ADDICT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADDICT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.274.228

Publication

16/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 10.10.2013 13629-0266-018
06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 31.08.2012 12533-0224-018
12/07/2012
ÿþ~

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

On¬ fernan-iingsnr : 0479.274228

Neergelegd ter griffie van de RethibanK van Koophandel le Antwerpen, op 1111112

Griffie

i I UI II UI II I III IIII

" zziza~as"

be

a

B~

Stz

Benaming (voluit) : RUNNING PLANET

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gitschotellei 119

(volledig adres) 2600 Antwerpen (Berchem)

Onderwern(en) akte ; FUSIE DOOR VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN ÉÉN HAND - OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

WIJZIGING NAAM EN DOEL - DIVERSE STATUTENWIJZIGINGEN - AANPASSING STATUTEN AAN VIGERENDE WETGEVING

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 26 juni 2012, blijkt onder meer het volgende:

1. De vergadering besliste tot de Fusie (door vereniging van alle aandelen in één hand) van de Overnemende Vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RUNNING PLANET", rechtspersonenregister Antwerpen 0479.274.228, met zetel te 2600 Antwerpen (Berchem), Gitschotellei 119, met de Overgenomen Vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FITRENT", rechtspersonenregister Antwerpen 0874.784.503, met zetel te 2600 Antwerpen (Berchem), Gitschotellei 119, door de overgang van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de Overgenomen Vennootschap naar de Overnemende Vennootschap.

De Fusie zal worden verwezenlijkt en op boekhoudkundig vlak haar effecten sorteren per 1 januari 2012 om 00.00 uur. Bijgevolg zullen alle handelingen van de Overgenomen Vennootschap met ingang van 1 januari 2012 om 00.00 uur vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht worden te zijn verricht voor rekening en risico van de Overnemende Vennootschap.

2. Het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap, id est het volledige actief en passief vermogen, overgaat naar de Overnemende Vennootschap onder algemene titel, met alle rechten en verplichtingen, niets voorbehouden noch uitgezonderd.

Er werd beslist dat de diverse vermogensbestanddelen van de Overgenomen Vennootschap per 1 januari 2012 (00.00 uur) in de boekhouding van onderhavige Overnemende Vennootschap worden opgenomen in vervanging van de aandelen van de Overgenomen Vennootschap die naar aanleiding van deze Fusie zullen worden vernietigd.

3. De naam van de vennootschap werd gewijzigd en luidt voortaan "ADDICT".

De vennootschap mag tevens optreden onder de handelsbenamingen "ADDICT STORE" of "ADDICT

RENT" of "RUNNING PLANET" of "FITRENT".

Artikel 1 van de statuten werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"Artikel 1- NAAM.

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam: "ADDICT".

De vennootschap mag tevens optreden onder de handelsbenamingen "ADDICT STORE" of "ADDICT

RENT" of "RUNNING PLANET" of "FITRENT". Deze namen mogen zowel samen als afzonderlijk worden

gebruikt."

4. Het doel van de vennootschap werd gewijzigd zodat artikel 4 van de statuten werd gewijzigd en voortaan als volgt luidt:

"Artikel 4 - DOEL.

- Zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, in deelneming van derden, de klein- en groothandel in, de in- en uitvoer van, de vervaardiging van, de agentuur en vertegenwoordiging in kleding, textielstoffen, schoenen, loopschoenen, sportartikelen, alsmede de verhuring en de fabricatie ervan.

On d2 taBlStE. t;iz "Gft Luk E. t`i.rrs,eldeY, Fic'.Cie. I.b3fii çTl hoâdengheiCl van Ae eliStrUi"OelllEianïiF v-mi ce pErSort?}illen)

tierG-er te'.`?rt`c:getl"'OOfolÇlvr

W.7_1"-;:,.." I _

mod 11.1

Vrsat-

behouden 'aan hee 13elçiseh

Staatsblad

- Het verlenen van adviezen op gebied van steunzolen, podologie en dit in de meest ruime zin van het woord.

- Het organiseren van conferenties en seminaries, het organiseren van privaatcursussen of schriftelijke cursussen voor algemene, beroeps-, commerciële of technische vorming.

- Overige amusement, overige activiteiten op het gebied van recreatie, organisatie en uitvoering van sportevenementen, activiteiten van sportclubs en - bonden, overige activiteiten in verband met de sportbeoefening zoals onder meer de promotie, organisatie en uitvoering van sportevenementen, overige activiteiten in verband met sportbeoefening, de ondersteunende diensten in verband met sportbeoefening, strandactiviteiten, overige activiteiten in verband met recreatie.

- Vervaardiging van dranken, productie van mineraalwater en frisdranken, het produceren van drank, energydrinks enzovoort. Vervaardiging van voeding die afgestemd is op grote spierinspanning, vooral door sportlui.

- Textielveredeling, het impregneren, bekleden of bedekken van textiel met kunststof; vervaardiging van geconfectioneerde artikelen van textiel.

- Reproductie van opgenomen media, publiciteitsagentschap, public relations bureau.

- Productie en uitzending van radio- en televisieprogramma's.

- De ontwikkeling van websites en beheer.

- De vervaardiging, de groot- en kleinhandel, het huren en verhuren, de handelsbemiddeling in

sportkleding, sportartikelen, sporttassen en sportschoeisel en alle aanverwanten.

Het opzetten en uitwerken van projecten. Het adviseren, exploiteren en/of uitbaten van een

adviesbureau, ondernemingen in de toeristische sector en hun toeleveringsbedrijven.

- Het importeren en exporteren, aan- en verkopen in het groot en het klein en het produceren van

menigvuldige goederen, technische toepassingen, patenten en rechten.

- De vennootschap mag ter verwezenlijking van haar doel aile roerende en onroerende goederen kopen en verkopen, huren en verhuren, leningen aangaan, zelfs ten hypothecaire titel en in het algemeen alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard en die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen,"

5. Artikel 14 van de statuten aangaande regeling inzake externe vertegenwoordiging werd gewijzigd zodat artikel 14 van de statuten voortaan luidt als volgt:

"Artikel 14 - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen."

6. Een regeling inzake toelatingsvoorwaarden en voorwaarden tot uitoefening van het stemrecht in algemene vergaderingen werd in artikel 17 van de statuten toegevoegd en vooraan in artikel 17 van de statuten werd een nieuwe alinea toegevoegd die luidt als volgt:

"Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht."

7. Een regeling inzake verdeling liquidatiesaldo werd in artikel 31 van de statuten toegevoegd en achteraan in artikel 31 van de statuten werd volgende alinea toegevoegd:

"Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen"

8. Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HELLEMANS ACCOUNTANTS &

BELASTINGCONSULENTEN", rechtspersonenregister Mechelen 0894.369.989, met zetel te 2861 Sint-Katelijne-Waver, Dijk 99 bus 2, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging

of doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht,

en dit zowel naar aanleiding van onderhavige fusieoperatie als naar aanleiding van vroegere beslissingen en

akten uitgaande van de raad van bestuur of de algemene vergadering van de Vennootschap, alsook een

bijzondere volmacht om de Vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties,

waaronder de "B.T.W.".

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

130 ïl~ 1~8Y5t~' ~ ki ?'uü

1..::H. vC'rnle.loe" ' RCGte" I'dc^a3R'! @ri iloeCÍanlCli-tB1Ci RlBYrCllYiérlterefíCie nGtBftS fEetWll 7an da perSa{p}Tl!e.rzl

bene?` Wç i..crttE.r),ÊTrabr :.cïfl:.lê<ri :'?t1 _e.rdE'n v" .ft£Gdn'.ûorîllÇSar.

~~'-' ~';nFrr er ~1p'ICs PrIIPC

TY Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten. moa 11.1

l

bg}YeII{7f'n

. .aan net Belgisch Staatsblad





~ I

I:" :ts(E- +.'et'nIeIDee: c CCiG ' Naam en (7ofi]eriiatleld van de IflslrUrrlEiltePenJe 9lo:af;z persoio an)

btVCemCI de recno.Sper.00r= ten c?nziriC van derden te verngùn'"oor,Jer

4" 't-yáT F7IIn_

18/05/2012
ÿþ: 0479.274.228

+. ~. " ,a} . RUNNING PLANET

: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID GITSCHOTELLEI 119 - 2600 BERCHEM

_ : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL Fusievoorstel dd 31/01/2012

Fusievoorstel door vereniging van alle aandelen in één hand (met fusie gelijkgestelde verrichting) tussen BVBA RUNNING PLANET (overnemende vennootschap) en BVBA FITRENT (overgenomen vennootschap);

Artikel 1: Fusie  rechtsvorm  naam  doei  zetel

De partijen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FITRENT overgaat naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RUNNING PLANET", voormeld.

De overnemende vennootschap zal zowel haar rechtsvorm als haar maatschappelijke zetel behouden. De naam van de overnemende vennootschap zal gewijzigd worden in "Addict".

Alle aandelen van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid FITRENT bevinden zich reeds sinds 1 januari 2012 in handen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RUNNING PLANEI".

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap,

Het doel van de overnemende vennootschap is het volgende:

-Zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, in deelneming van derden, de klein- en groothandel in, de in- en uitvoer van, de vervaardiging van, de agentuur en vertegenwoordiging in kleding, textielstoffen, schoenen, loopschoenen, sportartikelen alsook de verhuring en de fabricatie van deze artikelen;

-Het verlenen van adviezen op het gebied van steunzolen, podologie en dit in de meest ruime zin van het woord;

-Het verlenen van advies aan sportlui en dit in de meest ruime zin van het woord;

-Het organiseren van conferenties en seminaries, het organiseren van privaatcursussen of schriftelijke cursussen voor algemene, beroeps-, commerciële- of technische vorming;

-De vennootschap mag ter verwezenlijking van haar doel alle roerende en onroerende goederen kopen en verkopen, huren en verhuren, leningen aangaan, zelfs ten hypothecaire titel en in het algemeen alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard en die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel.

De opsomming is louter exemplatief en geenszins beperkend.

De vennootschap kan aile voormelde verrichtingen stellen zo in eigen naam als voor rekening van derden, zo alleen in samenwerking met derden.

Zij zal daarenboven, rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met een gelijkaardig of verwant doel of die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap of onderneming voor de hierbij opgerichte vennootschap nuttig of dienstig kan zijn en dit door de inbreng, versmelting, participatie of op gelijk welke andere wijze.

Op de laatste L z. van Luik k3 vermelden : r : Naam er àoedani;esl van de í::irusrenterende notaris, 'Jan perro(o):

aava yc s rechte; r~ccn ten .,.anzien van derden te vertegenwoordigen

r!f . 0 : handtel ,.i,ig.

K

~ ~

Mod Word 11.1

A

u

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Zi4reái;jL~`~'1,~+ f' i Ii ~'til tl ÍiLI`i!ltlJaflic

van Koophandel te Antwerpen, op

0 7 MEI 2012

*12090991*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De doel van de overgenomen vennootschap (partij B) is het volgende:

-Zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, in deelneming van derden, de klein-en groothandel in, de in-en uitvoer van, de vervaardiging van, de agentuur en vertegenwoordiging in kleding, textielstoffen, schoenen, loopschoenen, sportartikelen, alsmede de verhuring en de fabricatie ervan

-Het verlenen van adviezen op het gebied van steunzolen, podologie en dit ln de meest ruime zin van het woord

-Het organiseren van conferenties en seminaries, het organiseren van privaatcursussen of schrifelijke cursussen voor algemene, beroeps-, commerciële of technische vorming

-Overig amusement, overige activiteiten op het gebied van recreatie, organisatie en uitvoering van sportevenementen, activiteiten van sportclubs  en bonden, overige activiteiten in verband met de sportbeoefening zoals onder meer de promotie, organisatie en uitvoering van sportevenementen, overige activiteiten in verband met sportbeoefening, de ondersteunende diensten in verband met sportbeoefening, strandactiviteiten, overige activiteiten in verband met recreatie

-Vervaardiging van dranken, productie van mineraalwater en frisdranken, het produceren van drank,

energydrinks enzovoort. Vervaardiging van voeding die afgestemd is op grote spierinspanning, vooral door

sportlui

-Textielveredeling, het impregneren, bekleden of bedekken van textiel met kunststof; vervaardiging van

geconfectioneerde artikelen van textiel,

-Reproductie van opgenomen media, publiciteitsagentschap, public-relations bureau

-Productie en uitzending van radio-en televisieprogramma's

-De ontwikkeling van websites en beheer

-De vervaardiging, de groot-en kleinhandel, het huren en verhuren, de handelsbemiddeling in sportkleding,

sportartikelen, sporttassen en sportschoeisel en alle aanverwanten

-Het opzetten en uitwerken van projecten. Het adviseren, exploiteren enfof uitbaten van een adviesbureau, ondernemingen in de toeristische en recreatieve sector en hun toeleveringsbedrijven

-Het importeren en exporteren, aan- en verkopen in het groot en het klein en het produceren van menigvuldige goederen, technische toepassingen, patenten en rechten

-De vennootschap mag ter verwezenlijking van haar doel aile roerende en onroerende goederen kopen en verkopen, huren en verhuren, leningen aangaan, zelfs ten hypothecairen titel en in het algemeen alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard en die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijke doel.

Deze opsomming is louter exemplatief en geenszins beperkend.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdeling, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, aankopen en verkopen van onroerende goederen, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt niet bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Aangezien de overnemende vennootschap de activiteiten van de overgenomen vennootschappen zal verder zetten, zal de overnemende vennootschap haar doel als samengesteld zijn;

-Zowel voor eigen rekening, voor rekening van derden, in deelneming van derden, de klein-en groothandel in, de in-en uitvoer van, de vervaardiging van, de agentuur en vertegenwoordiging in kleding, textielstoffen, schoenen, Loopschoenen, sportartikelen, alsmede de verhuring en de fabricage ervan

-Het verlenen van adviezen op het gebied van steunzolen, podologie en dit in de meest ruime zin van het woord

-Het organiseren van conferenties en seminaries, het organiseren van privaatcursussen of schrifelijke cursussen voor algemene, beroeps-, commerciële of technische vorming

-Overige amusement, overige activiteiten op het gebied van recreatie, organisatie en uitvoering van sportevenementen, activiteiten van sportclubs  en bonden, overige activiteiten in verband met de sportbeoefening zoals onder meer de promotie, organisatie en uitvoering van sportevenementen, overige activiteiten in verband met sportbeoefening, de ondersteunende diensten in verband met sportbeoefening, strandactiviteiten, overige activiteiten in verband met recreatie

-Vervaardiging van dranken, productie van mineraalwater en frisdranken, het produceren van drank, energydrinks enzovoort. Vervaardiging van voeding die afgestemd is op grote spierinspanning, vooral door sportlui

-Textielveredeling, het impregneren, bekleden of bedekken van textiel met kunststof; vervaardiging van

geconfectioneerde artikelen van textiel,

-Reproductie van opgenomen media, publiciteitsagentschap, public-relations bureau

-Productie en uitzending van radio-en televisieprogramma's

-De ontwikkeling van websites en beheer

-De vervaardiging, de groot-en kleinhandel, het huren en verhuren, de handelsbemiddeling in sportkleding,

sportartikelen, sporttassen en sportschoeisel en aile aanverwanten

-Het opzetten en uitwerken van projecten. Het adviseren, exploiteren en/of uitbaten van een adviesbureau, ondernemingen in de toeristische sector en hun toeleveringsbedrijven

-Het importeren en exporteren, aan- en verkopen in het groot en het klein en het produceren van menigvuldige goederen, technische toepassingen, patenten en rechten

-De vennootschap mag ter verwezenlijking van haar doe! alle roerende en onroerende goederen kopen en verkopen, huren en verhuren, leningen aangaan, zelfs ten hypothecairen titel en in het algemeen alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard en die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijke doel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft,

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

Artikel 2: Ruilverhouding-opleg-wijze van uitreiking

Vermits de overnemende vennootschap reeds met ingang van 1 januari 2012 aile aandelen in de overgenomen vennootschap bezit, dient uiteraard geen ruilverhouding te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen),

Artikel 3: Datum voor deelname in de winst

Omwille van hiervoor vermelde reden (vereniging van alle aandelen in één hand) dient evenmin een datum voor deelname in de winst te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 4: Boekhouding

De datum vanaf welke handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 januari 2012.

Artikel 5: Bijzondere rechten

Er zijn geen vennoten in de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben noch houders van andere effecten dan aandelen.

Artikel 6: Bijzondere voordelen leden bestuursorganen

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen wordt geen enkel bijzonder voordeel toegekend.

BVBA Jope Sport,

zaakvoerder

met als vaste vertegenwoordiger

Dhr. Peeters Joris

Op d3 laatst. van Luik B vermelden :t.~~:: : Na:. x1 a^ ííoadaffitr,:._.¬ ^ nztaris, n;.izij van de perso(o)n(en)

bev'.~,r-,'(-J d;, recFi-3e,.ci trn .%~razi.:n van Líarden te vertegenwoordigen

L _ ~o :

17/02/2015
ÿþ MO Warel 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u 11 i







Ondernemingsnr : 0479.274.228

Benaming

(voluit) : ADDICT

{verkort}

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 5 FEB. 2015

Griffie

afdelkng Antwerpen

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : GITSCHOTELLEI 119 TE 2600 BERCHEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Ingevolge de bijzondere algemene vergadering van 29 januari 2015 werd beslist het ontslag goed te keuren van BVBA Jope Sport, Leopold De Vriesstraat 43. bus 2 te 2600 Berchem, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Peeters Joris, wonende te 2600 Berchem, Leopold De Vriesstraat 43 bus 2 en dit vanaf heden.

Met unanimiteit van stemmen wordt dit ontslag aanvaard.

VAN ABBENY Patrick, Zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.06.2011, NGL 25.07.2011 11334-0355-017
12/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.06.2009, NGL 07.08.2009 09554-0342-017
05/01/2009 : ANA074030
25/08/2008 : ANA074030
31/08/2007 : ANA074030
27/07/2006 : ANA074030
01/07/2005 : ANA074030
15/07/2004 : ANA074030
27/01/2003 : ANA074030

Coordonnées
ADDICT

Adresse
GITSCHOTELLEI 119 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande