ADVOCATENKANTOOR MAARTEN VAN DAELE

Divers


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR MAARTEN VAN DAELE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 837.519.576

Publication

14/07/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bE d

e

st;





".?7' P

-~,.-~- ~~." -~°~ r ~ 4 . ~

None5~,~~~~"~+.

op it

De Grlffier,

Griffie

Ondernemingsnr : mij 9 5 4 9 5?-6

Benaming

(voiuit) : ADVOCATENKANTOOR MAARTEN VAN DAELE

Rechtsvorm : een Burgerlijke Vennootschap in de vorm van een VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : MUSEUMSTRAAT 14/41, 2000 ANTWERPEN

Onderwerp akte : OPRICHTINGSAKTE

Uit de oprichtingsakte ondertekend op 1 juli 2011 blijkt dat de hierna opgesomde personen een vennootschap hebben opgericht met de volgende kenmerken

1. Rechtsvorm - Naam - identificatie (Artikelen 1 en 2)

De vennootschap neemt de vorm aan van een een Burgerlijke Vennootschap in de vorm VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA.

Haar naam luidt : ADVOCATENKANTOOR MAARTEN VAN DAELE. Zij wordt gevestigd te 2000 Antwerpen, Museumstraat 14/41.

2. Oprichters

1. De heer VAN DAELE Maarten, advocaat, geboren te Wilrijk op 07/04/1980, houder van het identiteitskaartnummer en rijksregisternummer 80.04.07-071.69, wonende te 2000 Antwerpen, Museumstraat 14/41, hierna genoemd comparant sub 1.

2. De V.O.F. (in oprichting) ADVOCATENKANTOOR GOOSSENS GREGORY, met maatschappeijke zetel te Gerard VAN LAETHEMLAAN 24, te 2650 EDEGEM, vertegenwoordigd door de heer GOOSSENS Gregory, advocaat houder van het 590-8153052-34 en rijksregisternummer 81.07.22-069-51 wonende te Gerard VAN LAETHEMLAAN 24, te 2650 EDEGEM, echtgenoot van mevrouw PUSTOVALOVA Diana gehuwd onder het stelsel van scheiding der goederen op 29 maart 2010 voor notaris René Van Den Bergh, hierna genoemd comparant sub 2.

3. Doel (Artikel 3)

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van advocaat en alle aanverwante activiteiten, mandaten en functies die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het publiceren van: artikels en boeken en het optreden onder meer als bestuurder, vereffenaar of curator.De uitoefening van alle: opdrachten en het stellen van alle handelingen die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat zoals dit in België en binnen de Europese Gemeenschap omschreven is.De vennootschap kan hetzij alleen hetzij in; samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden,; elke roerende, onroerende, financiële of diverse verrichting doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband' houdt met de uitoefening van het beroep of die zou kunnen bijdragen tot de verdere ontwikkeling ervan.De: vennootschap mag met inachtneming van de ter zake geldende reglementaire bepalingen samenwerken met' andere advocaten, advocatenkantoren of advocatenassociaties door economische samenwerkingsverbanden,; Europese economische samenwerkingsverbanden of een ander samenwerkingsverband.De vennootschap zal; bij de uitvoering van haar activiteiten de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat zoals: bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

4. Duur (Artikel 4)

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

5. Kapitaal (Artikel 5)

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 3.101,00 ¬ en is verdeeld in 3.101 gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een fractiewaarde van 1/3.101ste deel in het kapitaal vertegenwoordigen. Het Maatschappelijk Kapitaal werd volstort, deels in contanten (voor het bedrag van 1¬ ) en deels in natura (voor het bedrag van 3.100¬ ).

6. Bestuur (Artikel 8)

§ 1Aantal  Benoeming

De vennootschap wordt bestuurd door één (of meerdere) statutaire zaakvoerder(s), die de hoedanigheid van vennoot bezitten. Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.(...) Word(t)(en) tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap en als statutaire zaakvoerder: De heer VAN DAELE Maarten.

(...)

§ 3Bevoegdheid.

Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij besluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee zaakvervoerders, dan dienen zij beiden akkoord te gaan om geldig te besluiten. De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet/of de statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is. De vennootschap kan bij de uitoefening van het beroep van advocaat uitsluitend handelen door haar zaakvoerders-vennoten of wanneer deze een rechtspersoon zijn door hun respectieve vaste vertegenwoordiger, die advocaat moeten zijn en op het Tableau van de Orde van advocaten moeten zijn ingeschreven.(...)

(...)

§ 4Externe vertegenwoordigingsmacht

Is er slechts één zaakvoerder aangesteld, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Zo er meerdere zaakvoerders aangesteld dan treedt elk van hen afzonderlijk op namens de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte ; De vennootschap kan bij de uitoefening van het beroep van advocaat uitsluitend handelen door haar zaakvoerders-vennoten of wanneer deze een rechtspersoon zijn door hun respectieve vaste vertegenwoordiger, die advocaat moeten zijn en op het Tableau van de Orde van advocaten moeten zijn ingeschreven. In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.(...)

7. Jaarvergadering (Artikel 10 § 1)

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de eerste zaterdag van de maand juni, om 16.00u; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden. De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.(...)

8. Stemrecht (Artikel 10 § 3)

Elk aandeel geeft recht op een stem.

9. Boekjaar (Artikel 11 § 1)

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december daarna.

10. Winstverdeling - Reservering - Verliezen (Artikel 11 §3)

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering.

11. Verdeling van het vereffeningsresultaat (Artikel 12 §2)

(... )

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet

volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere

mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of

doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen. "

Voor eensluidend verklaard uittreksel,

getekend door VAN DAELE Maarten, Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR MAARTEN VAN DAELE

Adresse
MUSEUMSTRAAT 14, BUS 41 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande