ADVOCATENKANTOOR DE MULDER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR DE MULDER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.689.576

Publication

30/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 23.09.2013 13592-0239-008
14/01/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Neergelegd ter grime tran de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

; 0 2 JAN. 2015

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT

G1DiffiFimer

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0508.689.576

Benaming (voluit) : Advocatenkantoor De Mulder-De Ketelaere

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heiligbloediaan 255

2320 Hoogstraten

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING ONTSLAG STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Olivier Bremans te Hoogstraten op zesentwintig december; tweeduizend veertien, neergelegd v66r registratie, dat:

Werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte; :! aansprakelijkheid "ADVOCATENKANTOOR DE MULDER  DE KETELAERE" met maatschappelijke zetel tel 2320 Hoogstraten, Heilig Bloedlaan 255, ondememingsnummer 0508.689.576  rechtspersonenregister! Antwerpen afdeling Turnhout.

Volgende beslissingen werden onder meer genomen:

11 Wijziging van de huidige maatschappelijke benaming in "ADVOCATENKANTOOR DE MULDER".

2f Akteneming van en aanvaarding van het ontslag als statutaire zaakvoerder van mevrouw DE KETELAERE!l Ellen, wonende te 2990 WuustwezellLoenhout, Meerweydelaan 33.

Dit ontslag gaat in op heden. Er wordt genoemde zaakvoerder kwijting gegeven voor het door haar gevoerde;, beleid.

3/ Een bijzondere machtiging wordt verleend aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te;: voeren.

41 Bijzondere volmacht wordt verleend aan Zentto ondememingsloket Westerlo te 2260 Westerlo, Merodedreef 100, vertegenwoordigd door mevrouw Hofkens Christel of mevrouw Schellens Karine en de besloten!! vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AB-Yarno te Westerlo, Merodedreef 100, vertegenwoordigd doorti de heer Van Lommel Luc, om bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket, de diensten!, van de B,T.W., de diensten van de Vennootschapsbelasting en aile andere administraties en overheden, alles;! te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige formaliteiten,;. ; heden en in de toekomst.

5/ De vergadering beslist om de statuten integraal aan te passen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS

Jan MICI-IOEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/01/2013
ÿþ"

~

~

Voor-behoudel aan het Belgisch Staatsbla

_____

LUL B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

CRIFI'-1fieWrgAPI,IK VAN 24 DEC, 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT _Griffie De griffier

mod 11.1

i

VII

Ondernemingsnr : Q v _ C $ 3 t> 'Tb

Benaming (voluit) : Advocatenkantoor De Mulder-De Ketelaere

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap o.v.v. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heiligbloedlaan 255

2320 Hoogstraten

Onderwerp akte :OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Filip Michoel geassocieerd notaris te Hoogstraten op eenentwintig december tweeduizend en twaalf, neergelegd vôôr registratie, dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm ;; van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

OPRICHTERS

1. De heer DE MULDER Bruno Joseph Leon Herman geboren te Dendermonde op 24 januari 1979,; echtgenoot van mevrouw DE KETELAERE Ellen, nagenoemd, wonende te 2990 WUUSTWEZEL -; LOENHOUT, Meerweydelaan 33,

2. Mevrouw DE KETELAERE Ellen, geboren te Herentals op 8 juli 1981, echtgenote van de heer DE MULDER

Bruno Joseph Leon Herman, voornoemd, wonende te 2990 WUUSTWEZEL - LOENHOUT, Meerweydelaan 33.;

De echtgenoten De Mulder-De Ketelaere verklaren gehuwd te zijn onder het stelsel van scheiding van goederen

blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Filip Michael te Hoogstraten op 6 augustus 2010, nadien niet;

meer gewijzigd,

RECHTSVORM EN BENAMING

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "ADVOCATENKANTOOR DE

MULDER-DE KETELAERE".

ZETEL EN DUUR

Met maatschappelijke zetel te 2320 Hoogstraten, Heilig Bloedlaan 255,

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro, en is verdeeld in honderd gelijke;.

aandelen zonder nominale waarde. Het gehele kapitaal is geplaatst.

Alle aandelen worden in geld onderschreven:

*door de heer DE MULDER Bruno, voornoemd, voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro, volstort

ten belope van drieduizend honderd euro, waarvoor hem 50 aandelen worden toegekend, <;

*door mevrouw DE KETELAERE Ellen, voornoemd, voor een bedrag van negenduizend driehonderd euro,: volstort ten belope van drieduizend honderd euro, waarvoor haar 50 aandelen worden toegekend.

Het geld van de stortingen dat in totaal zesduizend tweehonderd euro beloopt is gedeponeerd op eenl bijzondere rekening met nummer 630-2108209-10 bij ING Privalis Turnhout, geopend ten name van de vennootschap in oprichting,

DOEL

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen,;; en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke;, opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting, van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden tot alle roerende, onroerende, financiéle of diverse verrichtingen overgaan die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de uitoefening van het beroep van advocaat of die de ontwikkeling ervan kunnen bevorderen dan welf vergemakkelijken.

De vennootschap zal kunnen overgaan tot de aankoop en verkoop, verfraaien en renoveren, bouwen eng; verbouwen van onroerende en roerende goederen, en het verhuren (al dan niet gemeubeld) van kantoorruimten,; en andere ruimten, al dan niet aan particulieren.

De vennootschap mag met inachtneming van de ter zake geldende reglementaire bepalingen samenwerken;

.~ ? _tpeiandere advocatenf_advocatenkantoren.ot-advocatenassociaties of eenander samenwerkingsverband.-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon tori aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vennootschap dient zich te onderwerpen aan de deontologische regels van de advocatuur.

De vennootschap mag voor haar eigen rekening of voor rekening van derden tot alle roerende, onroerende, financiële of diverse verrichtingen overgaan, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de uitoefening van haar maatschappelijke doelstellingen of die de ontwikkeling ervan kunnen aanvullen, bevorderen dan wel vergemakkelijken. Zij mag vooral, doch niet limitatief; onroerende en roerende goederen huren, verwerven, oprichten, productief maken, beheren, verhuren, vervreemden en in het algemeen alle onroerende en roerende verrichtingen stellen, voor eigen rekening of voor rekening van derden, die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van haar doelstellingen, of deze (mogelijk) bevorderen. De vennootschap mag eveneens belangen hebbenlnemen bij wijze van inbreng, inschrijvingen of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig (bij voorkeur) of ander doel nastreven, of wier doel van nature is dat van de vennootschap te bevorderen. De vennootschap zal derhalve bevoegd zijn alle handelingen zonder uitzonderingen te verrichten, die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderlijk zijn.

De vennootschap kan overgaan tot de verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handelsindustriële en financiële ondernemingen, zowel in België als in het buitenland, het beheer, evenals het te gelde maken van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even wel ander middel van aile deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels. Zij mag leningen en kredieten opnemen en/of toestaan, beleggen of investeren van gelden, hypothecaire en/of andere zekerheden verstrekken en in het algemeen alle financiële of roerende verrichtingen stellen. De vennootschap mag overgaan tot het uitgeven van obligatieleningen en vastgoedcertificaten, mag alle leningen aangaan en toestaan en kan zich borg stellen voor derden.

De vennootschap mag optreden ais zaakvoerder, bestuurder, mandataris of vereffenaar van vennootschappen. De vennootschap mag deelnemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel en dit door inbreng, versmelting of hoe dan ook.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders die alle daden kunnen stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor het vervullen van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Hij vertegenwoordigt de vennootschap ten opzichte van derden en in rechtszaken. Om de hoedanigheid van zaakvoerder te kunnen bezitten, moet men vennoot zijn.

In de bestuursorganen van de vennootschap kunnen enkel advocaten zetelen die werkzaam zijn binnen die vennootschap of binnen verbonden advocatenvennootschappen in de zin van artikel 11 van het Wetboek van Vennootschappen.

Tot statutaire zaakvoerders worden voor de duur van de vennootschap benoemd de heer De Mulder Bruno en mevrouw De Ketelaere Ellen, beiden voornoemde oprichters.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen bij eenparig besluit van alle vennoten, of door een gemotiveerd besluit van een buitengewone algemene vergadering, dat steunt op zeer gewichtige redenen en genomen is met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Het vrijwillig aftreden van de enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag kennis heeft genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, dan kan een zaakvoerder te allen tijde aftreden, mits hij zijn voornemen ten minste één maand bij een aangetekende brief ter kennis brengt van de andere zaakvoerders.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, niet uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Alle investeringen, contracten en betalingen die een waarde van vijfentwintigduizend euro overtreffen, dienen evenwel door alle zaakvoerders samen beslist te worden. Deze bevoegdheidsbeperkingen niet kunnen worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Evenwel zullen voor alle rechtshandelingen die de waarde van vijfentwintigduizend euro overtreffen, alle zaakvoerders samen dienen op te treden, zonder dat deze bevoegdheidsbeperking aan derden tegenstelbaar is.

ALGEMENE VERGADERINGEN

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede dinsdag van de maand juni om 18 uur.

Indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Boekhoudkundig wordt de vennootschap geacht een aanvang te hebben genomen op heden. Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2012.

BEPALING BETREFFENDE HET AANLEGGEN VAN RESERVES

Het batig slot, dat de balans aanwijst nadat alle Lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de netto-winst zal worden aangewend volgens beslissing van de algemene vergadering.

VEREFFENING . ...... .

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen-bij-hetBelgisc-h-Staatsblad---0-7/01-i201-3--14nnex-csdu Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Gy

Voor- behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

" A

mati 11.1

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, léggen de vereffenaars het plan voor de verdeling wan de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel, tenzij in het geval van ontbinding met onmiddellijke afsluiting van de vereffening in één enkele akte.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen die zij bezitten.

Voorgaande procedure dient niet te worden gevolgd ingeval van ontbinding met onmiddellijke afsluiting van de vereffening in één enkele akte, mits voldaan is aan de wettelijke voorwaarden terzake.

BENOEMING

Worden benoemd tot statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur

1. Re heer DE MULDER Bruno Joseph Leon Herman wonende te 2990 WUUSTWEZEL - LOENHOUT, Meerweydelaan 33.

2. Mevrouw DE KETELAERE Ellen wonende te 2990 WUUSTWEZEL - LOENHOUT, Meerweydelaan 33. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Krachtens artikel veertien van de statuten vertegenwoordigen zij de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders zullen hun taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Zenito ondernemingsloket Westerlo te 2260 Westerlo, Merodedreef 100, vertegenwoordigd door mevrouw Hofkens Christel of mevrouw Schellens Karine en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AB-Yarno te Westerlo, Merodedreef 100, vertegenwoordigd door de heer Van Lommel Luc, om bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket, de diensten van de B.T,W., de diensten van de Vennootschapsbelasting en alle andere administraties en overheden, alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige formaliteiten, heden en in de toekomst.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL neergelegd voor registratie

~E NOTARIS

Jan MICHOEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 24.06.2015 15211-0320-010
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.06.2016, NGL 30.08.2016 16546-0241-011

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR DE MULDER

Adresse
SINT LENAARTSEWEG 22 2320 HOOGSTRATEN

Code postal : 2320
Localité : HOOGSTRATEN
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande