ADVOCAAT SABINE VAN MALDEREN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCAAT SABINE VAN MALDEREN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.987.354

Publication

03/07/2012
ÿþmod 11.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*saiist ao*

1111

Ni?mersga ti?t griîfiè Uân de ~è'tidbmik

on eoeandel te Antwerp~n~+a~~l 2017Griffie

Ondernemingsnr: 837.987.354

;i

Benaming (voluit) : Advocaat Sabine van Malderen

ii il

Zetel : Werverbos 89

2930 Brasschaat

Onderwerp akte ;BV BVBA : RECTIFICATIE OPRICHTING

íi Uit een akte verleden voor Luc Dejongh, geassocieerd notaris te Kalmthout op 13 juli 2011,;

geregistreerd vier bladen één verzendingen te Brasschaat; Registratie Il de 19 juli 2011; Boek 1821

blad 23 vak 18; Ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00); De eerstaanwezend Inspecteur, ai M. Gorisi ;; blijkt dat:

il Het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en twaalf in tegenstelling tot de eerdere publicatie,

i

il

:i Voor rectificatie,

Opgemaakt ter neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel,

ii Samen hiermee neergelegd met geregistreerde uitgifte. De notaris, Francis De Boungne (Ds. SKM)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

bel

a

B(

Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

01/08/2011
ÿþi

mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Aitergelegd ter  .eie vee de Rechtlmi Verl bop bande pà htrrerpea, ~

I 9 .lUL! 2011 Griffie

Ondernemingsnr : ô$ 3 9 3 3'- , 31-(7

Benaming : Advocaat Sabine van Malderen

(voluit)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Werverbos 89

2930 Brasschaat

Onderwerp akte :BV BVBA: OPRICHTING  AANSTELLING ZAAKVOERDERSTER

Uit een akte verleden voor Luc Dejongh, geassocieerd notaris te Kalmthout op 13 juli 2011, BLIJKT' DAT:

Door mevrouw Sabine Carine VAN MALI]EREN, geboren te Brasschaat op tweëentwintig januari' negentienhonderd éénentachtig, wonende te 2930 Brasschaat, Dullingen 104 een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd. opgericht voor onbepaalde duur, onder de benaming Advocaat Sabine van Malderen met zetel te;: 2930 Brasschaat, Werverbos 89, met een kapitaal van 18.600,- euro, volstort door de oprichters voor; een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00-) of 21 3 van het af te betalen kapitaal,' en moet aldus nog zesduizend tweehonderd euro (E 6.200,00-) volstorten.

Het kapitaal is samengesteld door inbreng in geld, hetwelk werd gedeponeerd op een bijzondere; rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij de de ING Bank, waarvan het: bewijs van deponering onder de vorm van een attest afgeleverd door voornoemde instelling, aan: ondergetekende notaris werd overhandigd.

De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van het beroep van advocaat en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn;, met het statuut van advocaat, zoals het geven van onderwijs, het publiceren van artikels en boeken:' en het optreden als bestuurder, zaakvoerder en/of vereffenaar.

Zonder dat dit een handelsactiviteit mag uitmaken, het huren, verhuren en in leasing geven of: nemen van alle onroerende goederen, zo gebouwde, als ongebouwde, alsmede het beheer ervan,:; de herstelling, de verbetering en de verbouwing, en te gelegener tijd de aankoop, de oprichting en; elke andere toevallige verwerving van onroerende goederen, zo gebouwde als ongebouwde,:' alsmede het beheer ervan, de herstelling, de verbetering en de verbouwing, en te gelegener tijd de:: aankoop, de oprichting en elke andere toevallige verwerving van onroerende goederen om ze ter. uitoefening en ter uitbreiding van genoemde beheersactiviteit verder blijvend te gebruiken.; Vanzelfsprekend mag de vennootschap ook onroerende goederen vervreemden indien zulke, vervreemding past in het normale beheer van haar vermogen. De vennootschap mag zich borg, stellen, pand verstrekken en hypotheek op haar onroerende goederen toestaan tot zekerheid van verbintenissen door derden aangegaan.

De vennootschap mag, autonoom en in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening en voor rekening van derden, alle roerende, onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het beroep van advocaat of tot de ontwikkeling ervan kunnen bijdragen.

De vennootschap zal bij de uitvoering van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het: beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

De vennootschap kan binnen de door de wet of reglementen bepaalde grenzen samenwerken met,' andere vennootschappen en/of personen met een doel aanvullend aan het hare en zij kan eventueel'' deelnemen in interprofessionele vennootschappen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. Ais zaakvoerder aan wie volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid is toegekend om alleen handelend namens del,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11

X11118149*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

f&-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2011- Annexes du Moniteur belge

vennootschap op te treden in en buiten rechte, werd voornoemde mevrouw Sabine Carine VAN ' MALDEREN, benoemd. Er werd geen commissaris benoemd.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar; het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en elf. De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de oproeping, op de derde vrijdag van de maand juni om 18.00 uur.

De statuten bevatten geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergadering. Elk aandeel heeft recht op één stem, behoudens schorsing. Alleen personen die ingeschreven zijn als advocaat op het tableau aan een Belgische Balie of erkend als hebbende een gelijkwaardige hoedanigheid in het buitenland verworven, kunnen houder zijn van één of meer aandelen welke aandelen ondeelbaar zijn.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de nettowinst van de vennootschap, waarop jaarlijks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt en behouden.

In verband met het overschot zal de jaarvergadering soeverein besluiten onder voorbehoud van hetgeen is bepaald in artikel 617 en 619 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij vereffening zal ieder batig saldo der vereffening tussen de aandeelhouders worden verdeeld, per aandeel berekend.

Volmacht werd verleend aan mevrouw Jeanine Devenyns, wonende te 2930 Brasschaat, Leemputweg 39, boekhoudster-fiscaliste en zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JESANA, met zetel te 2930 Brasschaat, Leemputweg 39, met recht van indeplaatsstelling, om elk afzonderlijk, zowel naar aanleiding van deze als vroegere of toekomstige akten, alle formaliteiten te vervullen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank voor ondernemingen, de Btw-administratie, de belastingdiensten en andere overheidsinstanties

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL,

Opgemaakt vôôr registratie ter neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel,

Samen hiermee neergelegd met uitgifte.

De notaris, Luc Dejongh (Ds. SKM)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vo or-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 31.08.2016 16557-0317-010

Coordonnées
ADVOCAAT SABINE VAN MALDEREN

Adresse
WERVERBOS 89 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande