ADMINISTRATIEKANTOOR THREEANDMORE

Divers


Dénomination : ADMINISTRATIEKANTOOR THREEANDMORE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 635.632.090

Publication

21/08/2015
ÿþMOD. 2.2

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*15313695*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Neergelegd

19-08-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Frans Van Haelenstraat(HIN) 15

Ondernemingsnummer :

0635632090

Benaming (voluit) : Administratiekantoor ThreeAndMore

(verkort) :

Rechtsvorm : Private stichting

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor Anton Van Bael, geassocieerd notaris te Antwerpen, op negentien augustus tweeduizend vijftien, neergelegd ter registratie op het eerste registratiekantoor te Antwerpen 1; BLIJKT dat

1. de naamloze vennootschap  be.membr. , met maatschappelijke zetel te 2880 Bornem, Frans Van Haelenstraat 15, BTW BE-0540.832.606, ondernemingsnummer (rechtspersonenregister Antwerpen, afdeling Mechelen) 0540.832.606. een private stichting heeft opgericht.

2. deze stichting voert de naam: "Administratiekantoor ThreeAndMore".

3. de stichting gevestigd is 2880 Bornem, Frans Van Haelenstraat 15.

4. het doel van de stichting luidt als volgt :

 De private stichting wordt opgericht ter verwezenlijking van het volgend belangeloos doel :

Het nastreven van een stabiel en geconcentreerd aandeelhouderschap met het oog op een efficiënte

en eenvoudige besluitvorming binnen de NV ThreeAndMore.

Tot de concrete activiteiten waarmee de doelstelling van de private stichting wordt verwezenlijkt,

behoren onder meer :

a. het uitgeven van beperkt royeerbare certificaten op naam tegen aandelen van de NV ThreeAndMore, die voor rekening van de houders van de certificaten aan de Stichting worden overgedragen;

b. het beheren en administreren van aandelen van de NV ThreeAndMore evenals het innen van alle uitkeringen verbonden aan deze aandelen en het administreren ervan, alsmede het rechtstreeks uitkeren van die voordelen aan de certificaathouders, met inachtname van het belang van de Stichting maar met eerbiediging van de belangen van de certificaathouders (in het bijzonder met het oog op een goed rendement);

c. het uitoefenen van alle aan de aandelen van de NV ThreeAndMore verbonden rechten, waaronder het stemrecht, op zodanige wijze dat de belangen van de NV ThreeAndMore en alle daarbij betrokkenen zo goed mogelijk worden gewaarborgd.

Zij kan voorts alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel. Zij kan inzonderheid haar medewerking verlenen en deelnemen aan iedere activiteit die met haar doel overeenstemt.

De private stichting mag geen stoffelijk voordeel verschaffen aan de stichter(s), de bestuurders, of enig ander persoon, behalve, in dit laatste geval, indien dit kadert in de verwezenlijking van het belangeloos doel.

De stichting kan, anders dan bij wijze van royering, de door haar gehouden aandelen niet vervreemden, behoudens in geval de statuten van de NV ThreeAndMore melding maken van overdrachtsbeperkingen en meer bepaald in geval van de uitoefening van een volgrecht (op instructie van een certificaathouder), de toepassing van een volgplicht en de vrije overdrachten omschreven in de statuten van de NV ThreeAndMore.

De administratie van de aandelen van de NV ThreeAndMore, zoals hierboven omschreven, alsmede de uitoefening van de daaraan verbonden rechten, geschiedt met inachtneming van de terzake toepasselijke voorwaarden die bij de oprichting van de private stichting worden vastgesteld

2880 Bornem

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

("administratievoorwaarden") en die nadien slechts kunnen worden gewijzigd met inachtneming van het bepaalde in artikel 20 van deze statuten.

5. a) omtrent de wijze van benoeming, van afzetting en van ambtsbeëindiging van de bestuurders, de omvang van hun bevoegdheden en de wijze waarop zij deze uitoefenen, de statuten volgende bepalingen bevatten :

 Met uitzondering van de bestuurders die bij de oprichting van de private stichting door de Stichter worden benoemd, worden de bestuurders benoemd door de Stichter uit de kandidaten voorgedragen door de vergadering van certificaathouders. De vergadering van certificaathouders zal er steeds zorg voor dragen om voor elk vacant bestuursmandaat minstens twee kandidaten voor te dragen. De bestuurders worden benoemd voor een termijn van onbepaalde duur.

Het bestuursmandaat eindigt:

Voorbehouden

MOD. 2.2

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

" door vrijwillig aftreden;

" door overlijden, ontbinding of vereffening, faillissement, staking van betaling, onbekwaamverklaring, onderbewindstelling, afwezigverklaring, of enige andere reden of omstandigheid waardoor de bestuurder zijn mandaat niet langer kan uitoefenen;

" door ontslag door de Stichter op verzoek van de vergadering van certificaathouders;

" door besluit tot afzetting vanwege de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de private stichting haar zetel heeft, in de gevallen bij de Verenigingen en Stichtingenwet bepaald; Indien ingevolge het einde van een bestuursmandaat, het aantal bestuurders minder dan drie bedraagt, voorzien de overblijvende bestuurders in vervanging in afwachting van de beslissing van de Stichter (op voordracht van de vergadering van certificaathouders) tot benoeming van een nieuwe bestuurder.

De private stichting is aansprakelijk voor fouten die kunnen worden toegerekend aan haar aangestelden of aan de organen waardoor zij optreedt.

De bestuurders en de personen belast met het dagelijks bestuur gaan in die hoedanigheid geen enkele persoonlijke verplichting aan inzake de verbintenissen van de private stichting. Zij zijn alleen verantwoordelijk voor de vervulling van hun opgedragen taak en voor de fouten in hun bestuur.

5. b) omtrent de wijze van benoeming, van afzetting en van ambtsbeëindiging van de personen aan wie het dagelijks bestuur van de stichting is opgedragen, de omvang van hun bevoegdheden en de wijze waarop zij deze uitoefenen, de statuten volgende bepalingen bevatten :

 De raad van bestuur kan aan één of meer personen, al dan niet lid van de raad, het dagelijks bestuur van de private stichting opdragen; zij treden afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college op, zoals bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur beperkt desgevallend hun vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Zodanige beperkingen kunnen aan derden niet worden tegengeworpen, zelfs indien ze openbaar zijn gemaakt.

De persoon aan wie deze bevoegdheden opgedragen zijn, zal de titel van "algemeen directeur" voeren, of indien hij bestuurder is, de titel van "gedelegeerd-bestuurder".

In dat verband geldt als beginsel dat de algemeen directeur/gedelegeerd bestuurder die gelast is met het dagelijks bestuur als organiek vertegenwoordiger van de private stichting alle handelingen mag verrichten die niet verder reiken dan de behoeften van het dagelijks leven van de private stichting of de behoeften die om reden zowel van het minder belang dat ze vertonen als van de noodzakelijkheid een snelle oplossing te treffen de tussenkomst van de raad van bestuur niet rechtvaardigen. Ten slotte bepaalt de raad van bestuur tevens voor welke duur deze bevoegdheidsopdracht zal gelden.

De raad van bestuur heeft het recht, op elk ogenblik en zonder verplichting tot verantwoording, een einde te stellen aan de bevoegdheidsopdracht in het kader van het dagelijks bestuur verleend aan de algemeen directeur(s)/gedelegeerd bestuurder(s).

Elk besluit tot benoeming dan wel afzetting van een algemeen directeur/gedelegeerd bestuurder wordt conform de wettelijke voorschriften ter zake bekendgemaakt.

Een algemeen directeur/gedelegeerd bestuurder kan op elk ogenblik, mits hij een opzegtermijn in acht neemt van ten minste een maand, ontslag nemen.

Overlijden of de onmogelijkheid in rechte zowel als in feite om de hem verleende opdracht nog verder te vervullen brengt van rechtswege de beëindiging van de aan de algemeen directeur/gedelegeerd bestuurder verleende opdracht met zich mee evenzo het verstrijken van de duur voor dewelke hij werd aangesteld.

De raad van bestuur, net als degenen aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen, kunnen eveneens in het kader van dit bestuur bijzondere en bepaalde machten delegeren aan één of meerdere personen, naar hun keuze.

De gevolmachtigden verbinden de private stichting binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van overdreven volmacht.

Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

MOD. 2.2

Luik B - vervolg

6. omtrent de bestemming van het vermogen van de stichting bij ontbinding, de statuten volgende bijzondere bepalingen bevatten :

 Het vermogen van de private stichting bij ontbinding moet tot het ideëel doel worden aangewend waartoe de vergadering van certificaathouders overeenkomstig de bepalingen van artikel 15 heeft besloten.

Wanneer het belangeloze doel van de private stichting is verwezenlijkt neemt de Stichter of nemen zijn rechthebbenden een bedrag gelijk aan de waarde van de goederen zelf terug die de Stichter aan de verwezenlijking van dat doel heeft besteed.

7. de statuten van de stichting onder nagemelde voorwaarden gewijzigd kunnen worden:

 De statuten kunnen op voorstel van de raad van bestuur worden gewijzigd door een beslissing van de vergadering van certificaathouders genomen met twee derde van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen én mits goedkeuring ervan door de NV ThreeAndMore.

De wijziging van de gegevens vermeld onder artikel 28, 3° en 5° tot en met 8° van de Verenigingen en Stichtingenwet dienen bij authentieke akte te worden vastgelegd. 

8. omtrent de regeling van belangenconflicten, de statuten volgende bepalingen bevatten:

 Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een persoonlijk belang heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, moet hij dit mededelen aan de andere bestuurders vóór de raad van bestuur een besluit neemt. Zijn verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang moeten worden opgenomen in de notulen van de raad van bestuur die de beslissing moet nemen. De betrokken bestuurder moet, desgevallend, tevens de commissaris van het strijdig belang op de hoogte brengen. De betrokken bestuurder kan deelnemen aan de beraadslaging en besluitvorming over de betrokken beslissing of verrichting.

9. a) - zijn benoemd als bestuurders voor een termijn van onbepaalde duur:

1. De heer Peter Theunissen, geboren te Wilrijk op zevenentwintig september negentienhonderdtachtig, wonende te 2600 Antwerpen-Berchem, Strijdhoflaan 54,

2. De heer Erwin Takx, geboren te Schoten op vier juni negentienhonderdzeventig, wonende te 2340 Beerse, Landjuweel 9,

3. De heer Stijn Leys, geboren te Turnhout op tien oktober negentienhonderdvijfenzeventig, wonende te 2340 Beerse, Landjuweel 14.

Overeenkomstig artikel 13 van de statuten wordt aan de bestuurders volledige collectieve vertegenwoordigingsmacht verleend om met twee gezamenlijk handelend namens de private stichting op te treden in rechte en jegens derden.

De benoeming van bovenvermelde bestuurders zal slechts uitwerking hebben vanaf het ogenblik dat de private stichting rechtspersoonlijkheid verkregen zal hebben.

10. de private stichting rechtspersoonlijkheid verkrijgt vanaf de dag dat haar statuten en de akten betreffende de benoeming van de bestuurders worden neergelegd in het stichtingendossier gehouden op de griffie van de rechtbank van koophandel.

11. het eerste boekjaar zijn aanvang neemt op negentien augustus tweeduizend vijftien en zal worden afgesloten op één en dertig december tweeduizend en zestien.

12. geen commissaris benoemd werd.

13. als bijzondere mandatarissen, met recht van substitutie, en elk met de macht afzonderlijk te handelen, aangesteld werd: de BVBA Quercus, met maatschappelijke zetel gevestigd te 2960 Brecht, Gildelaan 8, aan wie de macht verleend wordt, om het nodige te doen voor de inschrijving met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving van de private stichting in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en voor haar registratie als BTWbelastingplichtige.

ANTON VAN BAEL  GEASSOCIËERD NOTARIS.-

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD :

expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ADMINISTRATIEKANTOOR THREEANDMORE

Adresse
FRANS VAN HAELENSTRAAT 15 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande