ADVOCATENKANTOOR MARJO KEMPENAERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR MARJO KEMPENAERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.749.722

Publication

14/12/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbla'

B

IIuuiiiiutd

Neergelegd ter gri fiie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

0 5 ~~c..

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Advocatenkantoor Mario Kempenaers

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2140 Antwerpen-Borgerhout, Joe Englishstraat 63 bus 34 (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Domien De Lelie te Antwerpen-Borgerhout, op 4 december 2012 dat er een Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, werd opgericht door: mevrouw KEMPENAERS, Marjo Marie Liesje, advocaat, geboren te Antwerpen op 31 juli 1982, rijksregister nummer 82.07.31-112.50, ongehuwd, wonende te 2140 Antwerpen-Borgerhout, Joe Englishstraat 23, hebbende de Belgische nationaliteit, onder de naam "Advocatenkantoor Marja Kempenaers".

De zetel van de vennootschap is bij de oprichting gevestigd te 2140 Antwerpen-Borgerhout, Joe Englishstraat 63 bus 34. De zetel van de vennootschap zal overal eiders in het Vlaams of Brussels tweetalig gewest kunnen worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s).

De vennootschap heeft tot doel:

-De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van advocaat en alle aanverwante activiteiten, mandaten en functies die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het publiceren van artikels en boeken en het optreden onder meer als bestuurder, vereffenaar of curator, het verlenen van juridisch advies en bijstand; het optreden ais scheidsrechter in juridische geschillen.

-De uitoefening van alle opdrachten en het stellen van alle handelingen die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat zoals dit in België en binnen de Europese Gemeenschap omschreven is.

De vennootschap kan hetzij alleen, hetzij in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, elke roerende, onroerende, financiële of diverse verrichting doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de uitoefening van het beroep of die zou kunnen bijdragen tot de verdere ontwikkeling ervan.

De vennootschap mag aile roerende en onroerende goederen verwerven, hoe ook, zo ingevolge aankoop, huur, leasing, schenking of op de grond van elke andere overeenkomst waardoor goederen kunnen verworven worden in eigendom, genot, vruchtgebruik of enig ander recht dat de vennootschap de mogelijkheid verleent het goed te gebruiken.

De vennootschap kan hetzij alleen, hetzij in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening roerende, onroerende, financiële of diverse verrichting doen.

De vennootschap mag met inachtneming van de ter zake geldende reglementaire bepalingen samenwerken met andere advocaten, advocatenkantoren, of advocatenassociaties door economische samenwerkingsverbanden, Europese economische samenwerkingsverbanden of een ander samenwerkingsverband.

De vennootschap zal bij de uitvoering van haar activiteiten de regels eigen aan de uitoefening van het beroep zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

Alleen advocaten die op het Tableau van de orde van advocaten ingeschreven zijn of door hen opgerichte professionele vennootschappen, die uitsluitend in de vennootschap hun volledige activiteiten ais advocaat zoals hiervoor bepaald in het doel, uitoefenen, zij het via hun professionele vennootschap, kunnen de hoedanigheid van vennoot verwerven. De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot hun inbreng, onverminderd evenwel de specifieke beroepsaansprakelijkheid voor de verrichtingen die een vennoot namens en voor rekening van de vennootschap heeft gesteld als advocaat. De vennoot, belast met een dossier, is hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten opzichte van de cliënt. De beroepsaansprakelijkheid van zowel de vennoten ais de vennootschap dient te worden verzekerd. De beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de vennootschap is evenwel beperkt tot het bedrag waarvoor de beroepsaansprakelijkheid verzekerd is, voor zover dit bedrag niet lager is dan het maximumbedrag van de basispolis onderschreven door de orde van advocaten te Antwerpen.

050 1 _ 749. 722

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het louter optreden als organieke vertegenwoordiger van de vennootschap, verbindt slechts de vennootschap en niet de vertegenwoordiger, indien de gestelde verrichting buiten de sfeer valt van de specifieke beroepsaansprakelijkheid.

De vennoten onthouden zich ervan tussen te komen voor een partij wiens belangen strijdig zijn met deze van een cliënt van de vennootschap of van een andere vennoot.

Indien een van de leden geschorst wordt, zal hij zich moeten onthouden van de uitoefening van zijn rechten als vennoot voor de duur van de schorsing.

Indien een vennoot door de raad van de Orde wordt verplicht zich uit de vennootschap terug te trekken, houdt hij van rechtswege op deel uit te maken van de vennootschap.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd, te rekenen vanaf heden 4december 2012.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot, ook niet wanneer dit de enige vennoot is.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is volledig geplaatst en verdeeld in honderd zesentachtig aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen. De comparant-oprichter verklaart dat hij ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro de onderschreven aandelen volstort heeft met gelden welke haar persoonlijk toebehoren. De vennootschap beschikt dus vanaf heden over een bedrag in geld van twaalfduizend vierhonderd euro.

In toepassing van artikel 69, 14° van het Wetboek van Vennootschappen, werden de gelden gestort op een bijzondere rekening.

De aandelen zijn op naam, zij zijn ondeelbaar. De lidmaatschapsrechten verbonden aan een aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één enkel persoon.

1.-De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerder(s), die de hoedanigheid van vennoot dienen te hebben.

2.-Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig, nuttig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de Wet alleen de Algemene vergadering bevoegd is.

3.-leder vennoot vertegenwoordigt de vennootschap ten opzichte van derden.

4.-Telkens wanneer een opdracht door een cliënt wordt toevertrouwd aan de vennootschap, dan moet deze onder haar vennoten of zaakvoerders een vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

5.-Wordt tot statutaire zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap : meester Marjo Kempenaers, voornoemd, die aanvaardt.

Zijn mandaat is bezoldigd.

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot hun inbreng, onverminderd evenwel de specifieke beroepsaansprakelijkheid voor de verrichtingen die de vennoot of zaakvoerder namens en voor rekening van de vennootschap heeft gesteld als advocaat, waarvoor hij ten voile en persoonlijk professioneel aansprakelijkheid is ten opzichte van de cliënt voor de in het kader van die opdracht door hem gestelde verrichtingen en afgelegde verklaringen.

.-Elk jaar zal de algemene vergadering worden gehouden op de eerste van de maand maart. Indien deze dag een zon- of feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden om 14 uur op de zetel van de vennootschap of op eender welk uur en welke plaats vastgesteld door de zaakvoerders) en vermeld in de oproepingsbrief,

Iedere zaakvoerder of vennoot kan een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeenroepen, waarvan hij de agenda vaststelt.

-De besluiten in de algemene vergadering worden genomen bij meerderheid van stemmen, waarbij elk aandeel recht geeft op één stem.

.-De vennoten mogen zich op de vergadering door een lasthebber laten vertegenwoordigen die houder is van een schriftelijke volmacht.

-De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft besluiten zoals voorgeschreven door de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen, in zoverre de statuten hier niet van afwijken.

.-Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij zef ze niet kunnen delegeren.

De beslissingen van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden opgetekend in een register dat wordt bijgehouden op de maatschappelijke zetel.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Bij het einde van elk boekjaar worden door de zaakvoerder de vereiste documenten (onder meer de jaarrekening en desgevallend het jaarverslag) opgesteld. Deze documenten worden opgemaakt overeenkomstig de wetgeving op de jaarrekeningen. De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het resultaat. De netto-winst zoals deze blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de vereiste wettelijke reserve en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

De vennootschap wordt ontbonden ten gevolge van een rechterlijke beschikking die in kracht van gewijsde is getreden ofwel ten gevolge van een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vereiste voorgeschreven in de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschap voor een statutenwijziging en in de statuten.

OVERGANGSBEPALINGEN

lit .w.

Voorbehouden 'aan het Belgisch Staatsblad



Het boekjaar vangt aan op heden en eindigt op 30 september 2014. De eerste jaarlijkse algemene

vergadering zal plaats hebben in het jaar 2015.

Boekhoudkundig wordt de vennootschap geacht een aanvang te hebben genomen op heden.

,De comparant-oprichter verklaart dat hij niet de enige vennoot is in een andere besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid.

De vennootschap neemt overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennoot-ischappen met ingang

van de dag waarop zij de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, alle verbintenissen over die in naam van de

vennootschap in oprichting door de oprichter werden aangegaan sedert 1 mei 2012. Van zodra de

vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, worden deze verbintenissen bijgevolg geacht van het begin af

door de vennootschap zelf te zijn aangegaan.

-VOOR BEKNOPT UITTREKSEL-,

Opgemaakt v66r registratie ter neerlegging op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel,

Samen hiermee neergelegd: uitgifte.

-De Notaris-

-DOMIEN DE LELIE-



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik 613 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR MARJO KEMPENAERS

Adresse
JOE ENGLISHSTRAAT 63, BUS 34 2140 ANTWERPEN (BORGERHOUT)

Code postal : 2140
Localité : Borgerhout
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande