ADVOCATENKANTOOR TOM VAN GESTEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR TOM VAN GESTEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.860.587

Publication

27/11/2012
ÿþVoor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblat

n ~

~

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NRRr0Rlagrl ter griffie van d9



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

iu I 11 1 6 NOV. 2012

" iaisaiss III

TURNHOUT

Deler,







Ondernemingsnr : .S-00, 8 KO " .6-2 7

Benaming (voluit) : ADVOCATENKANTOOR TOM VAN GESTEL

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Otterstaat 136

2300 Turnhout

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Christiaan Eyskens, geassocieerd notaris te Weelde (Ravels), op 13 november 2012, blijkt dat

il De heer VAN GESTEL Tom, geboren te Turnhout op 16 augustus 1981, ongehuwd, wonende tel

2360 Oud-Turnhout, Polderstraat 13 bus 3, een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft;

aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, met; Ei als naam: "ADVOCATENKANTOOR TOM VAN GESTEL".

De zetel is gevestigd te 2300 Turnhout, Otterstraat 136.

il De vennootschap heeft tot doel : Het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante) : activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke, opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met; uitsluiting van iedere handelsactiviteit,

De uitoefening van alle opdrachten en het stellen van alle handelingen die verenigbaar zijn met het; 3i beroep van advocaat zoals dit in België en binnen de Europese Gemeenschap omschreven is. De vennootschap kan hetzij alleen, hetzij in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, elke roerende, onroerende of financiële verrichting doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de uitoefening van; het beroep of die zou kunnen bijdragen tot verdere ontwikkeling ervan.

De vennootschap kan binnen de door de wet of reglementen bepaalde grenzen samenwerken met; i andere vennootschappen en/of personen met een doel aanvullend aan het hare en zij kan eventueel deelnemen in interprofessionele vennootschappen.

Het uitbouwen en beheren van roerend en onroerend vermogen.

Zij mag met name, doch niet limitatief: onroerende goederen huren, verwerven, productief maken, beheren, verhuren, vervreemden, en algemeen alle onroerende verrichtingen stellen die in verband; staan met haar doel of rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking ervan,; li opnemen en/of toestaan van leningen en kredieten, beleggen of investeren van gelden, hypothecaire, en/of andere zekerheden verstrekken, en algemeen alle financiële verrichtingen stellen die in:i verband staan met haar doel of rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking; ervan.

De vennootschap zal bij de uitvoering van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het; beroep van advocaat zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

Het geplaatste kapitaal der vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro,l vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van nominale waarde met een; fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal.

;; Het is volledig volstort in geld,

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de= vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben: op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

-11;";11--" ; mod 11.1

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen,

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar eindigt op éénendertig december tweeduizend dertien.

De jaarvergadering heeft plaats de laatste donderdag van de maand juni om 20.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is op de laatste daaraan voorafgaande werkdag, zelfde uur. Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien. Na eventuele voorafname voor de wettelijk reserve beslist de algemene vergadering jaarlijks omtrent het saldo van de netto-winst. Het batig saldo bij vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend,

Als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, werd aangesteld: De heer VAN GESTEL Tom , voornoemd.

Bijzondere volmacht: er werd aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Boekhoudkantoor Van Roy, met adres te 2300 Turnhout, Patersstraat 73, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de kruispuntbank van ondernemingen en het ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor registratie voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel,

Notaris Christiaan Eyskens

Samen hiermee neergelegd: afschrift akte, bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 19.07.2016 16324-0485-010

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR TOM VAN GESTEL

Adresse
OTTERSTRAAT 136 2300 TURNHOUT

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande