ADVISTA PARTNERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVISTA PARTNERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 552.708.176

Publication

26/05/2014
ÿþ Mod Won' 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

1 5 MEI 20Vi

aftleefeetwerpen

0552.708.176

111111te106468*ill

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : advista Partners (verkort) :

Rechtsvorm: coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Sparrendreef 4, 2970 Schilde

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Erik VAN TRICHT, geassocieerd notaris te Merksenn, stad Antwerpen, op drie april tweeduizend veertien "Ter registratie aangeboden op het lste Registratiekantoor van Antwerpen 2", dat:

- De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ParFinis, met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Sparrendreef 4, met B.T.W.-nummer BE534.982.615, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0534.982.615,

- De naamloze vennootschap ParBene, met maatschappelijke zetel te 2970 Schilde, Sparrendreef 4, met B.T.W.-nummer BE835.539.291, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0835.539.291,

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Addo Inspire, met maatschappelijke zetel te 2560 Nijlen (Bevel) Itegemsesteenweg 29, met BTW nummer BE543.525.345, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0543.525.345;

een handelsvennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wensen op te richten met de volgende statuten:

-De naam van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is advista Partners.

-De zetel is gevestigd te 2970 Schilde, Sparrendreef 4.

-Het doel van de vennootschap bestaat uit

-Het aanbieden van diensten;

-Het adviseren, het assisteren en bemiddelen bij het concipiëren, implementeren, uitvoeren en het beheren van projecten in het domein van de bedrijfsvoering;

-Het verwerven, uitbaten en vervreemden van aile merken, brevetten en ticenties;

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en on-roerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in voile eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden verhuren, huren, verkavelen, prospecte-ren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Deze formulering is niet limitatief. Zij omvat ook wat in de sector waarin de onderneming actief is, thans gebruikelijk is of in de toekomst zou kunnen worden.

De vennootschap kan ten voordele van derden aile waarborgen toestaan, aile roerende goederen verpanden en aile onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, alleen afin medewerking met derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, aile ope-raties van commerciële, industriële, financiële aard verrichten met betrekking tot roerende of onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verwant zij met haar doel of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag bovendien op gelijk welke wijze deelnemen in of samenwerken met vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of com-plementair doel hebben, aan deze hulp verlenen onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen en meer algemeen telkens wanneer deze deelname of samenwerking het verwezenlijken van het doel kan bevorderen of veilig stellen,

-De duur van de vennootschap is on bepaald.

-Het kapitaal van de vennootschap is onbeperkt en is deels vast en deels veranderlijk.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notarls, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het vast gedeelte van het kapitaal bedraagt bij oprichting twintigduizend euro (E 20.000) en kan enkel gewijzigd worden door een besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt en een besluit neemt op de wijze die voorzien is voor een wijziging van de statuten. Het is volledig geplaatst.

Het veranderlijk gedeelte van het kapitaal wordt bepaald door de intekening bij de oprichting van de vennootschap en nadien door het bijnemen of terugnemen van aandelen door vennoten of ten gevolge van de toetreding, uittreding of uitsluiting van vennoten. Dit gedeelte van het kapitaal is dus veranderlijk zonder statutenwijziging«

Vervolgens wordt er door ieder ingetekend op het kapitaal als volgt, doet ieder de nagemelde inbreng, wordt hierop hot aangegeven deel gestort en ontvangt ieder het nagemelde aantal aandelen:

- de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ParFinis, voornoemd, tekent in op negenduizend achthonderd euro (E 8.800) door een in-breng in geld, die thans wordt volgestort Deze 9.800 euro geldt als intekening op het vast gedeelte van het kapitaal.

In vergoeding voor deze inbreng ontvangt de inbrengende vennootschap 98 volgestorte aandelen van categorie A;

- de naamloze vennootschap ParBene, voornoemd, tekent in op 200 euro (E 200) door een inbreng in geld, die thans wordt volgestort. Deze 200 euro geldt als intekening op het vast gedeelte van het kapitaal.

In vergoeding voor deze inbreng ontvangt de inbrengende vennootschap 2 volgestorte aandelen van categorie A;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Addo Inspire, voornoemd, tekent in op tienduizend euro (E 10.000) door een inbreng in geld, die thans wordt volgestort. Deze 10.000 euro geldt als intekening op het vast gedeelte van het kapitaal.

In vergoeding voor deze inbreng ontvangt de inbrengende vennootschap 100 volgestorte aandelen van oategorie A.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk van de 200 aandelen, in geld onderschreven, zijn volgestort. Uit het voorgaande blijkt dat vanaf nu de som van twintigduizend euro van nu af ter beschikking is van de vennootschap zoals blijkt uit het voorgelegde bankattest afgeleverd door KBC Bank van 1 april 2014

-Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een juli en eindigt op dertig juni.

Het eerste boekjaar zal aanvangen op het ogenblik dat het uittreksel van deze akte is openbaar gemaakt door neerlegging ter griffie en eindigen op dertig juni 2015.

Daar de vennootschap vandaag met haar bedrijvigheid start, worden aile rechtshandelingen die de vennootschap reeds stelt, geacht te zijn gedaan in naam van en voor rekening van de rechtspersoonlijkheid van de vandaag opgerichte ven-nootschap,

-De gewone algemene vergadering komt jaarlijks bijeen in de zetel van de vennootschap op de laatste vrijdag van september om 11.00 uur en als dit een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, onder meer met het oog op de goedkeuring van jaarrekening

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van september 2015.

- Het bestuur van de vennootschap wordt waargenomen door een raad van bestuur, samengesteld uit tenminste drie bestuurders, al dan niet vennoten.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van hoogstens zes jaars Zij zijn herkiesbaar. Een bestuurder kan gewraakt worden mits de vennoten met minstens één derde van de aandelen zich er tegen verzetten.

Wanneer een rechtspersoon benoemd wordt tot bestuurder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen«

Een bestuurder kan worden ontslagen door de algemene vergadering, Het ontslag vereist een meerderheid van twee/derde van aile aandelen.

Bestuurders kunnen ook zelf ontslag nemen« Hiertoe zenden zij een aange-tekende brief naar de raad van bestuur. Het ontslag kan op vraag van de bestuurder onmiddellijk ingaan, maar de kwijting zal slechts geschieden naar aanleiding van de eerst volgende goedkeuring van de jaarrekening.

Binnen de 8 dagen na de benoeming of ambtsbeëindiging van de bestuurders moet een door hen ondertekend uittreksel uit de akte die hun bevoegdheid of de beëindiging van hun ambt vaststelt, neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel«

De raad van bestuur neemt de besluiten bij voorkeur met eenparigheid van stemmen. Indien zulke eenparigheid niet kan worden bereikt en minimaal twee bestuurders zich verzetten tegen een voorgenomen besluit, moet dit voorstel voor-gelegd worden aan een bijzondere algemene vergadering.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doei van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van ven-nootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan een of meer bestuurders, directeurs of vormachtdragers, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden. De raad van bestuur beslist om-trent hun benoeming, ontslag en bevoegdheid.

Indien een bestuurder wordt belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap dan zal deze de titel van 'gedelegeerd bestuurder' dragen, Wordt een niet-bestuurder belast met het dagelijks bestuur dan draagt hij de titel van 'directeur' of 'algemeen directeur' of elke andere titel waarmee hij of zij in het benoemingsbesluit wordt aangeduid.

De raad van bestuur houdt toezicht op eventuele belangenvermenging in het dagelijks bestuur. Dit wordt verder gespecifieerd in het huishoudelijk reglement,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De externe vertegenwoordiging slaat op de bevoegdheid om de vennootschap tegenover derden te vertegenwoordigen.

De raad van bestuur die handelt bij de meerderheid van haar leden of twee bestuurders die samen optreden, vertegenwoordigen de vennootschap tegenover derden en in rechte ais eiser of verweerder.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde).

Voormelde organen kunnen ook lasthebbers aanstellen voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen« De lasthebbers vertegenwoordigen de vennootschap binnen de perken van hun volmacht, onverminderd de verant-woordelijkheid van de lastgever in geval van een overdreven volmacht.

Indien de vennootschap op de juiste wijze vertegenwoordigd is, is zij gebonden door de gestelde rechtshandelingen, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onwetend kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Heeft een bestuurder bij een verrichting rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard dat strijdig is met de vennootschap, dan mag hij deze niet doen.

Bestuurt een raad van bestuur de vennootschap, moet de raad over de tegenstrijdigheid ingelicht worden en zal zijn verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang moeten opgenomen worden in de notulen van de raad van bestuur dat het besluit neemt. De verrichting wordt gedaan door een ander bestuurder.

-De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, ten aanzien van het wetboek van vennootschappen en de statuten, van de in de jaarrekening weergegeven verrichtingen, wordt opgedragen aan een of meer commissarissen,

Dit is niet noodzakelijk voor kleine vennootschappen in de zin van artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen.

-Voor al de niet geregelde punten is het Wetboek van vennootschappen van toepassing..

Benoeming van de bestuurders

Worden benoemd tot bestuurders van de vennootschap:

1.de naamloze vennootschap ParBene, voornoemd, met ais vaste verte-genwoordiger de heer KNAEPEN

Koenraad,

2.de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ParFinis, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer HOSTE Philippe,

3.de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Addo Inspire, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer VER HAERT Luc.

Hun mandaat loopt tot na de jaarvergadering, te houden in het jaar tweeduizend en negentien (2019).

Zij verklaren ieder deze opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen werden door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Verklaring betreffende de controle

De oprichters verklaren dat het volgens hen een kleine vennootschap zal betreffen« Hierdoor moet de controle niet opgedragen worden aan een of meer commissarissen,

Volmacht

De voornoemde oprichters verklaren bij deze volmacht te verlenen, met de mogelijkheid tot indeplaatssttelling, aan SBB-Accountantskantoor met kantoor te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Mechelsesteenweg 109, vertegenwoordigd door de heer DOM Raf of een aangestelde,

om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondememingsloket naar keuze, aile wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de " Kruispuntenbank Van Ondernemingen " ( aanvraag van een ondememingsnummer en eventueel vestigingseenheidnummer

om de inschrijving van de vennootschap te bekomen ais belastingplichtige bij de Belastingen over de toegevoegde waarde en tot het vervullen van aile voorschriften en formaliteiten ten opzichte van aile fiscale administraties en diensten met het oog op het opstarten van de onderneming die gevoerd zal worden door de vennootschap.

RAAD VAN BESTUUR, In toepassing van artikel 2 paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen wordt het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid van de vandaag opgerichte vennootschap opgeschort tot aan de neerlegging van deze akte op de griffie van de rechtbank van koophandel. De benoeming van de bestuurders zal automatisch, doch pas op dat ogenblik in werking treden, te rekenen vanaf heden.

De onder dit voorbehoud benoemde bestuurders hebben na de oprichting een vergadering gehouden van de raad van bestuur met het oog op de benoeming van een voorzitter van een of meerdere gedelegeerd bestuurders en/of directeurs.

De heer VERHAERT Luc, werd benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur en de heer KNAEPEN Koenraad, werd benoemd tot gedelegeerd bestuurder; in toepassing van artikel 17 van de statuten kan hij de vennootschap vertegen-woordigen tegenover derden voor het dagelijks bestuur.

Deze benoemingen zullen onder dezelfde voorwaarden in werking treden te rekenen vanaf heden. De bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad zal voor derden het voldoende bewijs zijn van de neerlegging van deze akte op de griffie van de rechtbank van koophandel en dus van de effectieve benoeming van de bestuurders en dus van de effectieve inwerkingtreding van de functies, zoals hiervoor besloten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Vervolgens werd in een algemene vergadering gehouden op 18 april 2014 door de bestuurders: ParFinis coöperatieve vennootschap, ParBene naamloze vennootschap en Adda !noire besloten vennootschap met

.!: 1 ," "

Voot."

behouden aan het Belgisch Staatsblad --:\F



beperkte aansprakelijkheid, allen vertegenwoordigd door hun vaste vertegenwoordigers, allen voornoemd,

volgende beslissingen genomen:

-benoeming bestuurders:

de heer Knaepen Koenraad Theodule Maria en de heer Verhaert Luc Eliane Arthur, beiden voornoemd.

-benoeming gedelegeerd bestuurder:

de heer Knaepen Koenraad, voornoemd,

-benoeming voorzitter van de raad van bestuur:

de heer Verhaert Luc, voornoemd

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

meester Erik Van Tricht, geassocieerd notaris te Merksem-Antwerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift oprichtingsakte dd. 03 april 2014

-benoeming bestuurders, gedelegeerd bestuurder, voorzitter raad van bestuur &I. 18 april 2014

Op de laatste blz. van Luik C vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

10/06/2015
ÿþÏá"

t-ï \tiPt

Voor-

Sta.e,l.Belgisc aan het 1-11Miegell

Ondememingsnr : 0552.708.176

Benaming (voluit) : ADVISTA PARTNERS

(verkort)

Rechtsvorm : cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Sparrendreef 4 - 2970 Schilde

Onderwerpen) akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Adrienne Spaepen te Mechelen op vijf mei tweeduizend vijftien, dat er is gehouden de buitengewone algemene vergadering van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVISTA PARTNERS, met zetel te 2970 Schilde, Sparrendreef 4,

Ondememingsnummer 0552.708,176

De algemene vergadering heeft als volgt beslist:

EERSTE BESLUIT  KENNISNAME STUKKEN

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap inhoudende een voorstel van verdelingsplan, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij pet verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per achttien maart tweeduizend vijftien.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

duiten verslap revisor

De besluiten van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VYVEY & C°, Bedrijfsrevisoren, met zetel te 2240 Massenhoven, Herentalsebaan 2, vertegenwoordigd door de heer Steven Vyvey, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"7. CONCLUSIES EN BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen hebben de bestuurders van de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ADVISTA PARTNERS" een boekhoudkundige staaf per 18 maart 2015 opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 6.871,44 en een netto-actief van e 6.871,44. Voor wat de volledigheid van de boekhoudkundige staat van activa en passiva afgesloten per 18 maart 2015 betreft, maakt ondergetekende een voorbehoud voor:

- de impact op het vermogen van de bewegingen op de diverse bankrekeningen voor de periode laatste

bankrekeninguittreksel verwerkt in staat activa & passiva en 18 maart 2015;

de afloop van finale fiscale en BTW-controles naar aanleiding van de stopzetting en de nog niet

definitief afgesloten jaren;

niet-geboekte claims.

Overeenkomstig artikel 184 § 5, 2° van het Wetboek van Vennootschappen gewijzigd door de wet van 25 april

2014 bevestigen wij dat aile schulden ten aanzien van derden inclusief ontbindingskosten zijn betaald uiterlijk

26 februari 2015.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele

nonnen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouwen juist weergeeft, rekening

houdend met het hiervoor weergegeven voorbehoud en in zoverre de vooruitzichten van de bestuurders met

succes gerealiseerd zullen worden.

Het huidige verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepaling van het artikel 181 van het Wetboek van

Vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding en het huidig verslag mag niet voor andere

doeleinden gebruikt worden.

Opgesteld te Massenhoven, 9 april 2015

VYVEY & C°, Bedrijfsrevisoren

Burg. Venn. o.v.v. BVBA

Vertegenwoordigd door

Steven Vyvey

Bedrijfsrevisor"

TWEEDE BESLUIT  ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van

de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek

van Vennootschappen, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Kechtoank van koophandel

Antwerpen

0 1 Ml 2015 i

atimentwepen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

-

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Luik B - VPrvnln

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe ais aan volgende voorwaarden is voldaan:

1, er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2, alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen zijn werden geconsigneerd;

3, alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen;

4. Indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, bedrijfsrevisor of externe accountant overeenkomstig artikel 181 §1, derde lid W. Venn., maakt het verslag melding van deze terugbetaling of consignatie in zijn conclusies;

5. de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Verslag bestuursorgaan

Uit het voornoemde bestuursverslag blijkt dat de vennootschap op datum van de toestand van actief en passief nog de volgende schulden had: nihil.

Het hier aanwezige bestuursorgaan bevestigt dat er geen schulden zijn op heden en dat het ereloon en cie aktekosten van de notaris werden vereffend, evenals alle belastingen.

De betalingsbewijzen dienaangaande werden voorgelegd.

Het aanwezige bestuursorgaan bevestigt dat de vennootschap geen andere schulden heeft.

Ontbinding

Na vastgesteld te hebben dat er geen passiva (schulden) zijn luidens voormelde verklaring van het bestuursorgaan, beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

DERDE BESLUIT -- GOEDKEURING VAN DE VERDELING VAN HET NETTO VERDELINGSSALDO EN TOEBEDELING VAN HET RESTEREND ACTIEF

De vergadering sluit zich aan bij het voorstel van verdelingsplan zoals opgenomen in het bestuursverslag en beslist dat het resterend netto-actief van de vennootschap zoals bepaald in het bestuursverslag door de vennoten zal worden teruggenomen in verhouding van hun aandelenbezit.

De vennoten verklaren de hen toegekende activa te aanvaarden en verklaren dat zij in voorkomend geval alle toekomstige activa en alle rechten van de vennootschap zullen overnemen.

VIERDE BESLUIT  ONMIDDELLIJKE SLUITING VEREFFENING  BEËINDIGING MANDAAT BESTUURDERS

De vergadering beslist, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan en dat het mandaat van de bestuurders, met name:

- de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PARFINIS, met zetel te 2970 Schilde, Sparrendreef 4, ondememingsnummer 0534.982.615;

- de naamloze vennootschap PARBENE, met zetel te 2970 Schilde, Sparrendreef 4, ondernemingsnummer 0835.539.291;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADDO INSPIRE, met zetel te 2560 Nijlen (Bevel), Itegemsesteenweg 29, ondememingsnummer 0543.525.345;

op heden beëindigd is. De vergadering verleent kwijting aan het bestuursorgaan voor de uitoefening van haar mandaat voor het lopende boekjaar tot op heden.

De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op het volgende adres: 2970 Schilde, Span-endreef 4.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleent volmacht op de bankrekening(en) van de vennootschap aan de heer KNAEPEN Koenraad Theodule Maria, geboren te Hasselt op tweeëntwintig december negentienhonderd vijfenzestig, nationaal nummer 65,12.22-287.17, wonende te 2970 Schilde, Sparrendreef 4, voornoemd, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit.

VIJFDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering stelt de hierna genoemde personen aan tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name: SBB Accountants & Belastingconsulenten, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 3000 Leuven, Vuurkruisenlaan 2, vertegenwoordigd door de heer DOM Raf, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Adrienne Spaepen,

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-uittreksel van de akte

-verslag van de bedrijfsrevisor

-bijzonder verslag van de raad van bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
ADVISTA PARTNERS

Adresse
SPARRENDREEF 4 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande