ADVOCAAT NICOLAS CARETTE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCAAT NICOLAS CARETTE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.785.742

Publication

14/02/2014
ÿþ Nod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



m u



Í I

dSL(s " q_$S

Ondernemingsnr Benaming

(volurn . Advocaat Nicolas Carette

(varkert) .

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te Antwerpen, Op

0 5 FEB. 2014

r:' nt;~:_

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetal 2600 Antwerpen (Berchem), Prins Boudewijnlaan 18

(volledig adres)

¬ ,idem=trip atte ; OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Ellen VANSLAMBROUCK te Langemark-Poelkapelle op DRIE FEBRUARI TWEEDUIZEND EN VEERTIEN, nog ter registratie, dat er opgericht werd een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, dragende de maatschappelijke naam `Advocaat Nicolas Carette', met zetel te 2600 Antwerpen (Berchem), Prins Boudewijniaan 18, voor onbepaalde duur.

De oprichter was

De heer CARETTE Nicolas Joseph Cecil, geboren te Mol op 2 maart 1982, echtgenoot van Mevrouw VREVEN Myriam-Alexandra Elisabeth Albert Jessica, geboren te Sint-Agatha-Berchem op 15 december 1980, wonende te 3001 Leuven (Heverlee), Mezenlaan 29.

Gehuwd te Leuven op 8 september 2012 onder het stelsel van scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Ellen Vanslambrouck te Langemark-Poelkapelle op 1 september 2012 tot op heden ongewijzigd, zoals hij het verklaart.

- Nationaal nummer : 82.03.02-091.40

- Nummer identiteitskaart : 591-5810798-18

Het kapitaal bedraagt negenenzeventigduizend euro (¬ 79.000,00), verdeeld in honderd (100) aandelen die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De heer Nicolas Carette, voornoemd, verklaart in te schrijven op het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van negenenzeventigduizend euro (¬ 79.000,00) door inbreng in speciën, welk bedrag hij volledig heeft volstort en waarvoor hem honderd (100) aandelen zonder nominale waarde worden toegekend.

De vennootschap beschikt aldus vanaf heden over een bedrag van negenenzeventigduizend euro (¬ 79.000, 00).

De vennootschap is van burgerlijke aard. Zij heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat, alsook alle activiteiten die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van advocaat, zoals (zonder dat deze opsomming beperkend is) het uitoefenen van mandaten als bestuurder of vereffenaar van vennootschappen, het aanvaarden van aanstellingen als curator, het aanvaarden van onderwijsopdrachten en geven van voordrachten, het verzorgen van publicaties en congresactiviteiten, en het optreden als scheidsman, met uitsluiting van enige handelsactiviteit,

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de professionele en deontologische regels en richtlijnen eerbiedigen die opgelegd worden door de raad van de Nederlandse Orde van Advocaten bij de balie te Brussel, en onder meer deze vervat in de Beroepscodex van de gezegde orde, alsook zal zij de professionele en deontologische regels en richtlijnen eerbiedigen dewelke haar worden opgelegd door om het even welke andere raad van de Nederlandse Orde van Advocaten waarbij de vennootschap zich in de toekomst zou aansluiten.

De vennootschap mag als vennoot of aandeelhouder deelnemen aan elke vennootschap, associatie of groepering van natuurlijke en/of rechtspersonen die het beroep van advocaat uitoefenen.

De vennootschap zal zich inspannen om haar patrimonium op zo efficiënt mogelijk wijze te beheren en haar actiefbestanddelen optimaal te rentabiliseren; daartoe mag zij aile mogelijke investeringen en beleggingen verrichten, zowel roerende als onroerende. De vennootschap mag ook aile handelingen verrichten van burgerlijke en financiële aard, die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, zelfs indien ze er niet rechtstreeks in verband mee staan, met uitsluiting van enige handelsactiviteit.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Or, de P" rat.to blz van LtrEk B verrrraldert Fracto iJgarrr en hoedanigheid " lrn ae rrstrurnenters" rde notaris, riefL3J uu: persoto311(err)

bevnead rio eectitsperGunr tcrr aaiuicn van dorden to vertcgerv.voorrir{grrt

',+rrm° Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pend te geven, inclusief de eigen handelszaak, voor zover dit in het belang is van de vennootschap en indien dit gebeurt in het kader van de realisatie van haar doel.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of endernerningen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap mag algemene diensten en secretariaten inrichten welke nuttig of nodig kunnen zijn voor het bevorderen van de uitoefening van de activiteit van advocaat.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt negenenzeventigduizend aura (79.000,00 eur).

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, zonder een nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, tevens vennoot en advocaat. Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, dient de zaakvoerder noodzakelijkerwijs de enige vennoot te zijn. Wanneer de zaakvoerder de hoedanigheid van advocaat verliest, kan de vennootschap niet langer het beroep van advocaat uitoefenen.

Tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd de heer Nicolas Carette, voornoemd, thans wonende te 3001 Leuven (Heverlee), Mezeniaan 29, die verklaart de opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts warden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien deze tevens vennoot is, Diens opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Het ongevraagde ontslag van de statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering het ontslag heeft aangenomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden, mits deze zijn voornemen ten minste één maand vooraf bij een gewone brief ter kennis brengt van de andere zaakvoerders.

Het mandaat van de zaakvoerder is van onbeperkte duur.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Deze personen verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Behoudens ingeval de vennootschap slechts een vennoot telt, gelden de regels en de procedure zoals uiteengezet in artikel 259 en 260 van het Wetboek van Vennootschappen.

Indien de vennootschap slechts een vennoot kent, is artikel 261 van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt, alleen handelend, de vennootschap jegens derden en in en buiten rechte.

De controle op de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer commissarissen, voor zover de wet of de raden van de Orde van Advocaten dit beveelt.

De bezoldiging van de eventuele commissaris(sen) bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang van hun opdracht wordt vastgesteld door de algemene vergadering.

Zij kan niet worden gewijzigd dan met instemming van partijen. Buiten die bezoldiging mogen commissaris(sen) geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt ieder jaar gehouden of bijeengeroepen op de vierde zaterdag van de maand september om elf uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen warden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

a)Indien na de oprichting, de vennootschap verscheidene vennoten telt, geeft elk aandeel recht op één stem.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare sfortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid toebehoren aan verschillende personen, kan de vennootschap de daaraan verbonden rechten schorsen totdat één enkel persoon schrifte-'lijk is aangewezen als eigenaar van het effect conform de statuten.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard dan wordt de uitoefening van het aan dat aandeel verbonden stemrecht toegekend aan de vruchtgebruiker.

~

b)Bij overlijden van een enige vennoot daarentegen worden tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten geschorst.

Onverminderd de rechten van de rechtsopvolger advocaat, voormeld in artikel 11, blijven de lidmaatschapsrechten verbonden aan de aandelen geschorst totdat de aandelen zijn overgedragen conform artikel 11.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap. Van het positief resultaat van het boekjaar na aanrekening van de overgedragen verliezen zat jaarlijks ten minste éénitwintigste voorafgenomen worden om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt, in voorkomend geval, ter beschikking gesteld van de algemene vergadering. Nochtans kan de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen besluiten dat het resultaat of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van vennootschappen.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de stukken op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot 30 juni 2015,

Jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de vierde zaterdag van de maand september 2015 om elf uur op de zetel van de vennootschap,

Commissaris

Verplichte controle door commissaris erkend door de Orde: er wordt beslist geen commissaris aan te stellen. Volmacht

De zaakvoerder verleent bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de heer Peter SOETE, wonende te 8310 Sint-Kruis (Brugge), Vijversgracht 21, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de registratie, de neerleggingen en/of publicaties die verband houden met de oprichting, met beslissingen van de zaakvoerders en van de algemene vergadering, alsook om de formaliteiten met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten en bij een Sociaal Verzekeringsfonds te vervullen.

Overname van verbintenissen

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 december 2013,

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekraohtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(Getekend ~ notaris Ellen Vanslambrouck te Langemark-Poelkapelle)

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte (afgeleverd vó(5r registratie)

Cp a1e #aatst: k3#z wo, t_Jr%6 +,-êe rz=:eer re_ct^ : Naam er hoe :a°1rgl,=io =" kre ÿe írtstruFzP.,Ate:esrcPe notarrs hetzij ven r;e az-sotci:" ,,.1

beL'ot'gû r" ,:fi «{?SreC3or ¢ï;1; .ar;zrFs1 van Deroer tt alertagClaLSo::iCf'Ç#.^

Varao . NaaEr e r nai;ûieE" ..-nr+:9

30/11/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 17.10.2015, NGL 17.11.2015 15671-0094-014

Coordonnées
ADVOCAAT NICOLAS CARETTE

Adresse
PRINS BOUDEWIJNLAAN 18 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande