ADVOCANT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCANT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.783.672

Publication

06/02/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijiagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111111!11,111131111

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit) : ADVOCANT

(verkort) :

Neergelogd for riffio MId. Rechtbank van Koopbano e Antiapen, op

Griffie 2 8 JAN. 2014

672

0544" 783"

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Justitiestraat 31

(volledig adres) 2000 Antwerpen

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd védr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Erik Celis, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 24 januari 2014, dat:

1. Rechtsvorm - naam: burgerlijke vennootschap met handelsvorm die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam; "ADVOCANr.

2. Zetel: Antwerpen, Justitiestraat 31.

3. Oprichters:

11 De heer SAMYN Bernhard Robert Maurice Cornelius, geboren te Veurne op 28 september 1947, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Elisabethlaan 104;

2/ De heer GROOTJANS Dirk Jazef Vaière, geboren te Antwerpen op 6 oktober 1950, wonende te 2018 Antwerpen, Lange Leemstraat 8;

3/ De heer DE MEESTER Johan Paul Aimé Maria, geboren te Schoten op 26 februari 1963, wonende te 2000 Antwerpen, Tolstraat 54;

4/ Mevrouw STEENACKERS Elisabeth Karina Jozef Jacques, geboren te Antwerpen (Wilrijk) op 22 november 1969, wonende te 2018 Antwerpen, Isabella Brantstraat 57.

4. Kapitaal: 18.550,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 6.200,00 euro.

6. Nog niet volgestorte inbrengen: 12.400,00 euro.

sub 3.1/3.087,50 euro; sub 3.2/3.087,50 euro; sub 3.3/3.087,50 euro; sub 3.4/ 3.087,50 euro;

7. Samenstelling: in geld.

8. Boeklaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2014.

9. Uitkering: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van= een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na° vereffening rekening houdend met hun volstorting.

11. Bevoegdheden van de zaakvoerder; ledere zaakvoerder is met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap; hij is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door het Wetboek van Vennootschappen of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De vennootschap kan bij de uitoefening van het beroep van advocaat uitsluitend handelen door haar zaakvoerders of wanneer deze een rechtspersoon zijn door hun respectieve vaste vertegenwoordiger.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders worden aangesteld, vertegenwoordigt iedere zaakvoerder alleen -handelend de- vennootschap jegens derden -en- -in- rechte ais- eiser of_ als__verweerder;- -behoudens- aile

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oin(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

..

mod 11.1

-o? Voor-

behouder aw.tet Belgisch

Staatsblad



handelingen of samenhangende reeks van handelingen v-o-or een bedrag van meer dan tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2.500,00) waarvoor twee (2) zaakvoerders steeds gezamenlijk moeten optreden.

ledere zaakvoerder kan binnen zijn bevoegdheid van optreden bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer gevolmachtigden. Deze gevolmachtigden dienen zelf advocaat te zijn, tenzij het handelingen betreft die niet tot de exclusieve bevoegdheid behoren van advocaten en waarvan de delegatie aan niet-advocaten als dusdanig toegelaten is door de Stafhouder en/of de Orde van Advocaten.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de delegerende in geval van overdreven volmacht

12. Niet-statutaire zaakvoerders: voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar.

1/ de heer SAMYN Bernhard, voornoemd;

2/ de heer GROOTJANS Dirk, voornoemd;

3/. de heer DE MEESTER Johan, voornoemd;

4/ mevrouw STEENACKERS Elisabeth, voornoemd.

13. Commissarissen: geen.

14. Doel: De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van advocaat, hetzij alleen,

hetzij met anderen, en aile aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijke mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan hetzij alleen hetzij in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, elke roerende, onroerende, financiële of diverse verrichting doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de uitoefening van het beroep van advocaat of die zou kunnen bijdragen tot de verdere ontwikkeling ervan.

De vennootschap mag met inachtneming van de ter zake geldende reglementaire bepalingen één of meerdere samenwerkingsverbanden aangaan (al dan niet via een holdingvennootschap), alsmede een bestuursopdracht waarnemen in die samenwerkingsverbanden.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken en kan dienaangaande alle rechtshandelingen stellen, daaronder mede begrepen financieringen aangaan, haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen in pand stellen, voor zover dit kadert in hoger beschreven doel en in het beheer als een goede huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig of commercieel karakter mag krijgen.

De vennootschap zal bij de uitvoering van haar activiteiten de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat eerbiedigen.

15. Gewone algemene vergaderinq: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand mei om achttien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de erop volgende werkdag op hetzelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2015.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

16. Volmachten: Nihil.

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door ING.

18. Bfizondere volmacht: Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap "Fiduciaire Van Alsenoy", met zetel te 2160 Wommelgem, Autolei 203, vertegenwoordigd door de heer Joeri Van Alsenoy, evenals haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om: bij griffies en/of ondernemingsloketten aile nodige formaliteiten te vervullen en te ondertekenen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen;

- de formaliteiten te vervullen en te ondertekenen inzake registratie B.T.W. met name de aanvraag van het B.T.W.-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid;

- de formaliteiten te vervullen en te ondertekenen inzake de aansluiting bij een sociaal verzekeringsfonds voor de jaarlijkse vennootschapsbijdrage en de aanvraag tot vrijstelling van de jaarlijkse vennootschapsbijdrage.

VOOR UlTrREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.05.2015, NGL 23.07.2015 15334-0312-011

Coordonnées
ADVOCANT

Adresse
JUSTITIESTRAAT 31 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande