ADELE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ADELE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 417.233.127

Publication

02/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.05.2013, NGL 25.11.2013 13668-0325-013
23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 18.08.2012 12424-0009-010
28/03/2012
ÿþ Mod POF 11.1

ln de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iteuze

1 6 MRT 2012

Griffie

Voor-behoede

aan hot

Belgisct Staatsbla

*iaoe3sas

Ondernerningsrir 0417233127

Benaming (voluit) : ADELE

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : KOLVENIERSSTRAAT 16 BUS 1, 1800 VILVOORDE (volledlg adres)

Onderwerp(en) akte : Ontslag en benoeming bestuurders en wijziging maatschappelijke zetel Tekst

Op 1 maart 2012 hebben de vennoten van Adele NV vergaderd ten

maatschappelijke zetel.

Daarbij werd met éénparigheid van stemmen beslist:

Het ontslag van de volgende bestuurders wordt door de voltallige Raad van Bestuur aanvaard.

De bvba Merveilleux, met maatschappelijke zetel te 1800 Vilvoorde, kolveniersstraat 16 bus 1, BTW BE 0450.008.635 RPR Brussel, met als vaste vertegenwoordiger de heer Cornelis Josse, grote markt 2210102, 8370 Blankenberge.

De heer Yves Leleu, W.Elsschotstraat 1, 2050 Antwerpen, dewelke zowel ontslag neemt als bestuurder en tevens als afgevaardigde bestuurder.

De benoeming als nieuwe bestuurder van de heer Masco Willy Elly Hubert, bulsstraat 82, 3570 Alken.

De benoeming als nieuwe Afgevaardigde bestuurder van de heer Masco Willy Elly Hubert, bulsstraat 82, 3570 Alken

De ontslagen en nieuwe benoemingen worden aanvaard met onmiddellijke ingang.

De verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar het volgende adres: Antwerpsesteenweg 45, 2830 Willebroek,vanaf 1 maart 2012.

De heer Masco Willy Elly Hubert

Afgevaardigde Bestuurder

Op de laatste blz van Luik B vërrdëlden : Réctti : Naam en tiledariigheid van c!ë instrumenteiende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/12/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ll

11188159

E3Xj2SL ;

05 DEC Zo_1l

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0417.233.127

Benaming

(voluit) : ADELE

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Rue Chopin 22 te 1070 Brussel

Onderwerp akte Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Thomas Dusselier te Knokke-Heist op negen novembertweeduizend en elf, geregistreerd te Knokke-Heist op veertien november tweeduizend en elf, zes bladen, drie renvooien, Reg. 5, boek 138, blad 85, vak 10, blijkt dat de algemene vergadering volgende beslissing heeft genomen :

EERSTE BESLISSING

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur aangaande de wijziging van het doel, alsmede van de staat van actief en passief per 20 augustus 2011.

De aan verklaren een kopie van dit verslag ontvangen te hebben, alsook van de staat van activa en passiva, en er kennis van genomen te hebben.

Voor zover als nuttig en nodig, verklaren de aandeelhouders te verzaken aan de termijnen en formaliteiten door de wet in hun belang bepaald.

Deze verslagen zullen neergelegd worden op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist, in navolging van het hiervoor genomen besluit, en rekening houdend met de derde beslissing, tot vervanging van artikel 3 van de statuten door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN -Mestverwerking en waterzuivering;

-Het optreden als franchisenemer en franchisegever;

-De aan-en verkoop, in- en uitvoer, rechtstreeks of als tussenpersoon, van alle grondstoffen, materialen, " bijbehoren en nevenproducten, die met dit doel verband houden, dit alles in de ruimste zin;

-Het opkopen en wederverkopen van alle roerende goederen en materialen, bijbehoren en nevenproducten, niets uitgezonderd en het handel drijven in tweedehandsartikelen van alle aard;

-het aankopen, verhuren, vervoeren, ter beschikking stellen van derden van containers;

-Het vervoer langs de weg, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in het binnen- als in het buitenland;

-De uitbating van een onderneming voor alle transportverrichtingen, hetzij als vervoerscommissionair, hetzij als vervoersmakelaar;

-Het verwerven, opslaan, bewerken, verwerken, overslaan, recylcleren, sorteren, vervoeren en storten van klasse I afvalstoffen, hoofdzakelijk doch niet enkel van zand afkomstig uit samengeborsteld vuil van openbare wegen, slib afkomstig uit openbare waterslokkers, zandvangers en rioleringen, doch ook uit grachten, waterzuiveringsstations, enzovoort;

-De vennootschap kan optreden als verwerver, als verwerkingsbedrijf, als overslagstation of als sorteerstation en dit voor eigen verwerving alsook voor toegeleverde afvalstoffen voor en door derden aller aard. De recycling kan zowel op eigen ten-rein als mobiel gebeuren, de vennootschap kan en mag verzamelstations bouwen en beheren conform de betreffende exploitatievergunningen, of ze kan deze exploitatie door derden laten beheren;

-De vennootschap kan recycling units bouwen, kopen, huren, verkopen, verhuren, dit zowel voor eigen" rekening als tussenpersoon of in opdracht van derden als tussenpersoon. Tevens kan de vennootschap gerecycleerde producten afzetten op alle daartoe geinteresseerde afzetmarkten, ook op particuliere markten;

-Het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden;

- Het optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen.

Managementactiviteiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

II. VOOR EIGEN REKENING

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg steilen of aval verlenen, in de meeste ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieonderenemingen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; in dit kader van de vennootschap onroerend goederen of onroerende zakelijke rechten verwerven, onroerende goederen in huur nemen en deze onroerende goederen uitbreiden, verbouwen, afwerken, inrichten,...; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten of zaakvoerders) en kan aile kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen en vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg tot verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief haar eigen handelszaak."

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 1800 Vilvoorde, Kolveniersstraat 16 bus 1.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist de aard van de aandelen te wijzigen in die zin dat de aandelen voortaan op naam zullen zijn.

De bestaande aandelen aan toonder zullen, tegen inlevering door de aandeelhouders van hun huidig aandelenbezit, worden vernietigd door het aanbrengen van een stempel 'VERNIETIGD' en worden vervangen door een inschrijving op naam in het aandeelhoudersregister.

De aldus vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen ais de oorspronkelijke aandelen. VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist de statuten te vertalen naar de Nederlandse tee!, de statuten te actualiseren en aan te passen aan het Wetboek van vennootschappen.

HOOFDSTUK I - NAAM - ZETEL - DOEL  DUUR

Artikel 1. NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam "ADELE".

Artikel 2. ZETEL

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 1800 Vilvoorde, Kolveniersstraat 16 bus 1".

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van bestuur, mits inachtneming van de taalwetgeving terzake.

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, bijkantoren en bedrijfszetels, filialen, dochtervennootschappen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN -Mestverwerking en waterzuivering;

-Het optreden als franchisenemer en franchisegever;

-De aan-en verkoop, in- en uitvoer, rechtstreeks of als tussenpersoon, van alle grondstoffen, materialen, bijbehoren en nevenproducten, die met dit doel verband houden, dit alles in de ruimste zin;

-Het opkopen en wederverkopen van alle roerende goederen en materialen, bijbehoren en nevenproducten, niets uitgezonderd en het handel drijven in tweedehandsartikelen van alle aard;

-het aankopen, verhuren, vervoeren, ter beschikking stellen van derden van containers;

-Het vervoer langs de weg, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in het binnen- als in het buitenland;

-De uitbating van een onderneming voor alle transportverrichtingen, hetzij als vervoerscommissionair, hetzij als vervoersmakelaar;

-Het verwerven, opslaan, bewerken, verwerken, overslaan, recylcleren, sorteren, vervoeren en storten van klasse I afvalstoffen, hoofdzakelijk doch niet enkel van zand afkomstig uit samengeborsteld vuil van openbare

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

wegen, slib afkomstig uit openbare waterslokkers, zandvangers en rioleringen, doch ook uit grachten, waterzuiveringsstations, enzovoort;

-De vennootschap kan optreden als verwerver, als verwerkingsbedrijf, als overslagstation of als sorteerstation en dit voor eigen verwerving alsook voor toegeleverde afvalstoffen voor en door derden aller aard. De recycling kan zowel op eigen terrrein als mobiel gebeuren, de vennootschap kan en mag verzamelstations bouwen en beheren conform de betreffende exploitatievergunningen, of ze kan deze exploitatie door derden laten beheren;

-De vennootschap kan recycling units bouwen, kopen, huren, verkopen, verhuren, dit zowel voor eigen rekening als tussenpersoon of in opdracht van derden als tussenpersoon. Tevens kan de vennootschap gerecycleerde producten afzetten op alle daartoe geinteresseerde afzetmarkten, ook op particuliere markten;

-Het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden;

- Het optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen.

- Managementactiviteiten.

Il. VOOR EIGEN REKENING

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meeste ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieonderenemingen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; in dit kader van de vennootschap onroerend goederen of onroerende zakelijke rechten verwerven, onroerende goederen in huur nemen en deze onroerende goederen uitbreiden, verbouwen, afwerken, inrichten,...; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten of zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen en vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg tot verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief haar eigen handelszaak.

Artikel 4. DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de dag van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

HOOFDSTUK Il - KAPITAAL-AANDELEN

Artikel 5. KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt TWEEENZEST1GDUIZEND EURO (¬ 62.000-).

Het is vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/nulde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6. OPROEPING TOT BIJSTORTING

De stortingen op de niet volledig volgestorte aandelen moeten gebeuren op plaats en datum bepaald door de raad van bestuur, die hierover alleen mag beslissen; de uitoefening van de lidmaatschapsrechten toekomende aan deze aandelen wordt geschorst zolang de stortingen, behoorlijk opgevraagd en invorderbaar, niet zijn gedaan.

De raad van bestuur kan, na een ingebrekestelling bij aangetekend schrijven dat gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, de aandeelhouders vervallen verklaren en de aandelen waarop de stortingen niet zijn gebeurd verkopen, hetzij rechtstreeks aan de andere aandeelhouders, hetzij door tussenkomst van een effectenmakelaar. In dit geval wordt de prijs van de overdracht vastgesteld op basis van het netto-actief van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de aandeelhouders goedgekeurd. De betaling moet geschieden volgens de voorwaarden door de raad van bestuur vastgesteld.

Artikel 7. AARD VAN DE AANDELEN

Alle aandelen zijn en blijven op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de aandeelhouders een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

De aandelen zijn ondeelbaar en de vennootschap erkent slechts één eigenaar per effect. Indien meerdere personen rechten hebben met betrekking tot eenzelfde aandeel, zal de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst worden tot één enkele persoon is aangeduid als eigenaar van de titel tegenover de vennootschap.

Alle rechten, inclusief het stemrecht, worden uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 8. OVERDRACHT VAN AANDELEN

De overdracht van aandelen is aan geen enkele beperking onderworpen.

HOOFDSTUK III. BESTUUR EN CONTROLE

Artikel 9. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste het wettelijk vereist minimum aantal leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

Zij zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de aftredende bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

De Raad van Bestuur benoemt onder zijn leden een voorzitter. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is zij verplicht één of meer natuurlijke personen aan te duiden die individueel dan wel gezamenlijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegenwoordigen voor alle handelingen die dit bestuur betreffen.

Artikel 10. BIJEENKOMSTEN - BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING

De Raad van Bestuur komt bijeen telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee bestuurders het aanvragen, en dit na bijeengeroepen te zijn door, en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter, of bij diens verhindering door zijn plaatsvervanger.

Behalve in geval van overmacht, kan de Raad van Bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien ten minste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet vervuld is kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien ten minste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met absolute meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de

andere bestuurders. Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit

doorslaggevend, tenzij de raad uit slechts twee leden bestaat.

De vergaderingen worden gehouden op de plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald.

Iedere verhinderde of afwezige bestuurder kan schriftelijk, telegrafisch, per telex, fax of e-mail volmacht verlenen aan een andere bestuurder om hem op de vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen.

De opdrachtgever wordt in dit geval geacht aanwezig te zijn.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

De beslissingen van de Raad van Bestuur worden opgetekend in notulen die ondertekend worden minstens door de meerderheid van de aanwezige leden.

Deze notulen worden in een bijzonder register geschreven of ingelast.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door een bestuurder.

Artikel 11. BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De Raad van Bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtsdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Artikel 12. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt voor het gerecht en in akten met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door één gedelegeerd-bestuurder, benoemd door de raad van bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzonder gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Artikel 13. CONTROLE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Elke aandeelhouder heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet, of zolang de algemene vergadering die op om het even welk ogenblik een commissaris mag benoemen, er geen benoemd heeft.

HOOFDSTUK IV. ALGEMENE AANDEELHOUDERSVERGADERINGEN

Artikel 14. DATUM

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste maandag van de maand mei om vijftien uur. Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze algemene aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

Artikel 15. OPROEPING

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minimum vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de aandeelhouders, de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de aandeelhouders, de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De aandeelhouder, bestuurder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een aandeelhouder, bestuurder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 16. VERTEGENWOORDIGING

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten mogen schriftelijk, per telegram, telex of telecopie gegeven worden en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De Raad van Bestuur mag evenwel de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd vijf volle dagen voor de algemene vergadering.

Artikel 17. AANWEZIGHEIDSLIJST

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, te ondertekenen.

Artikel 18. BUREAU

De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door een bestuurder door diens collega's aangeduid, of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid. De voorzitter van de vergadering duidt de secretaris aan. Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de vergadering twee stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter. De verslagen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de aandeelhouders die zulks wensen. Deze verslagen worden in een speciaal register bijgehouden. De volmachten worden gehecht aan de verslagen van de vergaderingen waarvoor zij zijn gegeven.

Artikel 19. BERAADSLAGING

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering wanneer alle personen die opgeroepen dienen te worden aanwezig of vertegenwoordigd zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen besloten wordt.

Artikel 20. STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 21. MEERDERHEID

Behalve in de bij de wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal der op de vergadering bijeengebrachte aandelen, genomen bij meerderheid der stemmen waarmede aan de stembeurt wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Artikel 22. PROCESSEN-VERBAAL

De afschriften of uittreksels van de verslagen die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door een bestuurder.

HOOFDSTUK V - BOEKJAAR-JAARREKENINGEN-DIVIDENDEN-WINSTVERDELING

Artikel 23. BOEKJAAR - BESCHEIDEN

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

De bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen. Artikel 24. WINSTVERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Artikel 25. INTERIMDIVIDEND

De Raad van Bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

HOOFDSTUK VI - ONTBINDING EN VEREFFENING.

Artikel 26. VEREFFENING

Bij ontbinding worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders als vereffenaars beschouwd. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikelen 185, 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten alle tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijk betalingen te doen.

HOOFDSTUK VII - ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 27. Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt uitdrukkelijk verwezen naar de wettelijke bepalingen terzake.

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist enerzijds de vestigingseenheden te 5000 Namen, Rue de Lange 64/A en te 1180 Ukkel, Alsenbergsesteenweg 797 te sluiten, en anderzijds een nieuwe vestigingseenheid te openen te 2870 Puurs, Nijverheidsstraat, 4.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering neemt akte van het ontslag van de Heer CORNELIS Josse, voornoemd, als bestuurder van de vennootschap, met ingang van heden. De eerstvolgende jaarvergadering zal beraadslagen over de kwijting van zijn mandaat.

De vergadering beslist met ingang van heden de BVBA MERVEILLEUX, met zetel te 1800 Vilvoorde, Kolveniersstraat 16 bus 1, BTW BE 0450.008.635 RPR Brussel, te benoemen als bestuurder van de vennootschap, voor wie de Heer CORNELIS Josse, voornoemd, zal optreden als vaste vertegenwoordigeren dit tot vlak na de jaarvergadering van het jaar 2017.

De BVBA MERVEILLEUX, vertegenwoordigd als voormeld, verklaart dit mandaat te aanvaarden en bevestigt niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

NEGENDE BESLISSING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

voor eensluidende analytisch uittreksel

Worden hierbij tegelijk neergelegd :

- expeditie van de akte

- bijzonder verslag van de raad van bestuur

- staat van actief en passief

- gecoordineerde statuten

(getekend) geassocieerd notaris Thomas Dusselier

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/10/2011 : BL405242
20/01/2011 : BL405242
20/10/2010 : BL405242
30/09/2009 : BL405242
21/11/2008 : BL405242
10/03/2008 : BL405242
16/10/2006 : BL405242
20/10/2005 : BL405242
08/11/2004 : BL405242
07/10/2003 : BL405242
25/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.05.2015, NGL 19.09.2015 15594-0472-013
07/06/2002 : BL405242
28/06/1989 : BL405242
21/01/1989 : BL405242
01/01/1986 : BL405242
02/01/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ADELE

Adresse
ANTWERPSESTEENWEG 45 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande