ADMEDIA BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADMEDIA BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 421.859.829

Publication

24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.05.2013, NGL 19.07.2013 13328-0517-013
19/06/2013
ÿþMod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IBRUSSR,

~~. ü~1N 2013 Grt: te

Ondernemingsnr : 0421.859.829

Benaming

{voluit) : ADMEDIA BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Telecomlaan 5 - 7 - 1 831 Diegem

(volledig adres)

Ond -rwerp akte : WIJZIGEN MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uittreksel uit de bijzondere algemene aandeelhoudersvergadering van 16 mei 2013 dewelke gehouden werd op de maatschappelijke zetel.

Ondergetekende, dhr. Hendrik Scheenstra - zaakvoerder - verklaart hiermee dat :

de bijzondere algemene aandeelhoudersvergadering beslist eensluidend de maatschappelijke zetel te

wijzigen naar Bredabaan 675 te 2930 Brasschaat en dit vanaf 16 mei 2013.

Hendrik Scheenstra

zaakvoerder

~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2012
ÿþNIvc1 merl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

AUG 2012

BRUSSEL.

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

ill

*iaisioia"

Ondernemingsnr : 0421.859.829

Benaming

(voluit) : ADMEDIA BELGIUM

(verkort) .

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1831 Diegem, Telecomlaan 5-7

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - kapitaalverhoging - wijziging en aanpassing statuten.

Uit het verslagschrift der buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADMEDIA BELGIUM', gevestigd te 1831 Diegem, Telecomlaan 5-7, opgemaakt door notaris Philip Van den Abbeele te Antwerpen, op drieëntwintig augustus tweeduizend en twaalf, blijkt dat volgende beslissingen door de vergadering werden genomen met éénparigheid van stemmen :

I. Kapitaalverhoging door inbreng in natura:

i.Voorwerp van de inbreng:

*een schuldvordering in rekening-courant in voordeel van de buitenlandse vennootschap onder het recht van Nederland SANOMA MEDIA B.V., met zetel te Amsterdam (Nederland) KvK-nummer 34159491, voor een totaal bedrag van driehonderd veertienduizend en dertien euro eenendertig cent (¬ 314.013,31).

ii.Verslagen

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder verslag opgemaakt door de zaakvoerder de dato 2 mei 2012, waarin het belang van de nagemelde inbreng in natura worden toegelicht en het verslag van de bedrijfsrevisor, aangesteld door de zaakvoerder, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een b.v.b.a. Peter Bogaert vertegenwoordigd door de heer Peter Bogaert, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 3050 Oud-Heverlee, Fazantenlaan 10, over de voorgestelde inbreng in natura, over de toegepaste methoden van waardering en over de als tegenprestatie verstrekte vergoedingen, opgemaakt op 19 juni 2012.

Dit verslag besluit als volgt:

"De inbreng in natura door Sanoma Media B.V., vennootschap naar Nederlands recht, voor de kapitaalverhoging van de BVBA ADMEDIA BELGIUM betreft de vordering die zij bezit per 1 juni 2012 op de Vennootschap ten belope van ¬ 314.013,31.

De vordering van ¬ 314.013,31 die Sanoma Media B.V. bezit op de Vennootschap wordt door de inbrenger gewaardeerd aan nominale waarde, hetgeen door het bestuursorgaan wordt aanvaard, zoals blijkt uit het ontwerp van het bijzonder verslag.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

" De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

" De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is in de mate dat de Vennootschap erin slaagt haar liquiditeit, rentabiliteit en solvabiliteit te verbeteren en bijgevolg haar continuïteit te garanderen;

" Dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 12.667 nieuwe kapitaalaandelen van de vennootschap zonder nominale waarde en met een fractiewaarde van ¬ 24,79. De inbrenger aanvaardt het gegeven dat de eigen vermogenswaarde overeenkomstig de niet geauditeerde financiële staten per 31 december 2011 van de BVBA ADMEDIA BELGIUM, lager en negatief is.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening

Bijlagen bij- het Belgisch Staatsbia

'M

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De alhier aanwezige vennoten verklaart een exemplaar van dit verslag ontvangen te hebben en volledig op de hoogte te zijn van de inhoud ervan.

iii.Voorwaarden en besluit van een kapitaalverhoging door inbreng in natura

De vergadering beslist vervolgens het huidig maatschappelijk kapitaal te verhogen door gemelde inbreng in natura met DRIEHONDERD VEERTIENDUIZEND EN DERTIEN EURO EENENDERTIG CENT (¬ 314.013,31) om het aldus te brengen op DRIEHONDERD VIJFENVEERTIGDUIZEND EURO (¬ 345.000,00) door het creëren van twaalfduizend zeshonderd zevenenzestig (12.667) aandelen zonder nominale waarde, werke van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen en genieten van dezelfde rechten en voordelen, alsook deelnemen in de resultaten van de vennootschap vanaf drieëntwintig augustus tweeduizend en twaalf,

De nieuwe aandelen worden uitgegeven en dit middels inbreng in natura van het hiernabeschreven aandelenpakket door :

De buitenlandse vennootschap onder het recht van Nederland SANOMA MEDIA B.V., voornoemd, welke alhier is tussengekomen door middel van haar voormelde volmachtdrager, en bij monde van deze vertegenwoordiger verklaard heeft, na kennis genomen te hebben van voormeld revisoraal verslag, de inbreng te willen doen van een schuldvordering in rekening-courant ten bedrage van driehonderd veertienduizend en dertien euro éénendertig cent (¬ 314.013,31) en welke verder uitvoerig beschreven staat in voormeld revisoraal verslag.

Als tegenprestatie wordt zij vergoed door de toekenning van twaalfduizend zeshonderd zevenenzestig (12.667) nieuwe en volstorte aandelen zonder nominale waarde, welke van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen en genieten van dezelfde rechten en voordelen, alsook deelnemen in de resultaten van de vennootschap vanaf drieëntwintig augustus tweeduizend en twaalf, welke vergoeding zij uitdrukkelijk aanvaardt en waarop zij onmiddellijk intekent.

Voorwaarden van de inbreng

1. De schuldvordering wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborgen als naar recht, voor vrij en onbelast van alle voorrechten, hypotheekrechten, pandrechten, beslagen, schulden en van ontbindende rechtsvorderingen, behoudens deze eventueel vermeld in het revisoraal verslag.

2. De vennootschap wordt in de plaats van de inbrenger gesteld betreffende alle rechten en verplichtingen in verband met de overgedragen schuldvordering.

3. De inbrenger verklaart de rechtmatige eigenaar te zijn van de schuldvordering en vrij te zijn deze in te brengen zonder toestemming van enige derden of rechthebbenden.

4. De inbrenger verklaart dat er geen procedures hangende zijn met betrekking tot een betwisting over het eigendomsrecht van deze schuldvordering

Dat deze inbreng in natura een werkelijk en volwaardig actief bezit vertegenwoordigt, en dat zijn beschrijving aan de vereisten van rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt, wordt gestaafd door voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

De leden van de vergadering verzoeken Mij, Notaris, te akteren dat de voormelde kapitaalverhoging integraal is verwezenlijkt en dat het kapitaal effectief werd gebracht op driehonderd vijfenveertigduizend euro (¬ 345.000,00).

ll. De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen door aanpassing van het artikel 5 van de statuten als volgt:

Artikel 5: Kapitaal

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd vijfenveertigduizend euro (¬ 345.000,00). Het is verdeeld in dertienduizend negenhonderd zeventien gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

VOLMACHT

Bijzonder volmacht wordt gegeven aan GE-FIBO BVBA  BE 0877.851.483  Bredabaan 675 -- 2930 Brasschaat, voor de inschrijving en wijzigingen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij een ondernemingsloket naar zijn keuze, bij de diensten van de vennootschapsbelasting en alle andere administraties en overheden, alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige formaliteiten, heden en in de toekomst.

VOOR UITTREKSEL

DE NOTARIS

Philip VAN den ABBEELE

Tegelijk hiermee nedergelegd : 1 afschrift f coördinatie der statuten

Bijlagen bijhel $elg'tseh Staatsblad =$6f09t201ï-ÿÿ Annexes7ln Mnniteir bé-tgë

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.05.2012, NGL 05.07.2012 12264-0503-013
13/02/2015
ÿþmod 11.1

Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Recntb,nk va,1 l,capnar,dsl]

Luik B

u

111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0421.859.829

Benaming (voluit) : ADMEDIA BELGIUM

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2930 Brasschaat, Bredabaan 675

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - ONTBINDING EN SLUITING ZONDER VEREFFENING.

Uit het verslagschrift der buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten'* vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADMEDIA BELGIUM", gevestigd te 2930 Brasschaat, Bredabaan 675, opgemaakt door notaris Philip Van den Abbeele te Antwerpen, op achtentwintig januari tweeduizend en vijftien, blijkt dat volgende beslissingen door de vergadering werden genomen met éénparigheid van stemmen :

I.a) De Algemene Vergadering ontslaat de voorzitter en de ondergetekende notaris voorlezing te geven van het verslag van de zaakvoerder van achtentwintig januari tweeduizend en vijftien inhoudende het voorstel tot ontbinding en waarbij gevoegd een staat van activa en passiva afgesloten op 3 november 2014.

Zij verklaart het verslag goed te keuren.

b) De vergadering stelt de voorzitter en de ondergetekende notaris vrij van lezing te geven van het verslag van de bedrijfsrevisor, met name met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Peter BOGAERT te 3001 Leuven (Heverlee), Waversebaan 303, vertegen-woordigd door de heer Peter Bogaert, bedrijfsrevisor, de dato 24 november 2014, overeenkomstig de bepaling van artikel 181§ 4 van het wetboek van vennootschappen.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt :

In het kader van de procedures tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen heeft het' bestuursorgaan van de vennootschap ADMEDIA BVBA een boekhoudkundige staat opgesteld voor de periode eindigend op 3 november 2014, die een balanstotaal opgeeft van ¬ 7.267,38 en een eigen vermogen van ¬ " 3.767,38.

De rekeningen van de Vennootschap per 3 november 2014 werden voorbereid vanuit een oogpunt van: discontinuïteit.

Alle schulden ten aanzien van derden werden betaald, met uitzondering van de liquidatiebelasting.

Het bestuursorgaan heeft zich hoofdelijk verbonden met de verplichting van de Vennootschap voor de' betaling van deze resterende schulden.

Het bestuursorgaan heeft vrijwillig afstand gedaan van de procedures voor het verkrijgen van de certificaten om te verzekeren dat er geen enkele fiscale of sociale schuld verschuldigd is door de Vennootschap teneinde.' de hoofdelijke aansprakelijkheid te vermijden.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke

professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de Vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft

Leuven, 24 november 2014

De voorzitter bevestigt dat een afschrift van genoemde verslagen en staat van actief en passief overhandigd`, werd aan de aandeelhouder overeenkomstig artikel 269 juncto 181 § 2 van het Wetboek van vennootschappen.

c) Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden, beslist de algemene vergadering de '

vennootschap vervroegd te ontbinden vanaf achtentwintig januari tweeduizend en vijftien.

II.Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering kennis van het ontslag van rechtswege

van de enige zaakvoerder:

de heer Hendrik Derk Christiaan SCHEENSTRA, wonende te 5049GH Tilburg (Nederland), Puccinistraat

235

De vergadering verleent hem onvoorwaardelijk kwijting en décharge voor het gevoerde beleid.

1Il.De vergadering stelt vast dat : -_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.9

Voor-

behouden aan het Belgisch

5taatsbïed

- de vennootschap geen onroerend goed bezit;

- uit voormelde staat van activa en passiva afgesloten op 3 november 2014 blijkt dat het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activa bestanddelen die bij wijze van overgang onder bijzondere titel overgaan in het vermogen van de aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit; er blijkt immers uit voormelde staat dat er geen schulden naar derden te vereffenen zijn. De aandeelhouder verbindt zich evenwel persoonlijk tot de nog in te kohieren belastingen en liquidatiebelasting.

- deze overgang van rechtswege plaatsvindt door het opheffen van de rechtspersoon-lijkheid van de vennootschap zonder dat enige vereffening noodzakelijk is.

IV.Ingevolge het voorgaande verzoekt de vergadering mij, notaris, vast te stellen dat de vennootschap heeft opgehouden te bestaan en dat voldaan werd aan alle voorwaarden van artikel 184 § 5 van het Wetboek van ' Vennootschappen.

De boeken en stukken van de vennootschap zullen worden neergelegd en ten minste zeven jaar worden bewaard bij de heer Hendrik Derk Scheenstra in zijn woonplaats, wonende te 5049GH Tilburg (Nederland), Puccinistraat 235.

VOOR UITTREKSEL

DE NOTARIS

Philip VAN den ABBEELE

Tegelijk hiermee nedergelegd : 1 afschrift.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.05.2011, NGL 28.06.2011 11228-0482-013
05/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.05.2010, NGL 29.06.2010 10245-0185-013
29/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.05.2009, NGL 23.07.2009 09467-0336-012
11/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.05.2008, NGL 08.07.2008 08378-0009-012
19/12/2007 : AN339140
21/06/2007 : AN339140
21/06/2005 : AN339140
07/07/2004 : AN339140
03/11/2003 : AN339140
20/07/2002 : AN339140
01/07/2000 : AN339140
27/02/1999 : BL440054
28/10/1998 : BL440054
06/09/1995 : BL440054
24/02/1995 : BL440054
01/01/1995 : BL440054
22/01/1991 : BL440054
16/02/1989 : BL440054
01/03/1988 : BL440054

Coordonnées
ADMEDIA BELGIUM

Adresse
BREDABAAN 675 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande