ADVOCATENKANTOOR JAN DE MAN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR JAN DE MAN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.276.689

Publication

15/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 09.09.2014, NGL 03.10.2014 14642-0136-015
07/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 10.09.2013, NGL 31.10.2013 13652-0441-014
11/07/2011
ÿþ-12:--

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsblal

Mad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

dleergeátxger ler griffie van rk fschtiat vne ¬ áaopitantiei Arrmpea, op

2 9 JUN1 20n

Griffie

Ondernemingsnr 0836276689

Benaming

(voluit) : ADVOCATENKANTOOR JAN DE MAN

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met handelsvorm BVBA

Zetel : VENSTRAAT 153A, 2900 SCHOTEN

Onderwerp akte : QUASI-INBRENG

Verslag van de bedrijfsrevisor in zake het verkrijgen van vermogensbestanddelen bij wijze van qausi-inbreng dd. 16.05.2011 ( met ingang 1.5.2011 ).

Bijzonder verslag van de zaakvoerder inzake het verkrijgen van vermogensbestanddelen bij wijze van quasi-inbreng dd. 17.05.2011.

JAN DE MAN

Zaakvoerder

+11106656

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/06/2011
ÿþ Mor.1 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingonr: 0836.276.689'

Benaming

(voluit) : Advocatenkantoor Jan De Man

Rechtavorm: burgerlijke venootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : \/enotraat153a.29U0Schoten

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Erik VAN TRICHT, geassocieerde notaris te Merksem, stad Antwerpen pp zestien mei tweeduizend eneff "Geregistreerd eenbladenQeenrænvooènueAmtweqpen.eUde kantoor der registratie op 18 mei 2011. Boek 272 blad 51 vak 6. Ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25). De Eerstaanwezend Inspecteur ai. (Getekend) K.Naes.", dat door

- de heer DE MAN Jan Alice Marc, wonende te 2900 Schoten, Struikenlei 10, enige

van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Advocatenkantoor Jan De Man, gevestigd te 2900 8cÓo\on, Venstraat 153a, met met ondernemingsnummer in aanvraag en nog in te schrijven in het rechtspersonenregister te Anhweqxen, de buitengewone algemene vergadering werd gehouden met de volgende besluiten.

- Om de statuten in overeenstemming te brengen met de opmerking die de Stafhouder van de Orde van advocaten te Antwerpen heeft geformuleerd in zijn brief van 12 mei 2011. met betrekking tot de mogelijke beperking van de aansprakelijkheid, het volgende artikel 28.4. van de statuten herschreven als volgt:

^28.4. De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot hun inbmenQ, onverminderd evenwel de specifiek beroepsaansprakelijkheid voor de verrichtingen die de vennoot of zaakvoerder namens en voor rekening van de vennootschap heeft gesteld als adxouaat, waarvoor hij aansprakelijk is ten opzichte van de cliënt voor de in het kader van die opdracht door hem gestelde verrichtingen en afgelegde verklaringen tot het bedrag van de dekking door de verzekering benoepnoanuprokeUjkheid, zonder dat dit bedrag evenwel lager mag zijn dan het maximumbedrag van de door de Orde van Advocaten afgesloten groeps polis.

Indien een dossier niet exclusief door één vennoot wordt behandeld, zijn voor die zaak, de vennootschap en alle behandelende vennoten hoofdelijk aansprakelijk ten opzichte van de cliënt. Indien niet duidelijk en ondubbelzinnig blijkt welke vennoot of vennoten een bepaalde zaak exclusief behandelen, zijn voor die zaak alle vennoten hoofdelijk aansprakelijk ten opzichte van de cliënt.0

- Volmacht

Er wordt volmacht verleend aan de notaris met het oog op de coördinatie van de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

voor meester Erik Van Tricht, geassocieerd notaris te Merksem-Antwerpen

lU ~

~~~~^p~~ ~~ 111

~~

11

Neergmd lzr Geile van dts

Remn*tG0< van Ko:3hen: h

gis

Tegelijk hiermee neergelegd

-afschrift buitengewone algemene vergadering dd. 16 mei 2011

-nieuwe gecoördineerde statuten

--------------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumentererïde ootane, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

26/05/2011
ÿþOndernemingsnr : Benaming

(voluit) : Advocatenkantoor Jan De Man

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Venstraat 153a, 2900 Schoten

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Katherine DE WISPELAERE, geassocieerd notaris te Merksem, stad Antwerpen,op vijf mei tweeduizend en elf "Geregistreerd zeven bladen een renvooien te Antwerpen, elfde kantoor der registratie op 11 mei 2011. Boek 272 blad 45 vak 19. Ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25). De; Eerstaanwezend Inspecteur (Getekend) Van Genegen Marijke", dat door:

- de heer DE MAN Jan Alice Marc, wonende te 2900 Schoten, Struikenlei 10, een burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een eenhoofdige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met de volgende statuten:

- De naam van de burgerlijke vennootschap onde de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is Advocatenkantoor Jan De Man.

- De zetel is gevestigd te 2900 Schoten, Venstraat 153a.

- De vennootschap heeft tot doel: het optreden als advocaat en het verlenen van juridisch advies en bijstand; alle aanverwante en verband houdende activiteiten of opdrachten, voor zover deze verenigbaar zijn met het beroep van advocaat en met uitsluiting van iedere handelsactiviteit, zoals:

-de uitbating van een advocatenkantoor in één of meerdere locaties;

-het geven van onderwijs,

-het schrijven en laten publiceren van artikels of boeken,

-het optreden als arbiter, bemiddelaar, deskundige, expert, bestuurder, zaakvoerder, voorlopig bewindvoerder, vereffenaar, commissaris inzake opschorting, curator of gerechtelijk mandataris van vennootschappen, verenigingen, stichtingen of andere juridische personen.

Deze handelingen mogen zowel in binnen- als in het buitenland gesteld worden.

De vennootschap mag zich borg stellen of aval verlenen, optreden mandataris of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen en, in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen met eenzelfde doel. Zij kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen.

- De duur van de vennootschap is onbepaald.

- Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) . Het is volledig geplaatst en werd onderschreven als volgt:

- meester Jan DE MAN, voornoemd, tekent in op het volledige kapitaal van de vennootschap door een inbreng in geld. Op deze inbreng wordt twaalfduizend vierhonderd euro gestort; in vergoeding voor deze' inbreng ontvangt hij alle honderd aandelen.

Hij verklaart en erkent dat op elk van de honderd (100) aandelen, in geld onderschreven, twee/derde is: gestort, zodat twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,00) van nu af ter beschikking is van de vennootschap zoals blijkt uit het barokattest afgeleverd door KBC-Bank te Schoten op 27 april 2011.

- Het boekjaar begint op op een april en eindigt op eenendertig maart.

Het eerste boekjaar vangt aan op het ogenblik dat het uittreksel van deze akte is openbaar gemaakt door neerlegging ter griffie en eindigen op 31 maart 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.1

Luik B

~'ÍY " /~

f -

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie

16 ME! Mi

Voo

behou

aan

Belgit 111E111 M'URI 111111

Staatsl

*11079529*

u

Neergelegd Ier griffie van de Rechtbcns von Koophi7adel le Antwerpen, op

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011- Annexes du Moniteur belge

0836.276.689

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Daar de vennootschap met haar bedrijvigheid is gestart op 1 mei 2011 worden alle rechtshandelingen die de zaakvoerder reeds heeft gesteld met vermelding van zijn hoedanigheid, geacht te zijn gedaan in naam van en voor rekening van de rechtspersoonlijkheid van de vandaag opgerichte vennootschap.

De jaarlijkse algemene vergadering komt bijeen op de tweede dinsdag van september om achttien uur en als dit een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, onder meer met het oog op de goedkeuring van de jaarrekening en/of jaarverslag

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

- Het bestuur van de vennootschap wordt waargenomen door een of meer zaakvoerders, die tevens vennoot (en dus advocaat) dienen te zijn, met individuele bevoegdheid.

Meester Jan DE MAN, die heeft aanvaard, is benoemd tot statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparigheid van stemmen van de vennoten, met inbegrip van deze van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Wanneer een rechtspersoon benoemd wordt tot zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

leder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door een zaakvoerder worden gesteld, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onwetend kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Een zaakvoerder kan, met behoud van eigen bevoegdheid, één of meer lasthebbers aanstellen die bevoegd zijn voor bepaalde of voor een reeks van bepaalde rechtshandelingen.

Een zaakvoerder kan één of meer lasthebbers aanstellen die de vennootschap kunnen vertegenwoordigen voor bepaalde of voor een reeks van bepaalde rechtshandelingen.

De lasthebbers dienen zelf advocaat te zijn, tenzij het handelingen betreft die niet tot de exclusieve bevoegdheid behoren van advocaten en waarvan de delegaties aan niet-advocaten toegelaten is door de Stafhouder en/of de Orde van advocaten.

Telkens wanneer een opdracht door een cliënt wordt toevertrouwd aan de vennootschap, dan moet deze onder haar vennoten of zaakvoerders een vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

Heeft een zaakvoerder bij een verrichting rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard dat strijdig is met de vennootschap, dan mag hij deze niet doen. De verrichting wordt gedaan door een ander zaakvoerder.

Bestuurt één zaakvoerder de vennootschap, moeten de vennoten ingelicht worden en mag de verrichting slechts gedaan worden door een lasthebber ad hoc.

Bestuurt een college van zaakvoerders de vennootschap, moet het college over de tegenstrijdigheid ingelicht worden en zal zijn verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang moeten opgenomen worden in de notulen van het college dat het besluit neemt.

In de eenhoofdige vennootschap zal de enige vennoot die tevens zaakvoerder is, in geval van tegenstrijdig belang, de handelingen wel mogen stellen, doch zal hij hierover een bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

- De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, ten aanzien van het wetboek van vennootschappen en de statuten, van de in de jaarrekening weergegeven verrichtingen, wordt opgedragen aan een of meer commissarissen.

Dit is niet noodzakelijk voor kleine vennootschappen in de zin van artikel 15 van het wetboek van vennootschappen.

- Voor al de niet geregelde punten is het Wetboek van vennootschappen van toepassing.

Benoeming van de zaakvoerder(s)

Meester Jan DE MAN, voornoemd, wordt benoemd tot statutair zaakvoerder van de vennootschap.

Verklaring betreffende de controle

Daar de vennootschap met het bedrijf start of pas is gestart moet er een schatting gebeuren van de criteria om te bepalen of de vennootschap al dan niet een kleine vennootschap is in toepassing van artikel 15 van het wetboek van vennootschappen.

De oprichter verklaart dat het volgens hem een kleine vennootschap zal betreffen. Hierdoor moet de controle niet opgedragen worden aan een of meer commissarissen.

Volmacht

Administratieve formaliteiten  volmacht

Meester Jan DE MAN, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder ( onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank en de daaruit voorvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap ), verklaart bij deze volmacht te verlenen, met de mogelijkheid tot indeplaatssttelling, aan de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid Boekhoudkantoor Dirk Van Noten, met zetel te 2640 Mortsel, Lode Dosfellei 42, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Dirk VAN NOTEN,

om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in

de Kruispuntbank Van Ondernemingen " ( aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel

vestigingseenheidnummer

om de inschrijving van de vennootschap te bekomen als belastingplichtige bij de Belastingen over de toegevoegde waarde en lot het vervullen van alle voorschriften en formaliteiten ten opzichte van alle fiscale administraties en diensten met het oog op het opstarten van de onderneming die gevoerd zal worden door de vennootschap.

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

meester. Katherine De Wispelaere, geassocieerd notaris te Merksem-Antwerpen

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift oprichtingsakte dd 5 mei 2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

31/03/2015
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte Rechtbank van koophandel

MgM

Griffie

Voo,

behou. aan h Belgis

Staatst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0836.276.689

Benaming

(voluit) : Advocatenkantoor Jan De Man

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Venstraat 153A, 2900 Schoten

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

De Bijzondere Algemene Vergadering van 1 januari 2014 keurt met eenparigheid van stemmen de benoeming goed van volgende zaakvoerder.

Advocatenkantoor Beeldens BV-BVBA (Ondernemingsnummer 0843.530.212) met vaste vertegenwoordiger mevrouw Beeldens Hilde (Rijksregistemummer 79.11.03-240.48).

Getekend te Lier op 1 januari 2014

De Man Jan

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto_: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

%!1,111etil

Antwerpen

19 FORI 2615

afdeling Antwerpen

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR JAN DE MAN

Adresse
VENSTRAAT 153A 2900 SCHOTEN

Code postal : 2900
Localité : SCHOTEN
Commune : SCHOTEN
Province : Anvers
Région : Région flamande