ADS IT CONSULTANCY, AFGEKORT : ADSIT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADS IT CONSULTANCY, AFGEKORT : ADSIT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.856.644

Publication

13/10/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

09-10-2014

Griffie

*14309312*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0563856644

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

ADS IT Consultancy

(verkort) :

ADSIT

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

~~Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Hugo VAN ELSLANDE te Leuven op negen oktober tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam « ADS IT Consultancy » in het kort :  ADSIT , met zetel te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Pieter Nollekensstraat 27, van onbepaalde duur, door 1) de heer DE SMET Anthony Romain, geboren te Gent op 6 april 1987, (N.N. 870406 135.85), ongehuwd, wonende te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Pieter Nollekensstraat 27 en 2) mevrouw DE SMET Tiffany Rita Christa, geboren te Gent op 8 juli 1991, (N.N. 910708 234.31), ongehuwd, wonende te 9050 Gent, Doorgangstraat 48.

Waarvan het kapitaal ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) bedraagt, volledig in geld geplaatst is, ten belope van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00) gestort is en vertegenwoordigd is door duizendachthonderdzestig (1860) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop wordt ingeschreven door:

- de heer DE SMET Anthony Romain voornoemd die een som gestort heeft van zesduizend euro (6.000,00 euro), waarvoor hem duizendachthonderd aandelen (1800 aandelen) worden toegekend, gestort ten belope van een/derde.

- mevrouw DE SMET Tiffany Rita Christa voornoemd die een som gestort heeft van tweehonderd euro (200,00 euro), waarvoor haar zestig aandelen (60 aandelen) worden toegekend, gestort ten belope van een/derde.

De aandelen zijn steeds op naam en worden genoteerd in het register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Met een boekjaar dat begint op één januari en wordt afgesloten op éénendertig december van hetzelfde kalenderjaar; het eerste boekjaar wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizendvijftien.

Met de jaarvergadering op de tweede zaterdag van de maand juni om elf uur (11.00 uur). De eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizendzestien.

Met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen. Tot gewone zaakvoerder voor de onbeperkte duur wordt aangesteld de heer DE SMET Anthony Romain voornoemd.

Financieel plan

Vóór het verlijden van deze akte hebben de oprichters mij een door mij te bewaren financieel plan overhandigd, ondertekend door hen waarin zij het bedrag van het kapitaal van de vennootschap verantwoorden.

Bankattest

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD (6.200,00 EURO) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 001-7392191-91 bij de BNP Paribas Fortis Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 8 oktober 2014

Onderwerp akte :

Pieter Nollekensstraat 27 3010 Leuven

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De inbrengers verklaren de hen toegekende vergoedingen te aanvaarden.

De comparanten verklaren vervolgens dat de statuten als volgt zullen luiden:

De vennootschap heeft als doel:

" alle activiteiten met betrekking tot de levering van informaticadiensten;

" de implementatie en update van netwerken, de ontwikkeling en exploitatie van software;

" de aan- en verkoop, import en export, verhuur, van computers, randapparatuur en accessoires;

" consultancy, studiebureau, raadgevend bureau op vlak van de IT-sector;

" Alle activiteiten met betrekking tot beeldverwerking (scanners, fotomateriaal, en dergelijke ...), opmaak en bijstand van internetsites, web-hosting, ...;

" de aan- en verkoop, import en export, klein- en groothandel van allerhande machines, producten en materialen, goederen, en dergelijke die gepaard gaan met voormelde items;

" Alle activiteiten van immomakelaar, de aan- en verkoop, bouw en optrekken, huur en verhuren, bemiddeling, en dergelijke ... van allerlei onroerende goederen en dit voor eigen rekening als voor rekening van derden;

" het optreden als tussenpersoon in de handel;

" de vennootschap kan alle roerende materialen en installaties kopen, huren, verhuren, produceren, oprichten, verkopen en ruilen, en alle daden en transacties stellen die tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel kunnen bijdragen. Zij mag om het even welke wijze en door gelijk welk middel absorberen, rechten verkrijgen, deelnemen in, fusies aangaan met gelijk welke andere handelsvennootschap of onderneming.

" Al het voorgaande wordt bedoeld in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met het doel van de vennootschap of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken of helpen uitbreiden.

Zij mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of anderszins in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant doel.

De vennootschap mag haar activiteiten uitoefenen zowel in België als in het buitenland.

Zowel tengevolge van overdracht van aandelen onder levenden, als tengevolge van intekening (bij kapitaalverhoging in speciën) op aandelen waarop het voorkeurrecht niet werd uitgeoefend, als tenslotte tengevolge van erfrechtelijke overgang, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, enkel toekomen aan personen die de instemming krijgen van tenminste de helft van de vennoten die tenminste drie/vierden van het kapitaal vertegenwoordigen, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Die instemming is eveneens vereist als de aandelen overgedragen worden aan een medevennoot, of aan de echtgenoot of de bloedverwanten in rechte lijn van de oorspronkelijke eigenaar der aandelen.

Een verzoek tot instemming wordt aan de zaakvoerder gericht en moet volledige identiteit, beroep en adres van de eventuele nieuwe vennoten omvatten evenals het aantal aandelen dat deze zou verwerven; binnen de veertien dagen maakt de zaakvoerder dit verzoek over aan alle vennoten. Vennoten die in gebreke blijven binnen één maand hierop te antwoorden zullen geacht worden in te stemmen.

Tegen de weigering van instemming staat geen beroep open. Nochtans, kunnen de weigerende vennoten door de belanghebbende verplicht worden binnen de drie maanden, hetzij een koper te vinden voor de betreffende aandelen, hetzij ze zelf te kopen met zo nodig analoge toepassing van het voorkeurrecht; en dit opnieuw mits naleving van dit artikel.

Bij gebrek aan overeenstemming zal dergelijke verkoop dan gebeuren aan de werkelijke waarde van de aandelen op de dag van overgang, vast te stellen door deskundigen, één door elk der partijen benoemd. Over meningsverschillen tussen de deskundigen zal worden beslist door een bijkomende deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap is gevestigd. Tegen de beslissing van deze laatste deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal vastgesteld zijn. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle rechtsmiddelen.

Behoudens andersluidende overeenkomst, wordt het voorkeurrecht verbonden aan aandelen waarop een vruchtgebruik rust, uitgeoefend door de blote eigenaar en verwerft de vruchtgebruiker het vruchtgebruik op de zo verworven aandelen. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen; de aandelen die deze alleen verkrijgt, behoren hem toe in volle eigendom.

De overige rechten verbonden aan zulke aandelen, zullen door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend, behoudens andersluidend akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar of verzet

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

door deze laatste. In geval van verzet is het stemrecht geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of tot na een rechterlijke uitspraak dienaangaande.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, buiten de statuten benoemd.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De opdracht van zaakvoerder wordt kosteloos vervuld, tenzij de algemene vergadering, hiertoe bij uitsluiting bevoegd, hierover anders beslist.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Beperkingen of verdelingen van de bevoegdheid van de zaakvoerders kunnen aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

De zaakvoerders moeten de gewone algemene vergadering van de vennoten,  jaarvergadering genoemd, ieder jaar bijeenroepen de tweede zaterdag van de maand juni om elf uur (11.00 uur). De jaarvergadering heeft plaats op de maatschappelijke zetel of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief vermeld. Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris tenminste vijftien (15) dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, de zaakvoerder en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen (volmachtdragers) die erom verzoeken.

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien, om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het overblijvend saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering eraan geeft. Geen uitkering mag echter geschieden indien, op datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen, met naleving van de wettelijke voorschriften terzake.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank moet worden goedgekeurd, wordt het nettoactief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate gestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding. Als gewoon zaakvoerder wordt aangesteld, de heer DE SMET Anthony Romain voornoemd, hier aanwezig en die heeft verklaard dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Een uittreksel van onderhavige akte zal door de zorgen van de minuuthoudende notaris ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neergelegd worden. De vennootschap verkrijgt, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, de rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van deze neerlegging, welke datum door de minuuthoudende notaris vervolgens aan de vennootschap zal geattesteerd worden.

Door voornoemde zaakvoerder wordt hierbij volmacht gegeven aan de besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

beperkte aansprakelijkheid Sirejacob, Neslany & Partners, te 9050 Gentbrugge, Braemstraat 201 met macht tot indeplaatsstelling, om al het nodige te doen opdat de gegevens van de vennootschap zouden worden ingebracht in de Kruispuntbank der Ondernemingen en bij de B.T.W.-Administratie en opdat de vennootschap een identificatienummer zou worden toegekend door een Ondernemingsloket in de zin van de wet van zestien januari tweeduizend en drie. De volmacht strekt zich ook uit tot alle andere formaliteiten dewelke verband houden met de oprichting.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL, ENKEL UITGEREIKT MET OOG OP

NEERLEGGING TER GRIFFIE

gelijktijdig hiermee neergelegd:

- een uitgifte van de akte

Meester Hugo VAN ELSLANDE, geassocieerd notaris te Leuven

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.06.2016, NGL 21.06.2016 16206-0269-009

Coordonnées
ADS IT CONSULTANCY, AFGEKORT : ADSIT

Adresse
KLEINE NIEUWENDIJKSTRAAT 64, BUS 102 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande