ADVOCAAT ALEXANDRE MISSAL, AFGEKORT : ADVAM

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCAAT ALEXANDRE MISSAL, AFGEKORT : ADVAM
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.465.480

Publication

06/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.02.2014, NGL 27.02.2014 14054-0593-011
08/01/2015
ÿþ Mod Word 11,1

ntall In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op









50 758* 2 6 BEC, 20U





Griffie



Op de laatste blz. van Luk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0832465480

Benaming

(voluity : Advocaat Alexandre Missal

(verkort) : Advam

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Voorjaarstraat 54/1, 2610 Wilrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

De zaakvoerder, Alexandre Missel, besliste op 22 december 2014 de maatschappelijke zetel vanaf 22 december 2014 te verplaatsen naar 2630 Aartselaar, Reetsesteenweg 210.

Te Wilrijk, 22 december 2014

Alexandre Missel, zaakvoerder bvba Advam

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

08/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.02.2013, NGL 05.03.2013 13057-0587-011
29/02/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 17.02.2012, NGL 23.02.2012 12044-0074-011
17/10/2011
ÿþ Med 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Neergelegd ter griffie von de ReMbank van KoejFbandei ,e Antwerpen, op

O t11TT. bti Îl

G riffie

11111111R E 11,1.1

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte : 0832.465.480

Advocaat Alexandre Missal

burgerlijke vennootschap ander de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Pastoor De Conincklaan 38, 2610 Wilrijk

Wijziging maatschappelijke zetel

De zaakvoerder, 2011 te verplaatsen Alexandre Missal, besliste op 1 oktober 2011 de maatschappelijke zetel vanaf 1 oktober naar 2610 Wilrijk, Voorjaarstraat 54, bus 1.

Te Wilrijk, 1 oktober 2011

Alexandre Missal, zaakvoerder bvba Advam

Bij-lagen-bij het Belgisch Staatsblad i-7ftfl/20 ti- - Annexa ctü M6ititeYír'lselgë

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/01/2011
ÿþ mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd ter gotha vota de Rechtbou xeephondel Answeteteo.

0 5 JAN, 2911

Griffie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



*11008040"

Ondememingsnr : ,4 65-, 4 g o

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Benaming : Advocaat Alexandre Missol

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pastoor De Conincklaan 38

2610 Antwerpen (Wilrijk)

Onderwerp akte :Oprichting burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Carlos De Baecker te Antwerpen op 4 januari 2011, dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door de heer MISSAL Alexandre, wonende te 2610 Wilrijk, Pastoor De Conincklaan 38, met volgende standregelen:

a) Naam

De naam van de burgerlijke vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

', aansprakelijkheid luidt: Advocaat Alexandre Missal, in het kort ADVAM.

b) Zetel

De zetel is gevestigd te 2610 Wilrijk, Pastoor De Conincklaan 38.

c} Doel

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

De uitoefening van het beroep van advocaat en alle andere activiteiten, mandaten en functies die overeenkomstig de terzake geldende wettelijke en reglementaire bepalingen toegelaten zijn.

De vennootschap mag voor haar eigen rekening of voor rekening van derden tot alle roerende, onroerende, financiële of diverse verrichtingen overgaan die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de uitoefening van het beroep of die de ontwikkeling ervan kunnen bevorderen dan wel vergemakkelijken. De vennootschap mag alles doen wat verband houdt met voornoemd doel of wat van aard is rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag ." uitmaken. Zij mag met name, doch niet limitatief, roerende en onroerende goederen huren, verwerven, productief maken, beheren, verhuren, vervreemden en, algemeen, alle roerende en onroerende verrichtingen ,' stellen die in verband staan met haar doel of rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking ervan, inclusief, doch niet beperkend, de aanschaf of het vestigen van een vruchtgebruik, de aanschaf of het vestigen van een recht van opstal of erfpacht evenals de terbeschikkingstelling van een roerend of onroerend goed ten koste lozen titel aan haar zakvoerders of hun gezinsleden.

De vennootschap mag tevens roerende en onroerende goederen huren, verwerven, productief maken, beheren, verhuren, vervreemden, inclusief, doch niet beperkend, de aanschaf of het vestigen van een vruchtgebruik, de aanschaf of het vestigen van een recht van opstal of erfpacht evenals de. terbeschikkingstelling van een roerend of onroerend goed ten kostelozen titel aan haar zaakvoerders of hun gezinsleden.

De vennootschap mag tevens overgaan tot opnemen en/of toestaan van leningen en kredieten, beleggen of investeren van gelden, hypothecaire en/of andere zekerheden verstrekken en, algemeen, alle financiële of roerende verrichtingen stellen.

De vennootschap mag, met inachtname van de terzake geldende reglementaire bepalingen samenwerken met andere advocaten, advocatenkantoren of advocatenassociaties door E.S.V., E.E.S.V. of een ander samenwerkingsverband. Zij mag hiertoe bestuurdersmandaten waarnemen.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteiten de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat zoals bepaald door de bevoegde instanties eerbiedigen.

Enkel de zaakvoerder(s) is (zijn) bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren, evenwel steeds in overeenstemming met de bestaande reglementen van de Orde van Advocaten. d) Kaaitaal

Het kapitaal bedraagt: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) gesplitst in honderd (100) aandelen, met een nominale waarde van honderd zesentachtig euro (¬ 186,00) elk.

_.__ Voornoemda comparantheeft.als.volgt_ingetekend.op _het maatschappelijk.kapitaal: _._. __ .. _ _ .._

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het teelgisch Staatsblad

$ijïagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2,

De heer MISSAL Alexandre, voornoemd, voor honderd (100) aandelen;

De comparant heeft op elk ingetekend aandeel de som gestort van honderdvierentwintig euro (¬ 124,00). Alleen advocaten die ingeschreven zijn op de lijst van de advocaten-stagiairs of op het tableau kunnen aandeelhouder zijn van de professionele vennootschap.

e) Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerder(s), die de hoedanigheid van vennoot dienen te hebben.

Tot statutair zaakvoerder wordt benoemd: de heer MISSAL Alexandre, voornoemd.

Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden bestuur te verrichten die nodig, nuttig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de Wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere vennoot vertegenwoordigt de vennootschap ten opzichte van derden.

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot hun inbreng, onverminderd evenwel de specifieke beroepsaansprakelijkheid voor de verrichtingen die de vennoot of zaakvoerder namens en voor rekening van de vennootschap heeft gesteld als advocaat, waarvoor hij ten volle en persoonlijk professioneel aansprakelijk is ten opzichte van de cliënt voor de in het kader van die opdracht door hem gestelde verrichtingen en afgelegde verklaringen.

De vennoten moeten er voor zorgen dat de vennootschap haar aansprakelijkheid wegens professionele fouten van haar vennoten doet verzekeren.

Deze verzekering moet minstens dezelfde dekking verlenen als deze geldend voor de advocaten van de Antwerpse balie krachtens de collectieve polis, afgesloten door de Orde van Advocaten te Antwerpen.

De beroepsaansprakelijkheid van de vennoten zelf dient eveneens verzekerd te zijn.

Indien een dossier niet exclusief door één vennoot wordt behandeld, zijn voor die zaak, benevens de vennootschap zelf, alle behandelende vennoten onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk ten opzichte van de cliënt. Indien niet duidelijk en ondubbelzinnig blijkt welke vennoot of vennoten een bepaalde zaak exclusief behandelen, zijn voor die zaak alle vennoten hoofdelijk aansprakelijk ten opzichte van de cliënt.

Het louter optreden als organiek vertegenwoordiger van de vennootschap, verbindt slechts de vennootschap en niet de vertegenwoordiger, indien de gestelde verrichting buiten de sfeer valt van de specifieke beroepsaansprakelijkheid.

f) Commissaris

Iedere vennoot heeft te allen tijde individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris en kan zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant. Iedere vennoot heeft te allen tijde het recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de boeken en de stukken van de vennootschap.

De jaarrekeningen van de vennootschap worden gecontroleerd door een bedrijfsrevisor of door een accountant.

Zodra de vennootschap beantwoordt aan de criteria waardoor de aanstelling van een commissaris verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening opgedragen aan één of meer commissarissen, te benoemen door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

g) Algemene Vergadering

Elk jaar zal de gewone algemene vergadering worden gehouden op de derde vrijdag van de maand februari om 19 uur.

De gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de zetel van de vennootschap of op eender welke plaats vastgesteld door de zaakvoerder(s) en vermeld in de oproepingsbrief,

De besluiten in de algemene vergadering worden genomen bij meerderheid van stemmen waarbij elk aandeel recht geeft op één stem, inzoverre dwingende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen of de statuten hier niet van afwijken.

De vennoten mogen zich op de vergadering door een lasthebber laten vertegenwoordigen die houder is van een schriftelijke volmacht.

h) Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Bij het einde van elk boekjaar worden door de zaakvoerder de vereiste documenten (onder meer de

jaarrekening en desgevallend het jaarverslag) opgesteld.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de onderhavige oprichtingsakte ter

griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot 31 december 2011.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2012.

I) Reserve

De netto-winst zoals deze blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming

van de vereiste wettelijke reserve en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

j) Vereffening

De vennootschap wordt ontbonden ten gevolge van een rechterlijke beschikking die in kracht van gewijsde

is getreden ofwel ten gevolge van een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de

vereisten voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen voor een statutenwijziging en in de statuten.

Het overlijden, het definitief verbod tot beroepsuitoefening, de schorsing, de wettelijke onbekwaamheid, het

kennelijk onvermogen, de uitsluiting of de uittreding van een vennoot hebben niet de ontbinding van de

vennootschap tot gevolg.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

De vereffening wordt verwezenlijkt door de zaakvoerder(s). Vereffenaars worden aangesteld voor onbepaalde duur en worden niet bezoldigd.

De verdeling van de dossiers zal uitsluitend geregeld worden naar de wens van de cliënt.

k) Deontologische bepalingen

Elke vennoot verplicht zich door zijn toetreding tot de vennootschap niet alleen tot strikte naleving van de vennootschapsrechtelijke verplichtingen opgelegd door de wet, de statuten en de eventuele interne reglementen van de vennootschap, doch tevens tot naleving van de beroepsregels en de plichtenleer opgelegd door de Orde van Advocaten.

De regels van het Reglement van de Orde van Advocaten van de Bafie waartoe de enige vennoot behoort ' zijn van toepassing, onverminderd de toepasselijkheid van de Europese gedragscode, de reglementen van de Algemene Raad van de Orde van de Vlaamse Balies en van de betrokken andere Balies of erkende wettelijke professionele organisaties. In geval van samenloop zullen de meest restrictieve regels van toepassing op gelijk welk onderdeel van de statuten gelden en minstens de regels van het reglement van de Balie waartoe de enige vennoot behoort.

De vennoten van de vennootschap mogen geen belangen behartigen die met elkaar tegenstrijdig zijn.

Indien een vennoot geschorst wordt, zal hij zich moeten onthouden van de uitoefening van zijn rechten als vennoot of partner voor de duur van de schorsing, onverminderd de rechten van de overige vennoten om de geschorste advocaat uit te sluiten. Indien een vennoot bij beslissing van de overheid van de Orde het bevel ontvangt uit de vennootschap te treden, houdt hij van rechtswege op er deel van uit te maken.

Alle geschillen tussen vennoten zullen in laatste aanleg beslecht worden bij arbitrage door de Stafhouder van de Balie waartoe de enige vennoot behoort of door één of meerdere door hem aangeduide scheidsrechters.

I) Bekrachtiging rechtshandelingen in naam van de vennootschap in oprichting

Tot op het ogenblik van de neerlegging van het dossier op de griffie van de rechtbank van koophandel

zullen de door hem gestelde handelingen of de handelingen die vanaf heden worden gesteld door de

zaakvoerder, handelingen zijn die werden gesteld namens een vennootschap in oprichting.

Na de neerlegging van het dossier op de griffie van de rechtbank van koophandel zal de zaakvoerder

" namens de vennootschap dienen over te gaan tot de bekrachtiging van alle opdrachten en verbintenissen die door de oprichter of door de zaakvoerder zouden aanvaard of aangegaan zijn voor rekening van de vennootschap in oprichting.

DE NOTARIS, Carlos De Baecker

Tegelijkertijd neergelegd

Uitgifte van akte

Bijlagen-bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

" aan het

- eelgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ADVOCAAT ALEXANDRE MISSAL, AFGEKORT : ADVAM

Adresse
VOORJAARSTRAAT 54, BUS 1 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande