ADVANCED PRACTICAL DIAGNOSTICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVANCED PRACTICAL DIAGNOSTICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 806.556.285

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.05.2014, NGL 26.06.2014 14225-0512-014
08/10/2014
ÿþV bah aa Bel stag

Bijlagen bij-liet-Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie K ened ter griffie van de

RECHTBANK VAn1 KOOPHANDEL

2 9 SEP. 201+

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT De Griffier

Griffie

Ondernemingsnr : 0806.556.285

Benaming

(voluit) : Advanced Practical Diagnostics

(verkort) :

Flechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hertoginstraat 82 - 2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing van de maatschappelijke zetel

Uit de bijzondere algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel op 15 september 2014 blijkt de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van Hertoginstraat 82 te 2300 Turnhout naar Raadsherenstraat 3 te 2300 Turnhout.

En dit met ingang van 15 september 2014.

Pascale Verstappen

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.05.2013, NGL 30.05.2013 13138-0529-017
24/04/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griW

III1w13~06~~4~i32~u~MM

" 2

TURNHOUT

De Griffier,

ri ie

Ondememingsnr : 0806.556.285

Benaming (voluit) : Advanced Practical Diagnostics

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Hertoginstraat 82

2300 Turnhout

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING - OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - ONTSLAG BESTUURDERS - BENOEMING ZAAKVOERDERS - GOEDKEURING STATUTEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 5 april 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Advanced Practical Diagnostics", met maatschappelijke zetel te 2300 Turnhout, Hertoginstraat 82, BTW 13E0806.556.285 RPR Turnhout, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

In verband met de inbreng in natura besluit het verslag van de bedrijfsrevisor ais volgt: Ondergetekende Steven Vyvey, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van B. V.B.A. VYVEY & Co, bedrijfsrevisor, verklaart in uitvoering van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van NV ADVANCED PRACTICAL DIAGNOSTICS ten bedrage van ¬ 2.700.000, 00 door middel van inbreng van natura van schuldvorderingen dat:

a. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrjfsrevisoren en het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

b. de beschrijving van het overgedragen vermogensbestanddeel beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c. de over te dragen vermogensbestanddelen toebehoren aan de inbrengers, rekening houdende met een mogelijke vergoeding aan de huwelijksgemeenschap;

d. de voor de inbreng ln natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrjtseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met de uitgifte van 5.400 aandelen zonder nominale waarde van de NVADVANCED PRACTICAL DIAGNOSTICS zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

e. het bestuursorgaan, voor het bepalen van het aantal tegen de inbreng uit te geven aandelen, de waarde van de inbrenggenietende vennootschap NV ADVANCED PRACTICAL DIAGNOSTICS heeft bepaald op ¬ 100.000, 00 zijnde het huidig geplaatst maatschappelijk kapitaal, vertegenwoordigd door 200 aandelen met een fractiewaarde van ¬ 500,00 per aandeel.

Wij willen er aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Het onderhavig controleverslag werd opgesteld in toepassing van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de inbreng in natura ter gelegenheid van de kapitaalverhoging bij de NV ADVANCED PRACTICAL DIAGNOSTICS en mag niet voor andere doeleinden aangewend worden. Massenhoven, 5 april 2013

BVBA VYVEY & Co, Bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door:

Steven VYVEY

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met TWEE MILJOEN ZEVENHONDERDDUIZEND EURO (¬ 2.700.000,00) om het te brengen van HONDERDDUIZEND EURO (¬ 100.000,00) op TWEE MILJOEN ACHTHONDERDDUIZEND EURO (¬ 2.800,000,00); deze kapitaalverhoging werd gerealiseerd door een inbreng in natura en werd volledig volgestort.

DERDE BESLISSING.

In verband met de omzetting in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, besluit het verslag van de bedrijfsrevisor als volgt:

ln het kader van de procedures voorzien door het Wetboek van Vennootschappen betreffende de omzetting heeft het bestuursorgaan van de bestaande naamloze vennootschap ADVANCED PRACTICAL DIAGNOSTICS een staat van activa en passiva per 31 januari 2013 opgesteld, die afsluit met een balanstotaal van ¬ 484.526,02 en een eigen vermogen van ¬ -2.473.551,69. Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat activa en passiva per 31 januari 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaats gehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad, onder voorbehoud van de voorraad ad ¬ 126.350,39.

Het netto-actief van de vennootschap, dat uit voormelde staat kan afgeleid worden, bedraagt ¬ 2.473.551,69 en is kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Volledigheidshalve vermelden wij dat er voorafgaand aan de omvorming een inbreng in natura ad ¬ 2.700.000,00 zal plaatsvinden. Na deze inbreng is het netto-actief groter dan het minimumkapitaal vereist voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Het onderhavig controleverslag werd opgesteld in toepassing van de bepaling van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de omzetting van de bestaande naamloze vennootschap ADVANCED PRACTICAL DIAGNOSTICS naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Het huidig verslag mag niet voor andere doeleinden aangewend worden. Opgesteld te Massenhoven, 5 april 2013

BVBA VYVEY & Co, Bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door:

Steven VYVEY

Bedrijfsrevisor

VIERDE BESLISSING.

De vergadering beslist de vennootschap om te zetten in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zonder wijziging van haar rechtspersoonlijkheid. De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva per 31 januari 2013, opgenomen in het verslag van de bedrijfsrevisor.

De bestanddelen van het actief en passief van de naamloze vennootschap zullen ongewijzigd overgenomen worden in de boeken van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en het kapitaal en de reserves zullen ongewijzigd in de balans van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voorkomen.

De activiteit en het maatschappelijk doel van de vennootschap blijven ongewijzigd.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer waaronder de naamloze vennootschap thans is ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

De 5.600 aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen warden toegewezen aan de aandeelhouders in verhouding van hun rechten in de naamloze vennootschap, à rato van één aandeel in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid tegen één aandeel in de naamloze vennootschap.

Alle verrichtingen die sedert 1 februari 2013 werden gedaan door de naamloze vennootschap worden verondersteld te zijn verricht door de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

VIJFDE BESLISSING.

Aan de in functie zijnde bestuurders wordt ontslag verleend; zij bekomen kwijting over hun mandaat. ZESDE BESLISSING.

Tot statutaire zaakvoerder van de vennootschap wordt benoemd voor onbepaalde duur, mevrouw Verstappen Pascale, wonende te 2470 Retie, Groenvinklaan 6, die uitdrukkelijk heeft verklaard het haar toegekende mandaat te aanvaarden.

Behoudens uitdrukkelijk andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van zaakvoerder bezoldigd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor

behouden

aan het "

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

ZEVENDE BESLISSING.

De vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast; zij worden samengevat ais volgt:

Naam. De vennootschap is een handelsvennootschap; zij heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "Advanced Practical Diagnostics".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2300 Turnhout, Hertoginstraat 82.

Duur. De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Doel. De vennootschap heeft tot doel:

alle activiteiten die verband houden met het ontwikkelen, het produceren, het commercialiseren van farmaceutische, diagnostische of aanverwante producten en van hospitaal- en laboratoriumbenodigdheden, alsook de handel in alle gezegde producten en benodigdheden;

het vervaardigen of laten vervaardigen en het uitvoeren van aile voormelde producten, materialen en materieel.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende- en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEE MILJOEN ACHTHONDERDDUIZEND EURO (¬ 2.800.000,00),

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerder.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Boeklaar. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de eerste zaterdag van de maand mei om 16.30 uur.

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Vertegenwoordiging.

1. Aantal  Benoeming.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer personen (natuurlijke of rechtspersonen), al

dan niet bezoldigd en al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten. De functie van statutaire zaakvoerder

geldt steeds voor de duur van de vennootschap,

De aanstelling tot die functie moet blijken uit de tekst van de statuten. Zijn opdracht kan slechts

om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen,

Statutaire zaakvoerder is mevrouw Verstappen Pascale,

2. Werkinca van het bestuur.

Is er slechts één zaakvoerder dan treft hij besluiten naar eigen inzicht.

Zijn er twee zaakvoerders, dan mag iedere zaakvoerder afzonderlijk, naar eigen inzicht,

besluiten nemen.

Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een college, "college van zaakvoerders"

genoemd, dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de regels van de beraadslagende

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

~

`d

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

vergaderingen, voor zover de statuten geen bijzondere regels opleggen.

Het college van zaakvoerders vergadert op uitnodiging van de voorzitter die het college moet samenroepen wanneer twee zaakvoerders erom verzoeken.

Iedere zaakvoerder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter of bij diens afwezigheid door het lid van het college dat bij gewone meerderheid is aangeduid om de vergadering voor te zitten. Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten, indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden genomen bij volstrekte meerderheid van stemmen; bij staking van stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit beslissend.

De besluiten van het college worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen worden na goedkeuring ondertekend door alle leden,

3, Bevoegdheid.

De zaakvoerder(s) of het college van zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. 4. Externe vertegenwoordiging.

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zijn er twee zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigen zij, individueel handelend, de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zijn er drie of meer zaakvoerders aangesteld dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Het college handelt door de meerderheid van zijn leden.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus' benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Volmacht.

Mevrouw Verstappen Pascale voormeld, handelend in haar hoedanigheid van zaakvoerder van voormelde vennootschap, verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid van indeplaatstelling aan de naamloze vennootschap "Finq" te 2600 Antwerpen (Berchem), Fruithofiaan 97 bus 26, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht,

DE NOTARIS

(get.) J. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, lijst publicatiedata, verslagen raad van bestuur en verslagen bedrijfsrevisor,

Voor-behoudén aan het '" Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.05.2012, NGL 20.06.2012 12188-0528-017
07/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.05.2011, NGL 27.05.2011 11130-0004-017
09/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.05.2010, NGL 03.06.2010 10149-0189-017
22/04/2015
ÿþ~I

REMI

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akt

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN ~ï.00RHANDEL

1 0 APR. 2015

ANTWERPEN eideling TURNHOUT

De Griffier

`. -

i

Criffie

Ondernemingsnr : 0806.556.285

Benaming (voluit) : Advanced Practical Diagnostics

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Raadsherenstraat 3

2300 Turnhout

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING  KAPITAALVERMINDERING - STATUTENWIJZIGING.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 31 maart 2015, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Advanced Practical Diagnostics", met maatschappelijke zetel te 2300 Turnhout, Raadsherenstraat 3, BTW BE0806.556.285 RPR Turnhout, onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

In verband met de inbreng in natura besluit het verslag van de heer Marc Luyten, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2280 Grobbendonk, Parklaan 12, als volgt;

Ondergetekende Marc Luyten , bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 2280 Grobbendonk, Parklaan 12 , aangesteld door de zaakvoerder van de BVBA Advanced Practical Diagnostics (APDIA) verklaart met het oog op de inbreng in natura conform de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, dat de beschrijving van de ingebrachte goederen aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt.

De methoden van waardering zijn bedrijfseconomisch verantwoord en leiden tot inbrengwaarden die

tenminste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen.

De als tegenprestatie toegekende vergoeding bestaat uit 1200 volstorte aandelen van de BVBA Advanced Practical Diagnostics (APDIA) , Raadsherenstraat 3 2300 Turnhout.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billjkheid van de verrichting.

Grobbendonk, 23 maart 2015

Marc LUYTEN Bedrijfsrevisor BVBA

Vertegenwoordigd door

Marc Luyten

Bedrijfsrevisor

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met ZESHONDERDDUIZEND EURO (¬ 600.000,00) om het te brengen van TWEE MILJOEN ACHTHONDERDDUIZEND EURO (¬ 2.800.000,00) op DRIE MILJOEN VIERHONDERDDUIZEND EURO (¬ 3.400.000,00); deze kapitaalverhoging werd gerealiseerd door een inbreng in natura en werd volledig volgestort.

DERDE BESLISSING.

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met TWEE MILJOEN VIJFHONDERDDUIZEND EURO (¬ 2.500.000,00) om het te verlagen van DRIE MILJOEN VIERHONDERDDUIZEND EURO (¬ 3.400.000,00) tot NEGENHONDERDDUIZEND EURO (¬ 900.000,00), enerzijds door aanzuivering van geleden verliezen ten bedrage van twee miljoen vierhonderdvijfentwintigduizend zevenhonderdzevenentachtig euro negen cent (¬ 2.425.787,09) en zoals deze blijken uit de goedgekeurde jaarrekening afgesloten op 31 december 2013 en anderzijds door het aanleggen van een reserve tot dekking van voorzienbare verliezen (artikel 614 Wetboek

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

van vennootschappen) ten bedrage van vierenzeventigduizend tweehonderdentwaalf euro

éénennegentig cent (¬ 74.212,91).

VIERDE BESLISSING.

Als gevolg van voormelde beslissingen worden aan de statuten volgende wijzigingen aangebracht:

- artikel 5.1 wordt vervangen door volgende tekst:

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

NEGENHONDERDDUIZEND EURO (¬ 900.000,00).

- artikel 6.1 wordt vervangen door volgende tekst:

Het kapitaal is verdeeld in 6.800 aandelen, zonder vermelding van waarde, elk met een

fractiewaarde van 1/68005« van het kapitaal.

Voor ontledend uittreksel

De notaris

(get.) J. Coppens

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, lijst publicatiedata, gecoordineerde statuten, verslag

zaakvoerder en verslag bedrijfsrevisor,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" Ieeor-behouden aan het Belgisch Staatsblad ---1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ADVANCED PRACTICAL DIAGNOSTICS

Adresse
RAADSHERENSTRAAT 3 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande