ADVICE & CONSULTING DE CLERCQ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVICE & CONSULTING DE CLERCQ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.950.113

Publication

07/10/2013
ÿþ[MM

L

Mod Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van-de-akte

NEERGELEGD

2 6 -09- 2013

GRIFFIERECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

Gri ~e

iH <13151920*

Ondernemingsar : 5s84 s-o ju

Benaming

(voluit) : Advice & Consulting De Clercq

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Dijkstraat 2A, 2880 Weert

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Erik VAN TRICHT, geassocieerd notaris te Merksem, stad Antwerpen, op drieëntwintig september tweeduizend dertien ""Ter registratie aangeboden op het elfde registratiekantoor van Antwerpen", dat

door:

-mevrouw DE CLERCQ Els, geboren te Mortsel op dertig maart negentienhonderdzevenenzestig, wonende te 2800 Weert, Dijkstraat 2 A een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aanspra-kelijkheid werd opgericht met de volgende statuten:.

-De naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is Advice & Consulting De Clercq

-De zetel is gevestigd te 2880 Weert, Dijkstraat 2A.

-Het doel van de vennootschap bestaat uit;

- alle onroerende verrichtingen of ermee verband houdende verrichtingen, namelijk: huren, verhuren, aan-

en verkopen, expertise, beheer, onroerende promotie, en valorisatie van onroerende goederen van alle aard, zowel in binnen- als in buitenland, het uitvoeren van alle verkavelingen en bouwwerken.

- het uitbaten van een advieskantoor met onder meer marktstudie en aanverwanten, de commissiehandel, de makelaardij en de tussenhandel in het algemeen; adviezen inzake prijs- en waardebepalingen, adviezen inzake retaillocaties, marketing, eto,

- het verlenen van juridisch, fiscaal en economisch advies, begeleiding, interim- en projectmanagement zowel op management, marketing, communicatie, commercieel en administratief gebied aan welk danige derden (ëënmanszaken, vennootschappen, organisaties en verenigingen, overheid);

- het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, model-len, materiaal, voertuigen en gebouwen, instrumenten, harden software al dan niet in eigen ontwikkeling, het uitvoeren in verband met wat voorafgaat van con-crete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen.

- advies, begeleiding, coaching van en prospectie voor ondernemingen voor het verwerven van contracten voor levering van goederen en/of diensten.

- het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het beheer op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met der-den van ondernemingen en organisaties bestaande onder om het even welke vorm en dat zonder enige beperking.

- het beheer en de vertegenwoordiging van bedrijven; het uitoefenen van managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal,

- het deelnemen in of de directie over andere vennootschappen en ondernemingen; het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen, het optreden als vereffenaar en ais commissionair-expediteur.

- de vennootschap kan onder eender welke vorm, participaties verwerven en aanhouden, ais ook deelnemingen aan het bestuur van de ondernemingen waarin zij participeert. De vennootschap beoogt de verder gunstige ontwikkeling van de vennootschap waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren.

- de studie, redactie van en medewerking van het tot stand brengen, door uitgeven en verspreiden van werken, onder welke vorm ook, met inbegrip van de geinformatiseerde vorm van management, commerciële en wetenschappelijke aard, alsmede het sluiten van overeenkomsten voor de uitgave, verspreiding en de informatisering ervan. Tevens kan de vennootschap aan wetenschappelijk onderzoek doen.

- het creëren, organiseren, coördineren van beurzen, tentoonstellingen, events, seminaries, opleiding,

training_ be. elfiiding_s egr thm ...................

Op de laatste blz. van Luik g vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

- de vennootschap kan optreden als makelaar, zelfstandig vertegenwoordiger, commissionair, reclame Direct Marketing- en Public Relationsbureau, bureau voor gegevensverwerking, databeheer & adresbooking, bureau voor welk danige deelactiviteiten.

- de vennootschap kan een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen verwerven, beheren, valoriseren en oordeelkundig uitbreiden.

- zij mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en, in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met haar doel.

- zij kan door middel van inbreng, inschrijving, overdracht, deelneming, fusie, financiële of andere interventies deelnemen in alle zowel in België als in het bui-tenland gelegen vennootschappen, verenigingen en ondernemingen, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen, Zij kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen.

- de vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- uitbating van een winkel in voedingsmiddelen.

Voor eigen rekening of voor rekening van derden of in participatie met derden, in België en in het buitenland.

-De duur van de vennootschap is onbepaald.

-Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (ê 16.600,00) en werd onderschreven als volgt

Mevrouw De Clercq Els, voornoemd, tekent in op het volledige kapitaal van de vennootschap door een inbreng in geld, Op deze inbreng wordt twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400) gestort; in vergoeding voor deze inbreng ontvangt zij alle aandelen.

Zij verklaart en erkent dat elk van de honderd (100) aandelen, in geld onder-schreven, twee/derde is gestort, zodat twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400) van nu af ter beschikking is van de vennootschap zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door ING Berchem Grote Steenweg 407, nummer van de bankrekening 36111252639121.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december.

Het eerste boekjaar zal aanvangen op het ogenblik dat het uittreksel van deze akte is openbaar gemaakt door neerlegging ter griffie en eindigen op éénendertig december tweeduizend veertien.

Daar de vennootschap met haar bedrijvigheid vandaag start, worden alle verrichtingen sinds dat ogenblik die werden gedaan voor de vennootschap in op-richting bij deze bekrachtigd en worden zij overgenomen door de thans opgerichte vennootschap.

De gewone algemene vergadering komt jaarlijks bijeen op de derde donderdag van mei om 12 uur.

-Het bestuur van de vennootschap wordt waargenomen door een of meer zaakvoerders, al of niet vennoten, met individuele bevoegdheid.

Wanneer een rechtspersoon benoemd wordt tot zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle hande-lingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen de algemene vergadering bevoegd is.

leder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder,

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door een zaakvoerder worden gesteld, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onwetend kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Een zaakvoerder kan, met behoud van eigen bevoegdheid, één of meer lasthebbers aanstellen die bevoegd zijn voor bepaalde of voor een reeks van bepaalde rechtshandelingen,

Een zaakvoerder kan één of meer lasthebbers aanstellen die de vennootschap kunnen vertegenwoordigen voor bepaalde of voor een reeks van bepaalde rechtshandelingen.

Heeft een zaakvoerder bij een verrichting rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard dat strijdig is met de vennootschap, dan mag zij deze niet doen. De verrichting wordt gedaan door een ander zaakvoerder.

Bestuurt één zaakvoerder de vennootschap, moeten de vennoten ingelicht worden en mag de verrichting slechts gedaan worden door een lasthebber ad hoc.

Bestuurt een college van zaakvoerders de vennootschap, moet het college over de tegenstrijdigheid ingelicht worden en zal zijn verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang moeten opgenomen worden in de notulen van het college dat het besluit neemt.

In de eenhoofdige vennootschap zal de enige vennoot die tevens zaakvoerder is, in geval van tegenstrijdig belang, de handelingen wel mogen stellen, doch zal hij hierover een bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

4.'Lioor-

- ,behouden

aan het Belgisch Staatsblad









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelma-tigheid, ten aanzien van het wetboek van vennootschappen en de statuten, van de in de jaarrekening weergegeven verrichtingen, wordt opgedragen aan een of meer commissarissen.

Dit is niet noodzakelijk voor kleine vennootschappen in de zin van artikel 15 van het wetboek van vennootschappen.

Vooral de niet geregelde punten is het Wetboek van vennootschappen van toepassing.

Benoeming van de zaakvoerder(s)

Mevrouw De Clercq Els, voornoemd, wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap.

Verklaring betreffende de controle

De oprichter verklaart dat het volgens haar een kleine vennootschap zal betreffen. Hierdoor moet de controle niet opgedragen worden aan een of meer commissarissen.

Volmacht

Administratieve formaliteiten  volmacht

Mevrouw De Clercq Els aanwezig, handelend in haar hoedanigheid van zaakvoerder (onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank en de daaruit vootvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaart bij deze volmacht te verlenen, met de mogelijkheid tot indeplaatssttelling, aan First Account BVBA, Bouriastraat 3 bus 6, 2000 Antwerpen

om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondememingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de " Kruispuntbank Van Ondernemingen " (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidnummer)

om de inschrijving van de vennootschap te bekomen als belastingplichtige bij de Belastingen over de toegevoegde waarde en tot het vervullen van alle voorschriften en formaliteiten ten opzichte van alle fiscale administraties en diensten met het oog op het opstarten van de onderneming die gevoerd zal worden door de vennootschap.

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van 'de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

meester Erik Van Tricht, geassocieerd notaris te Merksem-Antwerpen

Tegelijk hiermee neergelegd

-afschrift oprichtingsakte dd.23 september 2013

Op de laatste biz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ADVICE & CONSULTING DE CLERCQ

Adresse
DIJKSTRAAT 2A 2880 WEERT

Code postal : 2880
Localité : Weert
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande