ADMIN. SIMPA

Société en commandite simple


Dénomination : ADMIN. SIMPA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 838.723.960

Publication

05/09/2011
ÿþ Moa 2.1

Lu h á I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

i 111111

*11134421*



Cti.~e1eQd ter grirtls vin de RecPafbûiNt ltif&I !Zeehandel AfirVdarpea ~ f . .

Griffie 2 4 An. 2011

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) Admin. Simpa

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap Zetel : Paul Vekemanslaan 59/10 2660 Hoboken Onderwerp akte : Oprichting

Op heden, 1 augustus 2011, zijn bijeengekomen :

1.De heer Paul Hendrickx, geboren te Wilrijk 28 juni 1951, wonende te 2660 Hoboken, Paul Vekemanslaan 59/10

2.Mevrouw Simonne Holemans, geboren te Rijmenam 31 januari 1957, wonende te 2660 Hoboken, Paul Vekemanslaan 59/10

die een gewone commanditaire vennootschap oprichten waarvan de naam zal luiden " ADMIN. SIMPA" en waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 2660 Hoboken, Paul Vekemanslaan 59/10.

De vennootschap verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Vermogen

De oprichters verklaren en erkennen dat een vermogen van 1.000,- euro is ingebracht en volstort. De volstorting is gebeurd door inbreng in geld ten belope van 1.000,- euro.

De inbreng in geld voor een bedrag van 900,- euro wordt gedaan door oprichter sub. 1, waarvoor hij een deelneming in het vermogen van de vennootschap bekomt in verhouding tot zijn inbreng ttz. 90 deelbewijzen.

Oe inbreng in geld voor een bedrag van 100,- euro wordt gedaan door oprichter sub. 2, waarvoor zij een deelneming in het vermogen van de vennootschap bekomt in verhouding tot haar inbreng ttz. 10 deelbewijzen.

De heer Paul Hendrickx neemt deel aan de oprichting als beherende vennoot voor de duur van de vennootschap. Hij is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

Mevrouw Simonne Holemans neemt deel aan de oprichting als stille vennoot, die slechts ten beloop van haar inbreng aansprakelijk is.

De oprichters stellen vervolgens de statuten van de vennootschap vast zoals hierna volgt :

STATUTEN

Artikel 1 : Rechtsvorm  Naam  Identificatie

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap. De naam van de vennootschap luidt " ADMIN. SIMPA" . De vennootschap moet telkens wanneer zij haar naam gebruikt, deze laten voorafgaan of volgen door de vermelding van haar rechtsvorm, ofwel voluit geschreven als " gewone commanditaire vennootschap", ofwel in het kort als " GCV ".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0 63 8 723. 960

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Verder moet de vennootschap steeds de nauwkeurige aanwijzing van haar zetel toevoegen aan haar naam en rechtsvorm, samen met de vermelding van haar ondernemingsnummer.

Artikel 2 : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2660 Hoboken, Paul Vekemanslaan 59110 en de vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (RPR) ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Hij kan, bij besluit van de zaakvoerder, naar elke andere plaats binnen hetzelfde taalgebied in België worden overgebracht. Iedere verandering van de zetel van de vennootschap wordt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt door toedoen van de zaakvoerder. De vennootschap kan, bij besluit van de zaakvoerder en met inachtneming van de wettelijke beschikkingen inzake taalgebruik in België, administratieve of exploitatiezetels, dochtervennootschappen, bijkantoren en agentschappen vestigen in België en in het buitenland.

Artikel 3 : Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Aan de

duur van de vennootschap kan op elk ogenblik een einde gesteld worden, waardoor de vennootschap ontbonden wordt bij besluit van de algemene vergadering genomen met e en pa righeid

Artikel 4 : Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland :

11 Het uitoefenen van een leidinggevende of adviesfunctie binnen een onderneming of organisatie.

21 Het ter beschikking stellen van management; het voeren van bedrijfsmanagement in de meest ruime zin van het woord, daarin begrepen het uitoefenen van de functie van bestuurder of vereffenaar van vennootschappen; van het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan; het optreden als mandataris voor alle binnenlandse en buitenlandse vennootschappen; alsook het waarnemen van beheer op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening of in deelneming met derden.

Dit alles voor alle handels-, nijverheis- of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm en dit zonder enige beperking.

3/ Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verscheidene vormen aan derden en dit op het vlak van organisatie, informatisering enzovoort; het verlenen van adviezen en intellectuele hulp en administratieve hulp, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, opleidingen en trainingen, het diensbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verscheidene wetgevingen.

4/ Het voeren van een onderneming van import- en export, groot- en kleinhandel, makelarij, in alle soorten goederen en diensten zoals onder meer grondstoffen, producten van visvangst, landbouw, tuinbouw, veeteelt en voedingsbedrijven, producten van mijnen, graverijen en steengroeven, producten van de tabaksnijverheid, producten van de scheikundige nijverheid, producten van de houtnijverheid, producten van de papiernijverheid en van de drukkunst, producten van de leernijverheid, producten van de textiel- en kledingnijverheid, producten van de keramische nijverheid en de glasnijverheid, producten voor de bouwnijverheid, producten van de metaalbedrijven, producten van de kunst- en precisienijverheid, recuperatieproducten, producten van de autonijverheid, alle consumptiegoederen, geschenkartikelen, speelgoed, cosmetica, accessoires, schoenen en toebehoren, kortom de invoer, uitvoer, groothandel en makelarij in menigvuldige goederen, in de ruimste zin, zonder dat de bovenstaande opsomming beperkend zou zijn.

5/ Alle onroerende verrichtingen en verhandelingen inzonderheid de verkrijging, en meer in het bijzonder de aankoop , ruil, verdeling of inbetalinggeving, van alle welk danige onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, al dan niet met het oog op wederverkoop of verhuring, en de daaropvolgende vervreemding of overdracht van de gezegde onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, inzonderheid de verkoop, ruil, verdeling, inbetalinggeving of inbreng in vennootschap, alsook de vestiging van alle onroerende zakelijke rechten en de verhuring van de gezegde goederen, het verrichten, het uitvoeren, promoten en coördineren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende projecten, inzonderheid verkavelingen van alle aard, appartementsgebouwen en andere complexen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2011- Annexes du Moniteur belge

6/ De beoefening van uitvoerende kunst, productie van kunstmanifestaties en voorstelling door artistieke ensembles, diensten verwant aan de scheppende en uitvoerende kunst, het bieden van

overig amusement, n.e.g. circussen, poppentheaters,

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

Artikel 5 : Maatschappelijk vermogen

Het vermogen van de vennootschap bedraagt 1.000,- euro. Hiervoor

werden 100 bewijzen van deelneming uitgereikt.

Alle deelbewijzen zijn op naam en worden ingeschreven in het register van de aandeelhouders dat op de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Artikel 6 : Overdracht van deelneming

De overdracht van deelneming geschiedt met inachtneming van de vormen van het burgerlijk recht en kan geen gevolg hebben ten aanzien van verbintenissen die vôôr haar openbaarmaking zijn aangegaan.

De deelneming in de vennootschap van een beherende vennoot mag evenwel op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden, dan met goedvinden van alle vennoten.

De deelneming in de vennootschap van een stille vennoot daarentegen moet eerst aangeboden worden aan de beherende venno(o)t(en), die gedurende een termijn van ten minste één maand van een voorkooprecht geniet. Bij niet uitoefening van dit voorkooprecht kan de deelneming vrij overgedragen worden of overgaan aan een stille vennoot, zijn echtgeno(o)t(e) of erfgenamen in rechte lijn. In andere gevallen is het

eenparig goedvinden van alle vennoten vereist. Bij weigering van goedkeuring zijn de weigerende vennoten wel verplicht de deelneming zelf in te kopen. De waarde van de participatie is deze berekend op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen zal een deskundige de werkelijke waarde vaststellen. De afkoop moet in elk geval tot stand komen binnen de zes maanden na de dag waarop de waarde definitief is vastgesteld.

Erfgenamen van overleden vennoten die niet als vennoot toetreden tengevolge van voormelde bepalingen hebben recht op uitkering van de waarde van de deelneming van de vennoot wiens erfgenaam zij zijn, berekend als voormeld op de dag van het overlijden.

Artikel 7 : Aanduiding beherende en stille vennoten

De hoedanigheid van beherende vennoot en de rechten eraan verbonden zijn persoonlijk en onoverdraagbaar.

Ze gaat niet over op de erfgenaam, legataris, rechthebbende of rechtverkrijgende.

Als beherende vennoot is aangewezen : Paul l-iendrickx.

De beherende vennoot is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van

de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Als stille vennoot is aangewezen : Simonne Holemans. De stille

vennoot is slechts tot beloop van zijn inbreng aansprakelijk. Hij mag geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

Artikel 8 : Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder die geen stille vennoot mag zijn. Tot zaakvoerder beherende vennoot wordt voor de duur van de vennootschap benoemd :

Paul Hendrickx.

Hij kan ten allen tijde ontslag nemen.

Het ontslag van een zaakvoerder heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt. In geval van ontslag van de zaakvoerder dient hij zijn deelneming over te laten aan de overblijvende stille venno(o)t(en)die, in buitengewone vergadering bij statutair beding een nieuwe zaakvoerder aanstel(t)(len), die door hen als beherende vennoot werd

aanvaard. Wordt binnen de zestig (60)dagen na het ontslag door de algemene vergadering der stille vennoten geen nieuwe statutaire zaakvoerder aangesteld, noch een besluit genomen tot omzetting van de vennootschap, dan is de vennootschap na het verstrijken van deze termijn van rechtswege ontbonden. Indien de ontslagnemende enige zaakvoerder geen opvolger heeft dient hij gedurende een termijn van vijfenveertig (45) dagen zijn opdracht verder te vervullen.

De in vereffeningstelling of faillissement van de zaakvoerder of het verlies van zijn hoedanigheid als vennoot heeft dezelfde gevolgen als het ontslag.

In geval van ontslag van de enige zaakvoerder dan kan elke stille vennoot het initiatief nemen strekkende tot het bijeenroepen van een buitengewone algemene vergadering en inmiddels bij wijze van zaakwaarneming de dringende zaken van beheer verrichten zonder dat hij hierdoor zijn hoedanigheid van stille vennoot verliest, mits hij duidelijk laat blijken dat hij enkel optreedt als voorlopig bewindvoerder.

De opdracht van een zaakvoerder kan slechts worden herroepen bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met inachtneming van de bepalingen voorgeschreven voor een statutenwijziging en mits er daartoe ernstige redenen voorhanden zijn. indien de ernst van deze redenen betwist wordt door de betrokken zaakvoerder blijft deze zijn opdracht vervullen tot de bevoegde rechter daarover uitspraak

zal hebben gedaan. De betrokken zaakvoerder blijft zijn functie vervullen totdat de rechter de afzetting zal hebben uitgesproken. Bij het definitief worden van de herroeping van de opdracht van de enige zaakvoerder wordt op dezelfde wijze gehandeld als hiervoor is uiteengezet met betrekking tot het ontslag van een zaakvoerder.

De algemene vergadering kan aan de zaakvoerder een vergoeding toekennen die de vorm kan hebben van een vaste bezoldiging die bij de bedrijfskosten van de vennootschap wordt geboekt. Daarnaast kan de algemene vergadering aan de zaakvoerder een tantième toekennen.

Er wordt bepaald dat het mandaat als zaakvoerder van de heer Paul Hendrickx onbezoldigd is tenzij de algemene vergadering daar anders over beslist.

De zaakvoerder is bevoegd om ailes te doen wat nodig is of dienstig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren met uitzondering van die verrichtingen of besluiten, waarvoor krachtens de

wet of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in aile handelingen en buiten rechte. De benoeming van de zaakvoerder moet blijken uit de statuten van de vennootschap. Het einde van zijn opdracht moet worden vastgesteld bij statutenwijziging.

Begin en einde van de opdracht als zaakvoerder wordt daarenboven openbaar gemaakt door neerlegging in het rechtspersonenregister van een uittreksel uit het besluit waaruit de benoeming of herroeping blijkt.

Uit het gepubliceerde uittreksel van het benoemingsbesluit moet de omvang blijken van de bevoegdheid van de zaakvoerder evenals de wijze waarop hij de vennootschap vertegenwoordigt. De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De vennootschap is niet verbonden door handelingen gesteld door de gevolmachtigden met overschrijding van hun bevoegdheden en buiten de hun verleende opdracht.

Artikel 9 : Toezicht

Iedere vennoot heeft het recht individueel en onbeperkt toezicht uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Artikel 10 : Algemenen vergadering van de vennoten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2011- Annexes du Moniteur belge

De gewone algemene vergadering is deze die jaarlijks moet worden bijeengeroepen binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar in de plaats aangewezen in de oproeping met het oog op de goedkeuring van de rekeningen.

De gewone algemene vergadering zal gehouden worden de eerste zaterdag van juni. De vergadering zal worden voorgezeten door de heer Paul Hendrickx.

Er kan ook steeds een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen die wordt gehouden op de dag

en het uur aangewezen in de uitnodigingen. De algemene vergadering is samengesteld uit alle vennoten en de zaakvoerder(s). Handelingen die de belangen van de vennootschap ten opzichte van derden betreffen of die de statuten wijzigen, kunnen door de algemene vergadering niet verricht noch bekrachtigd worden dan met de instemming van de zaakvoerder(s).

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder. iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere vennoot, drager van een bijzondere volmacht, welke bij middel van een gewone brief, fax of elektronisch bericht kan worden gegeven.

De algemene vergadering neemt beslissingen over alle onderwerpen die krachtens de wet en de statuten tot haar exclusieve bevoegdheid behoren.

De algemene vergadering kan niet geldig besluiten dan wanneer de zaakvoerder aanwezig of vertegenwoordigd is.

Enkel wanneer de algemene vergadering te besluiten heeft over de voortzetting of de omzetting van de vennootschap naar aanleiding van het wegvallen van de enige zaakvoerder, tevens enige beherende vennoot, vervalt de hiervoor opgelegde aanwezigheidsvereiste en kan de algemene vergadering geldig besluiten zonder dat de

beherende vennoot aanwezig is. De gewone of bijzondere algemene vergadering neemt besluiten bij gewone meerderheid. Betreft het besluit de belangen van de vennootschap ten opzichte van derden of een daad van beschikking, dan

is ook de instemming vereist van de zaakvoerder beherende vennoot. De

besluiten waarbij de statuten worden gewijzigd ( waaronder de benoeming en/of herroeping van zaakvoerder) moeten met eenparigheid worden goedgekeurd en met akkoord van de zaakvoerder.

Van het verloop van de vergadering wordt er tijdens de zitting een verslag opgemaakt dat wordt ondertekend door de zaakvoerder en bewaard wordt in een register.

Echt verklaarde afschriften of uittreksels van de onderhands genotuleerde verslagen worden afgeleverd door de persoon of personen die jegens derden de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigen.

Artikel 11 : Boekjaar  inventaris  jaarrekening  jaarverslag  winstverdeling  reservering

Het boekjaar loopt van 1/1 tot en met 31/12. Op het

einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op van het vermogen van de vennootschap.

De algemene vergadering beslist bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder te verlenen kwijting.

Het saldo van de winst is ter beschikking van de algemene vergadering die enkel met het akkoord van de zaakvoerder de bestemming kan bepalen.

Artikel 12 : Ontbinding  Vereffening

Het faillissement, de ontbinding, het overlijden of ontslag van de zaakvoerder heeft niet van rechtswege de

ontbinding van de vennootschap tot gevolg. De

vennootschap wordt niet van rechtswege, noch gerechtelijk ontbonden door het enkel feit van de vereniging van aile aandelen in één hand.

Opdat de aldus eenhoofdig geworden vennootschap haar eigenheid als commanditaire vennootschap zou bewaren, dient de enige vennoot, als hij beherende vennoot is, binnen de acht (8) dagen een gedeelte van zijn deelneming over te dragen aan een stille vennoot. Zo niet dient hij, om het vermogen van de rechtspersoon te handhaven als onderscheiden van zijn eigen vermogen, de vennootschap om te zetten in een andere vennootschapsvorm die eenhoofdig kan bestaan.

Is de overblijvende vennoot een stille vennoot en wenst hij de vennootschap voort te zetten, dan wordt hij aangezien als beherende vennoot met onbeperkte aansprakelijkheid voor de verbintenissen van de vennootschap, tenzij hij binnen acht (8) dagen een gedeelte van zijn deelneming overdraagt aan een derde, die bij besluit van een bijzondere algemene vergadering wordt aangewezen als beherende vennoot, tenzij hij besluit de vennootschap om te zetten in een vennootschap die eenhoofdig kan bestaan.

De vennootschap blijft na haar ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan, ook wanneer tot ontbinding is bestolen door de enige overblijvende vennoot, tenzij deze uitdrukkelijk aile activa van de vennootschap in zijn vermogen opneemt en bevestigt persoonlijk in te staan voor alle schulden van de vennootschap waardoor de vereffening meteen gesloten is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap die in vereffening is, bestaat enkel nog met het oog op haar vereffening

en haar duurtijd, die onbepaald is, zal eindigen bij de afsluiting ervan.

Met het oog op de activiteiten van vereffening benoemt de algemene vergadering, mits akkoord van de beherende vennoot, één of meer vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt vast op welke wijze zij de vennootschap kunnen verbinden en vertegenwoordigen en geeft aan hoe zij de vereffening tot een goed einde moeten brengen. Worden geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die ten gevolge van de ontbinding automatisch uittredend is, van rechtswege vereffenaar.

Hij handelt alsdan namens de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze als wanneer hij optrad in zijn hoedanigheid van zaakvoerder en heeft de bevoegdheden om de verrichtingen te steilen opgesomd in de artikelen 186 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering behoeft. Zijn aanstelling geldt, behoudens ontslag door de algemene vergadering of door hem aangeboden, voor onbepaalde duur en tot beëindiging van zijn

opdracht. Het netto provenu van de

vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van hun deelneming in het vermogen.

Na afloop van de vereffening brengen de vereffenaars aan de algemene vergadering verslag uit over het gebruik van de waarden der vennootschap en leggen haar de rekeningen met de stukken tot staving voor.

De afsluiting van de vereffening wordt bekendgemaakt zoals voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen en behelst de opgave van de plaats, door de algemene vergadering aangewezen, waar de boeken en bescheiden van de vennootschap moeten worden neergelegd en bewaard gedurende ten minste vijf (5) jaar, alsmede van de maatregelen, genomen voor de consignatie van de gelden en waarden die aan schuldeisers of aan vennoten toekomen en die hun niet konden worden afgegeven.

Artikel 13 : Keuze van woonplaats

De vennoten, zaakvoerders en vereffenaars die in het buitenland wonen, zijn verplicht voor hun betrekkingen met de vennootschap in België woonplaats te kiezen.

Komen zij deze verplichting niet na, dan worden zij van rechtswege geacht woonplaats te hebben gekozen op de zetel van de vennootschap, waar alle dagvaardingen, aanzeggingen en aanmaningen kunnen worden betekend en alle brieven of berichten mogen worden toegezonden.

OVERGANGSBEPALINGEN

Met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap nemen de oprichters nog volgende beslissingen:

11 Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2012.

2/ De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2013.

3/ De oprichters besluiten in uitvoering van artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen dat geen commissaris moet worden aangesteld

4/ De heer Paul Hendrickx aanvaardt zijn mandaat van zaakvoerder.

5/ Een bijzondere volmacht wordt voor onbepaalde tijd verleend onder opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel aan de BVBA Alverp te 2160 Wommelgem, Herentalsebaan 386, vertegenwoordigd door Peter Verhaert om, met de bevoegdheid tot indeplaatsstelling en met de mogelijkheid om afzonderlijk te handelen, over te gaan tot het uitvoeren van alle nodige formaliteiten en het doorvoeren van alle vereiste verrichtingen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbankonderneming, het Ondernemingsloket en bij de directe en indirecte belastingen

Opgemaakt in twee exemplaren te Hoboken, 1 augustus 2011.

Paul Hendrickx

Zaakvoerder  Beherend vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor= .behouden

aan het 'Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ADMIN. SIMPA

Adresse
PAUL VEKEMANSLAAN 59, BUS 10 2660 HOBOKEN(ANTW)

Code postal : 2660
Localité : Hoboken
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande