ADVOCATENKANTOOR ANJA BELIEN

Divers


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR ANJA BELIEN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 833.081.530

Publication

07/02/2011
ÿþIn de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111,!111j91111!

bel

at

Be Sta

NE-EITG-ELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 k lAH. 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

qr feiffier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondememingsnr : Q 833- 00. Sr~o

Benaming : Advocatenkanloor Anja Beliën

(voluit)

Rechtsvorm :Gewone Commanditaire Vennootschap - Burgerlijke vennootschap met handelsvorm

Zetel: Gestellaar 10

2450 Meerhout

Onderwerp akte : Oprichting Advocatenkantoor Anja Beliën

Het blijkt uit een akte verleden voor Philippe Colson, geassocieerd notaris te Geel, op 17 januari 2011, te registreren, dat de burgerlijke vennootschap onder de handelsvorm van een gewone commanditaire vennootschap "Advocatenkantoor Anja Belfën", werd opgericht als volgt:

Oprichter. - Mevrouw BELIËN Anja Josee Willy, wonende te 2450 Meerhout, Gestellaar 8 .

Rechtsvorm. - Gewone Commanditaire Vennootschap - Burgerlijke vennootschap met handelsvorm

Naam. - Advocatenkantoor Anja Beliën

Zetel.  2450 Meerhout, Gestelaar 10.

Doel. - De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en aile aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden ais scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit. De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken. De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

Kapitaal.  Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfduizend honderd euro

(5.100,00 EUR), vertegenwoordigd door éénenvijftig (51) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Het moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn. Deze aandelen zijn genummerd van 1 tot 51. Het maatschappelijk kapitaal van vijfduizend honderd euro (5.100,00 EUR) is volledig in geld volstort op rekeningnummer 068-8916686-85 bij Dexia Bank NV.

Duur. - De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Bestuur - Vertegenwoordiging.  De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders (in de statuten "het bestuur"), die tevens vennoot én advocaat moeten zijn.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een "vaste vertegenwoordiger" die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, dit alles conform het Wetboek van vennootschappen. Onverminderd de vergoeding van kosten en tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van zaakvoerder kosteloos uitgeoefend.

Boekjaar. - Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar vangt aan de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal worden afgesloten op 31 december 2011.

Jaarveraaderinq.  leder jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden - ook jaarvergadering genoemd - op de derde maandag van de maand mei, om veertien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, behalve op zaterdag, op hetzelfde uur. Een buitengewone algemene vergadering mag worden gehouden telkens het belang van de vennootschap zulks vereist, of op aanvraag van een vennoot.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2012.

Winstverdeling.  Jaarlijks wordt de nettowinst ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door het bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Behoudens andersluidende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

BENOEMING ZAAKVOERDER.  Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op één (1). Wordt tot zaakvoerder benoemd, zonder beperking van duur: Mevrouw Anja BELLEN, voornoemd, die haar opdracht aanvaardt onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een wettelijke of reglementaire maatregel die zich hiertegen verzet. In afwijking van de bepalingen van de laatste alinea van artikel 12 van de statuten, zal haar opdracht bezoldigd worden.

Voor ontledend uittreksel. Philippe Colson, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de akte-oprichting de dat 17/01/2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor- behoudenº% Jean het Belgisch Staatelad

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR ANJA BELIEN

Adresse
GESTELLAAR 10 2450 MEERHOUT

Code postal : 2450
Localité : MEERHOUT
Commune : MEERHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande