ADVOCATENKANTOOR CELEN & SAENEN & STESSENS

Divers


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR CELEN & SAENEN & STESSENS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 842.985.428

Publication

03/02/2012
ÿþ Mod Word Si.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 1

--- III

IN

r---_.--_-.~

_ ~. .~.._ ~ i

. r; .. -~ `i'. s~~ ,ff,,

r--  ~

1 . , . ~`+/f~/J '

6 ~ ~ ~~ ~~ ~V.6 ~

I

~---~---- --- -~

I K~üP~-if-iNDF_L .; :,: <i,_:-:::~~. : i

,.~

. -

.

:. ~i~f" ..

M. 985. (6f8

Advocatenkantoor CELEN & SAENEN & STESSENS

: Coöperatieve Vennootschap met Onbeperkte en Hoofdelijke Aansprakelijkheid

" Colburnlei 22 te 2400 Mol

;

OPRICHTING

Er blijkt uit een onderhandse akte dd. 14 oktober 2011, geboekt te Mol, de 2711012011, 8 bladen, geen verzending, reg. 6 deel 40 blad 97 vak 19, ontvangen 25 Euro, getekend voor de eerstaanwezend inspecteur , de financieel assistent, N. Meynckens dat er een coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid werd opgericht, met volgende kenmerken:

1. Naam: "Advocatenkantoor CELEN & SAENEN & STESSENS".

2. Zetel: Colburnlei 22 te 2400 Mol

3. Oprichters: 1. Meester CELEN Hubert Clementina Alfons, geboren te Mol op 24 april 1954, advocaat, gekend onder rijksregisternummer 54.04.24-249.96, ongehuwd, wonende te 2400 Mol, Bresserdijk 10. 2. Meester SAENEN Yves, geboren te Mol op 10 september 1959, advocaat, gekend onder rijksregisternummer 59.09.10-259.64, ongehuwd, wonende te 2400 Mol, Martelarenstraat 55. 3. Meester STESSENS Evi, geboren te Mol op 23 mei 1989, advocaat, gekend onder rijksregisternummer 79.05.23088.43, ongehuwd, wonende te 2400 Mol, Rozenberg 120112.

4. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

Het uitoefenen van een advocatenpraktijk en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van

cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De advocaten, die allen lid dienen te zijn van een Balie, verbinden zich ertoe hun volledige advocatenprestaties in gemeenschap te brengen en de daaruit volgende kosten en honoraria zullen geïnd worden door en voor de vennootschap.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtreeks de verwezelijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten, die advocaten niet mogen afsluiten met andere derden, zullen ook door deze vennootschap niet mogen worden afgesloten.

De centrale inning van de kosten en erelonen en vervolgens de verdeling van de gelden na aftrek van de werkingskosten en vaste kosten van de vennootschap.

Het bevorderen van de samenwerking tussen haar leden door alle vormen van samenwerking onderling en als groep met derden.

5. Duur: onbeperkt

6. Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk.

Het kapitaal bedraagt drieduizend Euro (4.500¬ ) verdeeld in dertig (30) aandelen zonder vermelding van nominale waarde die elk één/dertigste (1/30ste) van het vaste kapitaal vertegenwoordigen. Het vast kapitaal kan enkel verhoogd of verminderd worden krachtens een besluit van de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

?oor-behruden aan 'net Belgisch Staatsblad

Het kapitaal wordt verhoogd, respectievelijk verminderd, door toetreding, respectievelijke uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten gewijzigd hoeven te worden mits goedkeuring door de raad van bestuur met eenparigheid van stemmen genomen.

De splitsing van de aandelen in blote eigendom en vruchtgebruik is verboden.

7. Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit tenminste drie leden, verkozen uit een lijst opgesteld door de vennoten.

De bestuurders worden benoemd voor een duur van 6 jaar. De bestuurders zijn herkiesbaar na het verstrijken van hun mandaat. Enkel advocaten of advocatenvennootschappen die met de vennootschap zijn verbonden kunnen bestuurder zijn. De bestuurder moet geen vennoot zijn, wel moet hij in de vennootschap werkzaam zijn. Voor zover er inzake strijdigheid zou zijn met het reglement van 8 november 2006 i.v.m. de samenwerkingsverbanden tussen advocaten primeert voornoemd reglement op huidige bepaling.

De raad van bestuur benoemt bij gewone meerderheid van stemmen één van

haar leden tot voorzitter. De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is. Onafgezien van de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg, leiding en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in en buiten rechte. Onafgezien van de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden, in en buiten rechte, door twee bestuurders die samen optreden, waaronder de voorzitter van de raad van bestuur.

8. Jaarvergadering: De algemene vergadering van de vennoten zal ieder jaar samenkomen op de eerste vrijdag van de maand juni om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

9. Stemrecht: Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde die zelf vennoot van dezelfde klasse moet zijn. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaameming of naamlening zijn niet geoorloofd. Elke vennoot is stemgerechtigd op de algemene vergadering en heeft recht op één stem per aandeel.

10. Boekjaar: 1 januari tot 31 december van dat jaar

11. Bestemming winst/vereffeningssaldo: conform de wet

12. Bestuurders: Er worden drie bestuurders benoemd.

Worden in hoedanigheid van bestuurder benoemd voor zes jaar vanaf heden, alle oprichters, zijnde :

- Meester CELEN Hubert, voornoemd sub 1,

- meester SAENEN Yves, voornoemd sub 2,

- Meester STESSENS Evi, voornoemd sub 3.

13. Delegatie van machten: Volmacht wordt verleend aan de BVBA CUYPERS BOEKHOUDING - FISCALITEIT, met zetel te 2440 Geel, Pas 257, ten einde alle nodige formaliteiten te verrichten voor de oprichting van de vennootschap, onder meer de inschrijving via de KBO, bij de bevoegde diensten voor het bekomen van het vestigingsattest of en distributieattest, de publicatie in ht Belgisch Staatsblad, de inschrijving inzake de sociale verzekering en dergelijke. Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

Opgemaakt te Mol, op 14 oktober 2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR CELEN & SAENEN & STESSE…

Adresse
COLBURNLEI 22 2400 MOL

Code postal : 2400
Localité : MOL
Commune : MOL
Province : Anvers
Région : Région flamande