ADCOCHEM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADCOCHEM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 589.984.583

Publication

04/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

02-02-2015

Griffie

*15302139*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0589984583

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

ADCOCHEM

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Meester Greet Van Eepoel, notaris te Lille, op 28 januari 2015, blijkt dat : De Heer DEVROE Johan Armand Helena, wonende te 2390 Malle, Ambachtsstraat 15, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht.

Benaming.

"ADCOCHEM , besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Maatschappelijke zetel.

Is gevestigd te 2000 Antwerpen, Italiëlei 189.

Voorwerp - doel.

De vennootschap heeft tot doel :

Zowel in het binnen- als in het buitenland en zowel rechtstreeks als onrechtstreeks of als tussenpersoon, de uitoefening van alle activiteiten als holding, patrimonium-, handels-, beheers- en managementvennootschap, in de meest ruime zin met inachtneming van eventuele wettelijke reglementeringen.

Deze activiteiten omvatten onder meer :

Alle verrichtingen met betrekking tot de verwerving, de uitbreiding, verbouwing, verfraaiing of renovatie van onroerende goederen van welke aard ook, of van onroerende zakelijke rechten, met inbegrip van huur, verhuur, en in het in leasing geven of nemen van deze goederen.

Alle verrichtingen die betrekking hebben op de verwerving en het oordeelkundige beheer van alle soorten van roerende goederen of waarden, met inbegrip van beleggingsfondsen, opties, futures of andere bestaande of in de toekomst op de markt komende financiële instrumenten ;

Alle verrichten met betrekking tot huur, verhuur leasing of renting, of enige andere vormen van gebruiksrecht op materiële of immateriële vaste activa van lichamelijke of onlichamelijke aard en het toestaan of opnemen van alle contracten van uitbating, franchising, handelsagentuur of handelsvertegenwoordiging ;

Het verwerven, exploiteren of commercialiseren, huren of verhuren, leasen of renten of ten gelde maken van octrooien, merken of licenties, en het in concessie nemen of in concessie geven van alle soorten van materiële of immateriële activa ;

Het verlenen van advies en bijstand en het uitvoeren van alle studie en onderzoeken in alle domeinen waarin zij competent is zoals marketing, promotie, research en ontwikkeling, design, handels- en productie, secretariaat, bedrijfs- en financieel beheer, personeelsbeheer, administratieve organisatie, telecom support systemen en oplossingen en I.T.  omgeving, inrichting, planning, bestuur van ondernemingen, en alles wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt. Het optreden als adviseur, commissionair, organisator of tussenpersoon in de reclame, promotie, mediabeleid, events, voorlichting, public relations, markt- of opinieonderzoek, en dit zowel in de commerciële als in de non-profit sector.

De invoer en uitvoer van goederen en diensten in de ruimste betekenis van het woord, de aan- en verkoop van goederen en diensten, de productie en de verpakking. Al het voornoemde mag zich situeren zowel onder groothandelsmarkt als op het niveau van de kleinhandel.

Onderwerp akte :

Italiëlei 189 2000 Antwerpen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het nemen van participaties of belangen in bestaande of nog op te richten ondernemingen zijnde vennootschappen, verenigingen of stichtingen, het waarnemen van bestuursmandaten of mandaten als vereffenaar of bewindvoerder, of van alle andere vormen van mandaten of opdrachten met betrekking tot bestuur, advies, toezicht en controle, van opdrachten met betrekking tot bestuur, advies, toezicht en controle, van opdrachten met betrekking tot interim management, of het ter beschikking stellen van personen voor het waarnemen van de hiervoor vermelde taken of opdrachten ;

Het waarnemen van alle opdrachten of tussenkomsten als verrichtingen van roerende en onroerende aard.

De vennootschap kan voorschoten of leningen toestaan aan haar bedrijfsleiders of vennoten of zich hen borg stellen, of kan dit doen aan of ten voordele van derden in het kader van haar maatschappelijke doel.

Zij kan alle burgerlijke, industrieel, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of die de verwezenlijking hiervan kunnen vergemakkelijken of hiertoe kunnen bijdragen.

De algemene vergadering kan het doel van de vennootschap uitleggen of toelichten, of uitbreiden met inachtneming van de wettelijke bepalingen ter zake.

De vennootschap zal zich onthouden van het verlenen van diensten als bedoeld in artikel zesenveertig van de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en beleggingsadviseurs.

Deze opsomming is verklarend.

Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur te rekenen vanaf het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid.

Maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro, zegge 18.550,00 ¬ en wordt vertegenwoordigd door honderd twintig (120) aandelen, elk met een fractiewaarde van één/honderdtwintigste van het maatschappelijk kapi¬taal.

Bestuur en controle.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoer¬ders, al dan niet vennoten.

Worden tot statutaire zaakvoerders benoemd :

a) de Heer Devroe John, voornoemd .

b) Mevrouw Van den Bergh Martine Gerardine Philomène Marcel Yvonne, wonende te Beerse, Karel Van Nyenlaan 5.

De duur van hun opdracht is niet beperkt. Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing door de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens de handelingen die wettelijk zijn voorbehouden voor de algemene vergadering.

Algemene vergadering.

Deze zal worden gehouden ieder jaar ten maatschappelijke zetel of op de plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld op de derde maandag van de maand juni, om 18.00 uur en voor het eerst in 2016. Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Maatschappelijk jaar.

Het boekjaar begint de eerste januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan vanaf het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid en eindigt op 31 december 2015.

Winstverdeling.

Van de netto-winst, wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. De verplichting tot deze afneming houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende bereikt van het maatschappelijk kapitaal.

Over de aanwending van het overige zal door de algemene vergadering met gewone meerderheid worden beslist.

Volmacht.

Volmacht wordt verleend aan Accountantskantoor Verheyden en C°, Zeelsebaan 14, 9200 Dendermonde, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de uitvoering van de wettelijke en administratieve formaliteiten te vervullen bij alle administratieve overheden waaronder alle belastingsadministraties, de BTW administratie, en het ondernemingsloket.

Te dien einde al het nodige en nuttige te doen en alle stukken te ondertekenen.

Waarvan Akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Gedaan en verleden ten kantore van ondergetekende notaris op datum als in hoofding gemeld. Voor ontledend uittreksel.

Staatsblad

Getekend : notaris Greet Van Eepoel, te Lille Tegelijk neergelegd : expeditie oprichtingsakte.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.06.2016, NGL 31.08.2016 16574-0183-013

Coordonnées
ADCOCHEM

Adresse
ITALIELEI 189 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande