ADVOCATENKANTOOR CAROLINE EYKERMAN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR CAROLINE EYKERMAN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 859.607.268

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.07.2014, NGL 29.07.2014 14359-0034-014
28/01/2014
ÿþMod Waa111.1

rj t ] In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd tcr griffie van de Rechtbapk van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 17. 01. 2014

Ondernemingsnr : 0859607268 Benaming

(voluit) : Advocatenkantoor Caroline Eykerman

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap o.v.v. Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2900 Schoten, l_aaglandlel, 18

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - Kapitaalverhoging

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Lutgard Hertecant te Berlare-Overmere 13 december 2013, geregistreerd op het registratiekantoor te Lokeren de negentien december tweeduizend en dertien. Boek 630, blad 41, vak 11, 10 bladen, een verzending. Ontvangen: vijftig euro. De ontvanger ( get.): R. Roose, dat er werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Advocatenkantoor Caroline Eykerrnan", waarvan de zetel gevestigd is te 2900 Schoten, Laaglandlei 18. Opgericht blijkens akte verleden voor het ambt van notaris Michel Van Damme te Brugge (Sint-Andries) op 26 juni 2003, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 juli 2003 onder nr 0307972. Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0859.607.268, waarbij met algemeenheid van stemmen navolgende beslissingen werden getroffen:

Eerste beslissing:

De vergadering besliste het kapitaal van de vennootschap te verhogen met één en tachtigduizend vierhonderd acht en zestig euro (¬ 81.468,-) om het kapitaal te verhogen van achttienduizend zeshonderd euro naar honderdduizend acht en zestig euro (ê 100.068,-).

De vergadering besliste dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en zal gepaard gaan met de uitgifte van vierhonderd achtendertig (438) nieuwe kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe kapitaalaandelen tegen de prijs van honderd zesentachtig euro per kapitaalaandeel en ieder kapitaalaandeel zal onmiddellijk volgestort worden tot beloop van twintig procent.

Tweede beslissing:

En onmiddellijk hebben alle vennoten, elk individueel, verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van. Vennootschappen.

Derde beslissing  Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting_ van de nieuwe kapitaalaandelen

I. Vervolgens is tussengekomen:

Mevrouw Eykerman Caroline Oilberte Jan Marie, nationaal Nummer 720518-202-29, advocaat, wonende te 2900 Schoten, Schijndallei, 28, die verklaarde volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiele toestand van de vennootschap " Advocatenkantoor Caroline Eykerman en in persoonliike naam in te schrijven op de vierhonderd achtendertig nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap tegen de prijs van honderd zes en tachtig euro per

Op de" laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

ilii

*14027276*

M

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

kapitaalaandeel, en onder de hoger gestelde voorwaarden, te weten:

- door Mevrouw Eykerman Caroline, voornoemd, ten belope van

Vierhonderd achtendertig kapitaálaandelen: 438

2. De voorzitter verklaarde en alle aanwezigen op de vergadering hebben erkend dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is ten belope van twintig ten honderd (20 %).

De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van zestienduizend tweehonderd drieënnegentig euro en zestig cent.

3. De inbrengen in geld werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE91 0017 1285 1876 op naam van de vennootschap BNP Paribas Fortis bij  Agentschap Schoten, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op drie en twintig november tweeduizend en dertien.

Vierde beslissing  Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelde vast en verzocht genoemde notaris Hertecaant Lutgard, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van één en tachtigduizend vierhonderd acht en zestig euro daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderdduizend en achtenzestig euro (6 100.068,-), vertegenwoordigd door vijfhonderd achtendertig kapitaal, tindelen zonder nominale waarde.

Vijfde beslissing:

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, besliste de vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdduizend en achtenzestig euro (100.068, 00 eur). Het wordt vertegenwoordigd door vijfhonderd achtendertig (538) aandelen op naam, zonder nomin ale waarde, die ieder één/vonderd achtendertigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Stemming: deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

Zesde beslissing;

De vergadering nam kennis van de beslissing van de zaakvoerder dd. 26 augustus 2013 om de

maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang van 26 augustus 2013 te verplaatsen naar

het volgend adres: 2900 Schoten, Schijndallei, 28.

Bijgevolg besliste de vergadering om de eerste zin van artikel twee aan te passen als volgt:

Artikel 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2900 Schoten, Schijndallei, 28.

Zevende beslising:

De vergadering besliste tot aanpassing van artikel zeven van de statuten waarbij de laatste alinea dient te worden vervangen door navolgende tekst

"Onverminderd hetgeen bepaald wordt in artikel acht, worden, wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers, alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s)."

Dienovereenkomstig aanpassing van artikel zeven als volgt:

Artikel 7.- AANDELEN IN ONVERDEELDHEID OF BEZWAARD MET VRUCHTGEBRUIK Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen ; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

Onverminderd hetgeen bepaald wordt in artikel acht, worden, wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers, alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s)."

Achtste beslissing:

9

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



De vergadering besliste tot aanpassing van artikel acht van de statuten waarbij:

- de laatste alinea dient te worden vervangen door navolgende tekst:

"Op de aandelen, waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in de voorafgaande alinea's, kan slechts worden ingeschreven door personen die voldoen aan de vereisten opgenomen in artikel liegen van onderhavige slatuten"

- de volgende tekst wordt toegevoegd aan dit artikel acht:

"7s een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht toe aan de blote eigenaar, tenzij anders is overeengekomen.

De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als het oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut tijdens de voorziene termijn, dart kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. Hiervoor moet hein eveneens een termijn aangeboden worden van minimum vijf dagen, De aandelen die deze alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom." Dienovereenkomstig aanpassing van artikel acht van de statuten als volgt:

Artikel 8.- VOORKEURRECHT BIJ KAPITAALVERHOGING.

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels :

Ingeval van kapitaalverhoging door inbrengen in geld, hebben de vennoten de voorkeur in te schrijven naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, conform artikel 309 van het Wetboek van vennootschappen.

De termijn waarin dit voorkeurrecht wordt uitgeoefend zal door de algemene vergadering worden bepaald, maar mag niet lager zijn dan vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving.

De datum van de openstelling voor de inschrijving alsook de tijdspanne waarin dat kan worden uitgeoefend wordt aangekondigd in een bericht dat b j aan getekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten.

Op de aandelen, waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in de vooraf-gaande alinea's, kan slechts worden ingeschreven door personen die voldoen aan de vereisten opgenomen in artikel negen van onderhavige statuten

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht toe aan de blote eigenaar, tenzij anders is overeengekomen.

De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als het oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut tijdens de voorziene termijn, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. Hiervoor moet hem eveneens een termijn aangeboden worden van minimum vijf dagen. De aandelen die deze alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom.

meende beslissing

De vergadering besliste tot aanpassing van artikel elf van de statuten

waarbij de volledige tekst van dit artikel wordt vervangen door navolgende tekst:

Artikel 11.

De waarde van de aandelen, ingeval deze moeten worden overgedragen (zowel overdracht onder levenden als overgang wegens overlijden) zoals hierboven bepaald, is de waarde zoals die blijkt uit de laatst goedgekeurde jaarbalans Behoudens eenparig akkoord van alle vennoten kan hiervan niet worden af-geweken en is hiertegen geen verhaal mogelijk

De uitbetaling moet geschieden in ten hoogste vijf jaar bij jaarlijkse schijven van minstens één/vijfde van de totale som, mits een netto-interest gelijk aan deze van de Europese Centrale Bank voor basisfinancieringen, verhoogd met anderhalve (1,5) procentpz{nt, waarbij de periode van vijf jaar begint te lopen vanaf de postdatum van het aangetekend schrijven van aanvraag tot afkoop (ingeval van overdracht onder levenden) of vanaf de datum van het overlijden (ingeval van overdracht wegens overlijden)

Dienovereenkomstig aanpassing van artikel elf van de statuten met de tekst zoals hierboven beschreven.

Tiende beslissing:

De vergadering besliste tot aanpassing van artikel dertien van de statuten waarbij de volledige tekst

vai1 dit artikel wordt vervangen door navolgende tekst:

Artikel 13.

"







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.. 9

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De jaarvergadering zal gehouden worden op één mei om veertien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die

één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De

aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Voor zover wettelijk toegelaten kunnen de algemene vergaderingen eveneens worden gehouden bij middel van tele-ofvideoconferentie.

Dienovereenkomstig aanpassing van artikel dertien van de statuten met de tekst zoals hierboven beschreven.

Elfde beslissing:

De vergadering besliste tot toevoeging van een nieuw artikel aan de statuten, namelijk:

Artikel 13. bis. Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de besluiten die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de

vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren.

Samen met het rondschrijven dat de agenda en de voorstellen van besluit bevat, worden de stukken

die krachtens het Wetboek van vennootschappen ter beschikking van de vennoten moeten worden

gesteld, hen toegezonden. " De algemene vergadering wordt gedateerd op de dag waarop de vennoot, die als laatste zijn handtekening heeft geplaatst, de notulen heeft ondertekend

Indien niet alle vennoten de notulen willen ondertekenen, worden alle voorgestelde besluiten geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring van de vennoten hebben gekregen.

Dienovereenkomstig aanpassing van de statuten met de tekst van het nieuwe artikel 13 .bis.

Twaalfde beslissing:

De vergadering besliste tot toevoeging van een nieuw artikel aan de statuten, namelijk:

Artikel 14. bis. Verdaging

Ongeacht de op de agenda gebrachte punten, heeft de zaakvoering het recht alle gewone algemene vergaderingen, bijzondere algemene vergaderingen of buiten-gewone algemene vergaderingen te verdagen. Zij mag gebruik maken van dit recht op gelijk welk ogenblik na het openen der vergadering. Haar beslissing moet bekend gemaakt worden voor het sluiten der zitting en vermeld worden in de notulen.

Deze bekendmaking veroorzaakt de vernietiging van rechtswege van al de beslissingen genomen door de vergadering.

De vennoten moeten opnieuw opgeroepen worden op drie weken, met dezelfde agenda, vervolledigd, indien nodig en de nieuwe vergadering mag niet meer verdaagd worden. Dienovereenkomstig aanpassing van de statuten met de tekst van het nieuwe artikel 14.bis.

Dertiende beslissing:

De vergadering besliste tot wijziging van artikel zestien van de statuten waarbij de volledige tekst

van dit artikel wordt vervangen door navolgende tekst:

Artikel 16. Stemrecht- Vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281

van het burgerlijk wetboek volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten

vertegenwoordigen.

De stemming per brief is in geen enkel geval toegelaten.

Dienovereenkomstig aanpassing van artikel zestien van de statuten met de tekst zoals hierboven

beschreven.

y

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Veertiende beslissing:

De vergadering besliste tot wijziging van artikel zeventien van de statuten waarbij de volledige tekst van dit artikel wordt vervangen door navolgende tekst:

Artikel 17. Aanwezigheidslijst.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidsli st, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) of de maatschappelijke benaming van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Dienovereenkomstig aanpassing van artikel zeventien van de statuten met de tekst zoals hierboven beschreven.

Vijftiende beslissing:

De vergadering besliste tot wijziging van artikel negentien van de statuten waarbij de volledige tekst van dit artikel wordt vervangen door navolgende tekst:

Artikel 19. Antwoordplicht zaakvoerders/commissarissen

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de

vennootschap of voor de vertrouwelijk-heid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerder zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van dien aard is dat zij nadelig zou zin voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap, haar zaakvoerder of de commissarissen zich hebben verbonden.

Dienovereenkomstig aanpassing van artikel negentien van de statuten met de tekst zoals hierboven beschreven.

Zestiende beslissing:

De vergadering besliste tot aanpassing van artikel vijfentwintig van de statuten door toevoeging van navolgende tekst in de laatste alinea:

Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant (...)

Dienovereenkomstig aanpassing van artikel vijfentwintig van de statuten als volgt:

Artikel 25.- CONTROLE.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en bontrolebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant"

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen wor-den de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap."

Zeventiende beslissing:

De vergadering besliste tot aanpassing van de laatste alinea van artikel achtentwintig van de statuten en te vervangen door navolgende tekst:

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 (van het) Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Dienovereenkomstig armpassing van artikel achtentwintig van de statuten als volgt

Artikel 28.- ONTBINDING.

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle " aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blaft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechts persoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding. Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan éénvierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 (van het) Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Achttiende beslissing:

De vergadering besliste tot aanpassing van artikel negenentwintig van de statuten waarbij de

volledige tekst van dit artikel wordt vervangen door navolgende tekst:

Artikel 29. Ontbinding en vereffening.

",¢1. De vennootschap kan worden ontbonden bij wijze van een besluit van een algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

n

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan.

Zijn geen vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd (indien er meerdere vereffenaars zijn handelen ze als college).

De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming.

Tenzij de akte van benoeming anders bepaalt, beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden voorzien bij wet.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

§2. In afwijking van voorgaande paragraaf kan een ontbinding en vereffening in één akte plaatsvinden indien voldaan is aan de wettelijke voorwaarden daartoe. "

Dienovereenkomstig aanpassing van artikel negenentwintig van de statuten met de tekst zoals hierboven vermeld.

Negentiende beslissing:

De vergadering besliste tot toevoeging van een nieuw artikel aan de statuten, namelijk:

Artikel 40. Samenloop.

Alle vorderingen die bestaan tussen de vennoten en/of de zaakvoerders enerzyds en de vennootschap anderzijds maken het voorwerp uit van netting-overeenkomsten, zoals voorzien in de wet van 15 december 2004 betreffende financiële zekerheden en houdende diverse fiscale bepalingen inzake zakelijke zekerheidsovereenkomsten en leningen met betrekking tot financiële instrumenten, en zullen dus in geval van samenloop gecompenseerd worden ten titel van schuldvergelijking.

Dienovereenkomstig àanpassing van de stàtuiten door toevoeging van een nieuw artikel 40.

Twintigste beslissing:

Verslagen.

Met eenparigheid van stemmen heeft de vergadering de voorzitter ontslagen van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder opgemaakt op zes november tweeduizend en dertien; alle annwezige aandeelhouders hebben erkend een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Eénentwintigste beslissing:

Uitbreiding van het maatschappelijk doel.

De vergadering besliste om het maatschappelijk doel uit te breiden met de volgende activiteiten:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik recht van opstal, erfpacht), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband

Op de laatste blz. van luik i3 vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

staan en die van aard zin de opbrengst van de onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze verrichtingen een regelmatig en commercieel karakter mogen krijgen." Dienovereenkomstige aanpassing van artikel drie van de statuten als volgt:

Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening, in haar naam en voor haar rekening, van het beroep van advocaat, scheidsrechter, jurisconsult, gerechtelijk mandataris alsmede van alle activiteiten die deontologisch niet onverenigbaar zijn met het beroep van advocaat.

Het beroep zal uitgeoefend worden bij middel van de organen van vertegenwoordiging van de vennootschap, mits naleving van de beroepsregelen, aangenomen door de territoriaal bevoegde Raden van de Orde van de Advocaten.

Alle bepalingen vervat in huidige statuten die strijdig zijn met bovenvermelde reglementeringen moeten als nietig beschouwd worden.

Bij de verwezenlijking van haar doel mag de vennootschap alle roerende en onroerende transacties en beleggingen doen die nuttig zijn voor de oprichting en het vermogensbeheer van de vennootschap.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik recht van opstal, erfpacht), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur'en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze verrichtingen een regelmatig en commercieel karakter mogen krijgen."

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap mag alleen of met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende, onroerende of financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken.

Tweeëntwintigste beslissing:

De vergadering verleende elke machtiging aan de zaakvoerder(s) om voorgaande beslissingen uit te

voeren en de gecoördineerde tekst van de statuten ter gelegener tijd neer te leggen in het

vennootschapsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Mededeling ervan zal eveneens gepubliceerd worden in de bijlagen aan het Belgisch Staatsblad .

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte akte statutenwijziging dd. 13/12/2013

- verslag van de zaakvoerder mbt de doelsuitbreiding dd 06.11.2013 met aangehechte staat van

actief en passief afgesloten per 30.09.2013

- gecoördineerde statuten

Notaris Lutgard Hertecant te 9290 Berlare-Overmere, Burg. De Lausnaystraat 38.

I a

4 4y4

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.07.2013, NGL 13.08.2013 13414-0471-013
04/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.05.2012, NGL 30.05.2012 12136-0276-012
02/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.05.2010, NGL 28.05.2010 10135-0087-014
05/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.05.2009, NGL 28.05.2009 09174-0326-013
29/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.05.2008, NGL 26.05.2008 08158-0318-013
18/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.05.2007, NGL 13.06.2007 07221-0138-014
03/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 02.05.2006, NGL 30.06.2006 06376-0168-012
03/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 02.05.2005, NGL 29.09.2005 05760-3565-012
02/06/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 02.05.2004, NGL 28.05.2004 04177-0413-012

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR CAROLINE EYKERMAN

Adresse
LAAGLANDLEI 18 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande