ADVOCAAT KARIN VANDERZANDE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCAAT KARIN VANDERZANDE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.773.790

Publication

23/06/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

11,11111tRII.111811111111

Ondernemingsnr 553" 773 " 790.

,

1. Rechtsvorm - naam: burgerlijke vennootschap niet handelsvorm die de rechtsvorm aanneemt van een

,.

! besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "ADVOCAAT KARIN VANDERZANDE". ;

,

,. 2. Zeteb 2600 Antwerpen-Berchem, Elisabethfaan 1 bus 11..

.:

, ! 3. Oprichtster: mevrouw VANDERZANDE Karin Francisca Joanna, advocaat, geboren te Antwerpen

,

,

. .

(Deume) op 21 juni 1963, wonende te 2600 Antwerpen-Berchem, Elisabethlaan I bus 11, '

,

I' 4. Kapitaal: 18.600,00 euro. "

,

,.

. 5. Gestorte bedrae: 12.400,00 euro. ,

,. .

, 6. Noo niet volgestorte inbrencierr. 6.200,00 euro. ,

,

,

,. ,



7. Samenstelling: in geld. "

,

8. Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2014.

9. Uitkering: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van! een gelijk recht voor elk aandeel.

!! 10. Verdeline vereffeninosaldo: Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van vereffening of na!

!: consignatie van de nodige gelden ore die te voldoen, wordt het liquidatiesaldo verdeeld onder de vennoten rekening houdend met een gelijk recht per aandeel en rekening houdend met hun volstorting.

11. Externe verteoenwoordioino: ledere zaakvoerder is met de meest uitgebreide bevoegdheden kleed om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van dei I; vennootschap: hij is bevoegd aile daden te stellen die niet uitdrukkelijk door het Wetboek van Vennootschappen of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De vennootschap kan bij de uitoefening van het beroep van advocaat uitsluitend handelen door haar zaakvoerders of wanneer deze een rechtspersoon zijn door hun respectieve vaste vertegenwoordiger.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als: verweerder.

12. Statutaire zaakvoerder: voor de duur van de vennootschap aangesteldl. mevrouw VANDERZANDE: !; Karin, voornoemd.

13. Commissarissen: geen,

14. Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, het optreden als' ;; advocaat, met inbegrip van het verstrekken van juridisch advies in aile domeinen van het recht en aile daarmee aanverwante of verband houdende activiteiten of opdrachten, voor zover deze verenigbaar zijn met het beroep van advocaat en met uitsluiting van iedere handelsactiviteit, zoals:

- het geven van onderwijs, het publiceren van artikels of boeken en het optreden als arbiter,' bemiddelaar, deskundige, expert, bestuurder, zaakvoerder, voorlopig bewindvoerder, vereffenaar, commissaris ,

inzake opschorting, curator of gerechtelijk mandataris van vennootschappen, verenigingen, stichtingen of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

ierà

4. 2141687

Lemegi



nnexes du Moniteur belge

23/06/2014

..

..

!Benaming (voluit) : ADVOCAAT KARIN VANDERZANDE

!!(verkort) : ,

,

I: Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten ! :.

:I vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ,

,

Zetel: Elisabethlaan 1 bus 11

,

: (volledig adres) 2600 Antwerpen (Berchem)

Onderwerp(en) akte OPRICHTING

q .

Uittreksel afgeleverd vffiír registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van! .,

Koophandel te Antwerpen afdeling Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris

:

1: te Antwerpen, op 11 juni 2014, dat:

. :

LC1 ilk %hW. eto wl

Antwerpen

12 MI 2014

afdeling Antwerpen

iffie

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

- het aankopen, verkopen, bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële' tussenkomst of anderszins een belang of deelneming verwerven in, het beheren, besturen, valoriseren en te gelde maken van belangen of deelnemingen in, alsook het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van alle bestaande of nog op te richten burgerlijke of handelsvennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen, al dan niet met een gelijkaardig doel;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciedng van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in voile eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van eard z.tiln de apbirengst van de nberende en onsoerende goederen te 4)v:on:lem, zonder dat ee vernobtIngen evenwel een handelsactiviteit mogen uitmaken;

- alle hoegenaamde roerende, onroerende of financiële verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn de verwezenlijking daarvan te bevorderen, evenals de verwerving van aile roerende, onroerende of financiële goederen als investering, zelfs indien deze geen verband houden met het hoger vernielde zonder dat die verrichtingen evenwel een handelsactiviteit mogen uitma ken;

- zich borg stellen of haar aval verlenen, optreden als mandataris of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken;

- in het algemeen het stellen van aile handelingen die geheel of gedeeltelijk, rechtstreeks of onrechtstreeks behoren tot, of nuttig of noodzakelijk zijn voor de verwezenlijking van hetgeen voorafgaat.

De vennootschap zal bij de uitvoering van haar activiteiten de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat eerbiedigen.

15. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om negentien uur dertig (19.30u); indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2015.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht

16. Volmachten: Nihil.

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door ING.

18. Bijzondere volmacht: Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid '1/MW ACCOUNTANTS", rechtspersonenregister Antwerpen afdeling Antwerpen 0476.384.915, met zetel te 2060 Antwerpen, Bredastraat 140 B301, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B,T,W,", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/11/2014
ÿþMod Word 11.1

(LVfl L"~{al_t;' '2"k2_. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

17 NOV. HM

Griffie

111111

Ondernemingsnr : 0553.773.790

Benaming

(voluit) : Advocaat Karin Vanderzande

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Elisabethlaan 1 bus 11 - 2600 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging van het verslag van de bedrijfsrevisor over de quasi-inbreng bijzonder verslag van de zaakvoerder overeenkomstig art. 222 W. Venn.

Karin Vanderzande

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ADVOCAAT KARIN VANDERZANDE

Adresse
ELISABETHLAAN 1, BUS 11 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande