ADVANCED INTERACTIVE MULTIMEDIA PRODUCTIONS, AFGEKORT : A.I.M. PRODUCTIONS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ADVANCED INTERACTIVE MULTIMEDIA PRODUCTIONS, AFGEKORT : A.I.M. PRODUCTIONS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 452.304.664

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 08.05.2014, NGL 27.06.2014 14234-0535-015
04/12/2014
ÿþ Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

i

n

hE

~ St

Rechtbank van kcophandal

Anlweroan

2 5 Nov. 2014

afdefing n~" ~~rren

_..ïe __.

Ondernerningsnr : 0452.304.664

Benaming

(voluit) : ADVANCED INTERACTIVE MULTIMEDIA PRODUCTIONS

(verkort) : A.I.M. PRODUCTIONS

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Hoverheide 6B, 2540 Hove

(volledig adres)

Onderwerp akte» ontslag/benoeming bestuurder

Bij bijzondere algemene vergadering van 15 november 2014 werd besloten mevrouw Inge Glorie met onmiddellijke ingang te ontslaan ais bestuurder van vennootschap en de heer Gabriël CALLE per zelfde datum aan te stellen als bestuurder.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

Stefaan Calle,

bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.05.2013, NGL 11.06.2013 13168-0137-016
26/06/2012
ÿþ'K/

Mod Word 11.1

i+lii I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

~

*iziiasse*

karÿeÎejà va» dé Nthtbànk van Koophandele kyerpA,+i, op

9m9

Ondernemingsnr : 0452.304.664

Benaming

(voluit) : ADVANCED INTERACTIVE MULTIMEDIA PRODUCTIONS

(verkort) : A.I.M. PRODUCTIONS

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Hoverheide 6B, 2540 Hove

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging bestuurders

Bij bijzondere algemene vergadering van 4 juni 2012 werd besloten met onmiddellijke ingang over te gaan;

tot het ontslag van de heer Gabriël Caile als bestuurder en tot de aanstelling van mevrouw Inge Glorie als bestuurder,

Stefaan Celle,

bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.05.2012, NGL 25.05.2012 12129-0047-016
18/01/2012
ÿþrood 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r"..~ d9r eti.arr°  ur rá°e ~ethiL~,~~

:t ;.

- " r : afpen, op

0 6 JAN. 2017

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) : A.I.M. PRODUCTIONS

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : HOVERHEIDE 6B

2540 HOVE

Onderwerp akte :OMZETTING VAN DE AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM - INVOERING MOGELIJKHEID TOT UITGIFTE VAN

GEDEMATERIALISEERDE AANDELEN  OMZETTING MAATSCHAPPELIJK ;: KAPITAAL IN EURO  VERHOGING MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - HERWERKING EN AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte inhoudende proces verbaal van buitengewone algemene vergadering van de naamloze!i vennootschap ADVANCED INTERACTIVE MULTIMEDIA PRODUCTIONS NV gehouden voor notaris Patrick!, Vandeputte te Antwerpen Borgehout op 21.12.2001 geregistreerd 6 bladen geen renvooien te Antwerpen 118:. kantoor der registratie op 23.12.2011 boek 279 blad 27 vak 5 ontvangen 25 euro de eerstaanwezend inspecteur!; (volgt de handtekening) Van Genegen Marijke dat de aandeelhouders vertegenwoordigend de totaliteit van het:: maatschappelijk kapitaal de volgende beslissingen hebben genomen met eenparigheid van stemmen :

1. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om de bestaande aandelen aan toonder om te zetten:: in aandelen op naam. De raad van bestuur wordt gemachtigd om de bestaande aandelen aan toonder te" vernietigen. Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen zal op de maatschappelijke zetel van de;: vennootschap een aandelenregister gehouden worden.

2. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om de mogelijkheid te voorzien in de statuten om gedematerialiseerde aandelen uit te geven.

Daartoe beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen om de volgende woorden te schrappen in de statuten en te vervangen door de navolgende woorden :

- Integrale schrapping van artikel 6 van de statuten

- in artikel 6 vervanging van de tekst door volgende tekst : De niet volgestorte aandelen zijn o naam. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen,

De volgestorte aandelen zijn op naam, of gedematerialiseerd, binnen de beperkingen van de wet. De aandeelhouder kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn aandelen in aandelen op naam.

Hek gedematerialiseerd aandeel wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam.

3. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om de statuten aan te passen naar aanleiding van voorgaande beslissingen zodat de gewijzigde artikelen van de statuten vanaf heden ;:luiden als volgt :

"Artikel 6 De niet volgestorte aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere

:; aandeelhouder kennis kan nemen.

i De volgestorte aandelen zijn op naam, of gedematerialiseerd, binnen de beperkingen van de wet. De :;aandeelhouder kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn aandelen in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0452.304.664

Benaming (voluit) : ADVANCED INTERACTIVE MULTIMEDIA PRODUCTIONS ;;

mod 11.1



aandelen op naam.

Het gedematerialiseerd aandeel wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling. Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam."

4. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om het maatschappelijk kapitaal om te zetten en uit te drukken in EURO en tevens het kapitaal te verhogen met zevenentwintig EURO door incorporatie van reserves zodat het maatschappelijk kapitaal vanaf heden tweeënzestigduizend EURO bedraagt en vertegenwoordigd is door duizend vijfhonderd aandelen zonder nominale waarde.

5. De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om de statuten te herwerken en aan te passen aan het Wetboek van Vennootschappen zodat de statuten vanaf heden luiden als volgt : Artikel 1. Aard, rechtsvorm en benaming.

De vennootschap is een handelsvennootschap die de uitoefening van één of meer handelsactiviteiten

tot doel heeft en zodoende de hoedanigheid van koopman verkrijgt. Zij neemt de vorm aan van een

naamloze vennootschap. Haar naam luidt : " vennootschap ADVANCED INTERACTIVE

MULTIMEDIA PRODUCTIONS

In 't kort A.I.M. PRODUCTIONS ".

Artikel 2. Zetel.

De zetel van de vennootschap kan bij besluit van de raad van bestuur overal in Belgie worden gevestigd en overgebracht mits bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad en mits inachtneming van de taalwetgeving. De raad van bestuur is tevens gemachtigd om bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland op te richten.

Artikel 3. Doel en bedrijvigheid.

De vennootschap heeft ten doel en dit zowel in België en in het buitenland, de handel, produktie en commercialisatie van interaktieve multimedia computer-en computerverwante applicaties, dit eventueel gepaard gaande met literaire kreaties, grafische ontwerpen, geluids-video- en filmopnamen, voornamelijk doch niet beperkt tot optische discformaten (CD-Audio, CD-Rom, CD-i, en eventuele toekomstige formaten).

Het licenseren, huren, kopen, verkopen, uitgeven en beheren van rechten op technolgiën, inzake computers en optische discs, informatie (tekst, beeld en geluid) en de programmatuur en hulpmiddelen voor de elektronische verspreiding van deze informatie.

Het aanmaken, aankopen, verkopen, licenseren van grafische ontwerpen in gedrukte of elecktronische (computerbestand) vorm en de diensten die daarmee verband houden, zoals groot-als kleinhandel. Diensten die verband houden met optische discs zoals transformatie, pre-mastering en mastering. De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig kunnen zijn tot verwezenlijking van het doel.

In het algemeen zal zij alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te bereiken, zowel in België als in het buitenland.

Zij zal zich mogen borg stellen of waarborgen geven tot zekerheid van verbintenissen door derden aangegaan of in voordeel van derden. Zij mag het mandaat van bestuurder en vereffenaar waarnemen. Al het voorgaande is niet beperkend doch enkel aanduidend.

Artikel 4. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij kan slechts door de wil van de aandeelhouders ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de bijzondere wettelijke voorschriften terzake en van de bijzondere aanwezigheids- en meerderheidsvereisten die door de wet worden opgelegd voor een statutenwijziging.

Artikel 5.Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend euro en is verdeeld in duizend vijfhonderd aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van een/duizenvijfhonderste van het kapitaal.

Artikel 6. Aflossing van het kapitaal

De algemene vergadering kan bij gewone meerderheid besluiten over te gaan tot aflossing van het geplaatste kapitaal, met het gedeelte van de uitkeringsvatbare winst.

Alleen volledig afbetaalde kapitaalaandelen kunnen worden afgelost.

De af te lossen aandelen worden bij lottrekking bepaald en worden a pari terugbetaald.

De afgeloste aandelen worden vervangen door bewijzen van deelgerechtigdheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-, behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1



De aandeelhouder wier aandelen zijn afgelost behoudt zijn rechten in de vennootschap met' uitzondering van het recht op terugbetaling van de inbreng, en met uitzondering van het recht op uitkering van een eerste dividend op niet afgeloste aandelen.

Artikel 7.Aandelen

De niet volgestorte aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

De volgestorte aandelen zijn op naam, of gedematerialiseerd, binnen de beperkingen van de wet. De aandeelhouder kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn aandelen in

aandelen op naam.

Het gedematerialiseerd aandeel wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling. Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam.

Artikel 8. Benoeming en ontslag van bestuurders

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap, al dan niet natuurlijke of rechtspersonen. In de gevallen en onder de voorwaarden gesteld door de wet kan de raad van bestuur ook worden samengesteld uit twee leden.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering en de duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering.

De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Ieder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad. Artikel 8 bis. Bepalingen geldend indien er slechts twee bestuurders zijn

Wanneer de vennootschap is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan het bestuur van de vennootschap worden opgedragen aan twee bestuurders, tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Zolang de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders telt en bestuurd wordt door slechts twee bestuurders, kan aan geen van hen in bestuursvergadering een beslissende stem worden toegekend en moeten zij beiden steeds in overleg en met unanimiteit besluiten treffen.

Van zodra de vennootschap opnieuw meer dan twee bestuurders telt, herneemt de bepaling van artikel 11 van de statuten haar geldingskracht, waarbij bepaald is dat bij staking van stemmen binnen de raad, de bestuurder die de raad voorzit, een beslissende stem heeft en zijn alle wettelijke en statutaire regels met betrekking tot de samenroeping, de bijeenkomst, de beraadslaging en de be- sluitvorming van de raad van bestuur opnieuw en onverminderd van kracht.

Artikel 9.Vacature

Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in,zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, en de raad drie of meer leden telt, zijn de overblijvende bestuurders samen bevoegd om voorlopig in de vacature te voorzien.

In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen. De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van zijn voorganger.

Indien er slechts twee bestuurders zijn aangesteld en één van beiden komt weg te vallen, dan dient de overblijvende bestuurder onverwijld een bijzondere algemene vergadering samen te roepen, met het oog op de aanstelling van een nieuwe bestuurder in vervanging van de weggevallen bestuurder. Artikel 10.Vergadering van de raad van bestuur

De raad kiest onder zijn leden een voorzitter. Indien slechts twee bestuurders zijn aangesteld, wordt de vergadering bij beurten voorgezeten door één van beide bestuurders volgens een bij hun aanstelling vastgelegde beurtrol.

De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist en bovendien binnen veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek .van twee bestuurders, of zo de raad slechts twee bestuurders telt, van één bestuurder; in dit laatste geval geschiedt de oproeping informeel.

De raad wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid, door het lid van de raad dat bij gewone meerderheid wordt aangeduid om de vergadering voor te zitten.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats, aangewezen in de oproepingsbrief.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : RectQ : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-, behouden aan het Belgisch Staatsblad

Zs

mod 11.1

Indien er slechts twee bestuurders zijn, dan heeft elk van hen het intiatiefrecht tot samenroeping van een vergadering van de bestuurders, welke moet plaatsvinden binnen de veertien dagen na het aan de andere bestuurder meegedeelde verzoek daartoe.

Artikel 11. Besluitvorming

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de meerderheid van zijn Leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering. Zijn er slechts twee bestuurders, dan dienen zij beiden aanwezig te zijn en stellen zij ter zitting in overleg de agenda samen, rekening houdend met de door elk van hen geformuleerde voorstellen zoals die vervat zijn in het verzoek tot bijeenkomst.

Bij staking van stemmen heeft de bestuurder die de vergadering voorzit, beslissende stem, behoudens wanneer de raad slechts twee bestuurders telt; in dat geval is het voorstel verworpen.

De bestuurder die belet is, kan bij eenvoudige brief, telegram, telefax, telex of e-mail, volmacht geven aan een van zijn collega's van de raad, maar slechts voor één vergadering.

Nochtans kan een bestuurder slechts één medelid van de raad vertegenwoordigen.

Indien er slechts twee bestuurders zijn aangesteld, kan de bestuurder die belet is, eveneens bij brief, telegram, telex, telefax of e-mail de andere bestuurder machtigen een beslissing te nemen.

Deze volmacht geldt slechts voor een welbepaalde vergadering, waarvan de voorstellen van besluit in de volmacht duidelijk zijn omschreven en zij kan enkel in uitzonderlijke gevallen warden gegeven wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen. Dergelijke volmacht is bovendien niet geoorloofd in de gevallen waarin de wet eveneens de schriftelijke besluitvorming verbiedt.

De beslissingen worden genotuleerd in een daartoe bijgehouden register, dat telkens door de aanwezige bestuurders wordt ondertekend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur, worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening, de aanwending van het toegestane kapitaal of in enig ander geval dat door de statuten is uitgesloten.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid. Indien de raad slechts twee leden telt, heeft elke bestuurder een gelijke stem en dienen de beslissingen te worden genomen bij unanimiteit.

Artikel 12.Salaris-tantièmes

Ambtshalve is voor de uitoefening van de opdracht van bestuurders geen safaris voorzien, evenmin voordelen in natura.

Nochtans kan hen, bij beslissing van de algemene vergadering waarbij duidelijk bepaald wordt voor welke bestuurders en voor welke periode, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging worden toegekend, waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Artikel 13.Intern bestuur - beperkingen

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Zodra en zolang de bestuurders een college vormen gelden voor hen de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg, leiding en toezicht. Onverminderd deze verplichtingen, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De raad van bestuur kan inzonderheid aan een of meer van zijn leden het intern dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 14. Externe vertegenwoordigingsmacht

Indien er drie of meer bestuurders zijn aangesteld, vertegenwoordigt de raad van bestuur als college de vennootschap in aile handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door ofwel twee bestuurders die gezamenlijk optreden ofwel door de gedelegeerd bestuurder, aan wie individuele vertegenwoordigingsmacht is toegekend.

Indien de vennootschap slechts twee bestuurders telt, wordt zij in en buiten rechte vertegenwoordigd door twee bestuurders, gezamenlijk handelend.

Artikel 15. Bekendmaking van benoeming of ambtsbeëindiging van bestuurders

De benoeming van de leden van de raad en hun ambtsbeëindiging worden openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het benoemingsbesluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Voor-. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden. Artikel 16.

a/ Dagelijks bestuur

Het dagelijks bestuur kan worden toevertrouwd aan een directiecomité of aan een of meer directeuren die handelen als orgaan van de vennootschap.

De raad van bestuur of, indien er slechts twee bestuurders zijn, de bestuurders, stelt/stellen de directeur(s) aan en legt/leggen de voorwaarden vast van zijn/hun aanstelling. Indien een directiecomité wordt aangesteld, dan wordt aan de leden ervan alle macht verleend om gezamenlijk handelend met tenminste twee van hen namens de vennootschap op te treden binnen het kader van het dagelijks bestuur.

Indien een of meer directeurs worden aangesteld, zonder dat deze worden verenigd in een comité, dan heeft elke directeur afzonderlijk handelend de macht om namens de vennootschap op te treden binnen het kader van het dagelijks bestuur.

b/ Bijzondere volmachten

Het orgaan dat overeenkomstig de voorgaande artikelen de vennootschap vertegenwoordigt, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.

Artikel 16 bis. Tegenstrijdig belang

Wanneer een bestuurder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die behoort tot de bevoegdheid van de raad van bestuur moet hij dit meedelen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt.

Verder wordt gehandeld conform de wettelijke voorschriften terzake. De vermogensrechtelijke gevolgen van dit belangenconflict voor de vennootschap worden besproken en worden opgenomen in het jaarverslag of bij gebreke opgenomen in een stuk dat gelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Artikel 17.Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen, gekozen onder de leden van het instituut der bedrijfsrevisoren, die benoemd worden voor een hernieuwbare termijn van drie jaar door de algemene vergadering, die tevens hun bezoldiging vaststelt. Wordt geen commissaris benoemd overeenkomstig de mogelijkheid voorzien in de wet, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van de commissaris.

Artikel 18.Vergoeding

Aan de commissaris(sen) wordt een vaste bezoldiging toegekend waarvan het bedrag, voor de duur van de opdracht, bij de aanvang wordt bepaald bij besluit van de algemene vergadering. Dit bedrag kan slechts met instemming van partijen worden gewijzigd. Daarbuiten mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Artikel 19.Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering - bevoegdheid

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jáar worden bijeengeroepen op de tweede donderdag van mei om negen uur dertig; indien die dag geen werkdag of een wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen orri te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijzigingen van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van de schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Artikel 20. Plaats van de vergadering - bevoegdheid

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Artikel 21. Bijeenroeping - bevoegdheid - verplichting

, De raad van bestuur en iedere commissaris afzonderlijk kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag.

De raad van bestuur en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone vergadering bijeen te roepen wanneer een of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk een/vijfde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-. behouden aari het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen of in andere door de wet voorziene gevallen.

Artikel 22. Oproeping - Kennisgeving van deelneming

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt op de wijze als voorgeschreven in de Vennootschappenwet.

Een afschrift van de ter beschikking te stellen stukken wordt verstuurd aan diegenen die uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering kennis gegeven hebben van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen zoals bepaald ln de oproeping.

De stukken liggen ook ter beschikking op de zetel der vennootschap minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering en op de algemene vergadering zelf.

De houders van aandelen op naam of van andere effecten op naam, de commissarissen en de bestuurders worden opgeroepen voor de algemene vergadering bij aangetekende brief vijftien dagen op voorhand. Deze oproeping bevat een afschrift van de ter beschikking te stellen stukken.

Vijf dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering moeten de aandeelhouders of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen zoals bepaald in de oproeping.

Bestuurders en commissarissen zijn vrijgesteld van deze formaliteiten.

Artikel 23. Vertegenwoordiging van aandeelhouders

Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door eén gevolmachtigde, houder van een geschreven volmacht, mits hijzelf of de gevolmachtigde de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om tot de vergadering te worden toegelaten.

Artikel 24.Verdaging van de vergadering

De raad van bestuur heeft het recht elke gewone, bijzondere of buitengewone vergadering een enkele maal drie weken te verdagen, tenzij de vergadering bijeengeroepen is op verzoek van een of meer aandeelhouders die ten minste één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen, of door de commissarissen.

Artikel 25. Stem recht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Nochtans is de uitoefening van het stemrecht geschorst voor wat de niet volgestorte aandelen betreft, zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn.

De algemene vergadering kan alleen geldig besluiten als ze regelmatig samengeroepen werd, of als alle aandeelhouders aanwezig of vertegenwoordigd zijn en bij eenparigheid akkoord gaan met de agenda. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen; onverminderd de strengere aanwezigheids- en meerderheidsvereisten door de wet opgelegd in bijzondere gevallen.

Artikel 25 bis. Stemming per brief

De aandeelhouders kunnen hun stem per brief uitbrengen mits zij gebruik maken van het formulier, waarvan de vorm en de inhoud door de raad van bestuur is vastgelegd.

In dat geval moet uit het formulier ondubbelzinnig blijken op welke wijze de stem wordt uitgebracht. Er wordt slechts rekening gehouden met de schriftelijk uitgebrachte stemmen op voorwaarde dat zij op de zetel van de vennootschap zijn toegekomen, tenminste drie volle dagen voor de dag van de vergadering.

Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek der vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de raad van bestuur een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit verstuurd worden naar alle aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders, de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle aandeelhouders zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de aandeelhouders .

Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle bestuurders ondertekende schriftelijke beslissing twintig dagen voor de statutaire datum , de vennootschap heeft

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden, aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



bereikt. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum ' van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle bestuurders ondertekende verklaring dat de door aile aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste twintig dagen voor de datum van de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt.

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen twintig dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet de raad van bestuur de algemene vergadering bijeenroepen.

Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door aile aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door aile besturuders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring vermelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt.

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat aile agendapunten moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen voor een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen voor die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

Alle beslissingen van de algemene vergadering die bij schriftelijke procedure worden genomen, moeten worden medegedeeld aan de commissaris.

Artikel 26.Notulen

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

De notulen van de gewone en van de bijzondere algemene vergaderingen worden door de secretaris onder leiding van de voorzitter opgetekend in een daartoe bestemd register en worden aan het eind van de vergadering ondertekend door de leden van het bureau en door de aandeelhouders die het vragen. Afschriften worden ondertekend door een bestuurder.

Van elke buitengewone algemene vergadering, te houden ten overstaan van een notaris, wordt een authentiek proces-verbaal opgemaakt.

Artikel 27.Aandelen in onverdeeldheid - Vruchtgebruik op aandelen

Wanneer een of meer aandelen toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht geschorst totdat de naakte eigenaar en de vruchtgebruiker een van hen beiden of een derde schriftelijk hebben aangewezen om ten aanzien van de vennootschap dat recht uit te oefenen.

Bovendien kan de naakte eigenaar indien hij alleen of samen met anderen gezamenlijk effecten bezit die dertig procent vertegenwoordigen van de stemmen verbonden aan het geheel van de bestaande effecten, of twintig procent daarvan, ingeval van uitgifte van effecten die het kapitaal niet vertegenwoordigen, of die dertig procent vertegenwoordigen in het kapitaal, om gegronde redenen in rechte vorderen dat de vruchtgebruiker die het stemrecht uitoefent, zijn stemrecht overdraagt aan de naakte eigenaar(s).

Artikel 28. Buitengewone algemene vergadering - statutenwiiziginq

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris; zijkan over een voorgestelde statutenwijziging alleen dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Indien dit quorum niet is bereikt kan een tweede vergadering bijeengeroepen met zelfde agenda terzake besluiten treffen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen, wanneer het voorstel drievierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen.

Artikel 29. Boekjaar - jaarrekeninq

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-, behouden aari het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.5



Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maakt de raad van bestuur de inventaris en de jaarrekening op, overeenkomstig de Vennootschappenwet. De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel. Artikel 30.Bestemmina van het resultaat

De algemene vergadering beschikt op voorstel van de raad van bestuur over de bestemming van het resultaat.

De winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts warden besteed met inachtneming van de wettelijke voorschriften met betrekking tot het aanleggen van de wettelijke reserve en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komende bedrag, conform de wettelijke voorschriften.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden.

Aan de raad wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de wettelijke voorschriften, interimdividenden uit te keren.

Artikel 31. Vereniging van alle aandelen in één hand

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden.

Het eenhoofdig aandeelhouderschap van de vennootschap moet worden openbaar gemaakt door neerlegging van een document waarin het gegeven zelf wordt meegedeeld, met opgave van de datum sedert wanneer de aandelen toebehoren aan slechts één vennoot en van de identiteit van deze laatste.

De enige vennoot oefent de aan de algemene vergadering toegekende bevoegdheid uit. Hij kan die bevoegdheid niet overdragen.

De enige vennoot vermeldt de beslissingen die hij als algemene vergadering treft in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De overeenkomsten die hij sluit tussen de vennootschap en zichzelf schrijft hij in een stuk dat samen

met de jaarrekening moet worden neergelegd. "

Deze verplichting geldt niet voor courante verrichtingen die onder normale omstandigheden plaatsvinden.

Artikel 32.Ontbindina

De vennootschap wordt ontbonden door besluit van een buitengewone algemene vergadering, door rechterlijke beslissing, of door de vaststelling dat ze van rechtswege eindigt.

Het besluit tot ontbinding kan slechts door de algemene vergadering worden genomen met inachtneming van de bijzondere door de wet voorgeschreven procedures.

De akte waarin het ontbindingsbesluit wordt vastgelegd moet in authentieke vorm worden opgemaakt en de notaris moet hierin na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandeling en formaliteiten die hebben geleid tot het besluit.

In zelfde akte worden de conclusies opgenomen van het controleverslag dat de commissaris, de revisor of de accountant heeft opgemaakt over de staat van activa en passiva die niet ouder mag zijn dan drie maanden voor het ontbindingsbesluit en die gevoegd is bij het bijzonder verslag opgesteld door de raad van bestuur waar het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht.

Na haar ontbinding blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening. Artikel 33. Benoeming van vereffenaars

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Mochten er geen vereffenaars zijn benoemd, dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

Artikel 34.Bevoegdheden van vereffenaars en wijze van vereffening

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen zoals vermeld in de Vennootschappenwet, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Artikel 35. Woonstkeuze

De houders van obligaties, bestuurders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, warden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap.

Artikel 36. Gemeen recht

De partijen willen zich volledig schikken naar het Wetboek van Vennootschappen. Bijgevolg worden de beschikkingen van deze wetten waarvan in deze statuten niet op geoorloofde wijze zou zijn " afgeweken, geacht in de huidige akte te zijn opgenomen, en worden de clausules die strijdig zijn met i de gebiedende beschikkingen van de bestaande en toekomstige wetten, geacht niet geschreven te zijn.

VOLMACHT

Als bijzondere gemachtigde, met recht van substitutie, wordt aangesteld: De heer Ronald Aka wonende te Boechout Oude Steenweg 15 en8/of de heer Robijn van Goubergen wonende te Mortsel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-behotiden, aan 'het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1



Bremveldlaan 55, aan wie de macht wordt gegeven om alle nodige formaliteiten te vervullen--j---

documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging en/of verbetering van de inschrijving van

de vennootschap bij de Kruispuntbank ondernemingen of het ondernemingsloket en alle

aanverwante overheids-of belastings-of BTWdiensten.

VOOR ONT' EDEN? UITTREKSEL

NOTARIS PATRICK VANDEPUTTE

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD AFSCHRIFT PROCES VERBAAL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-" behouden" aan het Belgisch Staatsblad

\,7

27/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.05.2010, NGL 25.05.2010 10126-0205-016
09/04/2015
ÿþ Mod Wad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111115051903

Rechtbank van koophandel Antwerpen

2 7 t1MU 2015

Gdf i gr"nt" er`

Ondernemingsnr : 0452.304.664

Benaming

(voluit) : ADVANCED INTERACTIVE MULTIMEDIA PRODUCTIONS (verkort) : A.I.M. PRODUCTIONS

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Hoverheide 6 B, 2540 Have

(volledig adres)

Onderwerp akte : herbenoeming bestuurders

Bij bijzondere algemene vergadering van 26 maart 2015 werd eenparig beslist om de huidige bestuurders

- Stefan Calle, Meidreef 22, 2547 Lint, gedelegeerd bestuurder, te herbenoemen voor de periode van de: algemene vergadering van 2006 tot de algemene vergadering van 2012. Hij wordt meteen herbenoemd van de algemene vergadering van 2012 tot op de algemene vergadering van 2015.

- PITCH + EBVBA, met als vast vertegenwoordiger de heer Stefan Calle, zaakvoerder, Meidreef 22, 2547' Lint, wordt herbenoemd als bestuurder sinds de aanstelling op 10 mei 2002 voor een periode van 6 jaar tot de algemene vergadering van 2008. PITCH + EBVBA wordt herbenoemd voor een periode van 6 jaar tot de algemene vergadering van 2014. PITCH + EBVBA wordt nogmaals herbenoemd tot de algemene vergadering van mei 2015.

De heer Gabriel Calle, Antwerpsesteenweg 8, 2550 Kontich, is bestuurder sinds 15 november 2014.

Gemakkelijkheldshalve wordt op de bijzondere algemene vergadering van 26 maart 2015 besloten om de drie hierboven genoemde bestuurders aan te stellen voor een nieuwe periode van zes jaar van de algemene vergadering van mei 2015 tot de algemene vergadering van mei 2021.

Stefan Calle

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 08.05.2009, NGL 08.06.2009 09197-0381-016
21/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 09.05.2008, NGL 14.05.2008 08138-0303-016
22/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 11.05.2007, NGL 15.05.2007 07144-0240-017
27/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 13.05.2005, NGL 23.06.2005 05320-2872-015
07/06/2005 : AN302474
09/12/2004 : AN302474
02/07/2004 : AN302474
23/05/2003 : AN302474
10/02/2003 : AN302474
30/10/2002 : AN302474
24/07/2001 : AN302474
06/02/2001 : AN302474
29/07/2000 : AN302474
16/04/1994 : AN302474

Coordonnées
ADVANCED INTERACTIVE MULTIMEDIA PRODUCTIONS,…

Adresse
HOVERHEIDE 6B 2540 HOVE

Code postal : 2540
Localité : HOVE
Commune : HOVE
Province : Anvers
Région : Région flamande