ADORI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADORI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 449.524.823

Publication

26/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 25.08.2014 14452-0153-013
09/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 30.08.2013 13562-0084-011
08/02/2013
ÿþ  1` "maditi

{Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- Neeresei "or 1~triffrte~van dr

behouden F;eci~tbanftº%tan ~ecpll~t ~A~~~IlJerPeR

aan het op ~" LUW

Belgisch De Griffier.

Staatsblad Griffie



Ondernemingsnr ; BE0449.524.823

Benaming (voluit) : ADORI

(verkort)

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vestingstraat 62

2018 Antwerpen

Onderwerp akte ;STATUTENWIJZIGING: WIJZIGING DOEL  OMZETTING KAPITAAL IN EURO & AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE DER AANDELEN TOEPASSING ARTIKEL ARTIKELEN 332 & 333 WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN  KAPITAALVERHOGING IN GELD  KAPITAALVERMINDERING TOT AANZUIVERING GELEDEN VERLIEZEN 

;; AFSCHAFFING STEMKRACHTBEPERKING  ACTUALISATIE STATUTEN & GOEDKEURING NIEUWE TEKST DER STATUTEN

1: Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 18/01/2013 gehouden voor notaris; Peter Timmermans te Antwerpen, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1/ EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden en de actuele tekst van het doel te vervangen door de hierna gemelde:

"De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland:

,; Voor eigen rekening en rekening van derden, bij vertegenwoordiging of commissies, bij consignatie en/of; makelaarsloon in samenwerking en/of anderzijds met ondernemingen of vennootschappen bestaande of nog op ;; te richten:

Het aankopen, verkopen, in- en uitvoeren, de transit, het klieven, zagen, snijden, slijpen, verstellen en het zetten, het bewerken en laten bewerken van , het overdragen of op een andere wijze beschikken over en het: handel drijven in natuurlijke, industriële en synthetische diamant, ruw en geslepen, in het groot en in het klein, zonder dat deze opsomming beperkend is.

Het aankopen, verkopen, in- en uitvoeren, transit van goud, edele metalen, gezette en ongezette juwelen, kleurstenen, edelstenen en halfedelstenen, natuurlijke en cultuurparels, zonder dat deze opsomming beperkend ;; is. Het vervaardigen van juwelen en sierraden in alle edele metalen.

;; De studie en/of uitvoering van onroerende markten, van elke aard ook, onder andere de aankoop, verkoop, huur, verhuur, het bouwen en verbouwen, het afbreken en heropbouwen, ruiling, valorisatie, de leasing, het: nemen, inrichting, verkaveling, de uitbating, de promotie, het beheer van onroerende goederen.

De voorbereiding, uitwerking en realisatie van projecten met betrekking lot beheer en management, financiële; en administratieve dienstverlening, corporate finance en management consulting op organisatorisch,: strategisch, bedrijfseconomisch, financieel, fiscaal en juridisch vlak, dit alles voor organisaties, ondernemingen en fondsen.

Elke activiteit van analyse, consulting en raadgeving in bedrijfsbeheer in de ruimste zin van het woord, waaronder bedrijfsorganisatie, managementtechnieken en -advies, personeelsbeleid, commercieel en financieel ;; beleid en administratieve organisatie.

Het waarnemen van het bestuur, de controle, het management, het toezicht over en de vereffening van vennootschappen, bednjven, verenigingen, ondernemingen en fondsen.

:, De in-en uitvoer van goederen en het optreden als tussenpersoon en agent voor handelsgoederen; ij Het ontwikkelen van producten en concepten, onderzoeken van markten, het uitwerken van business plannen: ij en het aantrekken van financiële partners met het oog op de lancering van, medewerking aan of investering ij een nieuwe onderneming;

Verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten.

De verwerving van participaties, bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onder gelijk welke andere; vorm in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse, in bestaande of; op te richten vennootschappen, het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving; door deelneming, inschrijving, aankoop, optie, financiële tussenkomst of om het even welk ander middel, van

;_all .de_elbeezent:atandelen,_obileíies,..waaçd?.n _en Íit Gs -_ _ _ _-_ __---.,...- W _

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten (inclusief in het kader van risico-kapitaal) en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling. De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verlenen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel overal verwezenlijken voor eigen rekening en voor derden, op allerhande manieren en volgens de wijze die haar het best geschikt lijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreide zin." 2! TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap om te zetten in euro, zodat het voortaan achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één eurocent (18.592,01¬ ) bedraagt. De vergadering beslist tevens de nominale waarde der aandelen af te schaffen.

31 DERDE BESLISSING

Naar aanleiding van het opstellen van de balans van het boekjaar op datum van één en dertig december tweeduizend en twaalf, is gebleken dat op zelfde datum het netto vermogen van de vennootschap negatief was en het maatschappelijk kapitaal volledig is verloren gegaan.

Bij toepassing van artikel 332 en 333 van het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder een verslag opgesteld en hierbij voorstellen geformuleerd voor het nemen van maatregelen strekkende tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap.

Na beraadslaging en bespreking van de voorgestelde maatregelen beslist de vergadering de activiteiten van de vennootschap voort te zetten en over te gaan tot uitvoering van de voorgestelde maatregelen.

41 VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met negenenveertigduizend vierhonderd en zeven euro negenennegentig eurocent (49.407,99¬ ) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één eurocent (18.592,01¬ ) op achtenzestigduizend (68.000,00) euro zonder de creatie van nieuwe aandelen, waarop wordt ingetekend in geld door storting van honderd procent.

lntekeninq

En terstond heeft de enige vennoot verklaard op deze kapitaalverhoging in te tekenen en deze in geld af te betalen tot beloop van honderd procent.

Totaal: negenenveertigduizend vierhonderd en zeven euro negenennegentig eurocent (49.407,99¬ ), wat de totaliteit van de daarop te betalen gelden betreft.

Bewijs van deponering

De enige vennoot bevestigt dat deze kapitaalverhoging integraal werd volstort, hetzij in totaal een bedrag van negenenveertigduizend vierhonderd en zeven euro negenennegentig eurocent (49.407,99¬ ).

51 VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist het kapitaal te verminderen tot aanzuivering van geleden verliezen ten belope van achtenveertigduizend euro (48.000,00¬ ) om het te brengen van achtenzestigduizend euro (68.000,00¬ ) op twintigduizend euro (20.000,00¬ ).

61 ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist de thans nog in de statuten opgenomen stemkrachtbeperking te schrappen.

71 ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist de statuten aan te passen om ze in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissingen, de actuele vennootschapsterminologie en het Wetboek van Vennootschappen; tevens worden de overbodige dan wel achterhaalde bepalingen geschrapt en met het ocg op de coördinatie worden de artikelen hernummerd waarna de vergadering de navolgende nieuwe tekst van de statuten artikel per artikel goedkeurt.















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge









1)De handelsvennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam: "ADOR! "

2) Het doel van de vennootschap is in de statuten letterlijk omschreven als volgt :

"De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland:

Voor eigen rekening en rekening van derden, bij vertegenwoordiging of commissies, bij consignatie en/of makelaarsloon in samenwerking en/of anderzijds met ondernemingen of vennootschappen bestaande of nog op te richten:

,Het aankopen, verkopen, in- en uitvoeren, de transit, het klieven, zagen, snijden, slijpen, verstellen en het zetten, het bewerken en laten bewerken van , het overdragen of op een andere wijze beschikken over en het handel drijven in natuurlijke, industriële en synthetische diamant, ruw en geslepen, in het groot en in het klein, zonder dat deze opsomming beperkend is.

Het aankopen, verkopen, in- en uitvoeren, transit van goud, edele metalen, gezette en ongezette juwelen, kleurstenen, edelstenen en halfedelstenen, natuurlijke en cultuurparels, zonder dat deze opsomming beperkend is. Het vervaardigen van juwelen en sierraden in alle edele metalen.

De studie en/of uitvoering van onroerende markten, van elke aard ook, onder andere de aankoop, verkoop, huur, verhuur, het bouwen en verbouwen, het afbreken en heropbouwen, ruiling, valorisatie, de leasing, het nemen, inrichting, verkaveling, de uitbating, de promotie, het beheer van onroerende goederen.

De voorbereiding, uitwerking en realisatie van projecten met betrekking tot beheer en management, financiële en administratieve dienstverlening, corporate finance en management consulting op organisatorisch, strategisch, bedrijfseconomisch, financieel, fiscaal en juridisch vlak, dit alles voor organisaties, ondernemingen en fondsen.

Elke activiteit van analyse, consulting en raadgeving in bedrijfsbeheer in de ruimste zin van het woord,









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.4'.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

waaronder bedrijfsorganisatie, managementtechnieken en -advies, personeelsbeleid, commercieel en financieel' beleid en administratieve organisatie.

Het waarnemen van het bestuur, de controle, het management, het toezicht over en de vereffening van vennootschappen, bedrijven, verenigingen, ondernemingen en fondsen..

De in-en uitvoer van goederen en het optreden als tussenpersoon en agent voor handelsgoederen;

Het ontwikkelen van producten en concepten, onderzoeken van markten, het uitwerken van business plannen en het aantrekken van financiële partners met het oog op de lancering van, medewerking aan of investering in een nieuwe onderneming;

Verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten.

De verwerving van participaties, bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onder gelijk welke andere vorm in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse, in bestaande of op te richten vennootschappen, het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie, financiële tussenkomst of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten (inclusief in het kader van risico-kapitaal) en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haarzuilen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling. De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verlenen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel overal verwezenlijken voor eigen rekening en voor derden, op allerhande manieren en volgens de wijze die haar het best geschikt lijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreide zin."

3) De vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Vestingstraat 62.

4) De vennootschap is opgericht op 23/02/9993 voor onbepaalde duur.

5) Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend (20.000,00) euro. Het is volledig geplaatst en verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

6) Het boekjaar begint op één januari van ieder jaar en eindigt op één en dertig december van datzelfde jaar.

7) De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de

wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor

uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar

het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of

zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen warden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het

Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals voorgeschreven door

het wetboek van vennootschappen en deze statuten. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen véôr de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom

verzoeken.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de laatste woensdag van de maand juni om zestien uur op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Is deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

8) Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld: VDV consultants bbvba, met zetel te 2000 Antwerpen, Ernest Van Dijckkaai 22 bus 2, en/of één van haar aangestelden, aan wie de macht wordt gegeven om alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging en/of verbetering van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister en bij de BTW-administratie.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL - NOTARIS PETER TIMMERMANS.

TEGELIJK HiERMEE NEERGELEGD:

- expeditie van de akte

- lijst van de oprichtings- en wijzigende akten

- tekst van de gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.06.2012, NGL 27.07.2012 12342-0159-012
15/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.06.2011, NGL 11.07.2011 11284-0218-012
01/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.07.2010, NGL 28.08.2010 10464-0090-013
21/10/2009 : AN296468
22/07/2009 : AN296468
28/01/2009 : AN296468
27/06/2008 : AN296468
30/07/2007 : AN296468
26/07/2006 : AN296468
13/07/2005 : AN296468
29/07/2004 : AN296468
05/03/2004 : AN296468
28/07/2003 : AN296468
11/02/2003 : AN296468
25/11/2002 : AN296468
11/10/2002 : AN296468
24/09/2002 : AN296468
02/02/2000 : AN296468
02/02/2000 : AN296468
08/05/1996 : AN296468
18/05/1994 : AN296468
20/03/1993 : AN296468
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 29.06.2016, NGL 25.07.2016 16343-0469-012

Coordonnées
ADORI

Adresse
VESTINGSTRAAT 62 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande