ADVOCATENKANTOOR C. VAN DE VELDE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR C. VAN DE VELDE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.280.593

Publication

08/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 06.09.2013, NGL 30.10.2013 13655-0363-011
12/01/2012
ÿþligt "' 'C~ `-

1 -0.~

ile .,;. t 1" " " 4 ~ $ Y [ ~ .+9  1__,__:_r_....,, ~

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1lI1uwu~~~m~iu~um~;umi

*iaoioisi

"

. . ,'`::;rpep

~`'' ~-~~ 0DFC. 2011

O~~P1f fie r.

cifgig van de

Ondernemingsnr : 8 q 2- 593

Benaming (voluit) : ADVOCATENKANTOOR C. VAN DE VELDE

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Louis Van Craenstraat 46

2100 Antwerpen (Deurne)

Onderwerp akte :Oprichting - Benoemingen - Overgangsbepalingen

Uit een akte verleden voor notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 22 december 2011 blijkt dat een vennootschap werd opgericht met de volgende kenmerken :

1. Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap in de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "ADVOCATEN-KANTOOR C. VAN DE VELDE"

2. Zetel

De zetel is gevestigd te 2100 Antwerpen-Deurne, Louis Van Craenstraat 46.

3. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

" 4. Enige vennoot

Mevrouw VAN DE VELDE Claudia Anna Viktor, geboren te Temse op zestien oktober negentienhonderd achtenzestig, wonende te 2100 Antwerpen-Deurne, Louis Van Craenstraat 46, echtgenote van de heer Drumont Stefan Henri Marie.

5. Kapitaal en volstorting

:' Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO NUL CENT , (¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder nominale waarde die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is voor twee/derde volstort in geld.

6. Samenstelling kapitaal

Het kapitaal werd volledig onderschreven in geld.

7. Boekjaar

Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgend kalenderjaar.

" 8. Reserves en winstverdeling

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting vervalt zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De bestemming van het saldo wordt bepaald door de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder(s). Indien niet alle aandelen in dezelfde mate zijn volgestort, wordt het eventuele dividend waarop elk aandeel recht geeft berekend in functie van het effectief op elk aandeel gestorte bedrag en niet in functie van de fractie van het maatschappelijk kapitaal dat door elk aandeel wordt vertegenwoordigd.

Het eventuele bruto-vereffeningssaldo (dit is het saldo na terugbetaling van alle schulden jegens derden) wordt bij voorrang aangewend tot terugbetaling van de effectief gestorte inbrengen. Het eventuele netto' vereffeningssaldo (dit is het saldo na terugbetaling van alle effectief gestorte inbrengen) zal worden verdeeld tussen alle vennoten naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd, tenzij indien niet alle aandelen in dezelfde mate zijn volgestort; in deze laatste hypothese zal het eventuele netto-vereffeningssaldo worden verdeeld in verhouding tot de effectief gestorte inbrengen.

9. Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen al dan niet vennoot. Indien er één of twee zaakvoerders zijn, heeft iedere zaakvoerder individueel de volledige

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

F

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

bestuursbevoegdheid. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen zij samen een college dat beraadslaagt en besluit volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

De vennootschap wordt in rechte en in alle akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris is vereist, geldig vertegenwoordigd door één zaakvoerder of, indien er een . college van zaakvoerders is bestaande uit drie of meer leden, door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend. Artikel 15bis - Specifieke bepaling voor advocaten inzake de bevoegdheden van de zaakvoerder

De vennootschap kan bij de uitoefening van het beroep van advocaat uitsluitend handelen door haar zaakvoerders-vennoten of wanneer deze een rechtspersoon is door hun respectieve vaste vertegenwoordiger, die advocaat moeten zijn en op het Tableau van de Orde van advocaten moeten zijn ingeschreven.

De door de zaakvoerder aangeduide lasthebbers dienen zelf advocaat te zijn, tenzij het handelingen betreft die niet tot de exclusieve bevoegdheid behoren van advocaten en waarvan de delegatie aan niet-advocaten als dusdanig toegelaten is door de Stafhouder en/of de Orde van advocaten.

In geval met strijdigheid van dit artikel met overige artikelen van deze statuten, in het bijzonder met de ' artikelen 14 en 15 heeft onderhavig artikel voorrang.

10. Commissaris

Uit een te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap tijdens het eerste boekjaar zal kwalificeren als een "kleine vennootschap" zoals gedefinieerd in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, zodat krachtens artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen geen commissaris moet worden benoemd.

H. Doel

De vennootschap heeft tot doel :

De uitoefening van de activiteit van advocaat, al dan niet in associatieverband, middels haar vennoten, alsook alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van de advocaat, waaronder doch niet beperkt tot het optreden als scheidsrechter in arbitragegeschillen, gerechtelijk mandataris, deskundige, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten in de meest ruime zin van het woord, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap mag, hetzij alleen, hetzij in samenwerking met anderen, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende, onroerende of financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het beroep van advocaat en met

" al wat de ontwikkeling van de activiteiten van de vennootschap kan bevorderen of vergemakkelijken, waaronder doch niet beperkt tot de aankoop, bouw, verbouwing afbraak of verhuring van onroerende goederen alsook het aangaan van andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot.

De vennootschap mag studiedagen, seminaries conferenties, werklunches, lunchcauserieën, recepties, diners en soortgelijke activiteiten organiseren ten behoeve van cliënten, potentiële cliënten en andere relaties van de vennootschap.

De vennootschap mag tevens roerende en onroerende goederen als investering verwerven en in dit verband alle daden van beheer en beschikking stellen, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden

" met de uitoefening van bet beroep van advocaat, doch zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen, voor zover die eveneens beantwoorden aan de in de huidige statuten opgelegde verplichtingen en beperkingen die verband houden met het uitoefenen van het beroep van advocaat.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap mag, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, allé handelingen verrichten, van aard om de verwezenlijking van haar doel of de uitbreiding van de vennootschap te vergemakkelijken. De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteiten, de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals vastgesteld door de bevoegde instanties eerbiedigen.

" Deze opsomming is exemplatief en niet beperkend.

12. Jaarvergadering en toelatingsvoorwaarden

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand september om zeventien uur (17.00u), op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrieven vermeld. Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De vennoten worden tot de vergadering toegelaten met het aantal aandelen dat op hun naam is ingeschreven in het aandelenregister op de derde werkdag v66r de vergadering. De zaakvoerder(s) kan evenwel in de oproeping bepalen dat vennoten enkel tot de vergadering worden toegelaten indien zij de vennootschap uiterlijk de derde werkdag vóór de vergadering schriftelijk hebben meegedeeld dat zij aan de vergadering zullen deelnemen, en enkel met het in deze kennisgeving vermelde aantal aandelen.

13. Volstorting kapitaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Ondergetekende notaris bevestigt dat het volgestorte deel van het kapitaal zoals hoger vermeld werd gedeponeerd op een geblokkeerde rekening die werd geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij fNG België.

14. Overgangsbepalingen

a) Het aantal zaakvoerders werd vastgesteld op één en de volgende persoon werd verkozen tot niet-statutaire zaakvoerder :

- mevrouw Claudia Van De Velde voornoemd, die aanvaardt.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd en de duur ervan onbeperkt.

b) Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig maart tweeduizend dertien.

c) De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar tweeduizend en dertien.

VOLMACHT KRUISPUNTBANK ONDERNEMINGEN

De volgende persoon werd aangesteld als bijzondere lasthebber, met recht van indeplaatsstelling en elk met de bevoegdheid alleen te handelen indien meerdere personen werden aangesteld, met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank Ondernemingen, en hem werd de volledige bevoegdheid verleend om alle daarvoor vereiste verklaringen af te leggen en documenten in te vullen en te ondertekenen in naam en voor rekening van de vennootschap, haar aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders en/of vereffenaars, dit alles onverminderd de bevoegdheid van ondergetekende notaris om de formulieren I en II in te vullen en te " ondertekenen voor zover vereist in uitvoering van de besluiten vastgesteld in deze akte : de heer Danny Coone en elke aangestelde van het accountantkantoor BVBA COONE & PARTNERS ACCOUNTANTS, gevestigd te 2000 Antwerpen, Plantinkaai 10,

Ontledend uittreksel dat vee registratie werd opgemaakt door notaris Eric De Bie te Antwerpen-Ekeren op 27 december 2011 met het oog op het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid.

Bijlage : volledig afschrift

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 04.09.2015, NGL 30.09.2015 15612-0047-011

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR C. VAN DE VELDE

Adresse
LOUIS VAN CRAENSTRAAT 46 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande