ADVOCATENKANTOOR VEYS-TUBBAX & CO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR VEYS-TUBBAX & CO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.916.790

Publication

19/02/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I1111~~~M111nwiuu

Ondernemingsar : " ~

Benaming (voluit) : Advocatenkantoor VEYS-TUBBAX & C°

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

10 FEB. 2014

Griffie

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap o.v.v. Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mechelsesteenweg 336

2550 Kontich

Onderwerp ak1. :Oprichting

Tekst: Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Hans De Decker te Brasschaat op 4 februari 2014, eerstdaags te registreren, dat: 1. De heer VEYS Bernard Franz Ludovic, geboren 6 oktober 1955 en 2. Zijn echtgenote mevrouw TUBBAX Eveline Gabrielle Marianne, geboren 14 januari 1961, samenwonende te 2550 Kontich, Mechelsesteenweg 336, een vennootschap hebben opgericht als volgt:

1. Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid

Benaming: Advocatenkantoor VEYS-TUBBAX & C° (Artikel 1)

2. Duur; onbepaald (artikel 4)

3. zetel: Mechelsesteenweg 336, 2550 Kontich

4. identiteit oprichters; zie boven

5. kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door 186 aandelen die elk 1/186e deel van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

Ter gelegenheid van de oprichting werd het kapitaal volstort door inbreng in geld ten belope van 12.400 euro. Elk aandeel werd tot beloop van twee/derde volstort.

6. begin en einde boekjaar: van één juli tot dertig juni van het eropvolgende kalenderjaar (artikel 24). Het eerste boekjaar loopt van 4 februari 2014 tot 30 juni 2015 (overgangsbepaling).

7. Reserves,winstverdeling, vereffeningssaldo: Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen maakt de nettowinst uit. Op deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenornen voor de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer vereist, wanneer het revervefonds één/ tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Over de aanwending van het saldo zal worden beslist door de algemene vergadering.

8. Bestuur: Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer, al dan niet statutaire zaakvoerders, die vennoot moeten zijn en die benoemd worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Werden als niet-statutair zaakvoerder benoemd, de heer VEYS Bernard en mevrouw TUBBAX Eveline, beiden voornoemd (artikel 14). Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van interre bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitsluiting van de handelingen waarvoor krachtens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, oefenen de zaakvoerders het bestuur uit op een collegiale wijze. Onverminderd de bepaling van artikel 7, zijn de zaakvoerders aansprakelijk tegenover de vennootschap voor fouten in hun beheer en tegenover derden voor inbreuken op de wet of de statuten.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te handelen overeenkomstig de bepalingen van artikel 259 en volgende van het Wetboek Vennootschappen. (artikel 15).

Indien er slechts één zaakvoerder is benoemd, vertegenwoordigt deze de vennootschap jegens derden en in rechte, zowel als eiser, dan als verweerder.

i Indien er meer dan één zaakvoerder is benoemd, dan wordt de vennootschap slechts geldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte als eiser of verweerder door het gezamenlijk optreden van minstens twee zaakvoerders.

Dit alles onder voorbehoud van dwingende wettelijke bepalingen met betrekking tot de externe vertegenwoordiging.

De zaakvoerder die bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is gehouden te;

=handelenovereenkomstig .dewettelijke-bepalingen terzake,_._ .._ ... _::__ __ _-... _,......... .........

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan hot

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mol 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Deze moeten tevens vennoot zijn. Alleen bijzondere en beperkte volmachten zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht en onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. De gevolmachtigden zijn gebonden door hoger vermelde bepalingen en kunnen de vennootschap slechts rechtsgeldig verbinden door middel van optreden samen met alle andere zaakvoerders of hun gemachtigden. (artikel 16)

Indien een plaatsvervangend zaakvoerder wordt aangesteld, oefent deze, indien de enige zaakvoerder ingevolge ontslag of overlijden zijn mandaat niet meer kan uitoefenen, van rechtswege diens bevoegdheden uit. De plaatsvervangend zaakvoerder treedt eveneens van rechtswege op als "lasthebber ad hoc" bij tegenstrijdigheid van belangen tussen de vennootschap en de enige zaakvoerder, of indien laatstgenoemde in de onmogelijkheid verkeert zijn opdracht uit te oefenen.

Ook de plaatsvervangend zaakvoerder moet vennoot zijn (artikel 17).

9. Controle : overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake (artikel 18)

10. Doel .

De vennootschap heeft tot doel:

- Het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals, maar niet uitsluitend, het optreden als geaccrediteerd en/of erkend mediator, bemiddelaar, scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, juridisch expert, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van adviezen, cursussen, lezingen, voordrachten en het publiceren van artikels en boeken in de meest ruime zin, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

Zij kan alle onroerend- en roerende activiteiten uitoefenen voor zover dit het doel van de vennootschap ten goede komt.

Deze opsomming is niet beperkend

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

Alle latere wijzigingen aan deze statuten moeten worden meegedeeld aan de raad van de bevoegde Orde van advocaten of aan de Stafhouder van de betreffende Orde. Hun richtlijnen aangaande beroepsregels en plichtenleer dienen te worden opgevolgd. De regels van het Reglement van de bevoegde Orde van advocaten zijn van toepassing, onverminderd de toepasselijkheid van de Europese Gedragscode, de reglementen van de Orde van Vlaamse Balies en van de betrokken andere balies of erkende wettelijke professionele organisaties. Ingeval van samenloop zullen de meest restrictieve regels van toepassing op gelijk welk onderdeel van de statuten gelden en minstens de regels van het Reglement van de bevoegde Orde van advocaten, zoals het op dat ogenblik in voege is,

Dienaangaande wordt uitdrukkelijk verwezen naar artikel 2.11 van het OVB-reglement.

11. jaarvergadering : de laatste maandag van de maand december van ieder jaar om veertien uur (14 uur) Is deze dag een feestdag, dan wordt deze algemene vergadering of jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op zelfde uur. Buitengewone algemene vergaderingen kunnen door de zaakvoerders of commissarissen worden bijeengeroepen, telkens het belang van de vennootschap dit vereist.(artikel 19). De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in de plaats aangeduid in de uitnodiging tot de vergadering.

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, mits deze zelf vennoot is (artikel 20).

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015 (overgangsbepaling).

Overn " me verbintenissen

Bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, neemt de vennootschap, de verbintenissen over die, met ingang van 1 januari 2014, voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichters alsmede ook alle gedane kosten hieromtrent.

Bilzon " ere volmacht administratief mandaat werd verleend, met recht van indeplaatsstelling, aan de heer Joris De Biaiser van het Boekhoudkantoor ADVIESCO, te 2800 Mechelen, Antwerpsesteenweg 147, teneinde al het nodige of nuttige te doen voor de administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank van Ondernemingen, de griffie en alle andere formaliteiten; voor het vervullen van alle administratieve formaliteiten voor de inschrijving, wijzigingen en/of schrapping in de Kruispuntbank van Ondernemingen (wet van 18 januari 2003 tot oprichting van een Kruispuntbank van Ondernemingen, tot modernisering van het handelsregister, tot oprichting van erkende ondememingsloketten en houdende diverse bepalingen) en alle andere administratieve formaliteiten in verband met aanvraag, wijziging vestigingsgetuigschriften en dergelijke;

teneinde eventuele inschrijving van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij de Belasting over de Toegevoegde Waarde en tot het vervullen van alle voorschriften en formaliteiten ten opzichte van alle fiscale administraties en diensten.

Voor analytisch uittreksel

De notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Tegelijk hiermee neergelegd : Uitgifte van de akte.

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/05/2015
ÿþMod Word 77.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111011ps

Rechtbank van koopnandati

Antwerpen

4 MO 2x15

afdalr_ ontwerpen

Ondernemingsnr : 0545916790

Benaming

(voluit) : ADVOCATENKANTOOR VEYS - TUBBAX & CO (verkort)

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER VORM BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : MECHELSESTEENWEG 336 - 2550 KONTICH

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Blijkt uit een besluit van de buitengewone algemene vergadering van 31 maart 2015 dat met ingang van gemelde datum tot zaakvoerder is benoemd de heer Thibaut Johan, wonende Muggenberglel 64 te 2100 Deurne.

Voor Uittreksel,

Veys Bernard,

zaakvoerder

Op de laatste hlz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR VEYS-TUBBAX & CO

Adresse
MECHELSESTEENWEG 336 2550 KONTICH

Code postal : 2550
Localité : KONTICH
Commune : KONTICH
Province : Anvers
Région : Région flamande