ruwe als bewerkte en zo voor eigen rekening als voor rekening van derden.

D Fabricatie, slijpen, bewerking en verwerking van diamant en alle andere sier- en edelstenen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden.

O De commissiehandel in diverse producten en artikelen.

Deze opsomming is voorbeeldgevend en niet beperkend. Daarom is zij gerechtigd aile handelingen en verhandelingen te verrichten van welke aard ook, die rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van het doel strekken.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle handels- of nijverheids- en financiële verrichtingen of bewerkingen die van aard zouden zijn de vennootschap uit te breiden of te bevorderen, zij kan zich eveneens borgstellen of haar aval verlenen en hypothecaire of andere zekerheden verstrekken,

Zij mag deelnemingen en participaties nemen in andere vennootschappen met een gelijkaardig of verschillend doel.

Zij kan mits aanduiding van een vaste vertegenwoordiger ook de functies van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, of lid van het directiecomité van andere vennootschappen uitoefenen."

De vennootschap zal worden opgericht blijkens akte voor geassocieerd-notaris Dirk Verbert of Sebastiaan-Willem Verbert te Antwerpen op 5 november 2012 am 11.30 uur.

Het kapitaal van deze vennootschap zal 18.600,- euro bedragen, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, waarop zal worden ingeschreven in geld, door hierna volgende vennoten:

1/ de Naamloze vennootschap "ARIA HOLDING", met zetel te 1190 Vorst, G. Van Haelenlaan, 117, 0848.952.017 RPR Brussel.

Opgericht blijkens akte verleden voor geassocieerd notaris Gérard lndekeu te Brussel op 20 september 2012, gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 4 oktober daarna, onder nummer 20121004164175.

De statuten werden sindsdien niet meer gewijzigd.

Hier vertegenwoordigd door haar bestuurder, bevoegd om de vennootschap alleen te vertegenwoordigen, overeenkomstig de statuten, te weten:

De heer MATHIOT Laurent, navermeld.

Benoemd tot bestuurder in voormelde oprichtingsakte, en gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, als gemeld. Op achtennegentig (98) aandelen aan pari, hetzij een bedrag van achttienduizend tweehonderd achtentwintig euro (¬ 18.228,-),

2/ de heer MATHIOT, LAURENT, voornoemd, op één (1) aandeel aan pari, hetzij een bedrag van honderd

zesentachtig euro (¬ 186,-),

3/ mevrouw PRIMARD, LAURENCE, voornoemd, op één (1) aandeel aan pari, hetzij een bedrag van

honderd zesentachtig euro (¬ 186,-).

Welke aandelen alle vol-'le-+dig volgestort zullen zijn,

Tot niet statutaire zaakvoerder(s) zal/zullen worden benoemd: de heer MATHIOT, LAURENT, voornoemd

De controle warden als volgt geregeld:

De controle op de vennootschap wordt beheerst door de artikelen 130 en volgende van het Wetboek van

vennootschappen, Bij oprichting wordt niet in de benoeming van een commissaris voorzien.

In het bijzonder wordt de lasthebber gemachtigd om namens de volmachtgever:

- De schikkingen vast te leggen die de werking van de vennootschap, het bestuur, de vertegenwoordiging,

de controle, de algemene vergadering, de jaarrekening, de winst- verdeling, de wijze van vereffening, zullen

regelen en in het algemeen alle mogelijke statutaire schikkingen te treffen.

- De inbrengen van de overige vennoten te aanvaarden en namens de volmachtgever een geldelijke inbreng

te doen ten bedrage van 186 euro en in te teke-'nen op 1 aandeel tegen de prijs van 186 euro per aandeel.

- Deel te nemen aan de vergadering die onmiddellijk ná de oprichting zou plaatsvinden, te beraadslagen en

te stemmen over alle beslissingen die daar ter stemming worden gebracht, in het bijzonder de benoeming van

zaakvoerder, en eventueel een mandaat als zaakvoerder te aanvaarden,

- De duur van het eerste boekjaar vast te stellen.

- Het financieel plan goed te keuren en te ondertekenen.

- De oprichtingskosten te voldoen.

Te dien einde alle akten te verlijden, documenten, processen-verbaal en registers te ondertekenen, woonst

te kie-'zen, in de plaats te stellen en in het algemeen alles te doen wat nodig en nuttig kan zijn.

De lasthebber wordt tevens gemachtigd op te treden met zelfde bevoegdheid in alle akten volgend op deze,

inhoudende de oprichting van deze vennootschap met zelfde oprichtingsgegevens.

Gedaan te 02/11/2012

Op Bruxelles

"Goed voor volmacht" (getekend)

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

de notaris, DirK Verbert

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte.

-volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

.~

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.07.2015 15378-0023-012

Coordonnées
ADAMIA

Adresse
HOVENIERSSTRAAT 55 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande