ADVOCATENKANTOOR CALUWAERTS KRISTIAAN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR CALUWAERTS KRISTIAAN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 895.004.746

Publication

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 26.07.2013 13364-0225-015
31/01/2013
ÿþMine;

Voor. lI

behoud

aan he

lielgise

Staatsbl





Ondernemingsnr : 0895.004.746

Benaming

(voluit) : ADVOCATENKANTOOR CALUWAERTS KRISTIAAN (verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2650 Edegem, Hovestraat 144

(volledig adres)

Onderwerp akte : GERUISLOZE FUSIE - STATUTENWIJZIGING

Uittreksel uit een akte verleden voor Dick Van Laere, geassocieerd notaris te Antwerpen op 27 december 2012, Geregistreerd éénentwintig bladen, geen renvooien, te Antwerpen, elfde kantoor der registratie, op 3 januari 2013, boek 285, blad 68, vak 17, Ontvangen: 25,00 EUR. De eerstaanwezend inspecteur wn. (get) H. Huberland,

waaruit blijkt dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten volgende besluiten heeft genomen:

Eerste beslissing  Kennisname van documenten en verslagen

I. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de vennoot, voormeld, verklaart dat het op de maatschappelijke zetel ter beschikking was sedert meer dan één maand en waarvan de vennoot kosteloos een afschrift konden bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 7 november 2012 door 1) de zaakvoerders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CALDE 1NVEST", met maatschappelijke zetel te 2650 Edegem, Hovestraat 144 en 2) de zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADVOCATENKANTOOR CALUWAERTS KRISTIAAN", met maatschappelijke zetel te 2650 Edegem, Hovestraat 144, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen en werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, op 14 november 2012, en waarvan de neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 26 november daarna, onder nummer 12190513.

II. De enige vennoot, bevestigt in zijn hoedanigheid van houder van aandelen op naam, uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

De enige vennoot erkent tevens dat hij de mogelijkheid heeft gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergaderig in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

1° de fusievoorstellen;

2° de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is;

3° de jaarverslagen over de laatste drie boekjaren.

Ill. De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

Tweede beslissing  Fusiebesluit Overgang onder algemene titel van het vermogen

Fusie door overneming van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CALDE INVEST" en vermogensovergang

De vergadering keurt voormeld fusievoorstel goed.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADVOCATENKANTOOR CALUWAERTS KRISTIAAN", met maatschappelijke zetel te 2650 Edegem, Hovestraat 144, hierna genoemd "de overnemende vennootschap", de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CALDE INVEST', met maatschappelijke zetel te 2650 Edegem, Hovestraat 144, hierna genoemd "de overgenomen vennootschappen", bij wijze van fusie overneemt.

Op de !saisie blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

UMM'.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l

i

1!leer2?f,Dgc1,`or grifiil van de Racntíla,ltº% van àcupfiatida! ta Antwerpen, op

Griffie 7 JAN, kiji3

Door deze verrichting gaan de gehele vermogens van de overgenomen vennootschappen zonder' uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening.

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 1 januari 2013 geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

DERDE beslissing  Ontslag voorlezing verslag

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de wijziging van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 30 september 2012.

De aanwezige vennoot erkent een afschrift van dit verslag ontvangen te hebben, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 30 september 2012 en er kennis van te hebben genomen.

VIERDE beslissing  DOELWIJZ1GING

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door het te vervangen door onderstaande tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

-De uitoefening van het beroep van advocaat in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de beroepsregels van de beroepsuitoefening opgelegd door de bevoegde orde van advocaten, onverminderd de gedragscode van de Europese gedragscode, de reglementen van inwendige orde van de algemene raad van de Vlaamse Vereniging Der Balies, en van de betrokken andere balies of erkende wettelijke organisaties.

-De uitoefening van het beroep van advocaat in alle aspecten daarvan, met inbegrip van elk mandaat volgend uit of in relatie met de uitoefening van het beroep zoals daar zijn het mandaat van vereffenaar, zaakvoerder van vennootschappen, niets uitgezonderd, en met inbegrip van gerechtelijke mandaten welke ook.

-De vennoot die lid is en dient te zijn en blijven van een orde van advocaten, verbindt zich ertoe zijn volledige activiteit in gemeenschap te brengen en de daaruit voortvloeiende honoraria zullen geïnd worden door de vennootschap.

-Het oordeelkundig uitbreiden van haar roerend en onroerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van alle beschikbare middelen, zowel roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in aile bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, het aankopen van obligaties of kasbons, en dergelijke, en het beheer van deze roerende waarden.

-Het aankopen, het verkopen, het bouwen, doen bouwen, het doen verbouwen, het huren, het verhuren, de leasing, het beheren, het inrichten en het uitbaten van onroerende goederen; het aankopen, verkopen en verkavelen van gronden; inrichten van aile gebouwde en ongebouwde onroerende goederen en de uitbating ervan en de onderneming voor het beheer van eigen onroerend patrimonium, doch slechts voor de handelingen waarvoor geen voorafgaande vergunning van de FSMA vereist is;

-De vennootschap mag verder alle andere verrichtingen doen die dienstig zijn voor de uitoefening van haar doel.

-De vennootschap onthoudt zich van daden van koophandel."

VIJFDE beslissing  Machten tot uitvoering

De vergadering gelast ondergetekende notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, aangepast aan de bij deze buitengewone algemene vergadering genomen,

ZESDE beslissing- Volmacht

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent alle machten aan "KONSILANTO", met zetel te 2170 Merksem, Ringlaan 33, evenals aan haar bediende, aangestieden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling , de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Voor ontledend uittreksel

(get.) Dick Van Laere, notaris

Tegelijk neergelegd: afschrift akte 27/12/2012,

inhoudende coordinatie van statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterendo notaris, hetzij van de perso(o)n(cn) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

26/11/2012
ÿþMOtl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



III II 111111111

*12190513*





Neergelegd ter grifiie van de Rechtbank van ftoopï;undef te Antwerpen, op

Griffie

Ondernerningsnr : 0895004746

Benaming

; Advocatenkantoor Caluwaerts Kristiaan

Yr,11,-rJIt3

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hovestraat 144 te 2650 Edegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel Advocatenkantoor Caluwaerts Kristiaan bv/bvba (overnemende) en Calde Invest bv/bvba (over te nemen) overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen

Op 31 oktober 2012 is overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, door de zaakvoerders van onderstaande vennootschappen, in gemeen overleg, een fusievoorstel overeenkomstig de bepalingen van artikel 676 juncto 719 van het Wetboek van Vennootschappen opgesteld waarvan hierna de tekst volgt.

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1. ADVOCATENKANTOOR CALUWAERTS KRIST1AAN, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2650 Edegem, Hovestraat 144, met ondernemingsnummer 0895 004 746, werd opgericht onder de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij authentieke akte verleden voor notaris Johan KIEBOOMS met standplaats te Antwerpen op 15 januari 2008 en bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 januari daaropvolgend, onder nummer 2008-01-17 / 08015549.

De statuten werden sindsdien nooit gewijzigd.

Zij wordt hierna genoemd "overnemende vennootschap".

Zij is hierbij vertegenwoordigd door haar zaakvoerder , met name de heer Caluwaerts Kristiaan, wonende te

2650 Edegem in de Hovestraat, handelend overeenkomstig de statuten

Il. CALDE INVEST, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2650 Edegem, Hovestraat 144, met ondernemingsnummer 0479 535 831, werd opgericht onder de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma bij onderhandse akte op 2 februari 2003 en bekendgemaakt ln de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 februari daaropvolgend, onder nummer 0023642

De zetel werd verplaatst van 2610 Wilrijk (Antwerpen) Wielewaalstraat 4 naar 2650 Edegem, Hovestraat 144 bij besluit van de bijzondere algemene vergadering van 4 april 2005. De notulen van deze vergadering zijn bij uittreksel verschenen in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van 10 juni 2005 onder het

nummer 0081940.

De vennootschap werd omgezet in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap, de naam werd gewijzigd in "Advocatenkantoor Caluwaerts" en de statuten werden gewijzigd bij authentieke akte verleden voor notaris Johan KIEBOOMS met standplaats te Antwerpen op datum van 21 december 2005. De notulen van deze vergadering zijn bij uittreksel verschenen in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van 19 januari 2006 onder het nummer 0016528.

De vennootschap werd omgezet in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, de naam werd gewijzigd in "Calde Invest" en de statuten werden gewijzigd bij authentieke akte verleden voor notaris Johan KIEBOOMS met standplaats te

t Recto h~ 'I~ 0. ilp, Ir+'i ~ ~ rlf 1,.1` ir,

I0{ 1I0- , ' Il I~ , -" Ir.,~, ~ , ,  i,~~ n

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad-- 26/11/2612 -Annexes-du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Antwerpen op datum van 29 januari 2008. De notulen van deze vergadering zijn bij uittreksel verschenen in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van 12 februari 2008 onder het nummer 0023851.

Zij wordt hierna genoemd "de over te nemen vennootschap".

Zij is hierbij vertegenwoordigd door haar zaakvoerders, met name de heer Caluwaerts Kristiaan, wonende te 2650 Edegem in de Hovestraat, en de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Advocatenkantoor Caluwaerts Kristiaan waarvan de maatschappelijke zetel is gevestigd te 2650 Edegem, Hovestraat 144 met ondernemingsnummer 0895 004 746 met als vaste vertegenwoordiger de heer Caluwaerts Kristiaan, handelend overeenkomstig de statuten

Gelet op het feit dat ADVOCATENKANTOOR CALUWAERTS KRISTIAAN BVBA houder is van de totaliteit van de stemrecht verlenende effecten van CALDE INVEST BVBA, met name 742 aandelen is deze verrichting met een fusie door overneming gelijkgesteld (hierna "geruisloze fusie"), zoals vermeld in artikel 676, 1° van het Wetboek van Vennootschappen. Luidens dit artikel "wordt met fusie door overneming gelijkgesteld, de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de

rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in

de algemene vergadering is verbonden",

Dit fusievoorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de respectieve buitengewone algemene vergaderingen van vennoten van de betrokken vennootschappen en zal minstens zes weken voor de datum van deze vergaderingen, door elk van de betrokken vennootschappen neergelegd worden ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

In het kader van de geruisloze fusie wordt voor aile tussenkomende vennootschappen, zowel de overnemende vennootschap als de over te nemen vennootschappen, een staat per 30 september 2012 opgesteld,

De hier voorgestelde geruisloze fusie waarbij de over te nemen vennootschap wordt overgenomen door Advocatenkantoor Caluwaerts Kristiaan BVBA is het gevolg van een reorganisatie van de groep.

1.Dat Advocatenkantoor Caluwaerts om deontologische redenen, en om redenen van toekomstige heroriëntering van de structuur van het advocatenkantoor Caluwaerts Uytterhoeven met mogelijke overdracht van cliënteel naar een nieuwe grotere entiteit, waarvan Advocatenkantoor Caluwaerts deel uitmaakt, per 31.12.2011 vervroegd in bezit gesteld werd gesteld van aile rechten inzake de goodwill van het destijds verworven en overgedragen cliënteel tussen de overnemende en de overdragende vennootschap, en waaromtrent beide partijen tot vervroegde afrekening zijn overgegaan

2.Dat beide vennootschappen belangen hebben in gelijkaardige onroerende goederen, hetzij als vruchtgebruiker, hetzij als volle eigenaar, hetzij als huurder, en dat het de administratieve en bestuurlijke vereenvoudiging ten goede komt, indien deze onroerende goederen door vermenging van vermogen worden samengevoegd ;

3.Dat beide vennootschappen financieel baat hebben bij het samen dragen van de kosten van boekhouding, administratieve formaliteiten zoals neerlegging van jaarrekening, evenals het betalen van de sociale bijdrage vennootschappen ;

4.Dat Calde Invest ingevolge haar investeringspolitiek financieel beroep diende te doen op Advocatenkantoor Caluwaerts bij wege van het afsluiten van een substantiële lening ; Dat Calde Invest bovendien op regelmatige wijze beroep diende te doen op recurrente financiële ondersteuning van Advocatenkantoor Caluwaerts ; Dat ingevolge de vervroegde afkoop van het cliënteel door Advocatenkantoor Caluwaerts Calde Invest een belangrijk deel van haar schulden gecompenseerd zag met haar vordering ; Dat evenwel de liquiditeitsbehoeften van Calde Invest aantonen dat zij regelmatig ondersteuning zal blijven benodigen van Advocatenkantoor Caluwaerts ;

5.Gezien het gelijklopen sinds januari 2008 van de identiteit van de economische begunstigde van beide vennootschappen, heeft het separaat aanhouden van de beide vennootschapsstructuren zijn doel verloren ;

De zaakvoerders van de betrokken vennootschappen hebben vervolgens het hiernavolgende geacteerd met het oog op de neerlegging en bekendmaking ervan volgens de voorschriften van artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen:

1. RECHTSVORM -- NAAM  DOEL  ZETELS

Wat betreft de rechtsvorm, de naam en de zetel van de over te nemen vennootschap enerzijds en van de over te nemen vennootschap anderzijds wordt verwezen naar het hoger vermelde bij de voorstelling van de deelnemende vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk doel van de over te nemen vennootschap CALDE INVEST BVBA luidt als volgt:

" De vennootschap heeft tot doel

Het aankopen, ruilen of anderszins verwerven, het verkopen, huren, verhuren, verkavelen, doen bouwen, doen verbouwen, doen bebouwen van alle al dan niet bebouwde onroerende goederen in België en in het buitenland, alsmede het verrichten van alle handelingen die nodig, nuttig of dienstig zijn voor het beheren en uitbaten van dit onroerend patrimonium van de vennootschap.

Het bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen zonder onderscheid, in België of in het buitenland, Het beheren, valoriseren of te gelde maken van deze participaties of belangen en in het algemeen het stellen van alle handelingen of daden die nodig of nuttig zijn voor het beheer van dit roerend patrimonium van de vennootschap,

De vennootschap kan ondermeer rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en de vereffening van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft.

Alle activiteiten van vastgoedhandelaar en/of raadgever vermogensbeheer zijn te allen tijde aan de vennootschap strikt verboden.

Zij kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen.

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken."

Het maatschappelijke doel van de overnemende vennootschap ADVOCATENKANTOOR CALUWAERTS KRISTIAAN BVBA luidt als volgt:

Het doel van de vennootschap:

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van advocaat in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de beroepsregels van de beroepsuitoefening opgelegd door de bevoegde orde van advocaten, onverminderd de gedragscode van de Europese gedragscode, de reglementen van inwendige orde van de algemene raad van de Vlaamse Vereniging Der Balies, en van de betrokken andere balies of erkende wettelijke organisaties.

De vennoot die lid is en dient te zijn en blijven van een orde van advocaten, verbindt zich ertoe zijn volledige activiteit in gemeenschap te brengen en de daaruit voortvloeiende honoraria zullen geïnd worden door de vennootschap.

Zij kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen.

Het is de vennootschap verboden activiteiten van raadgever in vermogensbeheer uit te oefenen. Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

In het kader van de fusie zal het doel van de overnemende vennootschap worden gewijzigd als volgt: De vennootschap heeft tot doel:

-De uitoefening van het beroep van advocaat in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de beroepsregels van de beroepsuitoefening opgelegd door de bevoegde orde van advocaten, onverminderd de gedragscode van de Europese gedragscode, de reglementen van inwendige orde van de algemene raad van de Vlaamse Vereniging Der Balies, en van de betrokken andere balies of erkende wettelijke organisaties.

-De uitoefening van het beroep van advocaat in alle aspecten daarvan, met inbegrip van elk mandaat volgend uit of in relatie met de uitoefening van het beroep zoals daar zijn het mandaat van vereffenaar, zaakvoerder van vennootschappen, niets uitgezonderd, en met inbegrip van gerechtelijke mandaten welke ook.

-De vennoot die lid is en dient te zijn en blijven van een orde van advocaten, verbindt zich ertoe zijn volledige activiteit in gemeenschap te brengen en de daaruit voortvloeiende honoraria zullen geïnd worden door de vennootschap.

-Het oordeelkundig uitbreiden van haar roerend en onroerend patrimonium, het beleggen of wederbeleggen van alle beschikbare middelen, zowel roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, het aankopen van obligaties of kasbons, en dergelijke, en het beheer van deze roerende waarden.

-Het aankopen, het verkopen, het bouwen, doen bouwen, het doen verbouwen, het huren, het verhuren, de leasing, het beheren, het inrichten en het uitbaten van onroerende goederen; het aankopen, verkopen en verkavelen van gronden; inrichten van alle gebouwde en ongebouwde onroerende goederen en de uitbating

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

ervan en de onderneming voor het beheer van eigen onroerend patrimonium, doch slechts voor de

handelingen waarvoor geen voorafgaande vergunning van de FSMA vereist is;

-De vennootschap mag verder alle andere verrichtingen doen die dienstig zijn voor de uitoefening van haar

doel.

-De vennootschap onthoudt zich van daden van koophandel.

2, BOEKHOUDING

De datum, vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschappen boekhoudkundig geacht

worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, is vastgesteld op 1 januari 2013.

3. BIJZONDERE RECHTEN AAN VENNOTEN

Deze geruisloze fusie geeft geen aanleiding tot de uitgifte van aandelen of andere effecten. ADVOCATENKANTOOR CALUWAERTS KRISTIAAN BVBA, enige vennoot van de over te nemen vennootschap, heeft geen bijzondere rechten. Uiteraard kent ADVOCATENKANTOOR CALUWAERTS KRISTIAAN BVBA zichzelf geen bijzondere rechten toe in het kader van de huidige fusie.

De over te nemen vennootschappen hebben geen andere effecten dan aandelen uitgegeven.

4, BIJZONDERE VOORDELEN AAN LEDEN VAN BESTUURSORGANEN

Aan de zaakvoerders of bestuurders van de bij de fusie betrokken vennootschappen worden geen

bijzondere voordelen toegekend.

5. RECHTSGEVOLGEN

Deze geruisloze fusie brengt van rechtswege en gelijktijdig de volgende rechtsgevolgen mee

" de over te nemen vennootschap houdt op te bestaan,

" het gehele vermogen van de over te nemen vennootschappen  zowel rechten als verplichtingen  gaan over op de overnemende vennootschap ADVOCATENKANTOOR CALUWAERTS KRISTIAAN BVBA.

6. ONROERENDE GOEDEREN

De over te nemen vennootschap Calde Invest BVBA verklaart geen onroerende goederen af andere

zakelijke zekerheden te bezitten behoudens de hierna beschreven eigendommen:

In volle eigendom 99% een duplexappartement 3.1 in Residentie Arno gelegen Leopoldlaan 49, Knokke op en met grond en aanhorigheden ten kadaster bekend Knokke sectie A nummer 641 voor een oppervlakte van 141 m2

In voile eigendom 99% een autostaanplaats 1 in residentie Pauillac-Listrac gelegen Leopoldlaan 49, Knokke op en met grond en aanhorigheden ten kadaster bekend Knokke sectie A nummer 928/C

In volle eigendom 99% van de kavels A0, garage GO en de staanplaatsen G8 + 09 + G10 in een complex bestaande uit een appartementsgebouw, met garages en staanplaatsen op en met grond en aanhorigheden gelegen Karmelietenstraat 10 en 10+, Antwerpen ten kadaster bekend sectie A nummer 356/G/11 voor een grootte van 263m2, nummer 356/F/11 voor een grootte van 233m2 en deel van nummer 356/H/11 voor een grootte volgens meting in titel van 51,20m2, thans ten kadaster bekend, nummer 356/G/11 en 356/E/14 voor een totale oppervlakte van 546m2

In blote eigendom 1% een kantoorgebouw gelegen Potvlietlaan 4  3de verdieping, Kelders K3 en K7, P9 tot 16 Antwerpen op en met grond en aanhorigheden ten kadaster bekend Antwerpen 22ste afdeling 2de afdelingssectie A nummer 95/Z/ 6 voor een oppervlakte van 1997 m2

In voile eigendom 1 % een kantoorgebouw gelegen Potvlietlaan 4  GLV L + GLV R kelders 1<1 en K6, P 5 tot 7 en P 26 tot 30 Antwerpen op en met grond en aanhorigheden ten kadaster bekend Berchem 2de afdelingssectie A nummer 95/Z/6 voor een oppervlakte van 1997 m2

In vruchtgebruik 99% voor een periode lopende tot 4/12/2023 een woning gelegen Hovestraat 144, Edegem op en met grond en aanhorigheden ten kadaster bekend Édegem 2de afdelingssectie B nummer 89/Y/2 voor een oppervlakte van 1010 m2

ln vruchtgebruik 99% voor een periode lopende tot 31112/2023 een stuk tuingrond gelegen Hovestraat 144, Edegem op en met grond en aanhorigheden ten kadaster bekend Edegem 2de afdelingssectie B nummer 89/Z/2 en recent sectie B nummer 89/F/3 voor een oppervlakte van 1504,07 m2

In vruchtgebruik 99% voor een periode lopende tot 28/03/2026 een woning gelegen Hovestraat 117, Edegem op en met grond en aanhorigheden ten kadaster bekend Edegem 2de afdelingssectie B nummer

125/Z/18 voor een oppervlakte van 272 m2

In vruchtgebruik 99% voor een periode lopende tot 04/12/2024 een appartement nr 6 gelegen Leopold de Vriesstraat 60 2de verdieping, Berchem op en met grond en aanhorigheden ten kadaster bekend Berchem 23ste afdeling sectie wijk C nummer 243/N/3 voor een oppervlakte van 433 m2

In vruchtgebruik 99% voor een periode lopende tot 04/12/2024 een appartement nr 1 gelegen Leopold de Vriesstraat 60 gelijkvloers, Berchem op en met grond en aanhorigheden ten kadaster bekend Berchem 23ste afdeling sectie wijk C nummer 243/N/3 voor een oppervlakte van 433 m2

7. INFORMATIE  UITWISSELING

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de zaakvoerders en de raden van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectievelijke aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden De uitgewisselde documenten worden per vennootschap genummerd en in een inventaris opgenomen.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is uiterlijk 31 december 2012.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden aile kosten verband houdende met de verrichting gedragen: door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel, waarbij elke vennootschap instaat voor de vereffening van de kosten en honoraria van de door haar aangestelde raadslieden.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

De comparanten verzoeken de organen van het dagelijks bestuur, welke bevoegd zijn de respectievelijke vennootschappen in en buiten rechte te vertegenwoordigen op het vlak van het dagelijks bestuur, onderhavig fusievoorstel neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van elk der betrokken vennootschappen.

Kristiaan Caluwaerts

Zaakvoerder

1

ü 1VYoniteur belge

Ir rlt L. !'. rur ,.. I Recto , . I 1 ," ~c! Ir. , ~ rl;ts ~~it tliil~VF,

~I t I I1,11 tI ,

, qr;" i

"

03/02/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*15018232*

Vr..- ~  ~`

~u~r~~~ar~cel

Anhvernen

z z 1aPi, 2015

afdeling Antwerpen

riffi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0895004746

Benaming

(voluit) : Advocatenkantoor Caluwaerts Kristiaan

(verkort) :

Rechtsvorm :' Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hovestraat 144

2650 Edegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

De zaakvoerders van onderstaande vennootschappen hebben op 12 december 2014 beslist het onderhavig

fusievoorstel,

opgesteld overeenkomstig artikel 719 W.Venn. voor te leggen aan hun algemene vergaderingen, en dit

overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 719 tot en met 727 W.Venn.

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

-De overnemende vennootschap: BV BVBA Adovcatenkantoor Caluwaerts Kristiaan, met maatschappelijke

zetel te 2650 Edegem, Hovestraat 144 en met ondernemingsnummer 0895.004.746

Zij is hierbij vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, met name de heer Kristiaan Caluwaerts, wonende te 2650 Edegem, Hovestraat 144, handelend overeenkomstig de statuten.

-De overgenomen vennootschap: BVBA Legal Online, met maatschappelijke zetel 2650 Edegem, Hovestraat; 144 en met ondernemingsnummer 0839.655,655

Zij is hierbij vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, met name de heer Kristiaan Caluwaerts, wonende te 2650 Edegem, Hovestraat 144, handelend overeenkomstig de statuten.

Gelet op het feit dat BV BVBA Adovcatenkantoor Caluwaerts Kristiaan houder is van de totaliteit van de stemrechtverlenende effecten van BVBA Legal Online met name 100 aandelen, is deze verrichting met een fusie door overneming gelijkgesteld (hierna "geruisloze fusie"), zoals vermeld in artikel 676, 10 van het Wetboek van Vennootschappen. Luidens dit artikel "wordt met fusie door overneming gelijkgesteld, de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden".

Dit fusievoorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de respectieve buitengewone algemene vergaderingen van vennoten van de betrokken vennootschappen en zal minstens zes weken voor de datum van deze vergaderingen, door elk van de betrokken vennootschappen neergelegd worden ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen.

In het kader van de geruisloze fusie wordt voor alle tussenkomende vennootschappen, zowel de overnemende vennootschap als de over te nemen vennootschap, een staat per 30 juni 2014 opgesteld.

De hier voorgestelde geruisloze fusie waarbij de over te nemen vennootschap wordt overgenomen door BV BVBA Adovcatenkantoor Caluwaerts Kristiaan is het gevolg van een reorganisatie van de groep. Een vereenvoudiging van de vennootschapsstructuur dringt zich op gelet op het feit dat de over te nemen vennootschap een gelijkaardige activiteit uitvoert.

De comparanten verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door overneming door te voeren, waarbij het gehele vermogen van BVBA Legal Online per 1 november 2014, met inbegrip van alle rechten en verplichtingen, overgaat naar BV

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 `t

s

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

BVBA Adovcatenkantoor Caluwaerts Kristiaan

De zaakvoerders van de betrokken vennootschappen hebben vervolgens het hiernavolgende geacteerd met

het oog op de neerlegging en bekendmaking ervan volgens de voorschriften van artikel 719 van het Wetboek

van Vennootschappen:

Wettelijke vermeldingen

1.Identificatie van de betrokken vennootschappen (artikel 719,1° W.Venn.)

Identificatie van de overnemende vennootschap

BV BVBA Adovcatenkantoor Caluwaerts Kristiaan, met maatschappelijke zetel te 2650 Edegem, Hovestraat

144 en met ondernemingsnummer 0895.004.746

De vennootschap heeft tot doel:

- De uitoefening van het beroep van advocaat in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de beroepsregels van de beroepsuitoefening opgelegd door de bevoegde orde van advocaten, onverminderd de gedragscode van de Europese gedragscode, de reglementen van inwendige orde van de algemene raad van de Vlaamse Vereniging der Balies, en van de betrokken andere balies of erkende wettelijk organisaties

De uitoefening van het beroep van advocaat in alle aspecten daarvan, met inbegrip van elk mandaat volgend uit of in relatie met de uitoefening van het beroep zoals daar zijn het mandaat van vereffenaar, zaakvoerder van vennootschappen, niets uitgezonderd, en met inbegrip van gerechtelijke mandaten welke ook.

- De vennootschap die lid is en dient te zijn en blijven van een orde van advocaten, verbindt zich ertoe zijn volledige activiteit in gemeenschap te brengen en de daaruit voortvloeiende honoraria zullen geïnd worden door de vennootschap.

- Het oordeelkundig uitbreiden van haar roerend en onroerend patrimonium, het beleggen of wederbereggen van aile beschikbare middelen, zowel roerende als onroerende goederen, onder welke vorm ook, onder andere door het participeren door middel van fusie, inschrijving, deelname of verkrijging van aandelen in alle bestaande of nog op te richten Belgische of buitenlandse vennootschappen, het aankopen van obligaties of kasbons, en dergelijke, en het beheer van deze roerende waarden.

- Het aankopen, het verkopen, het bouwen, doen bouwen, het doen verbouwen, het huren, het verhuren, de leasing, het beheren, het inrichten en het uitbaten van onroerende goederen; het aankopen, verkopen en verkavelen van gronden; inrichten van alle gebouwde en ongebouwde onroerende goederen en de uitbating ervan en de onderneming voor het beheer van eigen onroerend patrimonium, doch slechts voor de handelingen waarvoor geen voorafgaande vergunning van de FSMA vereist is.

- De vennootschap mag verder aile andere verrichtingen doen die dienstig zijn voor de uitoefening van haar doel

- De vennootschap onthoudt zich van daden van koophandel

identificatie van de overgenomen vennootschap

BVBA Legal Online, met maatschappelijke zetel 2650 Edegem, Hovestraat 144 en met ondememingsnummer

0839.655.655

De vennootschap heeft tot doel en dit zowel in België als in het buitenland:

1.Het uitbaten van een bureau voor studie, onderzoek, organisatie, opleiding, training en adviesverlening op

het vlak van marketing, reclame, bedrijfsorganisatorische, juridische, financiële, handels, bedrijfseconomische

of sociale aangelegenheden, waaronder onder meer;

- Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties, dit alles in het algemeen en in het bijzonder in het kader van de activiteiten die verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap

- Administratie, consultancy en managementactiviteiten in de ruimste zin van het woord

- Het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar

- Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van posten meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn

2.De organisatie van evenementen en promotiecampagnes alsmede van manifestaties, kunstmanifestaties, salons, tentoonstellingen, beurzen, vernissages, modeshows, bijeenkomsten, congressen, seminaries, colloquia, evenals het beheer en de exploitatie van multifunctionele centra en evenementhalien dienstig voor voormelde activiteiten

3.1mport en export, groothandel en handelsbemiddeling, omvattende alle activiteiten uitgeoefend door: groothandelaars, grossiers, dealers, exporteurs, importeurs, coöperatieve inkooporganisaties, inkopers, aankoopcentrales, makelaars, makelaars op goederenbeurzen, commissionairs en andere op

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

commissiebasis werkzame tussenpersonen, handelsagenten, vertegenwoordigers die uitsluitend op commissiebasis werken en in het bijzonder de handelsbemiddeling bij de aankoop of verkoop van goederen en diensten alsmede het begeleiden van en het adviseren van derden bij het uitoefenen van dergelijke activiteiten.

4.Het door middel van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomt of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten bedrijvigheden, vennootschappen of verenigingen in België of in het buitenland zonder onderscheid.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen. Zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden op voorwaarde dat zij er belang bij heeft.

De vennootschap mag voor eigen rekening en/of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, en die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag tevens de activiteit van het verwerven, in portefeuille houden en verkopen van participaties in gelijk welke vennootschap of onderneming uitoefenen, alsook het deelnemen aan het bestuur in gelijk welke vennootschap, al dan niet middels het uitoefenen van bestuursopdrachten. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel.

Het maatschappelijk doel van de overnemende vennootschap zal derhalve in het kader van de fusie niet moeten gewijzigd worden, aangezien de werkelijke activiteiten van de over te nemen vennootschappen vallen onder het doel van de overnemende vennootschap.

Boekhoudkundige datum (artikel 719, 2° W,Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht

voor rekening van overnemende vennootschap vanaf 1 november2014

Bijzondere rechten (artikel 719, 3° W.Venn.)

Alle aandelen die het kapitaal van de overgenomen vennootschap vormen, zijn identiek en kennen dezelfde

rechten en voordelen toe aan de houders ervan, zodat er binnen de overnemende vennootschap geen

aandelen die bijzondere rechten toekennen, zullen worden gecreëerd. Er bestaan geen andere effecten

binnen de over te nemen vennootschap.

Bijgevolg moet dienaangaande geen bijzondere regeling worden uitgewerkt.

Bijzondere voordelen (artikel 719, 40 W.Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap,

noch aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap.

RECHTSGEVOLGEN

Deze geruisloze fusie brengt van rechtswege en gelijktijdig de volgende rechtsgevolgen mee

" de over te nemen vennootschap houdt op te bestaan,

" het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap  zowel rechten als verplichtingen  gaat over op de overnemende vennootschap BV BVBA Adovcatenkantoor Caluwaerts Kristiaan

INFORMATIE  UITWISSELING

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de zaakvoerders van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectievelijke aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk, De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden. De uitgewisselde documenten worden per vennootschap genummerd en in een inventaris opgenomen. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is uiterlijk 30 januari 2015.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen: door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel, waarbij elke vennootschap instaat voor de vereffening van de kosten en honoraria van de door haar aangestelde raadslieden,

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

}

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De comparanten verzoeken de organen van het dagelijks bestuur, welke bevoegd zijn de respectievelijke vennootschappen in en buiten rechte te vertegenwoordigen op het vlak van het dagelijks bestuur, onderhavig fusievoorstel neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van elk der betrokken vennootschappen.

Caluwaerts Kristiaan

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 31.08.2011 11510-0217-011
06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 28.06.2010 10244-0057-011
15/04/2015
ÿþ mod 11,1



t; t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*150545

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 2 APR. 2015

afdeling Arírtén

Ondernemingsnr: 85 004 144

Benaming (voluit) : Advocatenkantoor Caluwaerts Kristiaan

(verkort) : #

#

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hovestraat 144

2650 Edegem

Onderwerp akte :Fusie

Op de buitengewone algemene vergaderingen van de BVBA Advocatenkantoor Caluwaerts Kristiaan en de" BVBA Legal Online gehouden ten overstaan van notaris Geert De Roeck, te Antwerpen-Deurne op 12 maart 2015 werden volgende besluiten genomen;

EERSTE BESLUIT

1. Principieel besluit tot met fusie door overname gelijkgestelde verrichting

a) De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen waarin vooropgesteld wordt dat de vennootschap "Legal Online" overgenomen wordt door de vennootschap "Advocatenkantoor Caluwaerts Kristiaan".

De zaakvoerders hebben er zich van vergewist en bevestigen dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van de huidige vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

b) De algemene vergadering van de vennootschap "Legal Online" besluit tot ontbinding van de vennootschap, zonder vereffening, met het oog op de voornoemde met fusie door overname gelijkgestelde verrichting zonder uitgifte van aandelen in de overnemende vennootschap "Advocatenkantoor Caluwaerts Kristiaan" aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap "Legal (nline". De overnemende:

vennootschap "Advocatenkantoor Caluwaerts Kristiaan" beschikt voor heden reeds over de totaliteit van: de aandelen in de vennootschap "Legal Online"

c) De algemene vergadering van de vennootschap "Advocatenkantoor Caluwaerts Kristiaan" besluit tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting van het vermogen van de vennootschap "Legal Online" over te gaan.

Deze overgang wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van vennootschap "Advocatenkantoor Caluwaerts Kristiaan" en zonder omwisseling van aandelen op basis van een boekhoudkundige staat per 31 oktober 2014. Uit die staat blijkt dat het eigen vermogen van de over te nemen vennootschap "Legal Online" tweeduizend zevenhonderd achtennegentig euro éénenzeventig cent (¬ 2.798,71)) bedraagt. Alle verrichtingen en handelingen gesteld door de vennootschap "Legal Online", zijn sedert die datum tot op de dag van de verwezenlijking van de fusie voor rekening van de vennootschap "Advocatenkantoor Caluwaerts Kristiaan".

2. Gevolgen

a) Als gevolg van voomoemde met fusie door overname gelijkgestelde verrichting gaat gans het vermogen van de overgenomen vennootschap "Legai Online", met alle rechten en verplichtingen over op de overnemende vennootschap "Advocatenkantoor Caluwaerts Kristiaan".

De aandelen van de vennootschap "Legai Online" in het bezit van de vennootschap "Advocatenkantoor Caluwaerts Kristiaan" zullen door de raad van bestuur van deze vennootschap worden vernietigd.

De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis van een balanstoestand afgesloten op 31 oktober 2014.

Alle rechten, verplichtingen, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf dezelfde datum worden geacht', boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap. De schulden van de overgenomen vennootschap gaan over op de overnemende vennootschap.

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de overnemende vennootschap.

2)_Vervo1gens stelt de algemene vergadering vast dat:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 24.07.2009 09472-0278-012

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR CALUWAERTS KRISTIAAN

Adresse
HOVESTRAAT 144 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande