ADMJ CONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADMJ CONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.294.840

Publication

06/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 20.12.2013, NGL 26.02.2014 14056-0342-013
12/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 21.12.2012, NGL 31.01.2013 13028-0514-013
18/04/2012
ÿþ " " ~~ r~ " " " lood Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111

I

Op de buitengewone algemene vergadering van 31 maart 2012 werd met unanimiteit beslist tot het ontslag van de zaakvoerder Lauwers Marleen, en dit met onmiddellijke ingang.

Myrjam Van Win Zaakvoerder

ber aE Be Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

0 5 "0h" 2012

GRIFFIeHTSANK van

__SÛ )PHANnELteMECHELEN

Ondememingsnr: BE 0832.294.840

Benaming

(voluit) : ADMJ CONSTRUCT

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : KORTE HONDSHOEKSTRAAT 6, 2820 BONHEIDEN (volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

08/12/2011
ÿþG- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

+iiiesoao*

NEERGELEGD

2,5 -11- 2011

GRIFFIE ,&-ITBANK van

KOOPHA te MECHELEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Voren " Nanm an hgnrltalraninn

Ondememingsnr : BE 0832.294.840

Benaming

(voluit) : ADMJ CONSTRUCT

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Leestsesteenweg 97, 2800 Mechelen

Onder wve'p akte : Wijziging maatschappelijke zetel en benoeming extra zaakvoerder

Op de buitengewone algemene vergadering van 18 november 2011 werd met unanimiteit beslist om de maatschappelijke zetel met ingang van 19 november 2011 te verplaatsen van Leestsesteenweg ,97, 2800 Mechelen naar Korte Hondshoekstraat 6, 2820 Bonheiden.

Daarnaast werd met unanimiteit beslist tot benoeming als tweede zaakvoerder met ingang van 19 november 2011.

Lauwers Marleen

Chrysantenlaan 18 bus 2

1840 Londerzeel

Myrjam Van Win

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011- Annexes du Moniteur belge

07/01/2011
ÿþ4*.

c .

mvd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

$ 3 2. `°R (t 2" 1-to

Voorbehoud

aan he

Beigisc Staatsba

iM I I O I I lit llO liii I li lI li Il

*11004325*

; Ondernemingsnr :

NEERGELEGD

2 9 -12- 2010

GRIFFIE Rfif#ANK van KOOPHANDEL ic MECHELEN



Benaming : ADMJ CONSTRUCT

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leestsesteenweg 97

2800 Mechelen

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes dik Moniteur belge

2) De heer MERTENS Sven, geboren te Mechelen op tien juli negentienhonderd tachtig (rijksregisternummer 80.07.10-059.12), echtgenoot van mevrouw Kris VAN dER ZEYPEN, geboren te Mechelen op zeven augustus negentienhonderd eenentachtig, wonend te 2820 Bonheiden, Mechelsesteenweg 218.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming "ADMJ CONSTRUCT", waarvan de statuten onder meer het volgende inhouden : - ZETEL: te 2800 Mechelen, Leestsesteenweg 97.

- DUUR: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van het uittreksel van de oprichtingsakte.

- DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

- het optrekken van gebouwen (ruwbouw en onder dak zetten), algemene bouwonderneming, dakwerken, herstellings- en onderhoudswerken.

- Stucadoorswerk, plaatsen van vloer en wandtegels.

Dit alles met uitzondering van de activiteiten die wettelijk gereglementeerd zijn en waarvoor de vennootschap niet over de vereiste erkenningen zou beschikken.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met hetzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en dat van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap zal alle industriële, handels-, financiële of burgerlijke operaties mogen uitoefenen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn alle handelingen te stellen die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen bevorderlijk zijn.

Het bestuur is bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

- KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00). Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal en werd volstort voor een bedrag van ¬ 5.580 door mevrouw Van Win, voornoemd en voor een bedrag van ¬ 620 door de heer Mertens, voornoemd. Ondergetekende notaris Peeters bevestigt dat een attest afgeleverd werd door de ING bank op 20 december 2010, waarin deze financiële instelling attesteert dat gemeld bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening, geopend op naam van de vennootschap in oprichting.

Er blijkt uit een akte verleden vóór Meester Kathleen PEETERS, notaris te Heist-op-den-Berg (Itegem) op 22 december 2010, dat :

1) Mevrouw VAN WIN Myriam Emilia, geboren te Kapelle op den Bos op vierentwintig mei negentienhonderd vijfenvijftig (rijksregisternummer 55.05.24-358.15), echtgenote van de heer DE DONCKER Jean-Pierre Mechelen op twee februari negentienhonderd tweeënzestig, wonend te 2800 Mechelen, Leestsesteenweg 97.

Op de laatste blz. van Luik R vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris; hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a

* Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes di# Moniteur belge

mod 2.1

- BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer zaakvoerders, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering die de duur van het mandaat bepaalt. Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder 1 zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

- WINSTVERDELING: De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Omtrent de bestemming van de winst beslist de jaarvergadering, op voorstel van de zaakvoerder. Geen winstuitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

- VERDELING BIJ VEREFFENING: Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen ter vereffening van de schulden en lasten van de vennootschap en ter betaling van de kosten van de vereffening. Het saldo zal evenredig verdeeld worden onder de aandelen, rekening houdende met de daarop verrichte stortingen. Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

- ALGEMENE VERGADERING: De jaarlijkse vergadering wordt gehouden op de derde vrijdag

van de maand-decembervan-elk jaar om achttien uur en-voor het eerst in 2012. indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

- BOEKJAAR: Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar. Het eerste boekjaar gaat in op de datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank, en eindigt op 30 juni 2012.

- BENOEMINGEN: Het aantal zaakvoerders is vastgesteld op één.

Wordt benoemd tot niet statutaire zaakvoerder

Mevrouw VAN WIN Myriam Emilia, geboren te Kapelle op den Bos op vierentwintig mei negentienhonderd vijfenvijftig (rijksregisternummer 55.05.24-358.15), echtgenote van de heer DE DONCKER Jean-Pierre Mechelen op twee februari negentienhonderd tweeënzestig, wonend te 2800 Mechelen, Leestsesteenweg 97.

Zij verklaart haar mandaat te aanvaarden en bevestigt niet getroffen te zijn door een maatregel of beslissing die zich daartegen verzet.

De opdracht van de zaakvoerders is vastgesteld voor onbepaalde duur en is onbezoldigd.

- COMMISSARIS: Uit te goeder trouw verrichte schattingen, vastgelegd in het financieel plan blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen. Bijgevolg wordt geen commissaris benoemd.

- VOLMACHT: Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan mevrouw Nadia De Schutter, wonende te 2222 Heist-op-den-Berg (Itegem), Krombeekweg 21, teneinde het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap en alle latere wijzigingen en schrapping in het ondernemingsloket, de kruispuntbank voor ondernemingen, en de eventuele inschrijving als belastingplichtige bij het Bestuur van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde en de Federale overheidsdienst Financiën.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Getekend Notaris Kathleen PEETERS.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 18.12.2015, NGL 29.01.2016 16038-0377-012

Coordonnées
ADMJ CONSTRUCT

Adresse
KORTE HONDSHOEKSTRAAT 6 2820 BONHEIDEN

Code postal : 2820
Localité : BONHEIDEN
Commune : BONHEIDEN
Province : Anvers
Région : Région flamande