ADVANCED OUTSOURCING SOLUTIONS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVANCED OUTSOURCING SOLUTIONS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 631.802.570

Publication

16/06/2015
ÿþn

IfLfre .~ óSod Word 11.1

. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

hechtbank van koophandel Antwerpen

0 5 205

afdareetvef pen

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Advanced Outsourcing Solutions

(verkort)

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Noorderlaan 104 F, 2030 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Erik Van Tricht te Merksem, stad Antwerpen op een juni

tweeduizend vijftien "Ter Registratie aangeboden op het 1ste registratiekantoor Antwerpen 2", dat:

1,- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Premier Partners B.V,", met

maatschappelijke zetel te Walenburgerweg 120A, 3033 AK Rotterdam, Nederland,

Ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam met nummer 59413190,

met ondememingsnummer 0607.931.959 in België, "

in deze akte vertegenwoordigd door de heer PAIS David, directeur, met de bevoegdheid om de vennootschap alleen te vertegenwoordi-gen, volgens het uittreksel uit handelsregister van 25 november 2014 in functie sedert 29 augustus 2014

2.- De heer PAIS David [R.R. 49.52.30-041-64] [Paspoort-nummer NW42CR299], geboren te Amsterdam (NL) op 30 december 1949, wonende te In de Wolken 61, 1186 BG Amstelveen, Nederland.

3.- Mevrouw SOESAN Mathilde, [R.R. 53.43.04-050-80] [Paspoort-nummer NWOCK4D193, geboren fe Beverwijk (NL) op 4 maart 1953, wonende te In de Wolken 61, 1186 BG Amstelveen, Nederland;,

een handelsvennootschap met handelsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wensen op te richten met de volgende statuten:

-De vennootschap is een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht onder de benaming "Advanced Outsour cing Solution".

-De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

-De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2030 Antwerpen, Noorderlaan 104 F,

De zetel mag zonder statutenwijziging naar elke andere plaats in België worden overgebracht doór beslissing van de raad van bestuur.

-De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

- het uitvoeren van projecten, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van informatica, door het samenbrengen en samenwerken van specialisten, consultants;

- deze projecten uit te voeren met een beperking van kosten door het creëren van samenwerkingsverbanden tussen consultants/specialisten onderling en het creëren van kosten synergieën. Deze opsomming is niet beperkend.

In het algemeen kan de vennootschap alle maatregelen treffen tot vrij-waring van haar rechten, en kan zij aile om het even welke verrichtin-gen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij, of bij-dragen tot de bevordering van haar doel.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschap-pelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengen, inschrijvingen of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevor-deren,

Zij mag leningen toestaan aan en waarborgen stellen voor derden.

-Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk.

Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt achttienduizend zes-honderd euro (E 18 600,00). Het wordt vertegenwoordigd door acht-tienduizend zeshonderd (18 600) aandelen van categorie A, met een nominale waarde van één euro (1,00 ¬ ) ieder.

Het vaste gedeelte van het kapitaal is volledig onderschreven als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

. SqC)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

ir

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Premier Partners S,V-", tekent in op 184 aandelen door een inbreng in geld.

- De heer PAIS David, voornoemd, tekent in op 1 aandeel door een inbreng in geld.

- Mevrouw SOESAN Mathilda, voornoemd, tekent in op 1 aan-deel door een inbreng in geld.

Zij hebben ieder hun inbreng volstort.

Het totaal bedrag van de stortingen, hetzij achttienduizend zes-honderd euro (6 18.600,00), staat geboekt op een speciale rekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij ING bank met nummer BE83 3631 4851 4215.

Het veranderlijke gedeelte van het kapitaal wordt verhoogd, respec-tievelijk verminderd, door toetreding, respectievelijk uittreding of uit-sluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten gewijzigd hoeven te worden. Het veranderlijk gedeelte van het kapitaal wordt vertegen-woordigd door aandelen van categorie B, met een nominale waarde van elk één euro (1,00 E). De aandelen zijn op naam.

De algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, zal ieder jaar samenkomen op tweede dinsdag van de maand juni om tien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de verga-dering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2016

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van Ieder jaar,

Het eerste boekjaar vangt aan op de datum van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige akte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel overeenkomstig artikel 67, paragraaf 1, eerste lid van het Wetboek van vennootschappen en loopt tot 31 de-cember 2015.

-De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samen-gesteld uit ten minste twee leden, verkozen door de algemene verga-dering, al dan niet vennoten, voor een duur bepaald door de algemene vergadering.

De bestuurder is na verstrijken van het mandaat herkiesbaar,

Het ambt van bestuurder is bezoldigd tenzij de algemene vergadering hierover anders zou beslissen, In voorkomend geval zal zij, onvermin-derd de vergoeding van de kosten, het bedrag van de uit te keren wedde vaststellen en op algemene kosten laten brengen.

De raad van bestuur benoemt bij gewone meerderheid van stemmen één van zijn leden tot voorzitter.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene verga-dering bevoegd is,

Onafgezien van de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal be-stuur, met name overleg, leiding en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in en buiten rechte.

Onafgezien van de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur ais college, wordt d.e vennootschap ten aanzien van der-den rechtsgeldig verbonden, in en buiten rechte, door iedere bestuurder die alléén optreedt.

-Zolang de vennootschap niet voldoet aan de wettelijke vereisten om een commissaris te benoemen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid.

De algemene vergadering kan die onderzoeks- en controlebevoegd-held evenwel overdragen aan één of meer controlerende vennoten die zij benoemt en te allen tijde kan ontslaan.

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde die zelf vennoot moet zijn. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naam-lening zijn niet geoorloofd.

Elke vennoot, eigenaar van A-aandelen, is stemgerechtigd op de al-gemene vergadering,

Elk A-aandeel geeft zonder beperking recht op één stem.

Aan de B-aandelen is geen stemrecht verbonden,

-De algemene vergadering kan over wijzigingen in de statuten slechts op geldige wijze beraadslagen en besluiten, als de voorgestelde wijzi-gingen bepaaldelijk aangegeven zijn in de oproeping, en als de aan-wezigen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal verte-genwoordigen.

Een wijziging is alleen dan aangenomen, wanneer zij drie vierden van de stemmen heeft verkregen.

-Voor al wat niet voorzien is in de onderhavige statuten, wordt verwe-zen naar het interne reglement en zo nodig naar het Wetboek van Vennootschappen.

-De partijen verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 januari 2015.

Deze overneming zal maar effect hebben van zodra de vennoot-schap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aan-gegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennoot-schap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

BENOEMING VAN DE BESTUURDERS EN AANVAARDING VAN BENOEMING

Het aantal bestuurders wordt op twee bepaald en tot deze functie worden benoemd, voor onbepaalde duur;

Ï.

a

r

4.=

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

e

De voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk-held Premier Partners B.V., met' rrkaatschappelijke zetel te Walenbur-gerweg 120A, 3033 AK Rotterdam, Nederland, en ondememings-nummer in België 0607.931.959,

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder en tevens aangesteld als vaste vertegenwoordiger voor de vertegenwoordiging in deze vennoot-schap, de heer PAIS David, voornoemd.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Advice-group Leclercq Consultants, met zetel te 2550 Kontich, Doopput 33, met ondememingsnummer 0455.251.682,

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder en tevens aangesteld als vaste vertegenwoordiger voor de vertegenwoordiging in deze vennoot-schap, de heer BRUYNINX Frank Pauline Charles [I.K. 592-0808559-95] F.R. 62.01.22-23526], geboren te Deurre (Ant.) op 22 januari 1962, wonende te 2550 Kontich, Doopput 33 .

NIET-AANSTELLING VAN EEN COMMISSARIS

De oprichters verzoeken mij, notaris, nog te acteren dat zij, op grond van te goeder trouw verrichte schattingen, tot het besluit geko-men zijn dat de vennootschap voldoet aan de vrijstellingscriteria en dat zij derhalve vrijgesteld zijn van de verplichting een commissaris te be-noemen en dat zij ook geen commissaris wensen te benoemen.

VOLMACHT

Volmacht wordt gegeven aan de voornoemde besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid Advicegroup Leclercq met zetel te 2880 Bornem, Absveldstraat 21, vertegenwoordigd door een zaak-voerder of een aangestelde van de vennootschap, met recht van inde-plaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen en ten dien einde alle akten en stukken te tekenen tot:

a) inschrijvingen en alle latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap in het rechtspersonenregister ter griffie van de be-voegde rechtbank van koophandel en het ondernemingsloket;

b) inschrijvingen, en aile latere wijzigingen en schrappingen van deze vennootschap als belastingplichtige bij het beheer van de Belas-tingen op de Toegevoegde Waarde;

c) aanvragen tot het bekomen van attesten en/of vergunningen dewelke dienstig zijn voor de diverse administraties van de rechtban-ken, kamers van ambachten en neringen en financiën;

d) inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank der on-dememingen, alsmede alle verplichtingen inzake het Sociaal Statuut der zelfstandigen in toepassing van het Koninklijk Besluit 38 de dato zevenentwintig juli negentienhonderd zevenenzestig en de wetten van zesentwintig juni en dertig december negentienhonderd tweeënnegentig in verband met de jaarlijkse bijdragen voor vennootschappen bij het sociaal verzekeringsfonds.

Deze opgave is niet beperkend en de volmachtdrager kan alles doen wat zij nodig acht voor de uitvoering van deze volmacht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

meester Erik Van Tricht, notaris te Merksem-Antwerpen

Tegelijk hiermee neergelegd

-afschrift oprichtingsakte dd 1 juni 2015ekst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.06.2016, NGL 31.08.2016 16514-0531-016

Coordonnées
ADVANCED OUTSOURCING SOLUTIONS

Adresse
ABSVELDSTRAAT 21 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande