ADVOCAAT KOEN A.L. VAN PUT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCAAT KOEN A.L. VAN PUT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.124.108

Publication

25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 20.06.2013 13196-0311-012
20/09/2012
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie van de ReththOnk van Koophandel te Antwerpen, op

11 SEP, 2012

Griffie

Voor-

behoud, aan he Belgisc

Staatsbl

it11l(lII~m~wu~~~i~ua (Il(1lli

Ondernemingsnr : 0842.124.108

Benaming

(voluit) : Advocaat Koen A.L. Van Put

(verkort) :

 'tUs lz., Coru -e,r t5ïC vorm -VcL.f

RechtsvormBesloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koninklijkelaan 39, 2600 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder dd. 28/08/2012 werd beslist om de maatschappelijke zetel vana 01/09/2012 te verplaatsen naar Lodewijck De Koninckstraat 25, 2600 Berchem.

Koen Al, Van Put

Zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/01/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge (verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap niet handelsvorm die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koninklijkelaan 39

2600 Antwerpen (Berchem)

Onderwerp akte :BVBA: oprichting - benoemingen

OPRICHTING

Uittreksel uit een akte verleden voor Patrick Knevels, notaris te Mortsel, op tweeëntwintig december tweeduizend en elf.

Oprichters:

De heer Koen Angelo Luc VAN PUT, geboren te Lier op dertien oktober negentienhonderd eenentachtig, wonende te Berchem, Koninklijkelaan 39, (met identiteitskaartnummer 591-241699551 en rijksregisternummer 81.10.13-381.30)

Rechtsvorm van de vennootschap: burgerlijke vennootschap met handelsvorm die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam van de vennootschap: Advocaat Koen A.L. Van Put

Zetel van de vennootschap: 2600 Berchem, Koninklijkelaan 39

Doel van de vennootschap:

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van advocaat en alle aanverwante activiteiten, mandaten en functies die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het publiceren van artikels en boeken en het optreden onder meer als bestuurder, vereffenaar, curator en eventueel collectief schuldbemiddelaar.

De uitoefening van alle opdrachten en het stellen van alle handelingen die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat zoals dit in België en binnen de Europese Gemeenschap omschreven is. De vennootschap kan hetzij alleen hetzij in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, elke roerende, onroerende, financiële of diverse verrichting doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de uitoefening van het beroep of die zou kunnen bijdragen tot de verdere ontwikkeling ervan.

De vennootschap mag met inachtneming van de ter zake geldende reglementaire bepalingen samenwerken met andere advocaten, advocatenkantoren of advocatenassociaties door economische samenwerkingsverbanden, Europese economische samenwerkingsverbanden of een ander samenwerkingsverband.

Zonder dat dit een handelsactiviteit mag uitmaken, kan de vennootschap tevens alle onroerende goederen, zowel gebouwde als ongebouwde, aankopen, oprichten, huren, verhuren, in leasing geven, beheren, herstellen, verbouwen en verbeteren. De vennootschap mag de onroerende goederen ook vervreemden indien dit past in het normale beheer van haar vermogen. De vennootschap mag zich borgstellen, pand verstrekken en hypotheek toestaan op haar onroerende goederen voor haar eigen verbintenissen of voor deze aangegaan door derden.

De vennootschap zal bij de uitvoering van haar activiteiten de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

Vennoten  Uitoefening van het beroep van advocaat

Alleen advocaten die op het Tableau van de Orde van advocaten ingeschreven zijn of door hen opgerichte professionele vennootschappen, die uitsluitend in de vennootschap hun volledige

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 8 4 2 o 1 2 4 a 1 0 8

Benaming (voluit) : Advocaat Koen A.L. Van Put

Voo behou

aan h

Belgis Staatsl

"

nad 11.1

activiteiten als advocaat zoals hiervoor bepaald in het doel, uitoefenen zij het via hun professionele vennootschap, kunnen de hoedanigheid van vennoot verwerven.

" De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot hun inbreng, onverminderd evenwel de specifieke beroepsaansprakelijkheid voor de verrichtingen die een vennoot namens en voor rekening van de vennootschap heeft gesteld als advocaat. De vennoot, belast met een dossier, is hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten opzichte van de cliënt.

De beroepsaansprakelijkheid van zowel de vennoten als de vennootschap dient te worden verzekerd. De beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de vennootschap is evenwel beperkt tot het bedrag waarvoor de beroepsverantwoordelijkheid verzekerd is, voor zover dit bedrag niet lager is dan het maximumbedrag van de basispolis onderschreven door de Orde van advocaten te Antwerpen.

Het louter optreden als organieke vertegenwoordiger van de vennootschap, verbindt slechts de vennootschap en niet de vertegenwoordiger, indien de gestelde verrichting buiten de sfeer valt van de specifieke beroepsaansprakelijkheid.

De vennoten onthouden zich ervan tussen te komen voor een partij wiens belangen strijdig zijn met deze van een cliënt van de vennootschap of van een andere vennoot.

Indien één van de leden geschorst wordt, zal hij zich moeten onthouden van de uitoefening van zijn

" rechten als vennoot voor de duur van de schorsing.

Indien een vennoot door de raad van de Orde wordt verplicht zich uit de vennootschap terug te trekken, houdt hij van rechtswege op deel uit te maken van de vennootschap.

De vergelding van de dossiers geschiedt uitsluitend volgens de wens van de cliënten.

In geval van ontbinding van de vennootschap de vennoten een beroep zouden doen op één of meer vereffenaars, zullen die worden aangeduid in gemeenschappelijk overleg door de Stafhouders van de betreffende Orden of, in geval van meningsverschil, door de Voorzitter van de Raad van Bestuur van de Orde van Vlaamse Balies.

Alle geschillen tussen vennoten zullen in laatste aanleg beslecht worden door één of drie scheidsrechters aangeduid in gezamenlijk overleg tussen de Stafhouders van de Orden waarvan zij deel uitmaken of, ingeval van meningsverschil, door de Voorzitter van de Raad van Bestuur van de Orde van Vlaamse Balies.

Duur:

' De vennootschap bestaat voor een onbepaalde duur.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot, ook niet wanneer dit de enige vennoot is.

Bedrag van het maatschappeliik kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro. Het is vertegenwoordigd door honderd gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Elk aandeel werd volstort ten belope van twee/derde.

Het bedrag van de storting, hetzij twaalfduizend vierhonderd euro wordt gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij bij ING Privalis Antwerpen.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die de hoedanigheid van vennoot bezitten.

Wordt tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap aangesteld: de heer Koen Van ' Put, advocaat, voornoemd.

ledere zaakvoerder-vennoot is met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap; hij is bevoegd aile daden te stellen die niet uitdrukkelijk door het Wetboek van vennootschappen of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De vennootschap kan bij de uitoefening van het beroep van advocaat uitsluitend handelen door haar zaakvoerders-vennoten of wanneer deze een rechtspersoon zijn door hun respectieve vaste vertegenwoordiger, die advocaat moeten zijn en op het Tableau van de Orde van advocaten moeten zijn ingeschreven.

Iedere zaakvoerder-vennoot kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer gevolmachtigden. Deze gevolmachtigden dienen zelf advocaat te zijn, tenzij het handelingen betreft die niet tot de exclusieve bevoegdheid behoren van advocaten en waarvan de delegatie aan niet-advocaten als dusdanig toegelaten is door de Stafhouder en/of de Orde van advocaten.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de delegerende in geval van overdreven volmacht. Onverminderd de vergoeding van kosten, bepaalt de algemene vergadering de vergoeding van de zaakvoerders-vennoten voor de door hen voor rekening van de vennootschap verrichte professionele activiteiten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

!'oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

1 r`

Op de laatste blz. van Luik e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vennoten hebben te allen tijde het recht om in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de boeken en de stukken van de vennootschap.

De jaarrekeningen van de vennootschap worden gecontroleerd door een bedrijfsrevisor of door een boekhouder erkend door de raden van de Orde.

Dit alles onverminderd de toepassing van Titel VII van Boek IV van het Wetboek van vennootschappen.

Wordt tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap aangesteld: de heer Koen Van Put, advocaat, voornoemd.

Er werd beslist geen commissaris aan te stellen.

Jaarvergadering:

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de derde dinsdag van de maand juni om twintig uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en dertien.

Boeklaar:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot en met eenendertig december tweeduizend en twaalf.

Volmacht:

Teneinde alle inschrijvingen, schrappingen, wijzigingen en doorhalingen in het rechtspersonenregister bij de Kruispuntbank van ondernemingen, te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten de BTW-administraties alsook voor alle andere administraties als belastingen en RSZ wordt volmacht verleend met de bevoegdheid om afzonderlijk handelend op te treden aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Kavelco", gevestigd te Mortsel, Kerkstraat 15 of één van haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voor registratie

DE NOTARIS

' Getekend Patrick Knevels

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.06.2015, NGL 04.08.2015 15399-0011-011
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.06.2016, NGL 15.07.2016 16327-0124-011

Coordonnées
ADVOCAAT KOEN A.L. VAN PUT

Adresse
LODEWIJCK DE KONINCKSTRAAT 25 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande