ADVOCATENKANTOOR ERIK DE BIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR ERIK DE BIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.132.109

Publication

30/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 25.07.2013 13352-0080-011
08/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 05.06.2012 12148-0589-011
04/02/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- Kiioisass"

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

Kiergelegd fer griffte ven da gecbtbed

wee Xoo,o%We1 fe kifrzrn ap . op

Grue 5 JAN. 2011

Ondernemingsnr : F33 -i32 Âx),9

Benaming :

(voluit): ADVOCATENKANTOOR ERIK DE BIE

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 145-147

Onderwerp akte :

OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Herman Dessers te Antwerpen op 19 januari 2011" Geregistreerd vijf bladen geen renvooien te Antwerpen, elfde kantoor der registratie op 24 jan.2011 boek 268 blad 47 vak 5 ontvangen vijfentwintig euro.De eerstaanwezend inspecteur(getekend) De Beider M.tldat werd opgericht een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, ten verzoeke van:

De heer DE BIE Erik Frans Mathilde, advocaat, geboren te Antwerpen op 13 december 1971, rijksregister nummer 71.12.13 385.24, hier vermeld met zijn uitdrukkelijke toestemming, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 2018 Antwerpen, Van Putlei 44 bus 6.

De comparant-oprichter verklaart mij, notaris, de authentieke akte te verlijden van een burgerlijke vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die hij opricht onder de naam "ADVOCATENKANTOOR ERIK DE BIE", met zetel te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 145-147, waarvan het geplaatst kapitaal twintigduizend (20.000) euro bedraagt en verdeeld is in honderd (100) gelijke aandelen op naam zonder nominale waarde.

De comparant verklaart en erkent dat het geheel kapitaal geplaatst is.

De honderd (100) aandelen zijn door voornoemde comparant, de heer De Bie Erik ingeschreven.

Inbreng in natura

De comparant heeft zijn 100 ingeschreven aandelen in natura volstort door inbreng van roerende goederen ten belope van twintigduizend (20.000-) euro.

De oprichter verklaart volgende roerende goederen in te brengen:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persso(ojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden Luik B - vervolg

aan het

staat~sbi d [1. De advocatenpraktijk van meester Erik De Bie gevestigd te Antwerpen, t Lange Lozanastraat 145-147 en omschreven in het verslag van de revisor als{ goodwill en met een waarde van zestienduizend euro (16.000,-);

2. Een personenwagen van het merk Volkswagen, type Golf 1.9 TDI met een { 1 waarde van vierduizend euro (4.000,-). De vennootschap verkrijgt de volle eigendom en het genot van de roerende

i goederen vanaf 19 januari 2011. De roerende goederen worden overgedragen vrij van alle voorrechten, pandrechten, beslagen en schulden.

De roerende goederen worden overgedragen in de staat waarin zich op 1 heden bevinden zonder waarborg voor zichtbare en verborgen gebreken.

{ i Verslag bedriifsrevisor De heer Freddy Caluwaerts, bedrijfsrevisor te 2800 Mechelen, Brusselsesteenweg 520, aangeduid overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft een verslag opgesteld betreffende de inbreng en de waardering van voormelde advocatenpraktijk en auto, waarvan het besluit luidt als volgt:

"Ondergetekende Freddy Caluwaerts, bedrijfsrevisor te Mechelen, verklaart; inzake de hoger vermelde verrichting van inbreng in natura overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen in de BVBA

s ADVOCATENKANTOOR ERIK DE BIE waarbij de waardering zowel van de inbreng ais van de tegenprestatie uitgevoerd werd op verantwoordelijkheid van de oprichters van de vennootschap:

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen; uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng in natura en quasi inbreng;

b) dat de beschrijving van de ingebrachte immateriële vaste activa en materiële vaste activa beantwoordt aan de normale vereisten van! nauwkeurigheid en duidelijkheid

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden! van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat dei { waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, heiziji 20.000 euro ten minste overeenkomen met de 100 toegekende aandelen ter1 !waarde van 200 euro heizij 20.000 euro, zodat de inbreng in natura niet; overgewaardeerd is.

{ Er zijn ons geen bijzondere voordelen bekend waarvan de inbrengers zouden 1 genieten en die tot de werkelijke vergoeding zouden hebben bijgedragen. l Gezien de certificaten bedoeld in artikel 442 bis WIB; artikel 93 undecies B van W.BTW; artikel 16 ter van het KB nr. 38 van 27 juli 1967 en artikel 41 quinquies van de RSZ-Wet van 17 juni 1969 nog niet bekomen werden, maken wij voorbehoud voor de bijzondere rechten die daardoor aan de betrokken diensten toekomen. Indien gelijktijdig met de akte de positieve certificaten overgemaakt worden aan de respectievelijke diensten, binnen de 30 dagen 1 na de uitreiking ervan, wordt dit voorbehoud zonder voorwerp.

Mechelen, 17 november 2012"

De comparant verklaart dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt:

Artikel 1: Rechtsvorm en naam

Voor- behc3uden aan het  ~élgleoh Staatsblad Luik B - vervolg

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en haar naam luidt: "ADVOCATENKANTOOR ERIK DE BIE".

Artikel 2: Zetel

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 145-147.

Zij kan worden verplaatst naar om het even welke plaats in België bij besluit van de zaakvoerder(s).

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van het beroep van advocaat, middels haar vennoten, alsook aile aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het geven van onderwijs, het publiceren van artikels en boeken, en het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, curatele, schildbemiddeling en overige rechtskundige dienstverlening.

De vennootschap zal bij de uitoefening van het beroep van advocaat de regels eigen aan de uitoefening van dit beroep, zoals vastgelegd door de bevoegde instanties, eerbiedigen, onder meer de deontologische regels opgelegd door de vereniging van de Vlaamse Balies.

Het vervullen van bestuursopdrachten, en opdrachten van vereffenaar in andere vennootschappen met handels- of burgerlijk karakter, voor zover verenigbaar met het statuut van advocaat.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Artikel 4: Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit von een buitengewone algemene vergadering, genomen met inachtneming van de vereisten - voor een wijziging van de statuten, onverminderd het recht toegekend aan de vennoten die tenminste één/vierde van het aantal op de buitengewone algemene vergadering uitgebrachte stemmen verenigen, de ontbinding van de vennootschap uit te spreken, ingeval door geleden verliezen het netto-actief van de vennootschap is gedaald tot minder dan één/vierde van het kapitaal.

Artikel 5: Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend (20.000,-) euro. Het is geplaatst ten belope van twintigduizend (20.000,-) euro en verdeeld in honderd (100) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde. Artikel 7: Aandelen - Overdracht

De aandelen zijn op naam.





















Luik B - vervolg

Zij zijn ondeelbaar.

a.Overdrachtsregeling zo er slechts één vennoot is:

i Indien alle aandelen zijn ingeschreven op naam van een vennoot, kan deze ze vrij overdragen onder de levenden aan andere advocaten of advocatenkantoren.

I Bij overlijden van de enige vennoot gaan de aandelen over op de erfgenamen in de mate dat zij de nodige specificatie bezitten, tenzij de enige

j vennoot hen bij statutaire regeling zou uitsluiten en/of meerdere personen zou aanwijzen als toekomstige vennoten, in welk geval de erfgenamen enkel recht hebben op de vermogenswaarde van de aandelen.

i b.Overdracht zo er meerdere vennoten ziin:

I De toetreding van een nieuwe vennoot of de overdracht van aandelen } onder de levenden of wegens overlijden ten gunste van een advocaat die geen vennoot is, kan slechts plaatsvinden met instemming van alle vennoten. Indien de voorgestelde overdracht van aandelen bij overlijden of uittreden van een vennoot, om welke reden ook, wordt geweigerd door de overige vennoten, hebben deze laatsten de verplichting de aandelen zelf over te nemen, of over te gaan tot een gedeeltelijke vereffening.

Bij betwisting zal arbitrage in laatste aanleg plaatsvinden door de Stafhouder of een door hem aangeduide advocaat.

Artikel 9: Bestuur en de vertegenwoordiging

a.Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die de hoedanigheid van vennoot dienen te hebben.

{ De algemene vergadering van vennoten zal elke tot de vennootschap toetredende vennoot onmiddellijk tot zaakvoerder benoemen voor de duur van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot 1 verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

I b.Vertegenwoordiging

i Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

c.Bezoldiging en duur van de opdracht

I Bij iedere benoeming van een zaakvoerder beslist de algemene vergadering of, en in welke mate, de functie bezoldigd zal worden uitgeoefend. Tezelfdertijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is.

Deze duur kan zowel beperkt zijn, als gelden voor onbepaalde termijn. d.Bijzondere bepaling

Telkens wanneer een opdracht wordt toevertrouwd aan de vennootschap, dan moet deze onder haar vennoten of zaakvoerders een vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechterlijk, strafrechterlijk en tuchtrechterlijk aansprakelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen,

Bijlagen'bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor behsiuden

aan het Belgisch Staatsblad

Voorbehouden aan het ~ëigisc~Fi Staatsblad

Luik B - vervolg

. j.onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de burgerlijke

vennootschap. 1

Jaarlijks op de eerste maandag van de maand juni te achttien uur wordt del gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de

I vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping, j

ls deze dag een wettelijke feestdag, dan wordt de vergadering op hetzelfde ! I uur gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Artikel 12: Boekiaar - Jaarrekening - Bestemming van de winst

I Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van I ieder jaar,

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder een inventaris Î opgesteld, alsmede de jaarrekening en het jaarverslag.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt één. geheel. In het jaarverslag geeft de zaakvoerder rekenschap over het gevoerde beleid. Het verslag bevat tevens een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de

I bestemming van het resultaat.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

j Boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan op 19 januari 2011 en zal eindigen op 31

december 2011.

Eerste jaarvergadering-verbintenissen voor vennootschap in oprichting

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2012.

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane

verbintenissen worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk

overgenomen en bekrachtigd.

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder

I Enige oprichter - mandaat van onbepaalde duur

Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, i

zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: de heer Erik De Bie, voormeld. j

Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de I algemene vergadering.

Volmacht j De oprichter geeft bij deze bijzondere volmacht aan de heer Masson Luc, i j accountant, kantoorhoudende te Antwerpen, Paleisstraat 12 bus 21, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervuiling van alle administratieve 1 formaliteiten te verzekeren.

Wet Notariaat. J

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL AFGELEVERD OP VRIJ PAPIER TENEINDE INLASSING ..IN DE BIJLAGEN TOT HET BELGISCH (STAATSBLAD

DE NOTARIS I

HERMAN DESSERS

Tegelfik hiermede neergelegd:-uitgifte der akte .._ .._. _

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 13.06.2016 16175-0393-011

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR ERIK DE BIE

Adresse
LANGE LOZANASTRAAT 145-147 2018 ANTWERPEN 1

Code postal : 2018
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande