ADVOCATENKANTOOR DE POOTER REINILDE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR DE POOTER REINILDE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.537.148

Publication

27/05/2013
ÿþµod wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort)

Advocatenkantoor De Pooter Reinilde

0508.537.148

Rechtsvorm :

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Elisabethlaan 1, 2600 Berchem (volledig adres)

Onderwerp akte : quasi- inbreng

neerlegging verslag bedrijfsrevisor inzake quasi-inbreng

neerlegging bijzonder verslag van de zaakvoerder

Reinilde De Pooter Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

fie:reield !7f7fi`fe Var7 de Reelll`Qn':

v!+o k.,2V1J+,frt-W .. -',, :YIEï tlen,

1 5 MEI in

Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch -Staatsbiad

02/01/2013
ÿþ Mati Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Voor-

ksehoutle aan het Esetgisct

Staatsf3la

1II~tlVII~I;I!nIIDYV11

IVergeled tér gfOê vaD dé Rechtbank v4n Koophandel te Antwerpen, op

Grime i 9 DEC. ?.U12

111 i

0508.537.148

Ondememingsnr Benaming

(valut) : Advocatenkantoor De Pooter Reinilde

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2600 Antwerpen, district Berchem, Elisabethlaan I

(volledig adres)

Onderwerp verp akte : OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel uit een oprichtingsakte van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid verleden voor notaris Jacqueline Helderweirt, te Antwerpen, district Berchem op 13 december 2012, "Geregistreerd vier bladen geen renvooien, te Antwerpen, negende kantoor der registratie op 14 DEC 2012 boek 235 blad 01 vak 01 ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR) De eerstaanwezend inspecteur a.i.(getekend) OSSIARINA L " bevattende:

1 Q' Rechtsvorm en Naam: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met ais naam " Advocatenkantoor De Pooter Reinilde",

20 Zetei: 2600 Antwerpen, district Berchem, Efisabethlaan 1.

30 Duur: de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

40 Identiteit van de oprichters en de vennoten die hun inbreng nog niet volledig hebben volgestort met het bedrag van hun nog niet volgestorte inbrengen:

- DE POOTER Reinilde Maria Louisa, wonende te Antwerpen-Berchem, Lodewijk Gerritslaan, 28.

50 Bedrag Kapitaal; het gestorte bedrag: het geplaatst kapitaal bedraagt 20.000 euro, volgestort, zoals blijkt uit het aan ondergetekende notaris overhandigde bankattest uitgaande van ING België NV gedateerd op 19, november 2012.

6Q' Samenstelling Kapitaal: volledig door inbreng in geld,

70 Boekjaar: ieder boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december daaropvolgend. Uitzonderlijk loopt het eerste boekjaar vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot eenendertig december tweeduizend dertien.

80 Bepalingen inzake het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en van het saldo na vereffening: na eventuele voorafname voor het wettelijk reservefonds besluit de jaarvergadering soeverein betreft het overschot onder vcorbehoud van hetgeen is bepaald in het wetboek van vennootschappen. Ieder batig saldo der vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

90 Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden, de omvang en wijze van uitoefening van de bevoegdheid, hetzij alleen, hetzij gezamenlijk, hetzij als college:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerder(s), die vennoot moeten zijn, te benoemen door de algemene vergadering

Alleen advocaten, ingeschreven bij een Belgische balie, kunnen vennoot zijn.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap op te treden en aile daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden als in rechte.

Indien er verschillende zaakvoerders zouden worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bil hun aanstelling anders wordt besloten.

Iedere zaakvoerder heeft het vermogen om onder zijn verantwoordelijkheid bepaalde bevoegdheden of machten tijdelijk over te dragen aan derden bij bijzondere volmachten,

Wordt als statutair-zaakvoerder voor de duur van de vennootschap benoemd: voornoemde mevrouw DE POOTER Reinilde Maria Louisa, wonende te Antwerpen-Berchem, Lodewijk Gerritslaan, 28,

100 Aanwijzing van de commissarissen: er werd geen commissaris benoemd.

11 Q' Doel: de vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen alsook alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk

Op de laatste bla. van Luik B vermeiden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterentta notans, hefui van ce perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzion van derden to vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

4 ,c ::;rii

Voor-behoden aarï het .)" ~elgisctº% Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan hetzij alleen hetzij in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, elke roerende, onroerende, financiële of diverse verrichting doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de uitoefening van het beroep van advocaat of die zou kunnen bijdragen tot de verdere ontwikkeling ervan.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitvoering van haar activiteiten de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat eerbiedigen.

120 Plaats, dag en uur van de jaarvergadering, alsmede de voorwaarden voor toelating en voor de uitoefening van het stemrecht:

Alle vergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

De jaarvergadering heeft plaats op de derde vrijdag van de maand juni om 20 uur, of op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur, indien gemelde dag een wettelijke feestdag zou zijn.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de jaarvergadering en voor de uitoefening van het stemrecht, Elk aandeel geeft recht op één stem.

Wanneer aandelen in onverdeeldheid toebehoren aan meerdere eigenaars, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang deze aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan dit effect verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel gesplitst in vruchtgebruik en blote eigendom, zal, behoudens andersluidende overeenkomst tussen betrokkenen, steeds de vruchtgebruiker, als eigenaar optreden tegenover de vennootschap.

Bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen overname en bekrachtiging door de vennootschap van de rechten en verbintenissen die in naam en voor rekening van de in oprichting zijnde vennootschap voor haar oprichting werden gesteld sinds één november tweeduizend en twaalf.

Als bijzondere lasthebber wordt aangesteld: Accountantskantoor AGIVER BVBA te 2100 Antwerpen-Deume, Biisschoppenhofiaan 588, of één van haar aangestelden, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van ondernemingen, het ondernemingsloket, en de diensten van de BTW teneinde alle aanvragen, inschrijvingen en wijzigingen te vorderen.

Voor Ontledend Uittreksel, De Notaris, Jacqueline HELDERWEIRT

Tegelijk hiermede neergelegd: afschrift van de oprichtingsakte,

r'+fr~

1 ,9 s~ ~~ ~: " ;+,"~

"

~~++.. ~,(" J%

r i'frTGt~t,j.a"

^ 7! 1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de parso(oin{ent be,roegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 05.08.2015 15400-0150-013

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR DE POOTER REINILDE

Adresse
ELISABETHLAAN 1 2600 BERCHEM(ANTW)

Code postal : 2600
Localité : Berchem
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande