ADESO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADESO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 870.526.005

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 28.07.2014 14356-0126-010
29/01/2014
ÿþMod Ward 1i.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0870.526.005

Benaming

(voluit) : ADESO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Visbeekstraat 1, 2350 Vosselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING  AANPASSING STATUTEN

Uit de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Sylvie DELCOUR te Dottignies op zesentwintig december tweeduizend dertien, werd beslist:

EERSTE BESLISSING

De enige vennoot beslist het kapitaal, in uitvoering van artikel 537 WIB92, te verhogen met 'vijfhonderd en twaalfduizend zeshonderd eenennegentig euro dertig cent (¬ 512.691,30), om liet kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op vijfhonderd eenendertigduizend tweehonderd eenennegentig euro dertig cent (¬ 531.291,30), zonder creatie noch uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van elk aandeel zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100) van het kapitaal vertegenwoordigen, deelnemend in de resultaten vanaf datum van intekening.

Op deze kapitaalverhoging zal er onmiddellijk worden overgegaan tot intekening door inbreng in geld, tegen een globale prijs van vijfhonderd en twaalfduizend zeshonderd eenennegentig euro dertig cent (¬ 512.691,30), hetzij tegen de prijs van ongeveer vijfduizend honderd zesentwintig euro eenennegentig cent (¬ 5.126,913) per aandeel, en voltstort ten belope van 'vijfhonderd en twaalfduizend zeshonderd eenennegentig euro dertig cent (¬ 512.691,30) bij intekening ervan, zonder uitgiftepremie.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLUIT

Hierna heeft, nadat de financiële toestand van de vennootschap werd toegelicht, de enige vennoot, te weten de Heer Antoine de SOMER, voornoemd, verklaard te zullen intekenen op de kapitaalverhoging door inbreng in geld, in verhouding tot het aantal aandelen die hij reeds ;bezit in de vennootschap "ADESO", tegen een globale prijs van vijfhonderd en twaalfduizend zeshonderd eenennegentig euro dertig cent (¬ 512.691,30), hetzij vijfduizend honderd Zesentwintig euro eenennegentig cent (¬ 5.126,913) per aandeel die hij thans bezit in de ;vennootschap "ADESO".

rfer afbetaling heeft de Heer Antoine de SOMER, voorafgaandelijk dezer, een bedrag, 'overeenstemmend met het netto-bedrag van de uitgekeerde dividenden, beslist door de bijzonder algemene vergadering gehouden op twee december tweeduizend dertien, onder afhouding van de roerende voorheffing, van vijfhonderd en twaalfduizend zeshonderd eenennegentig euro dertig cent (B 512.691,30), gestort of overgeschreven op de bijzondere 'Fekening met nummer BE64 0017 1263 7252, geopend op naam van de vennootschap

Op-de.laatstd blz.-van Luik_B-vermelden :-Recto :-Naam en _hoedanigheid van_deinstrumenterende notaris, hetzij van. de_perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

I i

*19028703*

Ui

RGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 0 JAN. 2014

KOOPHANDEL TURNHOUT

De griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

"ADESO" bij de Bank BNP Paribas Fortis. Een attest van deze storting of overschrijving op de voormelde bijzondere rekening werd door gemelde bank afgeleverd aan de notaris.

De enige vennoot stelt vast dat de kapitaalverhoging volledig onderschreven is en volstort is.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

DERDE BESLISSING

De enige vennoot stelt vast dat, na verwezenlijking van de inbreng de Heer Antoine de SOMER, de kapitaalverhoging verwezenlijkt is en het kapitaal van de vennootschap is gebracht op vijfhonderd eenendertigduizend tweehonderd eenennegentig euro dertig cent (£ 531.291,30), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde, die elk één/ honderdste (1/1005te) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

VIERDE BESLISSING

De enige vennoot beslist om het artikel 5 van de statuten aan te passen aan de voorgaande besluiten:

Artikel 5. - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt VIJFHONDERD EENENDERTIGDUIZEND TWEEHONDERD EENENNEGENTIG EURO DERTIG CENT (£ 531.291,30).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bij de oprichting van de vennootschap, blijkens akte verleden voor notaris Jan Boeykens, te Antwerpen, op zesentwintig november tweeduizend en vier, bedroeg het maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en was het vertegenwoordigd door honderd aandelen op naam zonder nominale waarde.

Blijkens proces-verbaal gesloten voor geassocieerd notaris Sylvie Delcour, te Dottignies, op zesentwintig december tweeduizend dertien, heeft de enige vennoot in buitengewone algemene vergadering besloten het maatschappelijk kapitaal, in toepassing van artikel 537 WIB92, te verhogen met vijfhonderd en twaalfduizend zeshonderd eenennegentig euro dertig cent (¬ 512.691,30) zonder uitgifte noch creatie van nieuwe aandelen, onderschreven in geld in volledig volstort.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen

VIJFDE BESLISSING

De enige vennoot beslist om de oproepingsformaliteiten tot de algemene vergadering te versoepelen overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van Vennootschappen.

De enige vennoot beslist daarenboven om de statuten aan te passen aan de mogelijkheid tot het houden van een algemene vergadering op afstand en om de schriftelijke besluitvorming concreet uit te werken, zoals hierna bepaald.

Te dien einde beslist de enige vennoot om het artikel 20, punten d. en e. van de statuten te laten luiden als volgt:

Artikel 20.  Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

d. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd per aangetekende brief, tenzij de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De oproeping vermeldt de agenda. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

e. Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door een zaakvoerder/de zaakvoerders/het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van agenda en. de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

De vennoten hebben de mogelijkheid om op afstand deel te nemen aan de algemene vergadering, door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

Voor de toepassing van het voorgaande lid moet de vennootschap de hoedanigheid en de identiteit van de vennoot kunnen controleren aan de hand van het gebruikte elektronische communicatiemiddel, hetwelk de vennoten, in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken, alsook om deel te nemen aan de beraadslagingen en om het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

Wanneer vennoten van op afstand hebben deelgenomen aan de algemene vergadering, vermelde de notulen van de algemene vergadering de eventuele technische problemen en incidenten die de deelname langs elektronische weg aan de algemene vergadering en/of aan de stemming hebben belet of verstoord.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

ZESDE BESLISSING

De enige vennoot beslist om de moderne technieken toe te laten voor het verlenen van volmachten ter vertegenwoordiging van de vennoten op de algemene vergadering.

Te dien einde beslist de enige vennoot om het artikel 21, punt a. van de statuten te laten luiden als volgt:

Artikel 21 Vertegenwoordiging van de vennoten

a. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot volmacht geven aan een gevolmachtigde, al dan niet vennoot, om hem op de algemene vergadering te vertegenwoordigen en eventueel in zijn naam en plaats te stemmen, door middel van brief,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

telex, telegram, telefax, elektronische briefwisseling of ieder communicatiemiddel dat in een schriftelijk document kan gematerialiseerd worden bij de bestemmeling en in een schriftelijk bewijs bij de verstuurder en voor zover er voldaan wordt aan de identificatievoorwaarden, indien zulks vereist is door het bestuursorgaan. De volmachten moeten, op straffen van nietigheid de agenda, met opgave van de te behandelen onderwerpen, bevatten.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

ZEVENDE BESLISSING

De enige vennoot beslist om in de statuten de bepalingen van de statuten te wijzigen met betrekking tot in functietreding van de benoemde vereffenaar en de ontbinding en de vereffening van de vennootschap in één enkele akte.

Te dien einde, besluit de algemene vergadering om het artikel 27, punten a. en c. der statuten als volgt te laten luiden:

Artikel 27. -- Benoeming -- bevoegdheden van de vereffenaars

a. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap, kan te allen tijde bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaar treedt pas in functie na homologatie van zijn aanstelling door de Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet allen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten.

b.

c. Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om het passief te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief in geld of in affecten, onder de houders van aandelen naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. De goederen die nog in natura voorhanden zijn worden op dezelfde wijze verdeeld. Onverminderd artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, zijn een ontbinding en vereffening in één akte slechts mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden:

1° er is geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva als bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen;

3° alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten niet eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Stemming; deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

ACHTSTE BESLISSING

De enige vennoot geeft de notaris de opdracht tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten en neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Bij de coördinatie van de statuten wordt eveneens overgegaan naar een hernummering van alle artikels van de statuten.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

NEGENDE BESLISSING

!

De enige vennoot verleent alle volmachten aan de zaakvoering voor de uitvoering van wat

voorafgaat.

Stemming: deze beslissing wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

AI deze beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen.

Voor gelijkvormige analytische uittreksel

Tegelijk neergelegd: expeditie van de akte + aangehechte stukken, formulier 1+ kopij, gecoördineerde statuten,

cheque.

De notaris Sylvie DELCOUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de iaatsté blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

27/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 22.06.2012 12202-0592-010
14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 08.07.2011 11280-0376-010
18/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 15.06.2010 10180-0558-010
17/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 13.07.2009 09409-0318-010
30/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 23.07.2008 08467-0360-010
06/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 03.07.2007 07345-0066-009
18/08/2015
ÿþ~

Mod Word 11.1

TIEE = f In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0870.526.005

Benaming

(voluit) : ADESO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Visbeekstraat 1, 2350 Vosselaar

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Er blijkt uit het proces-verbaal van de algemene vergadering van 1 juni 2015 dat de algemene vergadering

de volgende beslissing genomen heeft.

De maatschappelijke zetel wordt met ingang van 1 juli verplaatst naar 2840 Reet, Rumstsestraat 2 bus 1.

Voor ontledend uittreksel

Antoine de Somer

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

*1511 24

D

11

e, e van de RECHTBANK VAN ~.pOpHANDEL

0 7 AUG. 2015

ANTWERPEN' a Heftag TURNHOUT &n

ie

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ADESO

Adresse
VISBEEKSTRAAT 1 2350 VOSSELAAR

Code postal : 2350
Localité : VOSSELAAR
Commune : VOSSELAAR
Province : Anvers
Région : Région flamande