ADVOCATENKANTOOR ANNICK MORTIER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR ANNICK MORTIER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.970.942

Publication

28/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 24.08.2013 13460-0386-010
13/05/2011
ÿþ Moc 2.0

g] In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



EUecC .,r L r ZZT egla VLii dt Rechtbank van i:e~,rbarrAi Antwerpen

op g3MFi7011

®to{{g'e.,

r

b liii II 1111111 0 1II lol 1l I I liii

I ~ +iio~aase~

s





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 3 5 9 '3-0 51.742.

Benaming

(voluit) : ADVOCATENKANTOOR ANNICK MORTIER

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Lange Van Ruusbroecstraat 17

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Philip Van den Abbeele, te Antwerpen, op zevenentwintig april tweeduizend en elf, blijkt dat de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid"ADVOCATENKANTOOR ANNICK MORTIER" opgericht werd door Mevrouw MORTIER Annick Maria Caria Julienne, advocaat, geboren te Berchem op zeven december negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 2018 Antwerpen, Lange Van Ruusbroecstraat 17.

De vennootschap wordt opgericht met een geplaatst maatschappelijk kapitaal van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO, vertegenwoordigd door honderd aandelen op naam zonder nominale waarde.

Deze honderd aandelen worden volledig in geld ingeschreven door de oprichtster, mevrouw Annick MORTIER, voornoemd, en werden door haar volstort tot belope van TWAALFDUIZEND VIJFHONDERD EURO

Deze som werd gestort op een bijzondere rekening geopend bij ING België door haar kantoor te 2000 Antwerpen, Bolivarplaats 20 op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het getuigschrift hiertoe afgeleverd door voornoemde bankinstelling en dat door ondergetekende notaris conform de wet bewaard zal worden.

DE STATUTEN luiden als volgt:

I. NAAM - DUUR - ZETEL - DOEL

Artikel 1. - Naam :

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam "ADVOCATENKANTOOR ANNICK MORTIER".

Artikel 2. - Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2018 Antwerpen, Lange Van Ruusbroecstraat 17.

Elke verandering van zetel in hetzelfde taalgebied kan door de zaakvoerder worden beslist en wordt door zijn zorgen bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3.  Doel.

De vennootschap heeft tot doel: het uitbaten van een advocatenpraktijk en verlenen van juridisch advies en bijstand; het optreden als scheidsrechter in juridische geschillen en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zij met het statuut van advocaat zoals het optreden als gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten en het stellen van didactische en andere activiteiten die verband houden met het recht zoals het houden van lessen en conferenties, seminaries, colloquia en academische cursussen in België en in het buitenland, de publicatie van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan, hetzij alleen hetzij in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, elke roerende, onroerende of financiële verrichting doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de uitoefening van het beroep of die zou kunnen bijdragen tot de verdere ontwikkeling ervan.

Zij mag alles doen wat verband houdt met voornoemd doel of wat van aard is rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

Zij mag met name doch niet limitatief, onroerende goederen huren, verwerven productief maken, beheren, verhuren, vervreemden, aankopen of verkopen met de vestiging van een vruchtgebruik of ander zakelijk recht, aankopen of verkopen op lijfrente, en in het algemeen alle onroerende verrichtingen stellen die in verband staan met haar doel of die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking ervan.

Zij mag bovendien kredieten en leningen toestaan en/of opnemen, gelden beleggen, en/of investeren, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken en in het algemeen alle financiële verrichtingen stellen die in verband staan met haar doel of rechtsreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking ervan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

[. De vennootschap mag met inachtneming van de ter zake geldende reglementaire bepalingen samenwerken i-met andere advocaten, advocatenkantoren of advocaten-associaties door economische samenwerkingsverbanden, Europese economische samen-werkingsverbanden of een andere samenwerkingsverband. De vennootschap zal bij de uitvoering van haar activiteiten de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat zoals bepaald door de bevoegde instanties eerbiedigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2011 - Annexes du Moniteur belge Enkel de zaakvoerder(s) is (zijn) bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren, evenwel steeds in overeenstemming met de bestaande reglementen van de Orde van Advocaten. Artikel 4. - Vennoten - Uitoefening van het beroep van advocaat

Alleen advocaten die op het tableau van de Orde van Advocaten ingeschreven zijn of door hen opgerichte professionele vennootschappen, die uitsluitend in de vennootschap hun volledige activiteit als advocaat zoals hiervoor bepaald in het doel, uitoefenen zij het via hun professionele vennootschap, kunnen de hoedanigheid van vennoot verwerven.

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot hun inbreng, onverminderd evenwel de specifieke beroepsaansprakelijkheid voor de verrichtingen die een vennoot namens en voor rekening van de vennootschap heeft gesteld als advocaat.

De vennoot, belast met een dossier, is hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten opzichte van de cliënt.

De beroepsaansprakelijkheid van zowel de vennoten als de vennootschap dient te worden verzekerd. De beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de vennootschap is evenwel beperkt tot het bedrag waarvoor de beroepsverantwoordelijkheid verzekerd is, voor zover dit bedrag niet lager is dan het bedrag van de basispolis onderschreven door de Orde van Advocaten te Antwerpen.

Het louter optreden als organieke vertegenwoordiger van de vennootschap, verbindt slechts de vennootschap en niet de vertegenwoordiger, indien de gestelde verrichting buiten de sfeer valt van de specifieke beroepsaansprakelijkheid.

De vennoten onthouden zich ervan tussen te komen voor een partij wier belangen strijdig zijn met deze van een cliënt van de vennootschap of van een andere vennoot.

Indien één van de leden geschorst wordt, zal hij zich moeten onthouden van de uitoefening van zijn rechten als vennoot voor de duur der schorsing.

Indien een vennoot door de Raad van de Orde wordt verplicht zich uit de vennootschap terug te trekken, houdt hij van rechtswege op deel uit te maken van de vennootschap.

De verdeling van de dossiers geschiedt uitsluitend volgens de wens van de cliënten.

In geval van ontbinding van de vennootschap de vennoten een beroep zouden doen op één of meer vereffenaars, zullen die worden aangeduid in gemeenschappelijk overleg door de Stafhouders van de betreffende Orden of, ingeval van meningsverschil, door de Voorzitter van de Raad van Bestuur van de Orde van Vlaamse Balies.

Alle geschillen tussen vennoten zullen in laatste aanleg beslecht worden door één of drie scheidsrechters aangeduid in gezamenlijk overleg tussen de Stafhouders van de Orde waarvan zij deel uitmaken of, ingeval van meningsverschil, door de Voorzitter van de Raad van Bestuur van de Orde van Vlaamse Balies.

Artikel 5.- Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot, ook niet wanneer dit de enige vennoot is.

TITEL Il: KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 6.- Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn genummerd van één tot en met honderd.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst.

Artikel 7.- Volstorting kapitaal

De nog in geld uit te voeren stortingen op de op de inschrijvingsdag niet volledig volgestorte aandelen, moeten plaats vinden op de tijdstippen en de wijze die het bestuursorgaan zal bepalen.

Elke storting door een vennoot wordt aangerekend op al zijn nog niet volgestorte aandelen in gelijke mate. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop de stortingen niet zijn geschied, geschorst.

Artikel 8.- Overdracht en overgang van aandelen

Ongeacht het aantal vennoten mogen de aandelen op straffe van nietigheid, in elk geval, zowel bij overdracht onder levenden als bij overgang wegens overlijden, uitsluitend worden overgedragen of overgaan aan advocaten ingeschreven op het tableau die in het kader van de vennootschap hun beroep uitoefenen of zullen uitoefenen ot aan door hen opgerichte professionele vennootschappen.

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden afgestaan onder levenden noch overgaan wegens overlijden aan een andere vennoot noch aan een niet-vennoot dan met schriftelijke toestemming van alle vennoten.

Indien de voorgestelde overdracht of overgang van aandelen, om welke reden dan ook, wordt geweigerd door de overige vennoten, hebben de weigerende vennoten de verplichting de aandelen zelf over te nemen in verhouding tot hun respectievelijke participatie in het kapitaal met dien verstande dat de vennoten die geen bezwaar hadden tegen de overdracht of overgang het recht hebben om ook aandelen zelf over te nemen in verhouding tot hun respectievelijke participatie in het kapitaal tenzij tussen alle vennoten die geïnteresseerd zijn en die het recht dan wel de plicht hebben om de aandelen over te nemen éénstemmig een andere verhouding

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

wordt overeengekomen; deze overname dient te gebeuren tegen de waarde vastgesteld door één of meerdere experts aangesteld op verzoek van de meest gerede partij door de betrokkenen zelf of, bij gebrek aan overeenkomst, in gemeenschappelijk overleg door de Stafhouders van de betreffende Orden of, ingeval van meningsverschil tussen hen, door de Voorzitter van de Raad Van Bestuur van de Orde van Vlaamse Balies.

Behoudens betwisting over de hiervoor bedoelde waardevaststelling die imperatief zal gelden als basis voor de overname zonder enige verhaalmogelijkheid, zal bij iedere andere betwisting aangaande het voorgaande verplichte arbitrage in laatste aanleg plaats hebben als hiervoor bepaald.

Dit alles steeds met inachtneming van de terzake geldende reglementen van de bevoegde Orde van Advocaten.

Indien een vennoot wenst uit te treden of zijn aandelen wenst te verkopen, dienen de overige vennoten zijn aandelen over te nemen in verhouding tot hun participaties tegen een prijs in onderling overleg vast te stellen en bij gebreke hieraan tegen de nominale waarde of fractiewaarde van de aandelen.

In tegenstelling tot hetgeen hiervoor werd bepaald zullen de erfgenamen of rechtverkrijgenden van de enige vennoot, die niet de vereiste hoedanigheid hebben om krachtens deze statuten vennoot te worden, toch de rechten verbonden aan de aandelen zelf kunnen uitoefenen, in de mate zij deze rechten uitoefenen om het doel van de vennootschap zo te wijzigen, dat de vennootschap niet meer tot doel heeft het uitoefenen van het beroep van advocaat voor rekening van de vennootschap, zodat ze enkel nog activiteiten zal uitoefenen die voor deze (nieuwe) vennoten toelaatbaar zijn. In afwachting daarvan zal de bedrijvigheid van de vennootschap beperkt blijven tot het beheer en de instandhouding van haar goederen.

De erfgenamen zullen in dit geval onverwijld na het openvallen van de nalatenschap de stafhouder verzoeken een vereffenaar over de dossiers van de vennootschap aan te stellen.

Artikel 9.- Uitoefening van de aan de aandelen verbonden rechten

De aandelen zijn op naam. Zij zijn voorzien van een volgnummer.

De eigendom van de aandelen wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen dat volgens artikel 233 van het Wetboek van Vennootschappen moet worden gehouden. Elk aandeel geeft recht op één stem.

De aandelen zijn ondeelbaar. Splitsing van de eigendom van aandelen in vruchtgebruik en naakte eigendom is verboden. Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik bezwaard is, moet de blote eigenaar dit vruchtgebruik afkopen of andersom en de uiteindelijke verwerver moet voldoen aan de voorwaarden om vennoot te worden en dient in de vennootschap zijn beroep uit te oefenen of te zullen uitoefenen, dit alles onverminderd de andere bepalingen in deze statuten.

TITEL III : BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Artikel 10.- Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die de hoedanigheid van vennoot bezitten.

Artikel 11.- Bevoegdheden van de zaakvoerder - Vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder-vennoot is met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap; hij is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door het Wetboek van vennootschappen of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De vennootschap kan bij de uitoefening van het beroep van advocaat uitsluitend handelen door haar zaakvoerders-vennoten of wanneer deze een rechtspersoon zijn door hun respectieve vast vertegenwoordiger, die advocaat moeten zijn en op het tableau van de Orde van Advocaten moeten zijn ingeschreven.

Iedere zaakvoerder-vennoot vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte.

Iedere zaakvoerder-vennoot kan bijzondere of beperkte machten voor bepaald of

een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meer gevolmachtigden. Deze gevol-machtigden dienen zelf advocaat te zijn, tenzij het handelingen betreft die niet tot de exclusieve bevoegdheid behoren van advocaten en waarvan de delegatie aan niet-advocaten als dusdanig toegelaten is door de Stafhouder en/of de Orde van Advocaten.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de delegerende in geval van overdreven volmacht.

Artikel 12.- Vergoeding van de zaakvoerder

Onverminderd de vergoeding van kosten, bepaalt de algemene vergadering de vergoeding van de zaakvoerders-vennoten voor de door hen voor rekening van de vennootschap verrichte professionele activiteiten.

TITEL IV : CONTROLE

Artikel 13.- Controle

De vennoten hebben te allen tijde het recht om in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de boeken en de stukken van de vennootschap.

De jaarrekeningen van de vennootschap wordt gecontroleerd door een bedrijfsrevisor of door een boekhouder erkend door de raden van de Orde.

Dit alles onverminderd de toepassing van Titel VII van Boek IV van het Wetboek van Vennootschappen. TITEL V : ALGEMENE VERGADERINGEN

Artikel 14.- De algemene vergadering

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen noch voor de uitoefening van het stemrecht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste werkdag van de ,.. maand mei om zestien uur.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering kan worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap het vereist en iedere vennoot kan een algemene vergadering der vennoten laten bijeenroepen, waarvan hij de agenda vaststelt.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging kan elke vennoot zich op een vergadering laten vertegenwoordigen door een andere vennoot door middel van een schriftelijke volmacht.

Behoudens anders luidende wettelijke en statutaire bepalingen, worden de beslissingen van de algemene vergadering genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

De vennoten mogen hun stem niet schriftelijk uitbrengen.

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken; afschriften voor derden worden ondertekend door een zaakvoerder-vennoot.

Tenzij anders bepaald door het bestuursorgaan vinden de algemene vergaderingen plaats op de zetel van de vennootschap.

TITEL VI: INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINST-VERDELING

Artikel 15.- Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Artikel 16.- Bestemming van de winst

Het batig saldo van de resultatenrekening, vormt de te bestemmen winst van het boekjaar.

Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen op voorstel van het bestuursorgaan.

TITEL VII: ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 17.- Vereffening en verdeling

De vennootschap wordt ontbonden door besluit van een buitengewone algemene vergadering, door rechterlijke beslissing, of door de vaststelling dat ze van rechtswege eindigt.

Het besluit tot ontbinding kan slechts door de algemene vergadering worden genomen met inachtneming van de bijzondere door de wet voorgeschreven procedures.

De akte waarin het ontbindingsbesluit wordt vastgelegd moet in authentieke vorm worden opgemaakt en de notaris moet hierin na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandeling en formaliteiten die hebben geleid tot het besluit.

In zelfde akte worden de conclusies opgenomen van het controleverslag dat de commissaris, de revisor of de accountant heeft opgemaakt over de staat van activa en passiva die niet ouder mag zijn dan drie maanden voor het ontbindingsbesluit en die gevoegd is bij het bijzonder verslag opgesteld door de raad van bestuur waar het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht.

Na haar ontbinding blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

De vereffening wordt uitgevoerd door één of meerdere vereffenaars, die daartoe worden aangeduid door de voormelde algemene vergadering, onder voorwaarde van bekrachtiging of homologatie van het besluit door de rechtbank.

De vereffenaars worden desgevallend aangeduid in gemeenschappelijk overleg door de Stafhouders van de betreffende Orden of ingeval van meningsverschil, door de Voorzitter van de Raad van bestuur van de Orde van Vlaamse Balies.

Aan de vereffenaar(s) worden de meest uitgebreide machten toegekend om de vereffening van de vennootschap tot een goed einde te brengen. Zij mogen de daden vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen stellen zonder dat zij daartoe een voorafgaande machtiging van de algemene vergadering behoeven.

Ten ware de algemene vergadering er anders over beslist zijn de vereffenaars aangesteld voor onbepaalde duur en worden zij voor hun opdracht niet bezoldigd. Indien zij met meerderen gelijktijdig in functie zijn, vormen de vereffenaars een college en vertegenwoordigen zij de vennootschap collegiaal, dit wil zeggen door de meerderheid van de leden van het college.

Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting.

Artikel 18.- Bijzondere voorschriften voor vennootschappen in vereffening

1.ledere wijziging van de naam van een vennootschap in vereffening is verboden.

2. Alle stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is.

3. Een besluit tot verplaatsing van de zetel van een vennootschap in vereffening kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie door de rechtbank van koophandel binnen wiens rechtsgebied de zetel van de vennootschap is gevestigd. De homologatie wordt bij verzoekschrift aangevraagd door de vereffenaar. Een afschrift van het besluit tot homologatie door de rechtbank moet worden gevoegd bij de neerlegging van de akte houdende verplaatsing van de zetel.

TITEL VIII : ALGEMENE BEPALING

Artikel 19.- Reglementering

Alle latere wijzigingen aan deze statuten moeten worden meegedeeld aan de Raad van de bevoegde Orde van Advocaten of aan de Stafhouder van de betreffende Orde.

Hun richtlijnen aangaande beroepsregels en plichtenleer dienen te worden opgevolgd.

De regels van het Reglement van de bevoegde Orde van Advocaten zijn van toepassing, onverminderd de *toepasselijkheid van de Europese Gedragscode, de reglementen van de Algemene Raad van de Nationale Orde en van de betrokken andere balies of erkende wettelijke professionele organisaties. ingeval van samenloop zullen de meest restrictieve regels van toepassing op gelijk welk onderdeel van de statuten gelden en minstens de regels van het Reglement van de bevoegde Orde van Advocaten, zoals het op dat ogenblik in voege is.

Artikel 20.- Keuze van woonplaats :

Alle zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan.

Deze woonstkeuze geldt echter niet voor oproepingen, dagvaardingen of betekeningen die uitgaan van de vennootschap zelf.

Artikel 21 :

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar het wetboek van vennootschappen.

Alle statutaire bepalingen die niet in overeenstemming zouden zijn met de dwingende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen zullen als niet geschreven worden beschouwd.

Alle bepalingen van dit wetboek die overeenstemmen met onderhavige statuten en die er nog niet in vervat zijn, zullen er van rechtswege worden aan toegevoegd.

Artikel 22:

Voor elke betwisting omtrent de uitvoering van deze statuten en de maatschappelijke handelingen tussen de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, wordt een exclusieve bevoegdheid toegekend aan de rechtbank in wiens rechtsgebied de maatschappelijke zetel is gevestigd, behoudens het recht voor de vennootschap er uitdrukkelijk aan te verzaken.

Geschillen tussen de vennoten worden in laatste aanleg beslecht door één of drie scheidsrechters aangewezen, in gezamenlijk overleg, door de Stafhouder(s) van de Orde waarvan zij deel uitmaken, of ingeval van meningsverschil, door de Voorzitter van de Orde van de Vlaamse balies.

7. UITVOERINGSBEPALINGEN

a. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan op zevenentwintig april tweeduizend en elf en zal eindigen op éénendertig

december 2012.

b. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering der aandeelhouders zal plaats hebben in het jaar 2013 op de maatschappelijke

zetel.

c. Benoeming zaakvoerder :

En terstond verklaart de comparant samen te komen in een algemene vergadering ten einde voor de eerste maal het aantal zaakvoerders aan te stellen, over te gaan tot hun benoeming en te beraadslagen nopens de punten die hij nuttig zal achten om op de agenda geplaatst te worden.

De vergadering beslist één niet-statutaire zaakvoerder te benoemen.

De vergadering kiest tot zaakvoerder:

Mevrouw Annick Mortier, voornoemd, dewelke uitdrukkelijk aanvaardt,

De zaakvoerder is benoemd voor een onbepaalde duur.

Het ambt van de zaakvoerder is bezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan de commanditaire vennootschap AVPS met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Het Innemen 78, of de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FIBOWE te 2030 Antwerpen, Noorderlaan 98 bus 34, beiden vertegenwoordigd door de heer Marc Soethoudt, de heer Tom Van Praet en/of mevrouw Liesbeth Soethoudt, voor de inschrijving en wijzigingen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij een ondernemingsloket naar zijn keuze, bij de diensten van de vennootschapsbelasting en alle andere administraties en overheden, alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige formaliteiten, heden en in de toekomst.

VOOR UITTREKSEL DE NOTARIS

Philip VAN den ABBEELE

Tegelijk hiermee nedergelegd : 1 afschrift.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

,Voor "

-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.05.2016, NGL 30.08.2016 16542-0389-010

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR ANNICK MORTIER

Adresse
LANGE VAN RUUSBROECSTRAAT 17 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande