ADRIAENSEN HANS

Société en commandite simple


Dénomination : ADRIAENSEN HANS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 849.106.722

Publication

09/10/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

zied ter " rltfle van de RECHTBANK VAN KOOPHANDE'

28 SEP. 2012

TURNHOUT

iffier,

lUhlIIllulil 11 Nimf

*12166765*

A

pndernemingsnr : 8(f .9. 40 6. Z 2--

Benaming

(voluitj : Adriaensen Hans Comm. V

(verkort)

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Verbindingsstraat 912310 Rijkevorsel

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Het jaar tweeduizend en twaalf, op 26 september 2012

ZIJN VERSCHENEN

Partij 1

Van De Mierop Annelies, Verbindingsstraat 9, 2310 Rijkevorsel

Partij 2

Adriaensen Hans, Verbindingsstraat 9, 2310 Rijkevorsel

BEKWAAMHEID VAN DE PARTIJEN

Alle comparanten verklaren bevoegd en bekwaam te zijn tot het stellen van de bij deze akte vastgestelde rechtshandelirº%gen en niet het voorwerp te zijn van enige maatregel die een onbekwaamheid daartoe in het leven zou kunnen roepen zoals faillissement, collectieve schuldenregeling, aanstelling voorlopige bewindvoerder, enzovoort.

OPRICHTING COMM. V

Artikel 1. Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt: Adriaensen Hans Comm. V.

Artikel 2. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Verbindingsstraat 912310 Rijkevorsel.

De zetel kan, zonder statutenwijziging, door een beslissing van de zaakvoerder overgebracht worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalige gebied Brussel hoofdstad. Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

Artikel 3. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden. De bepalingen van artikel 39, 3° - 5° W, Venn. betreffende de ontbinding en de opzegging van het vennootschapscontract zijn niet van toepassing. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

_e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4. Doel

De vennootschap heeft tot doel :

-Fotografie

-Consultancy

-3D-technologie

-Lesgeven in fotografie, 3D  technologie, ...

-Grafisch ontwerp

-Ontwikkeling van webapplicaties, websites, ...

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze - rechtstreeks of zijdelings - deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met unanimiteit van stemmen.

Artikel 5. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 500,00 euro.

Artikel 6: Aandelen

Het kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen zonder vermelding van de nominale waarde. Elk aandeel moet steeds volledig volgestort zijn,

Artikel 7.Overdracht van aandelen

Een participatie mag op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden dan met eenparig goedvinden van aile vennoten. Bij weigering, zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen. De overdracht of overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de intrinsieke boekwaarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een in onderling overleg aan te stellen deskundige. Bij gebrek aan overeenstemming stelt de voorzitter van de bevoegde rechtbank van eerste aanleg op verzoek van één der partijen een deskundige aan.

Artikel 8. Vennoten

Er zijn twee soorten vennoten : beherende vennoten en stille vennoten.

De beherende vennoten zijn

Adriaensen Hans, Verbindingsstraat 9, 2310 Rijkevorsel

Hij is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle vennootschapsschulden.

De stille vennoot is :

Van De Mierop Annelles, Verbindingsstraat 9, 2310 Rijkevorsel

Zij is slechts ten belope van zijn inbreng aansprakelijk voor de vennootschapsschulden.

Zowel de stille als beherende vennoten verbinden er zich toe geen zelfstandige activiteiten uit te oefenen die

"

~"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

" op enige manier concurrerend zijn aan die van de vennootschap.

Artikel 9. Bestuur

9.1. Aantal

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, Tot zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd

Adriaensen Hans, Verbindingsstraat 912310 Rijkevorsels

Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet werd getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Zowel de benoeming als het ontslag van een zaakvoerder moet bekend gemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

9.2. Bestuursbevoegdheid en externe vertegenwoordigingsmacht

De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrich-'ten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte, De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 10. Controle

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Artikel 11. Algemene vergadering

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste woensdag van de maand maart, om 18.00 uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging.

De agenda van de jaarvergadering zal ten minste omvatten : de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, bestemming van de winst en kwijting aan de zaakvoerder.

Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten of over andere punten te beraadslagen en te besluiten,

De oproeping, met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de vergadering.

Artikel 12. Besluitvorming - notulen

Er wordt gestemd per aandeel waarbij elke aandeel recht geeft op één stem.

Een vennoot kan zich door een andere vennoot laten vertegenwoordigen, ln de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten. Bij wijziging van de statuten of ingeval van ontbinding is de unanimiteit van alle vennoten vereist.

Artikel 13. Boekjaar - jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap loopt van 01110 tot 30/09 van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke bestemming zal gegeven warden aan het resultaat.

1 Voor-

behouden

aan hét

Belgisch

Staatsblad



























Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag verkrijging rechtspersoonlijkheid en eindigt op 30.09.2013.

Artikel 14. Ontbinding

Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien, zal de vereffening gedaan worden door één of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering met unanimiteit.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186-190 van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering unaniem anders besluit.

Het netto - vermogen zal worden toebedeeld aan de vennoten à rato van het aantal aandelen.

Artikel 15. Overlijden van een vennoot

Ingeval van overlijden van een vennoot, zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in voorkomend geval met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot, die zich ten aanzien van de vennootschap laten vertegenwoordigen door één gevolmachtigde. Zijn er minderjarige erfgenamen, dan zullen deze van rechtswege de hoedanigheid van stille vennoot krijgen.

Ongeacht het voormelde zal de vennootschap steeds van rechtswege ontbonden zijn indien er op een bepaald ogenblik minder dan 2 vennoten zijn.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot dertig september 2013. De eerste algemene vergadering wordt gehouden in het jaar 2014.

Aldus opgemaakt te Rijkevorsel op 26/09/2012, in zoveel originelen als er partijen zijn waarvan elke partij erkent er één ontvangen te hebben.

Gelezen en goedgekeurd,

Beherend vennoten, Stille vennoot,

Adriaensen Hans Van De Mierop Annelies

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Coordonnées
ADRIAENSEN HANS

Adresse
VERBINDINGSSTRAAT 9 2310 RIJKEVORSEL

Code postal : 2310
Localité : RIJKEVORSEL
Commune : RIJKEVORSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande