ADMINISTRATIEKANTOOR BLUEBEE INVEST

Divers


Dénomination : ADMINISTRATIEKANTOOR BLUEBEE INVEST
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 600.938.457

Publication

16/03/2015
ÿþMOD. 2.2

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15304476*

Neergelegd

12-03-2015

Griffie

0600938457

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

ADMINISTRATIEKANTOOR BLUEBEE INVEST

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen op elf maart tweeduizend vijftien, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor te Antwerpen 1; BLIJKT dat

1. * de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  FL KWADRAAT , met maatschappelijke zetel te Hagedoornlaan 12, 2610 Wilrijk, België (rechtspersonenregister Antwerpen (afdeling Antwerpen) 0480.213.346);

* de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BUYSSE & PARTNERS , met maatschappelijke zetel te Bisschoppenhoflei 8, 2930 Brasschaat, België (rechtspersonenregister Antwerpen (afdeling Antwerpen) 0899.649.264); en

* de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  JOBUFIN , met maatschappelijke zetel te Pastoor De Conincklaan 43, 2610 Wilrijk, België (rechtspersonenregister Antwerpen (afdeling Antwerpen) 0899.649.561);

een private stichting hebben opgericht.

2. deze stichting voert de naam: " ADMINISTRATIEKANTOOR BLUEBEE INVEST .

3. de stichting gevestigd is te 2050 Antwerpen,  Riverside Tower , Esmoreitlaan 3 bus 46.. Zij ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Antwerpen.

4. het doel van de stichting luidt als volgt :

 De private stichting wordt opgericht ter verwezenlijking van het volgend belangeloos doel :

Het nastreven van een stabiel en geconcentreerd aandeelhouderschap met het oog op een efficiënte en eenvoudige besluitvorming binnen Bluebee Holding B.V., een besloten vennootschap naar Nederlands recht, gevestigd te Minderbroerstraat 26, 2611 MV Delft, Nederland, ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder het nummer 51859076 ( Bluebee Holding B.V. ).

Tot de concrete activiteiten waarmee de doelstelling van de private stichting wordt verwezenlijkt, behoren onder meer :

a. Het uitgeven van beperkt royeerbare certificaten op naam tegen aandelen en warrants van Bluebee Holding B.V., die voor rekening van de houders van de certificaten aan de private stichting worden overgedragen;

b. het beheren en administreren van aandelen en warrants van Bluebee Holding B.V. evenals het innen van alle uitkeringen verbonden aan deze aandelen en warrants en het administreren ervan, alsmede het rechtstreeks uitkeren van die voordelen aan de certificaathouders, met inachtname van het belang van de private stichting maar met eerbiediging van de belangen van de certificaathouders (in het bijzonder met het oog op een goed rendement);

c. het uitoefenen van alle aan aandelen en warrants van Bluebee Holding B.V. verbonden rechten, waaronder het stemrecht, op zodanige wijze dat de belangen van Bluebee Holding B.V. en alle daarbij betrokkenen zo goed mogelijk worden gewaarborgd.

Zij kan voorts alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel. Zij kan inzonderheid haar medewerking verlenen en deelnemen aan iedere activiteit die met haar doel overeenstemt.

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Esmoreitlaan 3 Bus 46

2050 Antwerpen

Oprichting

Private stichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

De private stichting mag geen stoffelijk voordeel verschaffen aan de stichter(s), de bestuurders, of enig ander persoon, behalve, in dit laatste geval, indien dit kadert in de verwezenlijking van het belangeloos doel.

De private stichting kan, anders dan bij wijze van royering, de door haar gehouden aandelen niet vervreemden, behoudens in geval van toepassing van de blokkeringsregeling zoals bepaald in artikel 12 van de statuten van Bluebee Holding B.V en de overdrachtsbepalingen zoals bepaald in artikel 8 van de bestaande aandeelhoudersovereenkomst betreffende Bluebee Holding B.V. (zoals van tijd tot tijd gewijzigd). De private stichting kan, anders dan bij wijze van royering, de door haar gehouden warrants (al dan niet definitief verworven) niet vervreemden, behoudens in geval van toepassing van de blokkeringsregeling zoals bepaald in artikel 12 van de statuten van Bluebee Holding B.V en de overdrachtsbepalingen zoals bepaald in artikel 8 van de bestaande aandeelhoudersovereenkomst betreffende Bluebee Holding B.V. (zoals van tijd tot tijd gewijzigd).

De administratie van de aandelen en warrants van Bluebee Holding B.V., zoals hierboven

omschreven, alsmede de uitoefening van de daaraan verbonden rechten, geschiedt met

inachtneming van de terzake toepasselijke voorwaarden die bij de oprichting van de private stichting worden vastgesteld ("administratievoorwaarden") en die nadien slechts kunnen worden gewijzigd met inachtneming van het bepaalde in artikel 20 van deze statuten.

De certificaten worden uitgegeven in ruil voor aandelen in Bluebee Holding B.V.

5. a) omtrent de wijze van benoeming, van afzetting en van ambtsbeëindiging van de bestuurders, de omvang van hun bevoegdheden en de wijze waarop zij deze uitoefenen, de statuten volgende bepalingen bevatten :

 Met uitzondering van de bestuurders die bij de oprichting van de private stichting door de stichters worden benoemd, worden nieuwe bestuurders benoemd met een meerderheid van twee/derden van de stemmen van de raad van bestuur, op voorwaarde dat tenminste de meerderheid van de leden van de raad van bestuur aanwezig of vertegenwoordigd is. De bestuurders worden benoemd voor een termijn die zes jaar niet mag overschrijden. De bestuurders zijn herbenoembaar. Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd.

Het bestuursmandaat eindigt:

" door vrijwillig aftreden;

" door een beslissing van de raad van bestuur met een meerderheid van twee/derden van de stemmen van de raad van bestuur, op voorwaarde dat tenminste de meerderheid van de leden van de raad van bestuur aanwezig of vertegenwoordigd is;

" door het verstrijken van de termijn van het bestuursmandaat;

" door overlijden, ontbinding of vereffening, faillissement, staking van betaling, onbekwaamverklaring, onderbewindstelling, afwezigverklaring, of enige andere reden of omstandigheid waardoor de bestuurder zijn mandaat niet langer kan uitoefenen; en

" door besluit tot afzetting vanwege de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de private stichting haar zetel heeft, in de gevallen bij de Verenigingen en Stichtingenwet bepaald. Indien er slechts drie bestuurders benoemd werden en er een plaats van bestuur openvalt, moeten de overblijvende bestuurders binnen de twee maanden na het ontstaan van deze vacature een nieuwe bestuurder benoemen.

5. b) omtrent de wijze van benoeming, van afzetting en van ambtsbeëindiging van de personen aan wie het dagelijks bestuur van de stichting is opgedragen, de omvang van hun bevoegdheden en de wijze waarop zij deze uitoefenen, de statuten volgende bepalingen bevatten :

 De raad van bestuur kan aan één of meer personen, al dan niet lid van de raad van bestuur, het dagelijks bestuur van de private stichting opdragen met een meerderheid van twee/derden van de stemmen van de raad van bestuur, op voorwaarde dat tenminste de meerderheid van de leden van de raad van bestuur aanwezig of vertegenwoordigd is. Zij treden afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college op, zoals bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur beperkt desgevallend hun vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Zodanige beperkingen kunnen aan derden niet worden tegengeworpen, zelfs indien ze openbaar zijn gemaakt.

De persoon aan wie deze bevoegdheden opgedragen zijn, zal de titel van "algemeen directeur" voeren, of indien hij bestuurder is, de titel van "gedelegeerd-bestuurder". Hun mandaat is

onbezoldigd.

De opdracht met betrekking tot het dagelijks bestuur eindigt:

Voorbehouden

MOD. 2.2

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

" door vrijwillig aftreden;

" door een beslissing van de raad van bestuur met een meerderheid van twee/derden van de stemmen van de raad van bestuur, op voorwaarde dat tenminste de meerderheid van de leden van de raad van bestuur aanwezig of vertegenwoordigd is;

" door het verstrijken van de termijn van het mandaat; en

Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD. 2.2

Luik B - vervolg

" door overlijden, ontbinding of vereffening, faillissement, staking van betaling, onbekwaamverklaring, onderbewindstelling, afwezigverklaring, of enige andere reden of omstandigheid waardoor de  algemeen directeur of desgevallend de  gedelegeerd-bestuurder zijn mandaat niet langer kan uitoefenen.

De raad van bestuur, net als degenen aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen, kunnen eveneens in het kader van dit bestuur bijzondere en bepaalde machten delegeren aan één of meerdere personen, naar hun keuze.

De gevolmachtigden verbinden de private stichting binnen de perken van de hen verleende

volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van overdreven volmacht.

6. omtrent de bestemming van het vermogen van de stichting bij ontbinding, de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten :

 Het vermogen van de private stichting bij ontbinding moet tot het ideëel doel worden aangewend waartoe de vergadering van certificaathouders overeenkomstig de bepalingen van artikel 15 heeft besloten en overeenkomstig de bepalingen uiteengezet in het Reglement van Inwendige Orde.

7. de statuten van de stichting onder nagemelde voorwaarden gewijzigd kunnen worden:

 De statuten kunnen worden gewijzigd door een beslissing van de raad van bestuur genomen met

eenparigheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen.

De wijziging van de gegevens vermeld onder artikel 28, 3° en 5° tot en met 8° van de Verenigingen

en Stichtingenwet dienen bij authentieke akte te worden vastgelegd.

8. omtrent de regeling van belangenconflicten, de statuten volgende bepalingen bevatten:

 Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een persoonlijk belang heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, moet hij dit mededelen aan de andere bestuurders vóór de raad van bestuur een besluit neemt. Zijn verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang moeten worden opgenomen in de notulen van de raad van bestuur die de beslissing moet nemen. De betrokken bestuurder moet, desgevallend, tevens de commissaris van het strijdig belang op de hoogte brengen. De betrokken bestuurder kan deelnemen aan de beraadslaging en besluitvorming over de betrokken beslissing of verrichting.

9. het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang op elf maart tweeduizend vijftien en zal worden afgesloten op één en dertig december tweeduizend vijftien.

10. - volgende bestuurders werden benoemd voor onbepaalde duur:

¨* de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  FL KWADRAAT , met maatschappelijke zetel te Hagedoornlaan 12, 2610 Wilrijk, België (rechtspersonenregister Antwerpen (afdeling Antwerpen) 0480.213.346), vast vertegenwoordigd door de heer Guy Mertens, wonende te Hagedoornlaan 12, 2610 Wilrijk;

* de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BUYSSE & PARTNERS , met maatschappelijke zetel te Bisschoppenhoflei 8, 2930 Brasschaat, België (rechtspersonenregister Antwerpen (afdeling Antwerpen) 0899.649.264), vast vertegenwoordigd door de heer Frank Buysse, wonende te Pottenbrug 3, bus 114, 2000 Antwerpen;

* de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  JOBUFIN , met maatschappelijke zetel te Pastoor De Conincklaan 43, 2610 Wilrijk, België (rechtspersonenregister Antwerpen (afdeling Antwerpen) 0899.649.561) Antwerpen, vast vertegenwoordigd door de heer Johan Buyle, wonende te Pastoor De Conincklaan 43, 2610 Wilrijk;

- volgende bestuurders werden benoemd tot dagelijks bestuurders voor onbepaalde duur:

* de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  FL KWADRAAT , met maatschappelijke zetel te Hagedoornlaan 12, 2610 Wilrijk, België (rechtspersonenregister Antwerpen (afdeling Antwerpen) 0480.213.346), vast vertegenwoordigd door de heer Guy Mertens, wonende te Hagedoornlaan 12, 2610 Wilrijk;

* de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  JOBUFIN , met maatschappelijke zetel te Pastoor De Conincklaan 43, 2610 Wilrijk, België (rechtspersonenregister Antwerpen (afdeling Antwerpen) 0899.649.561) Antwerpen, vast vertegenwoordigd door de heer Johan Buyle, wonende te Pastoor De Conincklaan 43, 2610 Wilrijk.

- als bijzondere mandatarissen, met recht van substitutie, en elk met de macht afzonderlijk te handelen, aangesteld werden: iedere bestuurder en iedere advocaat werkzaam bij het advocatenkantoor CRESCO (met inbegrip van, maar niet beperkt tot de heer David Dessers, de heer Yannick Verrycke, de heer Lukas Decoster, advocaten, allen kantoorhoudende te 2018 Antwerpen, Lange Kievitstraat 118-120), aan wie de macht verleend wordt,, om het nodige te doen voor de inschrijving met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor haar registratie als BTWbelastingplichtige.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

MOD. 2.2

aan het Belgisch

Staatsblad

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD : expeditie van de akte

Coordonnées
ADMINISTRATIEKANTOOR BLUEBEE INVEST

Adresse
ESMOREITLAAN 3, BUS 46 2050 ANTWERPEN 5

Code postal : 2050
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande