ADVOCATENKANTOOR BERT CALLUY

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR BERT CALLUY
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 503.980.029

Publication

21/02/2013
ÿþ mod 11.1



lk In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1

Voe

behoi

aan

Belg

Staat

Neergelegd ter griffie van da Rechtbank van Koophandel te Anfurerpen, op

Griffie 1 1 FEB. 2013

1111

13031

_~ ;

.

Ondernentingsnr

0503.980.029

Benaming (voluit) : Advocatenkantoor Bert Calluy

(verkort) :

Rechtsvorm : BV o.v.v. BVBA

Zetel : Lange Kroonstraat 95 2530 Boechout

Onderwerp akte :OPRICHTING - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 7 februari; ;; 2013, blijkt wat volgt.

;= 1. Een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "ADVOCATENKANTOOR BERT' CALLUY".

2. De enige vennoot is: meester Bert CALLUY, te 2530 Boechout, Lange Kroonstraat 95.

3. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2530 Boechout, Lange Kroonstraat 95.

4. De vennootschap is van burgerlijke aard. Zij heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat, alsook alle activiteiten die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van advocaat, zoals (zonder dat deze opsomming beperkend is) het uitoefenen van mandaten als bestuurder of vereffenaar van vennootschappen, het aanvaarden van aanstellingen als curator, het aanvaarden van onderwijsopdrachten en het optreden als scheidsman, het uitoefenen van legal interim en legal staffing opdrachten en project management.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteiten de professionele en deontologische regels eerbiedigen die worden opgelegd door de raad van de Orde van Advocaten bij de balie te Mechelen.

De vennootschap mag als vennoot of aandeelhouder deelnemen aan elke vennootschap, associatie of groepering van natuurlijke en/of rechtspersonen die het beroep van advocaat uitoefenen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van? verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in pand of in hypotheek te geven.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmacht drager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

il De vennootschap kan, hetzij alleen, hetzij in samenwerking met anderen, hetzij;

'i rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden alle; roerende, onroerende of financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of; onrechtstreeks verband houden met het beroep van advocaat en met al wat de ontwikkeling van de activiteiten van de vennootschap kan bevorderen of vergemakkelijken, waaronder doch niet beperkt tot de aankoop, bouw, verbouwing, afbraak of verhuring van onroerende goederen alsook het aangaan van andere; overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot.

De vennootschap mag studiedagen, seminaries, conferenties, werklunches, :lunchcauserieën, recepties, diners en soortgelijke activiteiten ten behoeve van cliënten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

belxauçen

aan het

"e

'Belgisch Staatsblad





De vennootschap mag tevens roerende en onroerende goederen als investering verwerven en in dit verband alle daden van beheer en beschikking stellen, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van advocaat, doch zonder dat dit een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap kan leningen toestaan aan derden, aandeelhouders en zaakvoerder(s).

5. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen, zonder nominale waarde, volledig onderschreven door de oprichters; hierop is twaalfduizend vierhonderd euro effectief gestort; ondergetekende notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout verklaart dat dit bedrag van 12.400 euro gestort werd bij KBC Bank.

6. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van neerlegging van dit uittreksel op de griffie van de rechtbank van koophandel.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die de hoedanigheid van vennoot bezitten. Tot statutaire zaakvoerder werd voor de duur van de vennootschap benoemd: de heer Bert Calluy, te Boechout, Lange Kroonstraat 95, die verklaard heeft de opdracht te aanvaarden.

8. Bestemming van de winst

De algemene vergadering beslist over de goedkeuring van de jaarrekening evenals over

de kwijting te verlenen aan de zaakvoerder bij eenparigheid.

De eventuele winst wordt gelijk verdeeld over de vennoten.

Bij eenparig besluit van de algemene vergadering kan beslist worden de winst worden

gereserveerd of volgens een andere verdeelsleutel worden verdeeld, voor een welbepaald

boekjaar.

9. Het boekjaar loopt van één januari tot eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2013.

10. De jaarvergadering wordt gehouden In de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangewezen in de oproeping, elk jaar de laatste dinsdag van de maand juni om twintig uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

11. De verrichtingen die v66r de datum van de oprichtingsakte, voor rekening van deze vennootschap in oprichting en in haar naam werden verricht sinds 1 januari 2013, zijn door deze vennootschap bekrachtigd en aanvaard, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, zodat deze, onder gemelde opschortende voorwaarde, dienen aanzien te worden als zijnde rechtstreeks door haar verricht.

12. Bijzondere volmacht werd verleend aan

- de gewone commanditaire vennootschap "AdminPlus", met

maatschappelijke zetel te 2560 Kessel, Kessel Dorp 22;

- de heer Rein Dillen, wonende te 2560, Grote Steenweg 78A;

en alle door hen aangestelde personen, met macht om ieder afzonderlijk te

handelen;

om volgende taken uit te voeren:

- het aanvragen van alle nodige attesten;

- het vervullen van alle formaliteiten bij de diensten van de ondernemingsloketten, de kruispuntbank ondernemingen, alle fiscale en sociale overheidsdiensten en besturen, inclusief het handelsregister en de BTW, en zo nodig, het melden of laten inschrijven van alle wijzigingen bij deze diensten;

- het vervullen en indienen van alle fiscale verplichtingen en aangiften en het indienen en verdedigen van bezwaarschriften tegen alle aanslagen bij alle fiscale besturen en overheden.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Samen hiermee neergelegd: afschrift oprichtingsakte.

Opgemaakt en ondertekend door notaris Stephane Van Roosbroeck te Boechout op 8 februari 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.06.2016, NGL 24.10.2016 16661-0282-014

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR BERT CALLUY

Adresse
LANGE KROONSTRAAT 95 2530 BOECHOUT

Code postal : 2530
Localité : BOECHOUT
Commune : BOECHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande