ADVOCATENKANTOOR MARC MERRIE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR MARC MERRIE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.937.603

Publication

30/06/2014
ÿþmod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neerge1egt14er glitfie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

19 JUNI 2014

ANTWERPEN afdeling TuENHouT

efiree

V, MINUMMI

behi

aa: Bel! Staa



OndernemIngsnr 4:05-S3 - 93 7 -602

Benaming (voluit) : "ADVOCATENKANTOOR MARC MERRIE"

tverkort):

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Waaiberg 6/B

2460 Kasterlee

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Christiaan Eyskens, geassocieerd notaris te Weelde (Ravels), op 18 juni 2014, blijkt dat:

De heer MERRIE Mare Aima Theo, geboren te Aalst op 3 februari 1968, geboren te Geel op 21 mei 1968, wonende te 2460 Kasterlee, Waaiberg 6 /B;

een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, met als naam "ADVOCATENKANTOOR MARC MERRIE".

De zetel is gevestigd te 2460 Kasterlee, Waaiberg 6/B.

De vennootschap heeft tot doel:

Het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

; De uitoefening van alle opdrachten en het stellen van alle handelingen die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat zoals dit in België en binnen de Europese Gemeenschap omschreven is.

De vennootschap kan hetzij alleen, hetzij in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, elke roerende, onroerende of financiële verrichting doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de , uitoefening van het beroep of die zou kunnen bijdragen tot verdere ontwikkeling ervan. De vennootschap kan binnen de door de wet of reglementen bepaalde grenzen samenwerken met andere vennootschappen en/of personen met een doel aanvullend aan het hare en zij kan eventueel deelnemen in interprofessionele vennootschappen.

Het uitbouwen en beheren van roerend en onroerend vermogen.

Zij mag met name, doch niet limitatief: onroerende goederen huren, verwerven, productief' maken, beheren, verhuren, vervreemden, en algemeen alle onroerende verrichtingen stellen die in verband staan met haar doel of rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking ervan, opnemen en/of toestaan van leningen en kredieten, beleggen of investeren van gelden, hypothecaire en/of andere zekerheden verstrekken, en algemeen alle financiële verrichtingen stellen die in verband staan met haar doel of rechtstreeks of , onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking ervan.

De vennootschap zal bij de uitvoering van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening ,..vanhetherpep_van advocaat .zoals bepaAidoor de bevoegde instanties, eerbiedigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

......

mod 11.1

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt 18.600,00 Euro, vertegenwoordigd door

186 aandelen met een fractiewaarde van 1/186' van het kapitaal.

Het is volstort ten belope van twee/derde in geld: blijft nog te volstorten 6,200,00 euro.

De notaris heeft verklaard dat het bedrag van 12.400,00 euro werd gedeponeerd op naam

van de vennootschap in oprichting op rekening bij ING bank.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien ' er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het ; eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend vijftien

De jaarvergadering heeft plaats de tweede dinsdag van de maand mei om 10.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur. Al de ' jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel

van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen bij schriftelijke volmacht. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in

tweeduizend zestien. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening

wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

Als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepanIde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, werd aangesteld: De heer NPERRIE Mare Alma Theo, voornoemd.

Werd aangesteld als bijzondere gevolmachtigde, met recht van in de plaatsstelling, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "AC'S ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN" met zetel te 2380 Ravels, Grote Baan 201, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij het Ondernemingsloket en bij de BTW zowel voor de inschrijving van de vennootschap als voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan.

" VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Notaris Christiaan Eyskens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte.

- y ----- ^ _J " ____ . M-- - " .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

n

e'" "'nb

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

27/01/2015
ÿþr",-;

" i~~{ iȂ

til i il I IlI( I llIl 11111 il

*15019397"

V

lit

Had Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 5 1itaa. 2015

ANni'ff; -Griffie -;;

Ondernemingsnr: 0553.937.603

Benaming

(voluit) : ADVOCATENKANTOOR MARC MERRIE (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2460 Kasterlee, Waaiberg 6 bus B

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi - inbreng

Neerlegging van de volgende verslagen:

- Bijzonder verslag van de zaakvoerder dd. 22/12/2014

- verslag van de bedrijfsrevisor dd. 22/12/2014

Zaakvoerder

MERRIE Marc

Tesamen hiermee neergelegd: bijzonder verslag zaakvoerder + verslag bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR MARC MERRIE

Adresse
WAAIBERG 6/B 2460 KASTERLEE

Code postal : 2460
Localité : KASTERLEE
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande