ADHELYS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ADHELYS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 880.888.177

Publication

20/11/2014
ÿþ mod 11.1

~1." = ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

MONITEUP, BELGE. NEERGELEGD

13 -11- 2014 1 3 -10- 2014



LGISCH STAATSBLA DECHTBANK van KOOF" h.'" ddDEL AiVTWERPeslifitei. Mti:(.;'" WLEN

l!i1à11E111

E St

di

B

sl

Ondernemingsnr 0880.888.177

Benaming (voluit): ADHELYS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Rechtstraat 97

2570 Duffel

Onderwerp akte : NV: ontbinding- sluiting vereffening - ontslag bestuurders

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten door Katrien MAES, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE HERDT & MAES", met zetel te Hove, Kapelstraat 90, op 24 ;; september 2014, te registreren, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "ADHELYS" met zetel te 2570 Duffel, Rechtstraat 97, ingeschreven in het rechtspersonen register te Mechelen onder ondernemingsnummer BTW BE0880.888.177., gehouden werd en dat volgende beslissingen genomen werden met éénparigheid van stemmen: Voorafciaandeliik kennisname van het verslag van het bestuursorgaan de dato 18 september 2014, met bijgevoegde staat van activa en passiva per 18 september 2014, zijnde op heden niet meer dan drie maanden voordien vastgesteld, evenals van het controleverslag, de dato 22 september 2014, opgesteld door de heer Daniël De Voegt, bedrijfsrevisor.

}-iet besluit van voormeld controleverslag wordt in onderhavige akte letterlijk overgenomen en luidt als volgt:

`Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen heeft de raad van bestuur van de vennootschap ADHELYS een boekhoudkundige staat, afgesloten op 18 september 2014, opgesteld, die een balanstotaal opgeeft van 92Z798,54 ¬ en een netto-actief.; van 922.798,54 ¬ Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, en rekening houdend met de toepasselijke wettelijke en bestuursrechtelijke voorschriften, zijn wij van oordeel dat deze staat van activa en passiva een getrouw beeld geeft van het vermogen en van de financiële toestand van de vennootschap, met dit voorbehoud dat de inbaarheid van een toegestane lening niet kon nagegaan worden.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en ais gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd, Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene ji vergadering, niet geconsigneerd werd.

Onze controle werd uitgevoerd onder gebruikelijk voorbehoud voor fiscale lasten.

Edegem, 22 september 2014

D. De Voegt, bedrjfsrevisor BVBA

Vertegenwoordigd door

Daniël De Voogt

vennoot`

Eerste besluit: ontbinding van de vennootschap

De vergadering beslist na kennisname van voormelde verslagen en van de bijkomende informatie'3 wegens niet van toepassing zijn van artikel 190 van het Wetboek van Vennootschappen tot de ontbinding en vereffening van de vennootschap in één akte en dit vanaf heden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.-

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

'

'

mod 11.1

Tweede besluit: vaststelling dat voldaan werd aan alle formaliteiten om tot ontbinding en vereffening in één akte over te gaan.

De comparanten verklaren dat voldaan werd aan de voorwaarden gesteld overeenkomstig artikel 184 § 5 van het wetboek van vennootschappen om tot ontbinding en vereffening in één akte over te gaan; er zijn geen schulden ten aanzien van derden, er werd geen vereffenaar aangeduid, en alle aandeelhouders zijn alhier aanwezig en besluiten met éénparigheid van stemmen.

Het bestuursorgaan verklaart tevens dat er zich geen wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum waarop de staat van activa en passiva werd vastgesteld en de datum van de algemene vergadering.

Derde besluit: verdelingsplan

De vergadering keurt het verdelingsplan goed met de berekening van de in te houden roerende voorheffing en van het netto-aandeel van de aandeelhouders in de vereffening, zoals opgemaakt door het bestuursorgaan op 20 september 2014.

Zij machtigt tevens de heer Heyselberghs Wim, hierna genoemd, om de betaling van de roerende voorheffing en de verdeling van het netto-aandeel van iedere aandeelhouder in de vereffening uit te voeren.

Vierde besluit: Vaststelling uitdovende afstand van het vruchtgebruik op het onroerende goed van de vennootschap.

De vergadering stelt vast dat door onderhavige ontbinding van de naamloze vennootschap "ADHELYS" alle rechten van vruchtgebruik die de vennootschap bezit op het onroerend goed, thans { uitgedoofd worden overeenkomstig artikel 617 van het Burgerlijk Wetboek, en derhalve van rechtswege zullen aanwassen bij de blote eigenaars zodat deze laatsten er vanaf heden de voile eigendom van zullen verkrijgen.

Vijfde besluit: Bevestiging goedkeuring van de rekeningen en de verrichtingen van het lopende boekjaar en kwijting aan de bestuurders:

De vergadering bevestigt dat de rekeningen en de verrichtingen met betrekking tot de periode tussen het laatste volledig afgesloten boekjaar en onderhavig besluit tot ontbinding goedgekeurd werden. Er wordt tevens kwijting verleend aan de bestuurders voor het door hen gevoerde beleid.

Zesde besluit: ontslag van de bestuurders

Ten gevolge van de ontbinding aanvaardt de algemene vergadering het ontslag van de bestuurders, tevens gedelegeerd bestuurder, van de vennootschap, te weten:

1. de heer HEYSELBERGHS Wim, geboren te Mortsel op 1 november 1950, wonende te 2570 Duffel, Rechtstraat 97, bestuurder en tevens gedelegeerd bestuurder;

2. mevrouw MASSCHELIN Godelieve, geboren te Mortsel op 1 november 1951, wonende te 2570 Duffel, Rechtstraat 97, bestuurder.

Zevende besluit: sluiting van de vereffening

De vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening van de vennootschap. De comparanten verklaren voldoende ingelicht geweest te zijn door ondergetekende notaris over de gevolgen van deze beslissing.

De comparanten verklaren dat deze sluiting van vereffening beantwoordt aan de voorwaarden gesteld overeenkomstig artikel 184 § 5 van het wetboek van vennootschappen: er zijn geen schulden aan derden in de vennootschap, er werd geen vereffenaar aangeduid, en alle aandeelhouders zijn alhier aanwezig en besluiten met éénparigheid van stemmen.

De vergadering stelt dan ook vast dat ingevolge deze beslissing de naamloze vennootschap "ADHELYS" definitief opgehouden heeft te bestaan.

Achtste besluit: Bewaring van boeken en bescheiden

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn van vijf jaar op volgend adres: Rechtstraat 97 te 2570 Duffel.

Negende besluit: Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Ernst & Young Fiduciaire, Bellestraat 30 te 9100 Sint-Niklaas, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de schrapping van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen via de vervulling van de daartoe vereiste formaliteiten via een ondernemingsloket te bewerkstelligen, evenals om de kennisgeving te doen aan de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde van de stopzetting van de activiteiten van de vennootschap.De vergadering verzoekt de instrumenterende notaris tenslotte het nodige te doen voor neerlegging in het vennootschapsdossier en de publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De vergadering wordt vervolgens gesloten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Katrien MAES, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

-voor eensluidend verklaard afschrift van de akte tot ontbinding en sluiting vereffening ;

-verslag van het bestuursorgaan met bijgevoegde staat van activa en passiva ;

-het controleverslag van de bedrijfsrevisor ;

Voorbehouden aan het Beigisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 12.07.2013 13305-0027-009
22/06/2012
ÿþMd Word 11.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0880.888.177

Benaming

(voluit) : ADHELYS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Rechtstraat 97, 2570 Duffel

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDERS EN GEDELEGEERD BESTUURDER

Uit de notulen van de jaarlijkse gewone algemene vergadering van aandeelhouders van 4 juni 2012, blijkt de herbenoeming als bestuurder voor een periode van 6 jaar, eindigend op de algemene vergadering in 2018, van:

- de heer Heyselberghs Wim, wonende te 2570 Duffel, Rechtstraat 97

- mevrouw Masschelin Godelieve, wonende te 2570 Duffel, Rechtstraat 97

Uit het verslag van de raad van bestuur van dezelfde datum blijkt dat de heer Wim Heyselberghs, voornoemd, wordt herbenoemd tot gedelegeerd bestuurder voor een periode van 6 jaar, eindigend op de algemene vergadering in 2018.

Wim Heyselberghs

Gedelegeerd bestuurder

VIII IIIIHI II I~III1IVININI

*izuioaa~

bet

ak"

Be Sta

NEERGELEGD

12 JUNI 2012

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANOÉÉ% MFCHFLEP

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 19.06.2012 12187-0080-009
25/03/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.02.2011, NGL 22.03.2011 11063-0437-009
30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.06.2010, NGL 24.06.2010 10219-0592-009
05/03/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.02.2009, NGL 27.02.2009 09065-0075-009
09/04/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 18.02.2008, NGL 01.04.2008 08095-0177-010
28/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 08.06.2007, NGL 20.06.2007 07269-0117-010

Coordonnées
ADHELYS

Adresse
RECHTSTRAAT 97 2570 DUFFEL

Code postal : 2570
Localité : DUFFEL
Commune : DUFFEL
Province : Anvers
Région : Région flamande