ADVERTISING SERVICES PRODUCTIONS, AFGEKORT : A.S.P.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVERTISING SERVICES PRODUCTIONS, AFGEKORT : A.S.P.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 432.542.004

Publication

11/07/2014
ÿþRentithie

enwv%n

AntrpPen,77h eniel

0 2 JULI 2814

afdeling Antwerpen

Griffie

II II

*14134434*

--------

Ondernemingsnr z- 0432.642.004

Benaming (voluit) : Advertising Services Productions

(verkort) : A.S.P.

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Indiëstraat 28

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA  WIJZIGING ARTIKEL 13 VAN DE STATUTEN - COÖRDINATIE STATUTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 25/08/2014, gehouden voor notaris ;

peter Timmermans te Antwerpen, blijkt dat volgende beslissingen-werden-genomeri:

1/ EERSTE BESLISSING

De vergadering ontslaat de voorzitter van voorlezing van:

1) Het verslag opgemaakt door de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, te Schoten, op negentien maart tweeduizend veertien in uitvoering van artikel 313, § 1, 1° en 2° lid van het Wetboek van vennootschappen, en waarvan de conclusies luiden als volgt:

`BESLUIT

Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art. 313 W. Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ADVERTISING SERVICES PRODUCTIONS door middel van inbreng van het netto verkregen bedrag dat voortkomt tilt de uitkering van belaste reserves, kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van aile vorderingen, alsook onder opschortende voorwaarde dat de aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, dat:

1_ De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

2. De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering,r

leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde

met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de

inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in nature t.b.v. 531.000,00 EUR bestaat in 670 aandelen van de vennootschap

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ADVERTISING SERVICES PRODUCTIONS,1

ZONDER vermelding van een nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de,;

rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Schoten 19 maart 2014.

(getekend)

BV ovv BVBA GUY PARMENTIER

Vertegenwoordigd door haar Zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger

Dhr. Guy Parmentier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod li.1

" J Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatskead

2) Het bijzonder verslag van de zaakvoerders waarin het belang van de kapitaalverhoging en de inbreng in nature voor de vennootschap wordt uiteengezet, opgemaakt op drie maart tweeduizend veertien in uitvoering van artikel 313, § 1, 3e lid van het Wetboek van vennootschappen.

Iedere vennoot verklaart kennis te hebben genomen van voormelde verslagen en te verzaken aan de toezending ervan als voorgeschreven door artikel 269 en artikel 313, §1, 4e lid van het Wetboek van vennootschappen.

Beide verslagen zullen worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen conform artikel 75 en artikel 313, § 1, 4e lid van het Wetboek van vennootschappen.

Kapitaalverhoginct

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met vijfhonderd één en dertigduizend (531.000,00) euro om het te brengen van vierentwintigduizend honderd tachtig (24.180,00) euro op vijfhonderd vijfenvijftigduizend honderd tachtig (555.180,00) euro door inbreng nature zoals hierna verder omschreven.

Er zullen vijfhonderd zeventig (570). nieuwe aandelen worden uitgegeven, toe te kennen aan de huidige vennoten à rato van hun actueel aandelenbezit.

Deze nieuwe aandelen zijn gelijk aan de bestaande en bieden dezelfde rechten. Zij zullen deelnemen in de winst vanaf hun onderschrijving.

Inbreng

- De heer VAN BUGGENHOUT Marc, geboren te Mechelen op dertig september negentienhonderd negenenvijftig, wonende te 1981 Zemst, Vaartdijk 83, (ID 591-142937989 RR 590930 051-60), echtgenoot van mevrouw Alexandra De Vacht, tekent in tot beloop van vijfhonderd en tienduizend vijfhonderd zesenzeventig euro tweeënnegentig eurocent (510.576,92E) door inbreng van zijn vordering in rekening courant voortkomend van voormelde tussentijdse dividenduitkering, in toepassing van artikel 537 WIB 92.

De heer VAN BUGGENHOUT Juliaan Baptist, geboren te Mechelen op twaalf december negentienhonderd dertig, wonende te 2800 Mechelen, De Notenstraat 3 (RR 301212 02142), tekent in tot beloop van twintigduizend vierhonderd drieëntwintig euro acht eurocent (24.423,08E) door inbreng van zijn vordering in rekening courant voortkomend van voormelde tussentijdse dividenduitkering, in toepassing van artikel 537 WIB 92.

De inbrengers verklaren ieder dat de door hen ingebrachte vordering zeker, vaststaand en opeisbaar is. Vergoeding

Ter vergoeding voor deze inbrengen worden de vijfhonderd zeventig (570) nieuwe voonnelde volledig volgestorte aandelen toegekend aan de inbrengers als volgt

aan de aandeelhouder sub 1/ vijfhonderd achtenveertig (548) nieuwe aandelen genummerd van 27 tot en met 574;

aan de aandeelhouder sub 2/ tweeëntwintig (22) nieuwe aandelen genummerd van 575 tot en met 596. De vergadering stelt dientengevolge vast dat op de kapitaalverhoging volledig en daadwerkelijk werd ingeschreven.

Aldus zijn de betaalbaar gestelde netto bedragen van voormelde dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen als voorgeschreven door artikel 537 WIB 1992.

2/ TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist artikel 5 der statuten in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissing, zodat dit voortaan zal luiden ais volgt

"Artikel 5 " Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd vijfenvijftigduizend honderd tachtig (555.180,00) euro. Het is volledig geplaatst en verdeeld in vijfhonderd zesennegentig (596) aandelen zonder nominale waarde."

3/ DERDE BESLISSING

De vergadering beslist artikel 13 van de statuten aan te passen aan de actuele regelgeving en integraal te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 13: Ontbinding - Vereffening

13.1. Ontbinding

De vennootschap wordt ontbonden door besluit van een buitengewone algemene vergadering, door rechterlijke beslissing, of door de vaststelling dat ze van rechtswege eindigt

Het besluit tot ontbinding kan slechts door de algemene vergadering worden genomen met inachtneming van de bijzondere door de wet voorgeschreven procedures.

De akte waarin het ontbindingsbesluit wordt vastgelegd moet in authentieke vorm worden opgemaakt en de notes moet hierin na onderzoek het bestaan en de externe weltigheid bevestigen van de rechtshandeling en formaliteiten die hebben geleid tot het besluit

In zelfde akte worden de conclusies opgenomen van het controleverslag dat de commissaris, de revisor of de externe accountant heeft opgemaakt over de staat van activa en passive die niet ouder mag zijn dan drie







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mo d 11.1

maanden voor het ontbindingsbesluit en die gevoegd is bij het bijzonder verslag opgesteld door dei zaakvoerder(s) waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht.

Na haar ontbinding big de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

13.2. Vereffenaars

De vereffening wordt verwezenlijkt door de zaakvoerder(s) ten ware de algemene vergadering zou besluiten een of meer vereffenaars aan te stellen.

De benoeming van de vereffenaar(s) zal ter bevestiging worden voorgelegd aan de Voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vereffenaars hebben ten aanzien van de vennoten de verplichting jaarlijks rekenschap te geven en de jaarrekening voor te leggen; daarenboven moeten zij een 'omstandige staat van de toestand van de vereffening' neerleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, in de zevende en dertiende maand van het eerste jaar van de vereffening, en om het jaar vanaf het tweede jaar van de vereffening.

Aan de vereffenaar(s) worden de meest uitgebreide machten toegekend om de vereffening van de vennootschap tot een goed einde te brengen. Zij mogen de daden vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen stellen zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering behoeven.

Ten ware de algemene vergadering er anders over beslist zijn de vereffenaars aangesteld voor onbepaalde duur, worden zij voor hun opdracht niet bezoldigd en indien zij met meerderen gelijktijdig in functie zijn, vertegenwoordigen zij de vennootschap op de wijze als voorzien bij artikel 9.2 van de statuten.

13.3 Vereffeninassaldo

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen, en de kosten van de vereffening te dekken; het plan van deze verdeling moet vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel worden goedgekeurd.

Net batig saldo van de vereffening zal tussen a/ de vennoten verdeeld worden, volgens het aantal aandelen dat zij ieder zullen bezitten, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog verricht moeten worden."

4/ VIERDE BESLISSING

Aan het bestuursorgaan worden aile machten verleend om tot uitvoering van de hiervoor genomen beslissingen over te gaan, waaronder de betaling van de roerende voorheffing van tien ten honderd (10%) van voormeld tussentijds dividend.

Ondergetekende notaris wordt gemachtigd om de gecoördineerde tekst van de statuten op te maken en neer te leggen ter griffie, samen met het uittreksel van onderhavige akte.

Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld: mevrouw Godelieve Janssens, wonende te Hofstade, Buntgrasstraat 15, aan wie de macht wordt gegeven om alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging en/of verbetering van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister en bij de BTW-administratie

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL - NOTARIS PETER TIMMERMANS.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD:

expeditie van de akte + aangehecht een volmacht

- lijst van de oprichtings- en wijzigende &den

- tekst van de gecoördineerde statuten

- verslag zaakvoerders

- controleverslag revisor

nj d Voorbehouden aan het Belgisch Staatsdlad





Op de laatste blz. van Wik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

18/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 22.11.2013, NGL 13.02.2014 14036-0104-013
01/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 28.12.2012, NGL 30.01.2013 13018-0452-013
31/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 30.12.2011, NGL 27.01.2012 12016-0302-011
29/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 14.12.2010, NGL 28.12.2010 10645-0207-015
07/04/2010 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.06.2009, GGK 15.12.2009, NGL 01.04.2010 10083-0105-013
14/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 25.11.2008, NGL 09.01.2009 09005-0342-012
31/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 28.12.2007, NGL 28.01.2008 08023-0376-011
29/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 28.11.2006, NGL 27.12.2006 06926-1803-011
11/01/2001 : BL546115
21/01/2000 : BL546115
25/02/1999 : BL546115
01/01/1997 : BL546115
26/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 30.12.2015, NGL 21.01.2016 16022-0348-017
06/08/1991 : BL546115
30/11/1989 : AN260018
30/11/1989 : AN260018
12/12/1987 : AN260018

Coordonnées
ADVERTISING SERVICES PRODUCTIONS, AFGEKORT :…

Adresse
INDIESTRAAT 28 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande