ADVENTO

Société en commandite simple


Dénomination : ADVENTO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 835.138.425

Publication

08/04/2013
ÿþOndernemingsnr : 0835138425

Benaming

(voluit) Advento

(verkort):

Rechtsvorm : Comm.V

Zetel : Lijsterbeslaan 43, 2940 Stabroek

(volledig adres)

Onderwerp akte : Maatschappelijke zetel

Op de buitengewone algemene vergadering gehouden op 26 maart 2013 te Stabroek werd unaniem beslist om de maatschappelijke zetel en uitbatingszetel te verplaatsen van Lijsterbeslaan 43 te 2940 Stabroek naar Amerikalel 100-102 Glv. te Antwerpen.

Tony Van kerckhoven

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod word 47.7

LUik.B-4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13059 11*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

27 MAAI /03

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

14/04/2011
ÿþ Mod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111111,11,1.11,1.1111111111,111!1! lr!eetgetegd ter griffie van de Rechtbank laan Koophandel te Antwerpen, op







Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0 83 5 1 38.425

Benaming

(voluit) : Advento

Rechtsvorm : Comm. V.

Zetel : Lijsterbeslaan 43, 2940 Stabroek

Onderwerp akte : Oprichting

1.Tony Van kerckhoven, wonende te 2940 Stabroek, Lijsterbeslaan 43

2.Daniëlle Van kerckhoven, wonende te 2990 Wuustwezel, Ringdreef 22

verklaren een gewone commanditaire vennootschap op te richten op 2 april 2011, waarvan de statuten als volgt zullen luiden:

Artikel 1 Naam

Er wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming ADVENTO.

Artikel 2 Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2940 Stabroek, Lijsterbeslaan 43. De zetel mag niet overgebracht worden naar een andere plaats zonder de toestemming van de beherende vennoot.

Artikel 3 Doel

Het doel van de vennootschap bestaat in het verrichten van volgende activiteiten :

1.Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan zowel bedrijven, privé-personen en instellingen als aan de overheid, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, accounting, financiering, verkoopsorganisatie en marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, alle activiteiten van consultancy en dit alles in de meest ruime betekenis; Het verlenen van alle mogelijke advies en dienstverlening op het vlak van bedrijfsvoering en beheer, het bestuur van ondernemingen; consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden; het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

2.Het uitoefenen van managements-, consulting-, beheers- en beleggingsactiviteiten, waaronder begrepen, het uitoefenen van managementsfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consultingovereenkomsten en het uitoefenen van consultingfuncties op onafhankelijke wijze.

3.Het uitoefenen van mandaten in vennootschappen, verenigingen en organisaties

4.Het uitoefenen van managementopdrachten op ad interim basis

5.De aankoop en verkoop, het huren en verhuren, en inzonderheid het bestuur en het beheer voor professionele, commerciele of bedrijfsdoeleinden, van alle roerende en onroerende goederen, alsook alle verrichtingen, rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verbonden, daarin inbegrepen het leveren van alle goederen en diensten voor de inrichting, het onderhoud en de herstelling van deze goederen. De aan- en verkoop, het huren en verhuren, het bestuur en het beheer van alle onroerende goederen voor privédoeleinden.

6.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen :

a. alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en andere zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling, en in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, doch uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam;

b. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industiële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning- en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen waarin ze een

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen;

7.Het verstrekken van interieuradvies aan bedrijven, privé-personen en instellingen;

Het ontwikkelen van concepten, creëren van ontwerpen, presenteren van concepten/ontwerpen, uitvoeren van realisatie (kopen of maken van decoraties, inrichten van ruimtes als winkels, feestzalen, e.d.). Maken van decoraties. En in het kader daarvan op te treden als stylist of decorateur.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verschaffen die direct of indirect verband houden met voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar vennoten of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer, beleggingsactiviteiten of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan, deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut op het toezicht op beleggingsvormen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling

Artikel 4 Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. Enkel de beherende vennoot kan een einde stellen aan de vennootschap.

Artikel 5 Kapitaal  Aandelen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 5.000 euro en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen, elk met

een fractiewaarde van een honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

Het kapitaal wordt ingebracht als volgt :

 door de heer Tony Van kerckhoven, 4.950 euro, waarvan 4.950 euro volstort.

 door mevrouw Daniëlle Van kerckhoven, 50 euro, waarvan 50 euro volstort.

Als vergoeding voor hun respectieve inbreng worden aan de vennoten volgende aandelen toegekend :

 aan de heer Tony Van kerckhoven : 99 aandelen

 aan mevrouw Daniëlle Van kerckhoven, 1 aandeel.

Artikel 6 Beherende en stille vennoten

1.De heer Tony Van kerckhoven is een hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherende vennoot genoemd

2.Mevrouw Daniëlle Van kerckhoven is stille vennoot. Zij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen zij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen.

Artikel 7 Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één (of meerdere) zaakvoerder(s).

Wordt tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap en als statutaire zaakvoerder, de beherende vennoot, de heer Tony Van kerckhoven. Zijn mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks van bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

De bezoldiging van de zaakvoerder zal bepaald worden door de algemene vergadering van de vennoten met eenvoudige meerderheid.

Artikel 8 Overdracht van aandelen

Een stille vennoot kan haar aandelen in de vennootschap slechts overdragen onder levend en aan een medevennoot. De vergoeding voor de aandelen in de vennootschap zal beperkt zijn tot de inbreng. De aandelen van de beherende vennoot kunnen onder levenden worden overgedragen aan een medevennoot of een derde, na vooraf aan alle andere vennoten de mogelijkheid te hebben geboden zijn aandeel in de vennootschap over te nemen tegen een prijs die gesteund is op de intrinsieke waarde, meerbepaald het eigen vermogen, gecorrigeerd met latente meer- en minderwaarden, waarbij zal worden rekening gehouden met de op de meerwaarde verschuldigde belastingen en waarbij er geen rekening zal worden gehouden met het aantal over te dragen aandelen (geen décote ingeval van overdracht minimumparticipatie);

Artikel 9 Overlijden

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot.

De erfgenamen en legatarissen van een overleden vennoot aan wie de aandelen van de overledene toekomen, worden van rechtswege vennoot, en vervullen de plaats van de overledene als vennoten van de vennootschap. De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Artikel 10 Boekjaar

Het boekjaar gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart van ieder jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft en

eindigt op 31 maart 2013.

leder jaar op 31 maart zal een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt.

Artikel 11 Winstverdeling

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de af-schrijvingen. De winst zal jaarlijks onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van het aantal aandelen dat ieder bezit. De vennoten mogen evenwel bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 12 Verliezen

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

Artikel 13 Jaarvergadering  Bijzondere algemene vergaderingen

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni om 14 uur op de maatschappelijke zetel. Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laat-'ste acht dagen vóór de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de heer Tony Van kerckhoven of in zijn afwezig^held door mevrouw Daniëlle Van kerckhoven. Zij zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel. Alle beslissingen van de algemene vergadering zullen bij meerderheid van stemmen bepaald worden, waarbij aan iedere vennoot stemrecht verleend wordt pro rata het aantal aandelen dat hij bezit.

Artikel 14 Ontbinding  Vereffening

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten of hun rechtopvolgers hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal worden verdeeld volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

Getekend.

Tony Van kerckhoven

Zaakvoerder

+^r!

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ADVENTO

Adresse
LIJSTERBESLAAN 43 2940 STABROEK

Code postal : 2940
Localité : STABROEK
Commune : STABROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande