ADPOINT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADPOINT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.731.329

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 04.07.2014 14268-0063-010
06/04/2012
ÿþbr }

Motl Woni 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11II2069 IIII III 720*III IN* u

V

beh

aa

Be

Stak

A



44. Yr - ~,.._Y 4... jF~}~ lVC" de 11~4~,i1~~{~~

i%J4.,J%IN.~1. 3-. 1. S~W .f

veut Kor7pltta?dkd do A,.ttrarpen, op

7.7 1tR91 7Q'l7

Griffie

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : adpoirtt

(verkort) :

0844' 731.329

Bijlagen bij hel" Belgistii Stuâtsl'i1ud -061fT472Q12 ÿÿ Annexes -chi Moniteur betge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Boomsesteenweg 690 te 2610 Wilrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van meester Astrid De Wulf, notaris met standplaats Dendermonde, op twintig maart tweeduizend en twaalf, dragende de melding "Geregistreerd vijf bladen geen verzendingen te Dendermonde I op tweeëntwintig maart tweeduizend en twaalf. Reg.5 boek 121 blad 52 vak 10. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25). Getekend e.a.inspecteur M.KINDERMANS", blijkt dat:

1.Mevrouw Moortgat Liliane, Rosette, Francine, geboren te Brussegem op twee december: negentienhonderd zevenenvijftig, wonende te 1785 Merchtem, Nieuwbaan 183A (rijksregistemummer 57.12.02 292-56), in huwelijk met de heer De Becker Guida onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis van huwelijkscontract, welk stelsel tot op heden niet werd gewijzigd;

2.0e heer Kesteman Manuel, Charles, Marcel, geboren te Elsene op zesentwintig juli negentienhonderd éénenzeventig, wonende te 2610 Wilrijk, Koning Albertstraat 15 (rijksregisternummer 71.07.26 023-56), ongehuwd.

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam luidt:"adpoint". Deze naam zal in de beide landstalen gebruikt worden.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2610 Wilrijk, Boomsesteenweg 690.

Deze mag bij gewoon besluit van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een andere plaats in België in hetzelfde taalgebied of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad.

ledere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder(s).

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening en voor derden:

Het verlenen van adviezen op het gebied van strategie, publiciteit, point of sale, evenementen, elektronische media, public relations, marktonderzoeken en media.

- Het ontwerpen en voeren van communicatie- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media en/of technieken.

- Het ontwerpen van publicitaire teksten en slogans.

- Het concipiëren van reclametechnieken die ernaar streven de individuele prospect te benaderen.

Het verkopen van tijd en ruimte voor publiciteit in de diverse media.

- De productie van reclameboodschappen voor radio en televisie en publicitaire film.

- Het aanbieden van diensten en realisaties van projecten dienende tot verkoopsbevordering, reclame en

bedrijfsadvies in de meest ruime zin.

- Het uitbaten van een publiciteitsonderneming, het organiseren van reclame- en promotiecampagnes voor;

derden via verschillende media.

- Het voeren van publiciteit en reclame en het deelnemen, medewerken hieraan.

- Dit is alles in de meest ruime zin van het woord, daaronder begrepen het verrichten van alle handelingen. die met het vorige rechtstreeks of zijdelings verband houden.

' - Het verlenen van adviezen van financiële, technische, strategische, commerciële of administratieve aard;,

' in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

- Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

rr r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

a) Het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

b) Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

c) Het waarnemen van alle vereffenaars-en bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen;

d) Het verhuren of huren, aan-en verkoop van onroerende goederen, alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing;

e) Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante, immateriële duurzame activa.

- Alle financiële, commerciële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen doen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk vergemakkelijken.

- Het verstrekken van waarborgen ten gunste van derden.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft;

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en de wet over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd tweeënnegentig en het Koninklijk Besluit van negenentwintig november negentienhonderd drieënnegentig. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voorzover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur van heden af.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor wijziging van de statuten.

Het kapitaal bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00), en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

Het kapitaal bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00) en wordt onderschreven en volstort als volgt:

Zijn alhier tussengekomen:

-Mevrouw Moortgat Liliane, voornoemd, die verklaart in te schrijven op het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00) door inbreng in speciën, welk bedrag zij op heden volledig volstort en waarvoor haar vijftig aandelen (50) zonder nominale waarde worden toegekend.

-De heer Kesteman Manuel, voornoemd, die verklaart in te schrijven op het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00) door inbreng in speciën, welk bedrag hij op heden volledig volstort en waarvoor hem vijftig aandelen (50) zonder nominale waarde worden toegekend.

De vennootschap beschikt aldus van heden af over een bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

De gelden werden gestort op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de BNP Paribas Fortis Bank met kantoor te Merchtem, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door genoemde financiële instelling op zes maart laatstleden dat aan deze akte gehecht zal blijven.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Aan deze personen alléén wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger, gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mevrouw Moortgat Liliane, voornoemd, wonende te 1785 Merchtem, Nieuwbaan 183A en de heer Kesteman Manuel, voornoemd, wonende te 2610 Wilrijk, Koning Albertstraat 15, worden als statutaire zaakvoerders van de vennootschap aangesteld.

De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerders is onbeperkt, en hun ontslag zal slechts uitgesproken mogen worden, hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om ernstige en zwaarwichtige redenen bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Het behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering het aantal zaakvoerders te verhogen en de machten van de nieuwe zaakvoerders te bepalen. Hierbij moet zij echter de meerderheid, die de wet voorziet voor het wijzigen van de statuten, inachtnemen.

Het mandaat van de zaakvoerders of de werkende vennoten is bezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Indien de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, is ze niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft iedere vennoot individueel, en niettegenstaande enige andersluidende statutaire bepaling, de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden de vierde zaterdag van juni om tien uur op de maateschappelij-'ke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, en op de door de wet voorgeschreven wijze.

Ieder aandeel met stemrecht heeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag zijn stem niet schriftelijk uitbrengen.

Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoordigen als lasthebber, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de ondernemingen.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één I tie-eide van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

1. Boekhoudkundig wordt de vennootschap geacht een aanvang te hebben genomen op heden met dien verstande evenwel dat de vennootschap de verrichtingen die vanaf zestien maart tweeduizend en twaalf in haar naam en voor haar rekening overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen werden aangegaan v66r haar oprichting door de oprichters voor haar rekening neemt, onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging overeenkomstig artikel 2, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen..

Het eerste boekjaar zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en dertien.

De eerste inventaris en jaarrekening zullen opgemaakt warden op éénendertig december tweeduizend en dertien.

2, De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de vierde zaterdag van de maand juni in het jaar tweeduizend en veertien.

3. De zaakvoerders verklaren aan te stellen tot vaste vertegenwoordiger van de vennootschap, voor het geval de vennootschap een bestuursmandaat of een vereffenaarmandaat opneemt in een andere vennootschap: de heer Kesteman Manuel, voornoemd.

BIJZONDERE VOLMACHT.

De oprichter geeft hierbij bijzondere volmacht aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "KMO CONSULTING", met zetel te 1745 Opwijk, Steenweg op Dendermonde 221, vertegenwoordigd door de heer Pessemier Bart met mogelijkheid tot in de plaats stelling, om de verklaring van inschrijving te tekenen en neer te leggen in de kruispuntbank voor ondernemingen, om de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en desgevallend, bij de Administratie van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving en aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, krachtens deze akte, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

^. ~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Tegehjk h~,mneneergelegd:

- expeditie akte

'bankattest

OJD

1.1

>11

cd

cd

P.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.06.2015, NGL 22.07.2015 15332-0280-010

Coordonnées
ADPOINT

Adresse
BOOMSESTEENWEG 690 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande