ADMINISTRATIEKANTOOR TRAJANUS

Divers


Dénomination : ADMINISTRATIEKANTOOR TRAJANUS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 844.151.309

Publication

15/03/2012
ÿþ Mod 2.2

LLuik Bu In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte ter griffie



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblaq

RECHTBANK KOOPHANDEL

G5 MAAT 2012

r

ANTWERPEN

" iaos~aao"

Ondernemingsnr :*

0844.151.309

Benaming

(voluit): ADMINISTRATIEKANTOOR TRAJANUS

(verkort): *

Rechtsvorm : PRIVATE STICHTING

Zetel : PELIKAANSTRAAT 20

2018 ANTWERPEN

Onderwerp akte :

HET JAAR TWEEDUIZEND EN TWAALF.

Op negentien januari

Voor Ons, Meester Paul WELLENS, geassocieerd notaris, vennoot van de

burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid "Notarisassociatie Wellens" met zetel te

2640 Mortsel, Eggestraat 28.

IS VERSCHENEN:

1. De heer DHERDE Julien Gaston Willy, geboren te Geraardsbergen op Één april negentienhonderd zevenenveertig, nationaal nummer 47.04.01 081-31, wonende te 2018 Antwerpen, Pelikaanstraat 22

2. Mevrouw SCHMIT Madeleine Nicole, geboren te Musson (Luxemburg) op

één juni negentienhonderd tweeënvijftig, nationaal nummer 52.06.01

116-18, wonende te 2018 Antwerpen, Helenalei 28.

Hierna ook genoemd "de stichter".

De comparant verklaart over te gaan tot de oprichting van een private

stichting

Naam.

De naam van de private stichting luidt "Administratiekantoor

Trajanus".

Zetel.

De zetel is gevestigd te 2018 Antwerpen, Pelikaanstraat 20.

De zetel van de stichting mag, bij eenparig besluit van de raad van

bestuur, overgebracht worden naar elke andere plaats in Belgie,

rekening houdende met de taalwetgeving.

Doel.

De stichting heeft tot doel het in eigen naam verkrijgen en behouden

van alle aandelen en effecten die haar voor certificering

overgedragen worden. In haar hoedanigheid van emittent van

certificaten zal de stichting ondermeer;

a) alle rechten uitoefenen verbonden aan de aandelen en effecten

waarop de certificaten

betrekking hebben, zoals het uitoefenen van de stemrechten en andere

aan de

aandelen en effecten verbonden rechten, het innen van de dividenden

en andere.

~ i~ agen sij se ;e gisc aa s'as- I I nnexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 Luik B - vervolg

Voorbehouden aan bet,..

De stichting zal de aan de ter certificering overgemaakte aandelen verbonden rechten op zodanige wijze uitoefenen, dat de belangen van de vennootschap, waaronder de continuïteit in het bestuur en het waarborgen van een goed bestuur, en de belangen van alle daarbij betrokken zo goed mogelijk worden gewaarborgd.

b) aan de houders van certificaten uiterlijk binnen de vijftien dagen na de ontvangst ervan alle bedragen betaalbaar stellen die haar werden uitgekeerd in verband met de aandelen en effecten waarop de certificaten betrekking hebben;

c) als een goede huisvader alle aandelen en effecten waarvoor certificaten werden uitgegeven in bezit houden en bewaren met verbod deze te vervreemden of in pand te geven. Voor de toepassing hiervan wordt onder vervreemden niet verstaan overdracht aan certificaathouders ingeval van royement als voorzien in de administratievoorwaarden.

d) instaan voor de omwisseling van de certificaten tegen de aandelen, winstbewijzen, obligaties of warrants waarop zij betrekking hebben overeenkomstig de regelgeving in het Wetboek van vennootschappen en in overeenstemming met de bepalingen opgenomen in deze statuten, en behoudens andersluidende overeenkomsten afgesloten tussen de betrokkenen.

De private stichting kan voorts alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel. Zij kan in het bijzonder haar medewerking verlenen en deelnemen aan iedere activiteit die met haar doel overeenstemt.

De private stichting streeft haar doel na, onafhankelijk van elke politieke, ideologische, filosofische, religieuze of taalkundige beschouwing.

De private stichting mag geen stoffelijk voordeel verschaffen aan de stichter, de bestuurders, of enig ander persoon,

Duur.

De stichting wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Bestuur.

De stichting wordt bestuurd door een raad van bestuur, bestaande uit ten minste twee bestuurders. Voor de benoeming of afzetting van bestuurders is de aanwezigheid vereist van alle bestuurders die beslissen met een volstrekte meerderheid van de stemmen. Wanneer het mandaat van bestuurder vacant wordt, voorziet de raad van bestuur, beslissend zoals vermeld in dit artikel, in de opvulling van de vacature. De bestuurders oefenen hun ambt onbezoldigd uit. Het mandaat van bestuurder eindigt 1. door overlijden; 2. door het verlies van het vrije beheer over zijn vermogen vastgesteld door de bevoegde rechtbank; 3. door zijn vrijwillig aftreden; 4. door ontslag door de rechtbank in de gevallen in de wet voorzien; 5. door zijn faillissement, gerechtelijk akkoord of collectieve schuldenregeling. Worden benoemd tot statutair bestuurder: de heer Dherde Julien, voornoemd, Mevrouw Madeleine Schmit, voornoemd, de heer Dherde Jonathan, wonende te 2018 Antwerpen, Pelikaanstraat 20 hierbij tussenkomend.

BijeenroeEing.

Tot voorzitter van de raad van bestuur wordt de heer Julien Dherde benoemd.

Bij het defungeren van de voorzitter van de raad van bestuur zal hij vervangen worden door zijn echtgenote, mevrouw Madeleine Schmit, voornoemd. Bij het defungeren van mevrouw Schmit zal zij vervangen worden door de heer Jonathan Dherde. Bij het defungeren van deze drie aangestelden zal er een raad van bestuur bijeengeroepen worden en een nieuwe voorzitter verkozen worden met een drie/vierde meerderheid van de bestuurders.

De raad van bestuur vergadert op verzoek van de voorzitter of wanneer twee bestuurders dit nodig achten en wordt steeds voorgezeten door de

voorzitter. De oproepingen worden minstens acht dagen voor de vergadering aan de bestuurders medegedeeld en bevatten de agenda, de

elgisch 5t atsblad

Bilagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2O1 vexesciu 1Vlnmteur belge





Luik B - vervolg

datum, de plaats en het uur van de vergadering, en worden gedaan per brief, telefax, e-mail of op een andere wijze. Tijdens de vergadering kunnen enkel agendapunten behandeld worden die in de oproeping vermeld werden.

Intern bestuur.

a) Algemeen.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van de doeleinden van de stichting en die in overeenstemming zijn met de administratievoorwaarden.

b) Dagelijks bestuur,

Het dagelijks bestuur van de stichting alsook de vertegenwoordiging van de stichting wat dat bestuur aangaat wordt uitgeoefend door de voorzitter.

Externe vertegenwoordiging.

De voorzitter van de raad van bestuur vertegenwoordigt de stichting in alle handelingen in en buiten rechte.

Aansprakelijkheid.

De stichting is aansprakelijk voor fouten die kunnen worden toegerekend aan haar aangestelden of aan de organen waardoor zij handelt.

De bestuurders gaan in hun hoedanigheid geen enkele persoonlijke verplichting aan inzake de verbintenissen van de stichting. Zij zijn alleen verantwoordelijk voor de vervulling van de hen hun opgedragen taak en voor de fouten in hun bestuur.

Administratievoorwaarden

Ingevolge een voorstel van het bestuur stelt de stichting bij authentieke akte de voorwaarden vast, waaronder de stichting bereid is aandelen te verkrijgen tegen toekenning van certificaten, te administreren, te beheren en de aan de aandelen verbonden stemrechten en alle overige aan de aandelen verbonden rechten uit te oefenen en die de onderwerpen regelt welke niet in de statuten zijn vervat. De administratievoorwaarden kunnen worden gewijzigd overeenkomstig hetgeen daaromtrent in de administratievoorwaarden is bepaald.

De administratievoorwaarden mogen niet met de wet of de statuten in strijd zijn.

WAARVAN AKTE

Verleden te Mortsel, op datum als gemeld. Na integrale voorlezing en toelichting hebben de comparanten, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, samen met mij, geassocieerd notaris, de akte ondertekend. Volgen de handtekeningen.

Geregistreerd drie bladen, geen verzendingen, Registratie MORTSEL, de 23 JAN. 2012. Boek 143, blad 83, vak 15. Vijfentwintig euro (25 ¬ ). De e.a. inspecteur: (get) De Vries Jacques.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL GETEKEND NOTARIS P WELLENS Tegelijk hiermee neergelegd een afschrift van de akte.

Voor-

behouden

aan bal;

13elgisc6

Stàatsblad

Coordonnées
ADMINISTRATIEKANTOOR TRAJANUS

Adresse
PELIKAANSTRAAT 20 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande